64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#48723 Na kiszedtem a másik winyót,és eddig nem produkálta az ujraindításosdit de van három bad sector a samsungon:(
Remélem ez még nem a világváge.
-
Noodlee #48722 Én is remélem :)
-
andiku #48721 Sikerült átállítani. Remélem jobb lesz, mint volt. Köszönöm a segítségedet.
Üdvözlettel: andiku! -
Noodlee #48720 Miután bebökted, hogy a rendszer kezelje a lapozófile-t, utána a beállításra kell nyomni, így véglegesíti. -
andiku #48719 Próbálom, de nem adja ki utána, miután leokéztam, hogy alkalmaz és úgy oké, hanem egyből visszaáll arra, hogy egyéni. Egy rendszergazda van a gépen és folyamatosan az van bejeletkezve. -
Noodlee #48718 Akkor vagy nem rendszergazdaként vagy bejelentkezve, vagy nem véglegesítetted a beállítást. -
andiku #48717 1,89 GB. Egyébként átállítottam, de visszaáll az egyéni beállításra. Úgyhogy nem sikerült. -
Noodlee #48716 Mennyi szabad hely van a C meghajtódon? -
andiku #48715 Jó rendben van. Majd meglátjuk. Köszönöm a segítségedet :-) -
andiku #48714 Vagy pedig egyszerűen veszek egy új processzort és remélhetőleg megoldódik azzal a probléma? -
Noodlee #48713 Igen. Van olyan beállítás, hogy az OP rendszer kezelje. -
Noodlee #48712 Szinte biztos, hogy az alaplapi elemed fáradt el.
Esetleg próbálj nyomni egy BIOS resetet. -
andiku #48711 Mármint a virtuális memóriát? -
Noodlee #48710 Próbáld meg úgy beállítani, hogy az OP rendszer kezelje. -
miki10 #48709 császtok!
az lenne a problémám hogy tegnap amikor bekapcsoltam a gépet akkor ezt a hibát írta ki:
CMOS cheksun error-defaults loaded
és a hiba után nem tölt be a windows
ezt ha jol tom azért van mert törlödtek a bios beállitások, és abba tudnátok segíteni hogy a biost hogy tudnám jól beállitani hogy megint jól müködjön a számitógép?
számitógép adatai:
adatlap: gigabyte GA-M52L-S3
procesor: AMD athlon 64 x2 dual core processor 5000+ 2,98 GHZ
memoria 2gb ram
VGA: ati 3850
elöre kösz! -
andiku #48708 Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy folyamatosan egyet gondolva megfagy a gép akár internetezek, akár játszom vagy nem csinálok éppen semmit sem, teljesen mindegy neki. Egy időben kiírta, hogy a virtuális memória minimuma túl kicsi, de ezt megoldottam azzal, hogy feljebb állítottam a teljesítménybeállításoknál. Ha tudna valaki valami okosságot írni rá, nagyon megköszöném.
Üdvözlettel: andiku! -
xxxpaulxxx #48707 Melyik az a raid sata?
Úgy van bedugva, hogy Sata0-ra az egyik dvdíró (ami nem működik)
sata 1-2re vinyó 1-2
és idére ugye az idés író
hogy minek? 1, gyorsabb on fly-ban dvdt másolni, illetve gyorsabb 2vel dvdt írni:D -
#48706 nem dugtad véletlenül raid sata portra? különben is minek neked 2 dvd író -
xxxpaulxxx #48705 Hello! Az lenne a gondom, hogy van 2 dvdíróm és ebből csak 1et lát a gép...Az ide-set
A Sata 2es írót egyszerűen nem látja... megpróbáltam már más kábelekkel, de semmi
A régi gépemen pedig még működött a dolog -
zoznyák #48704 Kivettem a pipát, hogy üres legyen, de nem változik a helyzet.
Viszont még azt hozzátenném, h minél gyorsabban tölt le annál jobban akad a cucc. Amikor csak 100-200 kb/s-sel tölt akkor még nem vészes viszont ha 900zal akkor már használhatatlan a gép. -
#48703 Estét!
Van kismillió router topik változó problémákkal, nem tudom melyikbe lenne érdemes írni, szóval inkább írok ide.
Érdekes jelenséget produkál a routerem. Minden teljesen korrekt, van net minden gépen, nincsenek port problémáim, tényleg tökéletesen működik. Ugyanakkor időnként olyat játszik, hogy új kapcsolatot már nem enged létesítani, viszont a jelenleg futó kapcsolatok életben maradnak. Tehát egy példa: böngészek, minden teljesen jó, aztán x idő után már nem tölti be az oldalakat, elakad a resolving host-nál, majd kiírja, hogy a távoli kiszolgáló nem található, miközben ezzel párhuzamosan gond nélkül csevegek tovább MSN-en és minden üzenetemet megkapják. Ez a jelenség mindenhol jelentkezik. Tehát csak böngészés közben is van olyan, hogy új oldalt már nem tud megnyitni, de az előzőleg megnyitott böngészőfüleken gond nélkül tudok tovább netezni "abban a tartományban". (sg.hu-n frissíteni, navigálni, de új domain-re már nem tudok lépni) Ez minden internetes programnál jelentkezik, tehát nem böngésző hiba. MSN is ledob, ha nem dumálok senkivel. A hiba jelentkezése nem szabályszerű, valamikor napokig, jobb esetben heteking nincs gondom, valamikor meg 10 percenként ilyet játszik, és egy nap minimum 20x kell ezzel foglalkoznom. Eddig úgy oldottam meg a problémát, hogy a router admin oldalán rányomtam a DHCP renew-ra, és utána gond nélkül volt net.
Valakinek van rá valami ötlete? Hibás lehet a rotuer, vagy ez valamilyen rossz beállítás? -
lamerrichard #48702 Hogyha ezt a WIFI kártyát veszem akkor az ezt az antennát rá lehet majd kötni a kártyára?( előzmény: #48671 ) Meg még annyi hogy nem pont olyan kártyám van most mint amit oda írtam.
Kártya
Antenna
Ha meg kérdeznétek hogy miért itt veszek, azért mert kint lakok. -
#48701 "friver download"
hmmm, nemhiszem hogy a vebcam szoftját akarja frissíteni egy sima driver elég neki -
#48700 Te meg egy hülye bunkó f*sz vagy, h nem tudsz normálisan válaszolni... -
piamania #48699 haver google a barátod,beírod a típus után,hogy friver download és kész.gyökér -
#48698 én is így vagyok. 4-5 éves samu, és tökéletes. mellette már 2 másik vinyó szállt el -
#48697 Mennyire régiekre gondolsz?? Nem akarom ismételni önmagam,de mint már írtam nekem egy ~4 éves Samu vinyóm van és a mai napig azt használom. Gépet nem rugdaltam,portalanítottam néha napján,jól szellőző helyen van.....és láss csodát..megy. Bár az igaz,hogy már kezd hangoskodni,de abszolút megvagyok vele. -
#48696 Mert a régiek sz*rok voltak mint a bűn. Tudtommal az új seagate féle maxtorokkal sincsen gond. Legalábbis nálam üzemel egy, igaz még csak 1 éves de semmi baja. -
#48695 nemtom amúgy miért fikázzák sokan a samukat. -
#48694 Az új sorozatokból a Samsung. Régiekből WD. -
#48693 western digital ofkóz -
#48692 Na holnap méék új wincsit venni:)
Meik a legmegbízhatónn tipus szerintetek? -
#48691 Inkább kalapáccsal probálkozok:D -
#48690 Hát...nem kizárt. Amíg nem futja új vinyóra,addig használd a samut! Az Én samu vinyóm 4 éves semmi baja nincs,csak néha kicsit hangos.....
#48688: ÁLLAT!!!! :D -
perko #48689 Keresd meg ezt az útvonalat:
nod32 - beállítások - webhozzáférés-védelem - HTTP - böngészők
Itt meg kell keresni a utorrentet és kivenni mellőle a pipát.
Nem X-et kell csinálni belőle, ne legyen semmi a checkboxban.
Restart. -
#48688 OMG
FAIL lista:
1. maxtor
2. maxtor
3. bad sector
4. 40 DB!
5. maxtor
elmodnom hogy javíthatod meg a gépedet:
most vedd ki a merevlemezt, óvatosan, nehogy legyen egy 41. bad sector. msot sétálj ki az udvarra vele, lehetőleg este, mert ha fényt kap, lehet jön még 20 BS. eygre gorsabban lépj előre 3-4-et, majd a jobb kezedben lévő maxtor ismétlem MAXTOR vinyódat lendítsd meg (lehetőleg egy patak,v agy erdő felé) és a hajlítás csúcspontján engedd útjára. sétálj vissza a szobába, és használd a samut, míg rendelsz egy új vinyót. -
#48687 jaja,de szerinted köze lehet a 5 éves full badsectoros winyómnak ehez? -
puma1 #48686 Sziasztok! apollo ac-518 típusú webcamhoz keresek drivert! Segítséget előre is köszönöm!
-
#48685 "Mondjuk én most az alaplapommal szopok"......baszki...MÉG MINDIG???? -
#48684 Akk húzd újra az op rendszert és tedd fel a legújabb frissítéseket meg mindenfélét:)
Mondjuk én most az alaplapommal szopok.
Ujraindul magátol a gép és nem ad képet csak a ventiket pörgeti,pedig no tuning meg a bios a gyári beállításokat viseli:)Hallotam már olyat is hogy a winyó az.Sztetek a 2004-es maxtor wincsim csinálja ezt amin már van vagy 40 bad sector?És van 1 2 éves samsungom is