!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Asus M2N4 SLI alaplapomon hogyan tudom frissíteni a BIOS-t?
Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Pár napja amikor a D: meghajtóra kattintok a társítás ablak jön elõ, és nem nyitja meg a D: -t. Ha jobb egér -> megnyitás / intézõ -re kattintok úgy se jó. Csak úgy jó, ha a címsorba (talán így hívják 😊 ) beírom hogy "D:". Így megnyitja, de nagyon idegesítõ. Volt már egy format c is (nem, nem miatta 😄). Valakinek van ötlete, hogy mitõl lehet?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
gondolom 1x-s agp-s s3😊 mert az nem azon a feszen megy mint a "mostani" agps-karik és ezt nem mindegyik vezérlõ díjazza.
megoldás:keresd meg a kamrában az ásót...
Apunak mindig igaza van! Most is.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Nemrég vettem meg a laptopom (Acer), tegnap vettem hozzá egy logitech fejhallgatót, amibe elég szépen szól a basszus. Ma pedig egy elég furcsa dologra lettem figyelmes. Amikor kihúztam a fülest, elég furcsán szólt a laptop hangszórója. Tudniillik van benne két hangszóró, meg 1 "Tuba" sub woofer. Nos, mintha a subwoofer nem is létezett volna úgy szólt. Gondoltam próbálgassuk egy kicsit, hátha megszólal. Beraktam winampba egy számot, amibe elég jó a basszus. Elõször meghalgattam félhangerõn, simán. Aztán elkezdtem az equalizerben matatni. Annyit tapasztaltam, ha 0-án van a balansz, és leviszek minden éles hangot (csak a mélyek maradtak), akkor alig hallani valamit. Aztán visszaállítottam a hangszínt, és a balanszt próbálgattam: a bal mintha kicsit hangosabban szólna a jobbnál. Ezután felvettem a gépet maxhangerõre, és úgy próbáltam csak a basszust úgy meg elkezdett "ugatni" (aki már hallott ilyet, az tudja mirõl beszélek). Eléggé meglepett a dolog, ugyanis a gépet nagyon ritkán hallgatom max hangerõn, mindig félhangerõn van szinte, így kizárt, hogy kiütöttem volna.
Egy másik számmal is kipróbáltam, de ott a balansz piszkálgatásánál úgyanúgy szólt a kettõ (ebben a számban kevesebb mély volt).
lehetséges, hoyg valahol valamit elállítottam? Vagy gyárihibás? Vagy csak a fülem rossz? 😄
Még valami: van benne Dolby Home Theater, lehet ez zavart meg :S
Újratelepítettem egy gépet, felraktam minden drivert, és az eszközkezelõben ilyen van:
http://href.hu/x/90pt
Mi lehet ez? Mit rakjak fel, hogy mûködjön?
Köszönöm elõre is!
Üdvözlettel: Matyesz
azért kössz a tippet meg fogadom 😊
AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black
- CPU típusa DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800+
- Alaplap neve Asus M2N (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN)
- Rendszermemória 2048 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM)
- Videokártya NVIDIA GeForce 8600 GT (512 M😎
Jó tudom újítani kéne, de én mégis inkább most csak a procimat szeretném, és abban kérném segítségeteket, hogy ajánljatok egy oldalt, ahol aránylag olcsón kaphatok nem kel felsõkategoriás csak azért újabb és pl Gta kicsit jobban fusson rajta =)
AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black
Van még egyéb öttlet milehet a probléma???
ezért nem szabad ezen spórolni, oké h csak p2esemet vágta haza a táp ami nem nagy érték, de akkor pl vitte magával a vinyót meg a dvd olvasót meg a lapot, szal így kb mindent 😄
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
am én nem láttam a gépet, szal arra nem tudok válaszolni h biztos h a táp volt e, de sztem abba a gépbe nem nagyon volt más venti, mert egy háromszázezer éves gép emlékeim szerint 😄
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Probáltátok már úgy hogy minden lehúztok csak a legfontosabb dolgok maradnak bennt?