64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#48803 Fatal vagy Bandee, a #48794-re nem tudtok esetleg megoldást? -
xxxpaulxxx #48802 Köszi! Siker!:) -
#48801 HDAudiot kösd. -
#48800 Még egy gnd is kell. De a lap user manualjábán benne van. -
xxxpaulxxx #48799 tudtommal nincs
igen, mert van 1 foglalat ugye az Faudio... és van rá egy Faudio meg a HDaudio... nah és ugye én az Faudiot dugtam rá -
#48798 driverbe nincs letiltva/be van állítva?
biztos h jó helyre van dugva? -
xxxpaulxxx #48797 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy nekem van egy GIGABYTE GA-MA770T-UD3P alaplapom és a házam front paneljén nem működik a fülhallgató csatlakozó...
Pedig rá van kötve az alaplapra...
Mi lehet a gong? -
ibiza87 #48796 Hali vettem a routeremhez egy repeater-t. s nem tudom beállítani.
Valaki tud segíteni? Ez mit jelent?
Please input the MAC of the remote AP -
pista89 #48795 Sziasztok!
Tervezem most a gépem újrarakását, kérdésem a következő;
mivel még elég új a vinyó (4hónapos) még nem osztottam fel partíciónként, ezt milyen programmal és mikor(rendszer újrarakás előtt vagy után) kell használni, na meg hogy :D
Amúgy mit ajánlotok első formázásnál, gyors vagy szokásos?
Még valami : Hogy tudom leellenőrizni,hogy az operációs rendszer amit letöltöttem neten, hogy nem hibásan töltötte le? Mert elég égő lenne ha már leformáztam a vinyót és hibás a dvd.
Válaszotokat előre is köszönöm! -
#48794 Hali! Van vmi olyan program, amivel plusz felbontási lehetőségek adhatóak az asztalhoz, vagy olyan amivel felbontásokat lehet állítgatni ( a Vezérlőpulton meg a VGA driveren kívül persze)? 960x600, 1280x800, 1440x900: ezek a lehetőségek teljesen hiányoznak, holott 1680x1050 a monitorom natív felbontása. Nem az asztalt akarom másra venni, hanem h a játékokban jelenjenek meg más felbontási lehetőségek is.
Amúgy van vmi felbontásos progi, amit még anno a CRT-mhez azért szedtem le, mert 1-2 játék 1024x768-ban csak 60Hz-en futott, és azzal a progival át lehetett állítani 85-re. Csak azóta volt már win reinstall, és nem emléxem mi a neve, vki tudja esetleg? Hátha vmi hasznát venném a jelenlegi problémában is. -
#48793 ismét 1 kérdés: Asus M2n-e Sli alaplapom van, leszedem hozza az úgymond legujabb, nem beta bios-t. Az alaplapi könyv segítségével probáltam a dolgot megoldani azaz Asus EZ Flash-el. Bekapcsnál alt +f2 és csinálta is a dolgát. utána újraindult a drága és bios error, erre kiszedtem CD-t restart és azóta nincs kép, ha cd nicns benne csipog mint állat, ha benne akkor meg szart se csinál azaz szerintem. Vélemény? Induljak új alaplapot venni? :P -
#48792 Hali. Hogyan tudnék rendszerinditó CD/DVD-t csinálni win7 alatt? Ha nero-val probálkozok ott nekem kellene megadni a fájlokat, de nem tudom mi kell 1 rendszerindító lemezre tenni. Bios frissítéshez kellene a rendszerindító, de nincs floppymeghajtó -
#48791 ha megvetted akk inkább 64-es, későbbi bővítés stb... -
#48790 Csak az a baj, hogy már késő. :D Már meg lett véve a 64 bites xDDD -
#48789 fölösleges, mert 2 gigával a 32-es is tökéletes. -
#48788 Remek. köszi. 2GB ram mellé nem szabad megpróbálkozni az x64essel, mi? -
#48787 x64: 64 bit, x86: 32 bit. -
#48786 hello!
Pls valaki világosítson már fel, hogy az x64-es jelzéssel ellátott windows vista az most 32bites, vagy hány bites? És az x86-os? Mert én már nem tudok ezen kiigazodni... -
#48785 a dokumentum sérült lehet, túlméretés. vagy próbáld meg exportálni valami más formátumban. -
#48784 de csak egy bizonyos dokumentum nyomtatásánál irja ki, ha mást próbálok azt nyomtatja szó nélkül... -
#48783 próbáld meg eltávolítani az összes nyomtatót illesztőprogrammal együtt,
majd a tiédet kézzel hozzáadni az elérhető nyomtatókhoz,a port megjelölésével együtt.
-
#48782 Vki? -
#48781 Hali! Azt szerertném megtudni, h van vmi módszer (program vagy akármi), h el lehessen érni, h játékokban többféle felbontást is be lehessen állítani, ne csak azt, amiket felkínál. Konkrétan az a bajom, h 16:10-ben csak 1680x1050-et engedi, de ehhez túl gyenge a kártyám. Persze 4:3-at be tudom állítani 2 fekete sávval a monitoron, de jobban örülnék ha alacsonyabb felbontáson teljes képernyőn tudnék játszani. (Vagy 16:9 is jó, az még mindig jobb ha alul felül van pici sáv.) Pl. 1280x800 az megfelelő lenne, vagy esetleg még ennél is kisebb, ha van olyan. -
#48780 volt coolink, előtte lcpower uo. táp járt mindketőhöz:)))))
-
Noodlee #48779 Nyomj egy BIOS resetet. -
mthrax #48778 Hi, a gépemet be szerettem volna kapcsolni de nem reagált. Megmozgattam a kábeleket kitisztítottam, most bejön a bios de ott megáll és nem írja ki a szokásos adatokat (h milyen cuccok vannak a gépben stb). A táp Asus 450 w os és világít rajta minden szal nemhinném h az a baja. Lehet h az alaplappal nem stimmel vmi? -
#48777 hát ha torrentezel akkor sztem nem nagyon érdemes úgy hagyni
am nálam is csak a monitor kapcsol ki 10 perc után, semmi másnak nem látom értelmét -
Noodlee #48776 Nekem minden soha beállításra van állítva, képernyőkímélőm sincs, bár én nem hagyom ott a gépet, vagy ha igen, akkor kinyomom. -
#48775 én azt sosem használtam, minsig kikapcsolom, de még a képErnő kímélőt is. egyedül a monitor kapcsol ki 20 perc után. -
xxxpaulxxx #48774 ok, akkor úgy hagyom
köszi:) -
#48773 Az enyém ilyen:
(Csak szürke) -
#48772 Coolink volt a tied is? -
#48771 Üdv!
Nyomtatásnál egy ilyen üzenetet kapok: link
Mi lehet a probléma? -
#48770 xD -
Apocalipto #48769 Nekem is alapból 20 percen van. Az a 4 mp míg felpörög a vinyó, nem a világvége :) -
#48768 Szétjött vésővel. A matricája alatt nem vettem észre, hogy az olvasófejben is volt egy csavar, ami még odafogta a tetejét :) -
xxxpaulxxx #48767 hmmm tényleg... merevlemez kikapcsolása:20 perc
És ezt szted érdemes így hagyni vagy nem baj, ha 0ra állítom... -
Apocalipto #48766 Be lehet állítani energiagazdálkodási tulajdonságokban mennyi tétlenségi idő után kapcsoljanak le a nem használt vinyók. Nálam is van ilyen. -
xxxpaulxxx #48765 Következő a probléma/észrevétel:
Amikor egy ideig nem nyúlok a géphez (pl filmnézés) és utána használatba venném... nagy nehezen reagál csak, és hallom is, ahogy az egyik winchester felpörög (gondolom erre vár a gép)
Ez pl megfigyelhető, ha pl kb 1 óra használat nélküli állapot után bekapcsolom a gépet és bootolás közben vár egy picit, hogy felpörögjön a vinyó...
Ez normális, vagy lehet ellene valamit tenni? -
#48764 Előbb véső, utána jön majd a balta :)