!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kicsit hosszu lett😄
GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!
Sebaj, addig is élvezhetem a full HD mókákat...
d-linkrõl hallottam hogy nagyon rossz!
http://goo.gl/gd6Zi5
"Illaberek nádak erek, motorosok jóemberek!"
lehet hülyeség de ha nem kérdezem akkor hogy tudom!
mivel mikronetem van este nagyobb a sebességem 1 megás este olykor 4-5 megára is megnõ a sebesség!
na most ha 54 mbpst veszek akkor sem lesz nagyobb a sebesség?
és az smc az jó márka? és mi lenne ha nagyobb 2.88 ghz mûködne a jelerõssége jobb lenne?
a 11 mbps az mit takar?
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
ha valaki esetleg tudja mi baja az irjon a választ elõre is köszönöm!
Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Olyan kérdésem lenen felétek, hogy újratelepített rendszer után képtelen vagyok 60Hz-rõl magasabb frekire váltani a xp-n belül a monitor tulajdonságainál... Samsung 2493hm-rõl van szó,, néztem, hogy mintha nem tudna többet, de most 60Hz-en érzem a szememen, hogy valami változott nem volt ilyen. Emlékeim szerint 75HZ-t is "tudott", s akkor nem volt ennyire zavaró az összkép.
Elõre is köszönöm a válaszokat
Egy asztali számitógépen filmlejátszás közben kieseget másodpercekre a kép, hogyha megy közben a letöltés(mindegy milyen film lehet avi/mkv/dvd...). A számitógép HDMI kimeneten keresztül van rákötve egy samsung LE-40A756 LCD TV-re. Továbbá Airlive WT-2000USB wifi adapterrel kapcsolódik egy routerhez, ami osztja az ADSL netet.
Elég idegesitõ a jelenség mivel 3 perc után már kieseget és elég gyakran csinálja. (a hang közben megy, vagy az késõbb esik ki, majd visszajön egy idõre mind a 2).
A probléma nem konkrétan nálam van, én csak közvetitek.
Ja, és Vista Ultimate x64 oprendszer van a gépen.
Ha valaki esetleg sejti mitõl lehet ez, pls. irjon.
Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
Arra szeretnék választ kapni,hogyan lehet megszûntetni azt,amikor bekapcsolom a gépet ne kelljen választanom,hogy melyik xp-t inditsam el,hanem automatikusan induljon az alapértelmezett.
ಠ_ಠ
és ez most mire vonatkozik?
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
kék nekem egy segítség! :-) delux k7005 driver kéne nekem, de a google nem a barátom! :-( már egy órája szarakodok hogy találjak, de nem találok! :-( köszy!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
ಠ_ಠ
ಠ_ಠ
1. KAptam egy vírust ami megtámadta a vincsit.. gondoltam újrateszem az egészet, majd mindent újra letõltök.
2. Nem tudtam letörölni se formázni a C-t amin a letõltött dolgaim voltak.. Folyamatosan azt írta, hogy azon vannak a telepítési fájlok amit a telepítés befejezéséig nem lehet törölni.. (el se kedztem a telepítést)
3. Valahogy sok-sok próbálkozásra sikerült az egészet a Norton partition magic-el letörölni..
4.Bebootoltam egy régebbi cd-t mert valamiért a másik új carloskát biztos ismeritek.. nem bootolt be. Gondoltam felteszem a régit és majd ár újra a carloskát fél óra ide oda már tök mindegy...
5. Nem ment.. mert az üresre is azt írta hogy van rajta telepítés.. nem lehetet leformatálni.. valahogy rásikerült tenni.. megsikerült csinálni hogy két partícióra legyen osztva.. na mondom felrakom akkor a carloskát.. de nem.. mert megint azt írta hogy nem lehet mert rajta vannak a telepítés file. MIelött valalki elkezdené hogy hülye vagyok, úgy szoktam telepíteni, hogy a rendszernek szánt partíciót letörlöm újra létrehozom és formázom..
Köszönöm, hátha valaki tud segíteni..
upcnél olyan nincs hogy megvan határozva a fix sebesség 1 mega akkor azt nem lépi át sehogy sem ha este senki sem netezik akkor sem!
most ez nálam úgy van hogy 1 megás netem van napközben ennyi este éjjfél körûl reggelig 4-5-6 mega sebességet is eléri mivel nem netezik senki
mégsem korlátozták be vagy nemtom!ez hogy lehetséges?