!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
nekem olyan 3-4 éve volt velük gondom, egyik bírta kb másfél évig, a másik vmivel tovább, de végülis kukában végezte mind2, 1-2x vissza lehetett hozni hálisten h lementsem róla getdatabackel a cumót de aztán végleg elhalálozott, nem ajánlom a vételét senkinek 😞

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

bubu13
Akkor nem lehet vele semmit csinálni?:S

EEE 1899

Lacee86
Nekem 4,5 évig volt hibátlan a régi Maxtorom, utána csomó hibás szektor lett rajta. Nemtom h ez mennyire számít jónak. Régebben állítólag jobbak voltak, manapság viszont tényleg nem olyan jók.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Lacee86
Ma megvettem azt a 2000 Ft-os Sennheiser fülhallgatót, amit linkeltem. Basszus, ez a kis szar jobban szól, mint a régi Panasonic fejhallgatóm, és igazán minõségi cuccnak tûnik kinézetre, csomagolásra is. Szóval köszi, h ajánlottad ezt a márkát. Én is ajánlom ezentúl bárkinek. <#circling>

MR ME
maxtor? akkor kidobhatod a kukába kb 😄
viccet félretéve sztem gallyra ment, nekem 2 maxtorom ment már tönkre, és ismerõseimnél is sorozatosan, nem épp a megbízhatóságáról híres a termék...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

bubu13
Hello!
Van egy Maxtor külsõ hdd-m ami eddig tökéletesen müködött de most valamiért azt irja amikor csatlakoztatni akarom hogy nem elérhetõ és hogy a fájl vagy a könyvtár sérült vagy nem olvasható.
Mit tehetnék?
Elõre is köszi!

EEE 1899

MR ME
próbálkozz vmi spyware írtóval, hátha

Pepsi Twist
nekem ami van megy progi nélkül is...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

kifli
probléma megoldva 😊
vagy tud valaki jobbat a gyári proginál?
kifli
valaki tud nekem mondani egy jó progit usb adapterhez? most van egy sbs mini usb adapterem csak a cd-je nincs meg :/
Kongy
*xfire a DNS-t nem tudja lekérni.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Hello

szoftveres gondok miatt fordulok hozzátok.

Ugye Firefoxot szeretek használni böngészéshez, meg Xfire-t is használok, mert az is egy jó progi. És akkor bekapcsolom a gépet, hát a Firefox nem nyílik meg. Megint megnyomom a parancsikon, hát cseszik megnyitni. Aztán kb 10 perc elteltével megnyitja a Firefox kezdõlapját, vagyis azt írja, hogy ca cím nem található. Xfire dettó, 10 perc után megnyílik az meg a DNS-t nem találja. Ezzel szemben az Explorerben vígan tudok netezni semmi gond. Csak a Firefox meg az Xfire vacakol. De azok sem mindig, csak egyes bekapcsolások után... Nem értem mi lehet a gond. Én talán hibás parancsikonokra gyanakodnék, de nem tudom. Windows XP-m van, Service Pack 3as.

Plz segítsetek!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Megpróbálhatsz egy linux vagy XP cd-rõl bootolni és onnan elindítani egy víruskeresést. (olyan cd-re gondoltam ahol az op rendszer fut a cd-rõl)

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

kifli
Malwarebytes' Anti-Malware
super ant spyware, ezt a 2-t futtasd le
Darth Sith
Hello.
Van egy picit elburjánzott problémám, illetve ismerõsömé. Van egy cégük, ahol kb 20-30 gépet alkalmaznak, megfelelõ rendszergazda nélkül.. Több mint fél éve, volt egy nagy rendszerkarbantartás, amikor az összes gép, le lett mélyformázva, és újrahúzva. Mindegyiken SP2-es XP fut, a legújabb frissítésekkel, a felhasználók limitált fiókból dolgoznak, valamint mindegyiken futott egy NOD32 kliens, a belsõ hálózatot egy elég drága és jól beállított cisco router kezeli.

A napokban olyan jelenségnek lettek tanúi, egy a gépek nagyrészén elkezdett megjelenni egy olyan vírus, amely .exe-vé alakítja át a mappákat és eltûnik a tartalmuk, ha jól tudom valamilyen .autorun a vírus neve, valamint még másik kettõ is megjelent, amelynek nem jut eszembe a neve. Valószínüleg a felhasználók pendrive-n keresztül jutott a rendszerbe, mert internetrõl nem nagyon tudott. Kérdés, hogy tudott mûködésbe lépni ha limitált fiókban dolgoznak és fut a NOD? Továbbá scan-eléskor csökkentett módban sem tudja NOD eltávolítani õket. Egyedül a virusbuster képes rá, de amint feltelepítik, szétfagy a rendszer, gondom a vírus megpróbálja blokkolni.

Most ott tartok, hogy offline-ban fogok vírust írtani, egy másik géprõl kiszedett vinyóval. Van valami ötletetek, hogyan lehet hatásosan, és milyen programokkal leszedni ezeket? Valamint, hogy milyen rendszerfelépítéssel/programokkal lehetne elérni, hogy ne tudjanak bejutni a rendszerbe? Milyen védelmet kéne még telepíteni, vagy másképpen konfigurálni? Elõre is köszi!

Nem a lényeg, hanem a fontos!

BlackShadow
szevasztok! van egy acer travelmate 5530G notim, XP-t raktam rá .. minden baba viszont a touchpadot képtelen vagyok rábírni, h scrollozni is tudjak vele..
felraktam a synaptics drivert ami kell hozzá (a synaptics oldalról is, meg az acer supportról is), de csak a két gombra tudok beállítást váltani.. semmi xtra
ennyibõl áll a beállító ablak
és kb így kéne kinéznie :\

gugliztam is egy ideig, de semmit nem találtam 1 német srácon kívül akinek uez volt a gondja, de megoldást rá nem kaptam ott se.. HALP!

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Mindegy hogy rom-ról vagy vinyoról telepítek akkor is csinálja.
Pl a Far Cry-t simán feltelepítette dvd-rõl a cod2-õt asszem 3.jára.
Toby0501
Abban mûködött rendesen, az tény.. Viszont pl rFactorban az FPS-em 40 fölé nem ment minimális grafika mellett. Most, hogy bekapcsoltam az élsimítást meg mit, illetve a játékban felnyomtam mindent fullra, stabilan tartja a 80 FPS-t és nem is kockásodik. 😊 Mindenesetre köszi a segítséget! Amint lesz rá módom, lecserélem a kártyát.

Lacee86
Lehet, h a DVD meghajtóval van vmi gond. Az is új? Írtál már vele, vagy olvastál már vele esetleg régebben írt DVD-ket?

Az érdekes lenne.... Max még az lehet, hogy nem veszi fel a 3D-s órajeleket és azért csinálja azt amit. Szerintem rakd vissza az alsó slot-ba azt kész. Abban legalább mûködött rendesen.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Toby0501
Hát az nem igen fog menni.. 😊
Az lehetséges, hogy igényli a kártya a terhelést? Most a catalystban a 3D-s résznél bekapcsoltam minden nyalánkságot és így nem jelentkezett a hiba..<#wow3>

levelamester
Köszike!

Egy szó: BenX - Mindent elárul.

tigeroo
más: nero image recordert hogy tudnám megoldani? valami driver kell vagy firmware azt tudom, de mi a címe?
LoDMaSt
Másik USB portba dugd a gépedbe. 😊

@ Hellomarci

tigeroo
az mit jelent?
rakd át másik usb slotba
tigeroo
hi! van egy pendriveom és mindig kiír midnen szart! pl. mappát törölnék róla, kiirja hogy adathiba, meg nem található a fájl stb.

új cuccot raknék rá, adathiba újra, vagy I/O eszköz, meg írásvédett a fájl próbáljam újra...ezt hogy lehet megoldani?

formáûzás után sem jó
LoDMaSt
Bocsi, elolvastam a kérdésed, igen, mind2 progival tudod egy az egyben átvenni.

@ Hellomarci

LoDMaSt
Összekötöd a kamerát Firewareval a géppel, majd premieren belül elindítod, mintha visszanéznéd a szalagot, csak közben a gép veszi át.

@ Hellomarci

Sziasztok!
Van 1 kis problémám az új configommal, játékok telepítésekor teljesen kifagy a gép csak reboottal indúl újra. Ha mégis felmegy esetleg egy másik verzió az tökéletesen fut értem ezen azt hogy mondjuk az eredeti cod2,cod4,crysis nem megy fel 10/10x addig 1 "másik" felment ha felment.
A sikeresen feltelepített játékok már semmilyen problémát nem okoznak azaz nem fagy a gép, nem indúl újra, nem akadozik. Teljesen tanácstalan vagyok még ilyennel nem találkoztam. A config:
GIGABYTE GA-MA770-UD3
AMD Phenom II 920 AM2+
GEIL Ultra 2048Mb DDR2 1066Mhz KIT
SAPPHIRE HD4870 512MB Sapphire Edition
SAMSUNG 500GB 7200rpm 16MB SATA2
XILENCE 480W
Alaplapon f4-es bios fríssités, xp sp3.
Nagyon megköszönném a segítségeket.
Üdv
levelamester
De azzal tudom úgy ahogy van "átvenni" kaziról a cuccost?

LoDMaSt
Adobe Premiere, ha komolyabban akarsz vele foglalkozni, Sony Vegas asszem, ha csak vágni/digitalizálni akarod.

@ Hellomarci

Próbáld ki egy másik vga-val is a lapot.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

levelamester
Üdvözletem! Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy hogyan miután majd valahogy (még nemtudomhogy,azt tudom hogy firewire) összekötöm a Sony DCR-HC23 Handycam-emet (most jutottam hozzá, nemröhög mert noob vagyok), azután hogyan tovább? Még kazira veszi a filmet, nem tudom hogy milyen programot kellene használom az anyag digitalizálására! Igazából sürgõs lenne, holnap már dolgoznom kellene a filmmel.. Elõre is köszönettel!

Döme

Nem olvastam el a teljes hsz-t csak a képet néztem <#crazya>
Akkor viszont passzolom.

Nem értem a kérdésed <#szomoru1>

Toby0501
És csak a felsõ PCI-E slotban jelentkezik?<#fejvakaras>

VGA memória hiba.

Lacee86
Hát sajnos lehet h haldoklik a videokártya, tudtommal olyankor szokott ilyen durva kockákat produkálni.

Toby0501
Sziasztok! Egy érdekes (számomra inkább bosszantó) problémával fordulnék hozzátok!
Adott egy HIS X1650XT videókártya egy ASUS A8N-SLI alaplapban. Eddig az alsó PCI-E slotban használtam a kártyát, mert a felsõben nem indult el, viszont ilyen hibát sem produkált. Ma egy BIOS reseteléssel sikerült elérnem, hogy mûködjön a felsõ slotban is, viszont most olyan hibát hoztam vele elõ, hogy játék közben egy rövid idõ után kockásodik a kép:

Van erre valami megoldás?<#szomoru1>

Lacee86
Köszi, de sajnos ennyim nincs rá. 😞 Azt hiszem, akkor azt a Sennheisert veszem, amit linkeltem. Köszi a segítséget.

Mindenképpen. Ajánlom ezt igaz több egy kicsit, de tényleg szépen szól. Két osztálytársam is innen vett. AKG!!!

rooney8
Itt van róla egy kép. Amikor a D: -re kattintok ez jön elõ.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Lacee86
Ezt találtam ezen az áron, amit én rászánnék. Akkor ez szerintetek jobb, mint amit az elõbb linkeltem?

Solten
Sennheiser, AKG <#eljen>

Saor Alba

Met
Konkrétan az volt a baj, hogy néha kipattant a pöcök a lapból és azt nem tudtam, hogy a nyilaknak merre kell állnia, hogy "zárjon".
De úgy néz ki jó lett. Természetesen úgy raktam ahogy a képen van 😊

A következõ fejtörõ az az volt, hogy a házhoz adta egy kis kétoldalas ragacsos mûanyag lapot, az mire jó, de azt hiszem arra is rájöttem 😊
Az elõlapi panel madzagjait lehet hozzá rögzíteni a gép alljába.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

kifli
<#vigyor5>
Sennheiser, Pioneer, AKG, Technics....

Ez igaz, el is felejtettem, de a lényeget le lehetett szûrni belõle.

kifli
nana azért nem 😊
AKG-nak nagyon jó cuccai vannak!