!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
viccet félretéve sztem gallyra ment, nekem 2 maxtorom ment már tönkre, és ismerõseimnél is sorozatosan, nem épp a megbízhatóságáról híres a termék...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Van egy Maxtor külsõ hdd-m ami eddig tökéletesen müködött de most valamiért azt irja amikor csatlakoztatni akarom hogy nem elérhetõ és hogy a fájl vagy a könyvtár sérült vagy nem olvasható.
Mit tehetnék?
Elõre is köszi!
EEE 1899
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
szoftveres gondok miatt fordulok hozzátok.
Ugye Firefoxot szeretek használni böngészéshez, meg Xfire-t is használok, mert az is egy jó progi. És akkor bekapcsolom a gépet, hát a Firefox nem nyílik meg. Megint megnyomom a parancsikon, hát cseszik megnyitni. Aztán kb 10 perc elteltével megnyitja a Firefox kezdõlapját, vagyis azt írja, hogy ca cím nem található. Xfire dettó, 10 perc után megnyílik az meg a DNS-t nem találja. Ezzel szemben az Explorerben vígan tudok netezni semmi gond. Csak a Firefox meg az Xfire vacakol. De azok sem mindig, csak egyes bekapcsolások után... Nem értem mi lehet a gond. Én talán hibás parancsikonokra gyanakodnék, de nem tudom. Windows XP-m van, Service Pack 3as.
Plz segítsetek!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Van egy picit elburjánzott problémám, illetve ismerõsömé. Van egy cégük, ahol kb 20-30 gépet alkalmaznak, megfelelõ rendszergazda nélkül.. Több mint fél éve, volt egy nagy rendszerkarbantartás, amikor az összes gép, le lett mélyformázva, és újrahúzva. Mindegyiken SP2-es XP fut, a legújabb frissítésekkel, a felhasználók limitált fiókból dolgoznak, valamint mindegyiken futott egy NOD32 kliens, a belsõ hálózatot egy elég drága és jól beállított cisco router kezeli.
A napokban olyan jelenségnek lettek tanúi, egy a gépek nagyrészén elkezdett megjelenni egy olyan vírus, amely .exe-vé alakítja át a mappákat és eltûnik a tartalmuk, ha jól tudom valamilyen .autorun a vírus neve, valamint még másik kettõ is megjelent, amelynek nem jut eszembe a neve. Valószínüleg a felhasználók pendrive-n keresztül jutott a rendszerbe, mert internetrõl nem nagyon tudott. Kérdés, hogy tudott mûködésbe lépni ha limitált fiókban dolgoznak és fut a NOD? Továbbá scan-eléskor csökkentett módban sem tudja NOD eltávolítani õket. Egyedül a virusbuster képes rá, de amint feltelepítik, szétfagy a rendszer, gondom a vírus megpróbálja blokkolni.
Most ott tartok, hogy offline-ban fogok vírust írtani, egy másik géprõl kiszedett vinyóval. Van valami ötletetek, hogyan lehet hatásosan, és milyen programokkal leszedni ezeket? Valamint, hogy milyen rendszerfelépítéssel/programokkal lehetne elérni, hogy ne tudjanak bejutni a rendszerbe? Milyen védelmet kéne még telepíteni, vagy másképpen konfigurálni? Elõre is köszi!
Nem a lényeg, hanem a fontos!
felraktam a synaptics drivert ami kell hozzá (a synaptics oldalról is, meg az acer supportról is), de csak a két gombra tudok beállítást váltani.. semmi xtra
ennyibõl áll a beállító ablak
és kb így kéne kinéznie :\
gugliztam is egy ideig, de semmit nem találtam 1 német srácon kívül akinek uez volt a gondja, de megoldást rá nem kaptam ott se.. HALP!
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Pl a Far Cry-t simán feltelepítette dvd-rõl a cod2-õt asszem 3.jára.
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Az lehetséges, hogy igényli a kártya a terhelést? Most a catalystban a 3D-s résznél bekapcsoltam minden nyalánkságot és így nem jelentkezett a hiba..<#wow3>#wow3>
új cuccot raknék rá, adathiba újra, vagy I/O eszköz, meg írásvédett a fájl próbáljam újra...ezt hogy lehet megoldani?
formáûzás után sem jó
@ Hellomarci
Van 1 kis problémám az új configommal, játékok telepítésekor teljesen kifagy a gép csak reboottal indúl újra. Ha mégis felmegy esetleg egy másik verzió az tökéletesen fut értem ezen azt hogy mondjuk az eredeti cod2,cod4,crysis nem megy fel 10/10x addig 1 "másik" felment ha felment.
A sikeresen feltelepített játékok már semmilyen problémát nem okoznak azaz nem fagy a gép, nem indúl újra, nem akadozik. Teljesen tanácstalan vagyok még ilyennel nem találkoztam. A config:
GIGABYTE GA-MA770-UD3
AMD Phenom II 920 AM2+
GEIL Ultra 2048Mb DDR2 1066Mhz KIT
SAPPHIRE HD4870 512MB Sapphire Edition
SAMSUNG 500GB 7200rpm 16MB SATA2
XILENCE 480W
Alaplapon f4-es bios fríssités, xp sp3.
Nagyon megköszönném a segítségeket.
Üdv
@ Hellomarci
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Döme
Egy szó: BenX - Mindent elárul.
Akkor viszont passzolom.
Adott egy HIS X1650XT videókártya egy ASUS A8N-SLI alaplapban. Eddig az alsó PCI-E slotban használtam a kártyát, mert a felsõben nem indult el, viszont ilyen hibát sem produkált. Ma egy BIOS reseteléssel sikerült elérnem, hogy mûködjön a felsõ slotban is, viszont most olyan hibát hoztam vele elõ, hogy játék közben egy rövid idõ után kockásodik a kép:
Van erre valami megoldás?<#szomoru1>#szomoru1>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
De úgy néz ki jó lett. Természetesen úgy raktam ahogy a képen van 😊
A következõ fejtörõ az az volt, hogy a házhoz adta egy kis kétoldalas ragacsos mûanyag lapot, az mire jó, de azt hiszem arra is rájöttem 😊
Az elõlapi panel madzagjait lehet hozzá rögzíteni a gép alljába.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae