64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Lacko86 #48163 bő fél éve ezt használom, eddig semmi baja nem volt és nekem sokkal jobban bejött mint amiket te emlitettél. -
#48162 pl papír írószer boltban. vagy elmész a teszkóba vagy az ósönbe -
#48161 azt jelenti ne hasznájjá' krómot ott van az Opera vagy a FF értelmes böngészők. -
Lacko86 #48160 google chrome-t elinditva ezt a hibaüzenetet kapom. valakinek tipp, hogy mi lehet az oka? -
#48159 Sziasztok! Olyan problémám lenne, h amikor a wifit bekötettük úgy állították be, hogy minden eszköz látja de csak a laptoppal lehet rákapcsolódni! Most viszont vettem egy ipod touchot és azzal is szeretnék netezni! Hogyan lehet ezt megcsinálni, hogy minden eszközzel rá tudjak kapcsolódni?
-
piamania #48158 Hol a francba tudok venni vékony fehér alkoholos filcet/tollat?DVD tokok írásához kellene. -
#48157 tényleg:DDD sry :D
csak gondoltam próbálok tanácsokat adni :) -
wright #48156 De komolyan 3 oprendszer,számtalan driver(moddoltak is),kipróbálva és meg se nyikkan.... -
Noodlee #48155 "mostmár mind1 bentvan a gép a szervizben:)" -
#48154 pedig ez drájver probléma -
#48153 Átállítottad dualra a memoriakezelést?:D -
Noodlee #48152 Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a végeredmény :) -
wright #48151 Na ide még nem raktam be:)
Sziasztok.
3870x2-m van és megannyi driver telepítés,op telepítés után sem hajlandó a 2. mag megnyikkanni.
Hibaüzenet vista,win7 error 43,xp:Az eszköz nem indítható el. (Kód: 10)
Tudna vki segíteni hogyan oldjam meg? -
#48150 nem vagyok láma de nem találtam semmi olyat a biosban ami akadályozná a 4 giga ramot,de mostmár mind1 bentvan a gép a szervizben:) -
#48149 64 bites windows vistám van(abbol is az ultimate verzió) -
Noodlee #48148 Nem akarom bántani, de amennyire láma, lehet, hogy nem is alappal van gondja. Bootoláskor/biosban lehet nem is nézte, hogy mit ír ki a gép.
Normálisan kifejtett problémát nem is írt le, tőmondatokból meg nehéz megfejteni, hogy mi a gond, csak annyit írt, hogy gáz van a memóriákkal. -
Noodlee #48147 Szétnézhetnél biosban is, esetleg állíthatnál egy bios resetet, hátha. -
#48146 Az XP. De neki a lap nem kezeli le.(Benőnek vagy mi a neve :D) -
Noodlee #48145 Keress rá a gugliban a pontos hibaüzenetre. -
Noodlee #48144 Tehát akkor nem kezelte le normálisan a 4 giga ramot. -
#48143 Win betöltése előt mindig újraindul a gép. Mi lehet a gond?
Helyzet a következő.
Tegnap vettem egy hitachi 1Tb-os(sata) vinyot. Bekötöttem a meglévő samsung 400gigás (sata) mellé. Amint betöltené a vindows-ot újraindul a gép... Lehúztam egyiket úgy sem jó, lehúztam másikat úgysem jó. A Régi vinyo amin op rendszer van az is újraindul még akkor is ha csak az van rádugva. Szétkaptam mindent. Kivettem Procit, gombelemet, régi vinyot rádugtam és xp telepítő dvd-t boot-oltattam vele. Hol hibát ír ki hol elindult. Aztán utána ezt új vinyomnál is eljátszotta, feltettem vin7-et rá. Gondoltam minden okés rádugom a régit is. Erre minden meghal... két órát megint sakkoztam vele. Végül procit kivettem viszatettem és most régi vinyoval megy gép (kül nem is tudnák írni)
Most mitől lehet ez? Nem birja egymást a két vinyó?
ciftec 400W-os tápom van.
Volt mikor rávolt dugva 160-as samsung
400gb-os sata samsung
500gb-os sata samsung
és nem volt gond...
Még anyit. Kikapcsoltam hogy ne induljon újra a gép ha hibát észlel így kiírta hogy ilyesmi a gondja:
1773 d:xpsp\base\boot\setup\arcdisp.c -
#48142 Ez szerintem nem igaz....ezelőtt 32bit-es XP-m volt 4GB RAM-al és hiba nélkül ment,elsőre beindult. Az viszont igaz,hogy (nálam) 3,25GB-t ismert fel. -
#48141 Nem akarom belerakni. Simán megáll mellette. -
#48140 és hogy rakod bele a notiba? csak mert kb 2x olyan vastag -
#48139 Hellosztok. Lehet buta kérdés. Szóval adott egy noti vinyó nélkül ami IDE csatis. Nos hogy lehetne megoldani azt hogy egy asztali IDE-s vagy Sata-s vinyót felismerje, de ne usb-n hanem a noti szalagkábelén. -
#48138 Szegény Benő:D látom kedvelitek itt :DDD
De igen valószínű, hogy a 32 bites xp is beleszólhat.
Esetleg próbálj ki 64 bitest agy win 7-et :) -
Noodlee #48137 Gondolkodtam, hogy mi lehet még a problémád a ramjaiddal...
Azt ugye tudod, hogy a 32 bites oprendszerek nem kezelik a 4 GB memóriát.
egy kis szösszenet:
"Második egy érdekes ''paradoxon'', melyről egyre többet lehet olvasgatni a fórumokon. 4GB memóriával szerelt konfigurációkban a Windows (emlékezzünk: a 32 bites XP-ről van szó) kevesebbnek látja a valósnál, esetenként csak 3,5 vagy éppen 3 gigának."
http://logout.hu/cikk/a_windows_xp_32_bit_memoriakezelese/teljes.html
Lövésem sincs, hogy milyen vasad, és OP rendszered van, de kicsit guglizzál a memória kazeléssel kapcsolatban. -
#48136 Persze, de ez minden szervizben így van -
piamania #48135 Vki erre? -
#48134 xD
De fogadok holnap úgyis ki találják hogy én tettem tönkre:) -
#48133 Hála a magasságos atyaúristennek!! -
Noodlee #48132 -
#48131 végre -
#48130 ezt már vagy 3 napja kiprobáltam,a lap a szar csácsá vissza gariba...... -
piamania #48129 Hello!
Miért van az,hogy egyik pillanatról a másikra azt írja ki a gépem,hogy nincs fent hangkártya driver,amikor ez nem igaz,hiszen én nem töröltem le semmit,és azóta más se nyúlt hozzá a géphez.Igaz le se tudnák törölni.Valakinek valami ötlete?Eset Smart Securityt használok,nem talál semmi vírust.Tegnap is ugyanez volt a problémám,egy rendszervisszaállítás megoldotta a problémát.Valakinek van valami ötlete,hogy mi lehet a gond? -
#48128 és ez olyan sok variáció? kicsit gondokodna magától is rájönne. -
#48127 Sok variáció van. Ugyanis a két-két ram külön-külön az 1-es és a 3-as slotban működik. Ezért mondtam hogy próbálja ki a 2-est és a 4-est és akkor kiderül h a lap szar e. -
Noodlee #48126 Kezdem úgy érezni, hogy csak hülyét akar csinálni a népből.
Hiába tépjük a szánkat, nem fogja fel, amit írunk. -
#48125 most van 4 db ramja, 4 slot-al. sok variáció nincs. azt nem értem miért kell kb minden egyes variációt így szájba rágni. komolyan mondom számológépnél marajdunk inkább. -
#48124 Próbáld ki még hogy a 2es és 4es slotba teszel ramot úgy elindul e. Mert ugye oda kerülne a 3. és a 4. RAM modul.