!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shifter
húzd újra a vindózt...

ಠ_ಠ

gurubefree
bios version 1302 ; a memoriara figyelni kell mert az okozhat problemat ... erdemes OCZ-re cserelni.

ゾルターン

gurubefree
Phenom 9500 futa asus m2n-sli deluxon. Annyi hogy BIOS update

ゾルターン

Hallo van egy asus m2n alaplapom 570 ultra chipes kezelné ez a 9600as phenom procit????légyszi vki nagyon fontos lenne halli köszi..

rooney8
Üdv!

Múltkor elszaródott az xp-m. Telepítõ cd be -> javítás. Ezután minden oké. A drivereket újra raktam a biztonság kedvéért 😄 Viszont azóta neten nincs hang. Mondjuk ha nézek egy youtube videót akkor nincs hang. Pulsz a windows hangok is eltûntek :| Máshol mindenhol van hang... (msn, gta iv...) Már frissítettem a hangkártya drivert, de így se jó. Mit csináljak? :/

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

allock
értem, köszi

#hhwnd

gurubefree
Gondolok arra hogy az XP alol letiltod azt ami a 64bit-es van , a masiknal forditva. Nekem szuper jol mukodott ... amikor inditod a gepet a bios ugyis rakerdez melyiket akarod inditani.

ゾルターン

gurubefree
Ha mar fent van a 2 oprendszer akkor mind a kettoben az eszkozkezeloben egyszeruen letiltod a megfelelo hardvert ... ennyi az egesz . Amikor az oprendszereket hasznalod nem fogjak egymast latni kvazi nem tudsz belebarmolni egyikbe sem. Nekem anno amikor igy hasznaltam volt 1 harmadik HDD es arra tettem a filmeket kepeket zeneket es igy mind a 2 oprendszer alol el tudtam oket erni.

ゾルターン

allock
abban tudnál segíteni hogy ott mégis hol?
Gigabyte GA-EP43-DS3L alaplapom van

#hhwnd

Shifter
tegyétek fel a vistát formázzátok meg a vinyót vele (vista telepítõbe) aztán már menni fog rá az XP

ಠ_ಠ

Oké köszi.Ma este még laptopon megnézegetem, hogy vannak ezek a dolgok aztán holnap megnézem hogy mennek a filmek.Remélem sikerül megcisnálni mert nagyon szép képet ad csak az a baj hogy szaggat.Köszi a segitséget lehet, hogy holnap is lesz pár kérdésem remélem akkor is lesz segitség😊
Bandi 18
Lehet a rossz lejátszó miatt is, meg hogy rosszul lett kódolva.
Próbálkozz elõször 720p-s filmekkel majd 1080p-vel.

Igen tényleg...feltettem a codecet és teljesen elrontotta a képet.Majd holnap tudok csak kiprobálni ujra a Tv-t mert mennem kell.Szoval akkor FFdshow, xvid, divx, mediaplayer classic.És a szaggatás a gép miatt lehetséges vagy a rossz lejátszo program?Mert ugye a jobbik eset ha rossz programmal probálkoztam...
Bandi 18
Akkor nem szóltam 😊.

MR ME
ja azt még fel szoktam rakni csak kimaradt 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Bandi 18
És az a h264-es kódolású filmeket pont nem játssza le amivel kódolni szokták a HD filmeket 😄. FFdshow, xvid, divx, mediaplayer classic, ezeket használom és minden megy 😊

Bandi 18
Valszeg a vinyód a ludas, azt nem ismeri fel a BIOS és azért vacakol annyit. Próbáld másik kábellel, vagy a vinyód egy másik gépen ellenõriztesd le a HDTune-al (error scan része)

MR ME
ja elbasztam sry, nem codecken kéne mennie hanem a gépeden 😊
codeck pakkokat meg nincs értelme nagyon felpakolni mert csak szar lesz tõle az egész
ffdshow még okés, a többi állt csak bajt okoz, énmég ffd-t se raktam fel, de bátyám belekontárkodott a gépembe :|
de semmi parám nem volt vele, am xvid-divx-ac3 és kalap

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Bandi 18
Teszteljétek a ramot memtest86-al lehet hogy ez a baj.

Akkor elvileg a gépemen menni kéne?Pentium D 3,2 , DDRII 2GB , 9800GT.Probáltam több lejátszoval majd utánanézek máshol is meg majd körbekérdezgetek hátha lesz megoldás.Köszi a segitséget azért és ha valakinek van más ötlete az légyszives segitsen.
Erre valaki? <#szomoru1>

MR ME
szedj le vmi spyware írtó progit, pl spyware terminator (ingyenes, tud amgyarul is, én ezt használom) és futtasd le

MR ME
elvileg azon a codecken mennie kéne
ffdshow-t próbálj meg feltenni hátha azzal jó lesz, a sok codeck packot meg szedd le a csába

Lehetséges, hogy a gépemmel van a probléma?
Sziasztok 😊

Ismerõsömnek van egy laptopja , és egyszerûen nem engedi feltelepíteni az xp-t ... csak a Vistát "szereti" , elkezdené telepíteni az xp-t , és telepítés elõtt mindig kék halál várja... pedig úgy vette , hogy nem volt rajta semmi se telepítve , hanem full csupasz volt az vinyója , de akkor sem engedte már ... :S

miért lehet ?

Köszönöm elõre is a válaszokat 😊)

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

sziasztok! segítségre lenne szükségem. Két napja a következõket produkálja a gépem:
bekapcsolás után a szgép LEd-je folyamatosan világít, mintha 1000-rel dolgozna a gép, de egyáltalán nem jön be semmi. Normál esetben a monitort suspend üzemmódból a gép kapcsolja be automatikusan, de most ez sem történik meg. Egyszerûen nem indul be a bootolás. Majd többszöri reset után egyszercsak beindul, és tökéletesen mûködik minden. Majd a következõ gépindításnál kezdõdik minden elõröl.

Tud valaki segíteni, hogy mi lehet a baj? Alaplap, táp, winyó, vagy esetleg valami vírus (Norton Antivirus nem talál semmit!)?

Elõre is köszi!

czs1
De szerettem volna.Pentium D 3,2 , DDRII 2GB , 9800GT 512.VLC-vel probáltam, aztán tettem fel CCCP codec-et, Meida Player és Zoom playerel probáltam.
Met
azt nehogy eláruld milyen gép meg milyen lejátszó program

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Sziasztok! Azt szertném kérdezni, hogy a HD film mért szaggat a gépen.Nemrég vettünk egy LCD HDready Tv-t és szereztem hozzá HD filmeket de nem tudom nézni mert szaggat.Ha valaki tud segiteni az legyen kedves segitsen nekem, elöre is köszi.
Sziasztok!

Mitõl lehet lassú a net a gépemen?
Úgy értem van a házban 3pc meg egy laptop. Ezekbõl 2pc-n meg a laptopon is 5Mbit/s gyorsaságú a letöltés és 760kbit/s gyors a feltöltés kb a speedtest.net szerint, és a 3. pc-n meg csak töredéke a letöltés ezeknek az értékeknek, 1-2Mbit maximum. Többször is lemértem a nap külömbözõ szakaiban. Hetek óta ez van. Ezek szerint nem a szolgáltató a ludas, mert a többi gépen meg jó a net.
Mi okozhatja? Lehet a tûzfal? Eset Smart Security 3.0 van fent.

Elõre is köszönöm!

Hali! Nézegettem a tûzfalam naplóját, és ez az IP cím: -85.66.78.116:3327- tíz, húsz másodpercenként kezdeményez portvizsgálatot a gépemen. IP locator szerint HUBUBUDA budáról. Lehet, hogy off a kérdés, de tudtok valamit errõl a "cégrõl"?

Értem én hogy benzin! De mi hajtja?

Lacee86
Ja hát igen, ez kimaradt. De elég egyértelmû úgy gondolom.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

[HUN]FaTaL
Külön partícióra kell rakni õket...

http://goo.gl/gd6Zi5

a windows xp-t raktam fel elõbb, de amikor a vistát raktam fel akkor a windows(xp) mappát el helyezte egy windows.old mappába és az lehet hogy az a baj?
Lacee86
Sztem rossz sorrendben raktad fel õket. Elõször az xp-t kell, utána a Vistát. Ha elõször raksz Vistát (vagyis az újabbat), akkor úgy rémlik, ha utána xp-t is raksz fel, azt nem fogod tudni használni.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

ricska
Oké..köszi a gyors választ!

A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)

Bandi 18
Max akkor ha túl sok feszt adsz a memónak, rakd be nyugodtan.

ricska
Sziasztok!
Az utóbbi idõben a gépem elég furcsán kezdett el viselkedni..minden játéknál lefagyott, de úgy, hogy a képernyõn nem láttam semmit, szürke volt. Memóriaproblémára gondoltam, és szerintem igazam is lett. 2×512 MB memória van a gépben és a Memtest mind a két modulnál hibákat észlelt..kérdezem én..ez lehetséges hogy mind a 2 hibás? Nem a gép lõtte õket ki valahogy? Mert ma szereztem memóriát de félek ha berakom azokat is elcseszi.

A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)

sziasztok!!!
a gépemen rajta van a xp és a vista és be kapcsoláskor nem hozza be azt hogy melyik windowt kivánom betölteni, mindig a vistát tölti be.

nem tudjátok hogyan lehet betöltéskor operácipos rendszert választani?
Sly9119
Kerestem a BiOSba , de nem találtam semmit se, elég béna bios van ezen a hpn nem találtam semmit hogy le tudjak tiltani valamit is.Manuálisan kéne kapcsolni, de ugy nem kapcsol 😞 még a led szine se változik át, lehet hogy a kapcsolo romlott el??-de akkor a gép mértnem ismeri fel a HW-t:?...elszált , veszek ujat -_- ...de mibõl...

ASUS K70 Benz-S400CDi-összetörve :O

Lobsterman
Hi. Remélem tud valaki segíteni. Ma jött meg a megrendelt új alaplapom()Giga MA770-UD3. Be is szereltem, de egy érdekes probléma akadt. Az eddig tökéletesen mûködõ Logitech vezetéknélküli billentyûzetem most az új alaplappal azt csinálja hogy a connect gombját benyomva mindig 1 bill lenyomását beveszi, és utána semmit amíg újra meg nem nyomom a connectet. Az elemek jók benne, driver hiba nem lehet, mert már a windows installerben is ezt csinálta(biosban eleinte jó volt de most pár átdugdosás óta már ott sem jó). Ötlet hogy mit lehet ezzel kezdeni? Vegyek új bill-t? 😛

Bandi 18
Biosban nem lehet letiltani? Mert ha ott sem akkor valszeg elszállt...Manuálisan sem kapcsol be?

Sly9119
Semmit, ott se látja

Bandi 18
Eszközkezelõkben mit ír rá?

Sly9119
Igen fenn, ugy volt hogy müködött, kikapcsoltam a gépet, másnap reggel be és pirosan világít az állapotjelzõ led kék helyett...ujrarkam a Drivert , nemjó, ujra a wint nem jó, valószinüleg elszált?:S

Bandi 18
Plusz a virtuális memória területet tedd át másik partícióra. Az XP sajnos most már a frissítések miatt igényli a 15 giga helyet :S

[HUN]FaTaL
Kapcsold ki a rendszervisszaállítást, avval is elég sok helyet meg lehet spórolni.

http://goo.gl/gd6Zi5

probálgattam mindenhogy de nem jo sehogy sem!
amugy csa függölegesen lehet betenni a jumpert vagy azta bigyot???
csn tamás
a particio 9,7 Gb.

&#8222;Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat&#8221; Albert Einstein

(maxtor ATA) amugy lacee: probálgassam a jumpert amig nem lesz jo mert igy ahogy volt nem is indult el a gép!!