!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ゾルターン
ゾルターン
Múltkor elszaródott az xp-m. Telepítõ cd be -> javítás. Ezután minden oké. A drivereket újra raktam a biztonság kedvéért 😄 Viszont azóta neten nincs hang. Mondjuk ha nézek egy youtube videót akkor nincs hang. Pulsz a windows hangok is eltûntek :| Máshol mindenhol van hang... (msn, gta iv...) Már frissítettem a hangkártya drivert, de így se jó. Mit csináljak? :/
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
ゾルターン
ゾルターン
ಠ_ಠ
Próbálkozz elõször 720p-s filmekkel majd 1080p-vel.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
codeck pakkokat meg nincs értelme nagyon felpakolni mert csak szar lesz tõle az egész
ffdshow még okés, a többi állt csak bajt okoz, énmég ffd-t se raktam fel, de bátyám belekontárkodott a gépembe :|
de semmi parám nem volt vele, am xvid-divx-ac3 és kalap
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ffdshow-t próbálj meg feltenni hátha azzal jó lesz, a sok codeck packot meg szedd le a csába
Ismerõsömnek van egy laptopja , és egyszerûen nem engedi feltelepíteni az xp-t ... csak a Vistát "szereti" , elkezdené telepíteni az xp-t , és telepítés elõtt mindig kék halál várja... pedig úgy vette , hogy nem volt rajta semmi se telepítve , hanem full csupasz volt az vinyója , de akkor sem engedte már ... :S
miért lehet ?
Köszönöm elõre is a válaszokat 😊)
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
bekapcsolás után a szgép LEd-je folyamatosan világít, mintha 1000-rel dolgozna a gép, de egyáltalán nem jön be semmi. Normál esetben a monitort suspend üzemmódból a gép kapcsolja be automatikusan, de most ez sem történik meg. Egyszerûen nem indul be a bootolás. Majd többszöri reset után egyszercsak beindul, és tökéletesen mûködik minden. Majd a következõ gépindításnál kezdõdik minden elõröl.
Tud valaki segíteni, hogy mi lehet a baj? Alaplap, táp, winyó, vagy esetleg valami vírus (Norton Antivirus nem talál semmit!)?
Elõre is köszi!
czs1
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Mitõl lehet lassú a net a gépemen?
Úgy értem van a házban 3pc meg egy laptop. Ezekbõl 2pc-n meg a laptopon is 5Mbit/s gyorsaságú a letöltés és 760kbit/s gyors a feltöltés kb a speedtest.net szerint, és a 3. pc-n meg csak töredéke a letöltés ezeknek az értékeknek, 1-2Mbit maximum. Többször is lemértem a nap külömbözõ szakaiban. Hetek óta ez van. Ezek szerint nem a szolgáltató a ludas, mert a többi gépen meg jó a net.
Mi okozhatja? Lehet a tûzfal? Eset Smart Security 3.0 van fent.
Elõre is köszönöm!
Értem én hogy benzin! De mi hajtja?
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)
Az utóbbi idõben a gépem elég furcsán kezdett el viselkedni..minden játéknál lefagyott, de úgy, hogy a képernyõn nem láttam semmit, szürke volt. Memóriaproblémára gondoltam, és szerintem igazam is lett. 2×512 MB memória van a gépben és a Memtest mind a két modulnál hibákat észlelt..kérdezem én..ez lehetséges hogy mind a 2 hibás? Nem a gép lõtte õket ki valahogy? Mert ma szereztem memóriát de félek ha berakom azokat is elcseszi.
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)
a gépemen rajta van a xp és a vista és be kapcsoláskor nem hozza be azt hogy melyik windowt kivánom betölteni, mindig a vistát tölti be.
nem tudjátok hogyan lehet betöltéskor operácipos rendszert választani?
ASUS K70 Benz-S400CDi-összetörve :O
ASUS K70 Benz-S400CDi-összetörve :O
http://goo.gl/gd6Zi5
amugy csa függölegesen lehet betenni a jumpert vagy azta bigyot???
„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein