64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#48763 baltával -
#48762 Ezen fekete szar van. De bicskával feszegettem már, meg körbevágtam. De most találtam egy fémszart a szigetelés vagodosása közben. Úgy nézem, hogy ez ilyen végleges szar. Minnyá' nekiesek valami erőteljesebb eszközzel. -
#48761 egy ilyen fehér szilikonos szarral le van ragasztva körbe, bár az nekem nem volt gond :/ -
#48760 Nem gondoltam volna, hogy ilyen egyszerű dologgal nem bírok. Egyszerűen cseszik szétjönni :) Pedig sehol nem látok rajta már csavart, ami tartaná a tetejét. -
#48759 nekem eddig mindig sikerült szétszedni a vinyókat :D
már vagy 3-at szétkaptam, egyik noti vinyó volt -
#48758 Van egy régi samsung sata vinyóm. Egy nap fogta magát és nem forgott többé. Most így kb fél év múlva előkaptam, hogy hátha sikerül életre kelteni egy linux kedvéért. Ez nem jött össze. Mivel pénzt nem költenék rá, meg fene fog szarakodni vele, gondoltam szétszedem. De ez nem megy :) Hogy a fenébe lehet szétszedni ezeket? Kiszedtem belőle 4 csavart az aljáról, ami az elektronikát fogta és még 6ot a tetejéről. Most már lötyög a teteje, de ahol a csatlakozók voltak, azon az oldalon nem hajlandó kinyílni. Van ott valami ragacsos fekete szivacs szigetelés, de nem hiszem, hogy olyan erős az, hogy nem bírom szétfeszíteni bicskával. Egy Samsung 160JJ-ről van szó. -
#48757 Na mosmár jó a dvd íróm csak az a gond hogy amikor telepíteni akarja a winfos a szoftverét nem telepíti:)
Csak fogja magát és kiírja a telepítés sikertelen OMG.
Mi lehet a gond?? -
#48756 Most neked a rossz tapasztalatok miatt szar a Gigabyte, mások szerint (köztük én is) meg semmi gond nincs velük. -
#48755 Mi a neve annak ami ilyen hőérzékelős sisak,és az embereket meg állatokat lehet vele bemérni mert pirosan világítanak? -
#48754 a táp amit adnak a kerethez nem rendelkezik szabályzással a 12v-os ágon, csak az 5v-os felét figyeli. ez azt jelenti hogy terheléstől függően a 12v-os kimenet az 10v és 16v között rohangál.
legalább is az amelyiket én fogtam ki az ezt csinálta...
-
#48753 Hú, ez nem túl biztató, de remélem ez a probléma nem általánosítható, mert nem lenne jó ha elszállna miatta a frissne vásárolt 'T-s winchesterem. -
#48752 lol,-750 giga:)
úgy látszik nem nekem vannak csak anyagi kárlyaim ezek miatt a fosok miatt -
#48751 szerintem a dolog megoldódik ha usb-n keresztül formázod/particionálod.
nálam egy ilyen keret(tápja) kinyírt egy 500-as samut, utánna meg egy 250-es maxtort... nem hittem volna hogy még árulnak ilyet:) -
Sziasztok!
Akadt egy kis problémám. Pár napja vettem egy SATA-s HDD-t, amit rákötöttem a gépre, particionáltam, adatokat másoltam rá, egyszóval használtam. A mai napon vásároltam hozzá egy külsős Coolink USB-s rack-et, és így használva a HDD-t a 3 partíció közül ami létre lett hozva rajta, az egyik látszólag működött, de üres volt, a másik kettőtt RAW "fájlrendszerűnek" látta, így meg sem lehetett nyitni. Kiszedtem a rack-ből, majd újból összeraktam és kipróbáltam. Az hittem, hogy megoldódott a probléma, mert a gépet bekapcsolva az automatikus indítási funkció egyből felajánlotta, hogy böngésszek a fileok között az újonnan felismert partíciókon, és megnyitva a partíciókat, örömmel tapasztaltam, hogy immáron látom az összes partíció tartalmát. Az öröm nem tartott sokáig, mert észrevettem, hogy az egyik partíciónál, a gyökérben található könyvtáraknál mélyebbre nem tudok menni, a gyökérben lévő fileokat, pedig nem nyitja meg, míg a másik partíció esetén, több könyvtárméségben is tudtam böngészni, de itt sem működött egy file sem, a harmadik partíció pedig üres (annak is kell lennie). Kezdtem aggódni, hogy megsérült a filerendszere a winchesternek, de kíváncsiságból visszakötöttem rendes SATA kábelre, és így kutya baja, működik rendesen.
Mit gondoltok mi lehet a gond? Úgy fest a dolog mintha a rack lenne a rossz, de vajon nem lehet az probléma, hogy a particionálást úgy hajtottam vére, hogy a SATA kábelre volt kötve a HDD, most pedig USB-n kommunikál? Lehet hülye kérdés, de kíváncsi vagyok, hogy szerintetek mi okozhatja a problémát, amit jó lenne tudni pontosan még mielőtt visszaviszem kicseréltetni a külső rack-et. Elvileg a haver holnap ide tudja adni a sajátját, amit már egy ideje használ és működik, remélem ezzel bebizonyosodik, hogy a rack e a ludas vagy sem.
-
#48749 Éljen gyerekek!!!!!!!!!!!
Elkúródott a dvd íróm
Samsunga a kicsike és pont tegnap este írtam vele 1 wii gamát 1-szeres írási sebességen
És ma arra kelek hogy nem enged a dvd íromrol bootolni hogy rakjak új oprendszert és az a slusz poén hogy érzékeli de azt írja hogy a telepítés sikertelen
Esküszöm máskor gigabytes szarokat nem veszek mert most kezdenek rajta elromlani a sata 2 portok ez az!
A dvd íróm pedig 3 évig szolgált olyan 1 hét/dvd arányban és sose írtam maxon vele mindig csak 3-as 4-es sebesség között,azért hogy kíméljem.
-
xxxpaulxxx #48748 mióta fent van a windows 7 és ki van kapcsolva a hibernálás az a nagy problémám van, hogy NÉHA, amikor sokáig egy helyben hagyom, akkor egy idő után hogy is mondjam... "lefagy" a rendszer... mozog az egér, de nem tudok sehova se kattintani... a tálca nem jön fel (automatikus elrejtés) a task mgr-t nem tudom előhívni... semmmi... ez mitől lehet? -
lamerrichard #48747 Valaki tudna vmit hozzáfűzni?
-
#48746 szivesen:) -
xxxpaulxxx #48745 nah végül megoldottam... találtam egy 3. kábelt és azzal jó:D
ezek szeirnt az eddigiek hibádzottak
köszi a helpet -
#48744 Vagyis akkor jó mind a 2:)
Esetleg törött az ide vagy a sata kábeled? -
#48743 Konkrétan egy Gh3as kontroller vevője. Én is csak ki-be húzom eltávolítás közben, de ez frissen win reinstall után volt, amikor először csatlakoztattam, és akkor felismerés közben húztam ki... Azóta semmi. -
#48742 Milyen USB eszköz ez pontosan? Amúgy én a pendrive-om meg MP3 lejátszóm csak ki-behúzkodom, nem szoktam leválasztani meg semmi ilyesmi, de eddig lekopogom nincs probléma a felismeréssel. -
#48741 Hali!
Mi a teendő akkor, ha egy USB eszközt felismerés közben távolítottam el kézileg? Azóta nem ismeri fel egy gép sem. Bedugom, és nem jelez semmit. -
xxxpaulxxx #48740 ez sem segített:/ -
#48739 uristen, méééég mééég :D -
#48738 :DDD
Én már semmin nem lepődök meg azután, hogy összeraktam az új CPU Hűtőt (Hyper TX3) és rajtamaradt a fólia én meg néztem hogy miért nem hűt.
:DDD -
nekem ez lenne az első hogy kábel :D -
#48736 ez történt, én meg má kezdtem megilyedni XXXD -
#48735 Nézd meg a kábeleit, lehet, hogy kicsúszott amíg ki be pakolgattad a ramokat. BIOS nem hiszem, hogy ilyet elállítana. -
#48734 Akkor porbáld meg a másikat külön,lehet nem jó a másik. -
lamerrichard #48733 Hello.
Hogyha ezt a WIFI kártyát veszem akkor az ezt az antennát rá lehet majd kötni a kártyára?( előzmény: #48671 ) Meg még annyi hogy nem pont olyan kártyám van most mint amit oda írtam(mert ami most van abból nem lehet kitekerni az antennát
Kártya
Antenna
Ha meg kérdeznétek hogy miért itt veszek, azért mert kint lakok. -
#48732 Sziasztok! ma egy teszt kedvvért kiszedtem az egyik 2 gigás memóriámat a gépből. Ez után a gép nem látja a CD olvasómat. na mondom ez így nem jó, visszateszem a RAm-ot. még mindig nem látja! Mi a fene?? A BIOS-ban állított el valamit? vagy mi lehet? -
xxxpaulxxx #48731 csak az ide-t -
#48730 oksa -
Noodlee #48729 A progi azt is kiírja, hogy melyik sector a gáz, a boot sector hibát külön írja ki. -
#48728 Uff azt hol nézhetem meg hogy mi sérült meg? -
#48727 Külön külön érzékeli őket?
-
Noodlee #48726 BIOS-ban mit lát belőlük a gép? -
Noodlee #48725 3 az még nem gáz, csak ha pont a boot sector az :) -
xxxpaulxxx #48724 nem az, de azért figyelgesd:)
#48705?