64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Bandi 18
    Hát mivel kihúztad ezért írja ki. Most dugd rá csak a vinyót.
  • Bandi 18
    Nekem is volt hogy ott megállt. Mikor a vinyóm halt meg.
  • Kutyafaxa24
    Lehúztam a meghajtókat, memóriatesztig minden ugyanolyan, aztán írja hogy
    Pri master HDD error
    Sec Slave Derive - Atapi Incompatible
    Run Setup
    Press F1 to resume

Szal sztem a meghajtókat felismeri
  • pxxl
    csak úgy nem szokott megállni általában kiír valamit, ha baja van. de ha nem akkor lehet tényleg alaplap hiba. nemtom. húz le mindent, egyesével rakd vissza, vagy másik gép(ek)ben teszteld az alkatrészeket. valami megadta magát ott.
  • Bandi 18
    Akkor húzz le minden meghajtót és nézd meg mit csinál. BIOS-ban felismeri a meghajtókat? Amúgy az a BIOS előtti memória számlálós "teszt" az semmi. pixxel komolyabb memória ellenőrzésre gondolt, mondjuk egy memtest86-al.
  • Nyugis
    Sziasztok!

Tud valaki Használható web album creatort ami kis tumbs-okat is kezeli? Nekem fent van az adobe-tól a dreamweaver és a fire, de egyszerüen nem hajlandóak együtt dolgozni. folyamatosan valami hibát ad ki a zeszem megáll!!

• Kutyafaxa24
    nem, figyelj, úgy van hogy bekapcsolom, memória teszt---> OK, ugye itt kell nyomni a del-t hogy bejöjjön a bios, semmi gond, bejön, működik itt nem fagy le, tehát memória teszt, aztán jön a szokásos képernyő, ahova írva van hogy milyen gép, proci mekkora, videókártya, meghajtók... stb...
    és itt fagy le, innen következne hogy elkezdi tölteni a windows-t de itt lefagy nem tölti.
  • pxxl
    kékhalál lehetett a memória miatt. nézd meg másik gépben. lehet meghalt.

kiír valamit mikor megáll biosnál?
  • pxxl
    bios reset volt? táp jó? alaplap műxik?
  • Kutyafaxa24
    Üdv.

Nekem olyan gondom lenne, hogy:

kb 2 hete miután bejött a windows, kék halál.... Azóta a boot képernyőig minden jó, bejön a bios is, de tovább nem tölti, És az a ziccer, hogy a cd-t sem pörgeti fel szal formázni se tudom, meg újratelepíteni se. Már mindennel próbálkoztam... valaki nem tud segíteni?
  • Kutyafaxa24
    Spyke5

van egy billentyűkombináció, erre a helyzetre, ami azthiszem a Ctrl-Space, vagy az Altgr-Space, de nem biztos :S
  • Solten
    Hi. Nem. Az F1.
  • Spyke5
    Hali!

Van egy Dell latitude cpt c400gt-m. Az FN gomb lenyomása után a 7 8 9, u i o... stb betűkból numpad lesz. Valami billentyűkombinációt megnyomhattam, és most a FN gomb lenyomása nélkül is csak számokat ír. Nem tudja véletlenül valaki, hogy mi lehet a megoldás?

Előre is köszönöm!
  • SkylineGTR
    hi. olyan problémám van, hogy nem müködik a videókártyám, vagyis bekapcsolom a gépet és nem jön be semmi kép. kaptunk egy másik videókártyát kölcsönbe azzal egyből megy minden. az a csavar a dologba, hogy másik gépbe pedig megy a saját kártyám.szóval lehet vmi az alaplapon szállt el. de jó saját kártyám mert másik gépbe megy, és az alaplapomnak is jónak kell lennie, mert másik vga-val pedig megy a gép. azt mondták lehet, hogy ezt a kártyát másképp kezeli és azért megy. szóval most vmiből újat kell vennem, de miből? alaplap vagy vga? pls help
  • shrike7973
    Hali!
    "De csak F3-at (HD502HJ)."
    Samsung 500Gb 7200 16mb S-ATA2 HD502IJ
    Ilyet tudok venni. Ez nem jó?
  • Gibor
    Üdv, egyik ismerősömnek olyan gondja lenne hogy a GTA SA t nem tudja elindítani, vagyis rákattint az egér tölt egyet és annyi... ha futtatás másként indítja akkor elindul, de ugyebár ő multizni szeretne és úgy nem tudja elindítani, próbáltunk sok mindent de semmi.
  • tobias88
    Megnyomom az f4et, kiírja hogy belép a beállításokba, de nem lép be, hanem tovább megy!

Azért küldték hozzám a gépet mert vírusos, a régi windowst már teljesen megölte! Csak az egér jön be és semmi más!
  • tobias88
    Kiírtam egy Live Linux cd-t, de most olyan problémám lenne, hogy a fujitsu laptop nem veszi be se a windows telepítő cd-t se a linuxosat! Simán tovább megy! Biosba meg nem tudok egyszerűen belépni, mert csak azt mutatja hogy tölt, és továbblép! Ötlet valakinek?
  • pxxl
    jah vájá ez a nyócas. akkro lehet újabb :D am sem írok DLDVD-t szval jah
  • pxxl
    ennél nem lehet újabb
  • Blum
    Nekem újabb Nero-m van,nem kellett állítani,felismerte egyből!

Azért köszi szépen,neked is kifli! :)
  • pxxl
    nyitsz egy írást, akkor ott kiválasztod, hogy DVD, ok, és jobb alul meg a dvd5-öt átállítod dvd9-re.

• kifli
    ugyanúgy kell, asszem ha beteszed felismeri milyen dvd-t raktál be
  • Blum
    Srácok! Nero-val hol tudok duplarétegű DVD-t írni? Ugyanúgy kell,mint egy sima lemezt? Vagy hogy? Valaki világosítson fel legyenszives!
  • [HUN]FaTaL
    Linux Live CD / CDről induló xp és lemented valahova.
    Akkor olyat mondj ami kevés ramot foglal +jó is valamire:D
    Mert a lapimba van 64mega ram és 200mhz-ces proci:)
    Na meg az az extrém 1.2gigás winyó és a 2 megás videókártyaxD
  • tobias88
    Érdekesen fogalmaztam , szóval csak az xp döglött be!
    (a mondatom írása közben derült ki )
  • tobias88
    Hali mindenkinek! Van egy laptop ami bekrepált, és teljes adatmentést kellene róla csinálni (Nem osztott), viszont Operációs rendszer bekrepált!

Winyóhoz átalakítót nem akarok venni, szóval más megoldás kellene!

Előre is köszi a választ!
  • Apocalipto
    Rossz a kérdés. Hiába foglal kevés ramot, ha semmit sem ér :)
    Na most lenne 1 olyan kérdésem hogy meik az a tűzfal amelyik a legkevesebb ramot használja?
  • Met
    szerintem meg
  • Lacee86
    Sztem 16 mega is megfelelő, én személy szerint nem hiszem h kifizetnék a 32 megásért plusz 2,5k-t, de ez csak az én véleményem.
  • ffxi
    Szerintetek megéri ez a 13k-t?

LINK
  • Solten
    De csak F3-at (HD502HJ).
  • shrike7973
    Samsungot vegyek? az is van a boltban, olcsóbb is, azt gondoltam a wd minőségibb de ugyanaz.
  • Solten
    Hello, jelenleg nincs nala gyorsabb 7200-es: link :)
  • shrike7973
    Hali!
    Winyót szeretnék vásárolni holnap, nem tudom az alábbiak közül melyikkel járnék jobban. Gamingre használom a gépet, főleg codozok.
    Sokat számít a dupla pufferméret, megéri a plusz árat?
    Western Digital 500Gb 7200 16Mb SATA-2 11.850 Ft
    Western Digital 500Gb 7200 32Mb SATA-2 14.375 Ft

• T0NI
    Sziasztok!

Mit gondoltok sleep állapotban mennyi áramot vesz fel a PC? Semmilyen ventillátor nem megy, csak a power gomb ledje villog.
  • scs17
    Üdv!

A következő problémám lenne: az egyetemi gyaktanárom feltöltött egy word dokumentumot, viszont amikor megnyitom, akkor a képek helyén(egyenletek megoldásai szerepelnek rajta, grafikusan,ezért kéne) az az üzenet jelenik meg, hogy: "QuickTime and a TIFF (or JPEG) decompressor are needed to see this picture"
    Google szerint ez azért van, mert Mac-ről lett kép beillesztve a word-be, és ezt a tiff cuccot a windows nem támogatja, még ha van a gépen quicktime vagy tiff decompressor.

Tud vki erre vmi megoldást?
  • Bandi 18
    Avast simán megy win98 alatt. Meg szerintem az összes vírusirtó.