!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fej és fülhallgató ott kezdõdik, hogy Sennheiser.. és ott is végzõdik.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Hello. Olyan problémám van hogy a rack-et ha beteszem, csak azt látom amit én raktam fel rá. Amit más, azt nem látom. De a sajátgép meg kiírja hogy foglalt a merevlemez.

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

Lacee86
Hali! Nem egészen ide tartozik, de azért megkérdem: ezt a fülhallgatót ismeri vki esetleg? Arra lennék kíváncsi, h van-e azért vmi hangja (elsõsorban a basszusra gondolok), vagy csak csörög mint a fazék?

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Hali!

Asus M2N4 SLI alaplapomon hogyan tudom frissíteni a BIOS-t?

kifli
esetleg máaik kábwl..
Bandi 18
Eddig jól mûködött? Próbáld meg átdugni másik Sata portra, meg kirpóbálhatnád másik gépben is.

Van egy WD Caviar WD4000YR 400 Gb 16Mb SATA vinyóm de valami probléma van vele: már Bios-ban sem látja az alaplap ha a Bios-ban rá megyek a a keresésre meg áll az egész utána újrainditás, a win betölt de ott sem látszik. 1.5 éves.Lap : Asus P5KPL. Mi lehet a gond?

Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D

Solten

Saor Alba

kifli
úgy tedd fel hogy a ház hátulja felé fujjon, szal arra áljon a nyil (legalábbis ez a logikus)
Met
Hogy kell felrakni a CM Hyper TX2-t? merre kell állni a nyilaknak?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

rooney8
Üdv!

Pár napja amikor a D: meghajtóra kattintok a társítás ablak jön elõ, és nem nyitja meg a D: -t. Ha jobb egér -> megnyitás / intézõ -re kattintok úgy se jó. Csak úgy jó, ha a címsorba (talán így hívják 😊 ) beírom hogy "D:". Így megnyitja, de nagyon idegesítõ. Volt már egy format c is (nem, nem miatta 😄). Valakinek van ötlete, hogy mitõl lehet?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

duracellmumus
üdv!
gondolom 1x-s agp-s s3😊 mert az nem azon a feszen megy mint a "mostani" agps-karik és ezt nem mindegyik vezérlõ díjazza.

megoldás:keresd meg a kamrában az ásót...

Apunak mindig igaza van! Most is.

Hegi90
erre gyanakszok énis, de attól még szólhatna a sub woofer 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Lacee86
Nem lehet, h egyszerûen a fejhallagató után sokkal kevesebb basszust érzékelsz a laptop hangszórón, mint azelõtt? Velem már megesett hasonló. 😊

Bandi 18
Boot led nincs 😄. Piros-->Vinyó Zöld--->Power. Ha a piros folyamatosan világít és a gép nem csinál semmit (nem is sípolt) akkor a vinyó körül kell keresni a problémát. Mozgasd meg a kábeleket nézd meg a jumperelést, próbáld meg másik vinyóval illetve ezt a vinyót egy másik gépben.

kifli
ehh ezt benéztem 😊
van egy aopen alaplapom minden rendben volt vele mig ma egy savage s3 videókártyát raktam bele és nem indúl nemn tudom mi lehet csak a boot led világit az alaplapon a másik kártyámal ment ati radeon x1650 visszaraktam de már azzal sem indúlt csak halkab müködés kedvéért raktam bele a savage s3-ast mivel az akinek adnám csöndesebb gépre vágyott Help meeeeeeeeeeeeeee 😞
Hegi90
ja egybkt hiába fogdostam a sub-woofert, nem éreztem semmi rezgést, semmilyen módban.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
Sziasztok!
Nemrég vettem meg a laptopom (Acer), tegnap vettem hozzá egy logitech fejhallgatót, amibe elég szépen szól a basszus. Ma pedig egy elég furcsa dologra lettem figyelmes. Amikor kihúztam a fülest, elég furcsán szólt a laptop hangszórója. Tudniillik van benne két hangszóró, meg 1 "Tuba" sub woofer. Nos, mintha a subwoofer nem is létezett volna úgy szólt. Gondoltam próbálgassuk egy kicsit, hátha megszólal. Beraktam winampba egy számot, amibe elég jó a basszus. Elõször meghalgattam félhangerõn, simán. Aztán elkezdtem az equalizerben matatni. Annyit tapasztaltam, ha 0-án van a balansz, és leviszek minden éles hangot (csak a mélyek maradtak), akkor alig hallani valamit. Aztán visszaállítottam a hangszínt, és a balanszt próbálgattam: a bal mintha kicsit hangosabban szólna a jobbnál. Ezután felvettem a gépet maxhangerõre, és úgy próbáltam csak a basszust úgy meg elkezdett "ugatni" (aki már hallott ilyet, az tudja mirõl beszélek). Eléggé meglepett a dolog, ugyanis a gépet nagyon ritkán hallgatom max hangerõn, mindig félhangerõn van szinte, így kizárt, hogy kiütöttem volna.
Egy másik számmal is kipróbáltam, de ott a balansz piszkálgatásánál úgyanúgy szólt a kettõ (ebben a számban kevesebb mély volt).

lehetséges, hoyg valahol valamit elállítottam? Vagy gyárihibás? Vagy csak a fülem rossz? 😄

Még valami: van benne Dolby Home Theater, lehet ez zavart meg :S

Sziasztok!

Újratelepítettem egy gépet, felraktam minden drivert, és az eszközkezelõben ilyen van:

http://href.hu/x/90pt

Mi lehet ez? Mit rakjak fel, hogy mûködjön?

Köszönöm elõre is!

Üdvözlettel: Matyesz

Lacee86
Jó tudom, h Intelnél úgy van, pl az én lapom Core2Duok közül is elvileg csak 1066-os FSB-ig és csak a 65 nmeseket támogatja (más kérdés, h a gyártó honlapján az van, h bios frissítéssel már 45-ösöket meg 1333-asokat is fogad). Csak ez vhogy olyan egyértelmûnek látszott AMD-knél, látszik h nem értek hozzájuk. De vhogy nekem processzor=Intel. 😊

Bandi 18
De nem ám 😄. Lejebb is járt valaki úgy hogy a 775-ös tokozású lapjába vett egy újabb 775-ös procit és nem támogatta. A magok száma megegyezett

Lacee86
Én azt hittem az úgy van, h ha 1x AMD X2-eseknek való egy alaplap, akkor bármilyen órajelû belemehet.

Bandi 18
4000+ ? Én az Asus lapján 6400+-ot is láttam...

Csibusz
egyenlõre keretem sincs csak gondoltam megkérdezem, most fogok menni még csak dolgozni =)
Csibusz
szóval keressek egy
DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 6400+ vagy 6000+
ugye?
kifli
sajnos a lapod nem támogatja azt a procit, max amit bele tudsz tenni az egy 4000+ aminek nem lenne sok értelme, szóval alaplapot is kell cserélned ahoz hogy új procit tudj beletenni. írj egy keretet amennyi pénzed van rá és akk tudunk ajánlani lapot+procit vagy csak lapot és késõbb procit vagy ahogy neked jó
Bandi 18
6400+ a plafon...

Bandi 18
Igen van különbség. Elég sok 😊. Csak 6400+-os sem Aquaban, sem PCX-en sem Iponon nincs, mivel ezek már nagyon régi konstrukciók. 6000+-sat tudsz venni max.

kifli
ha támogatja egy 7750be ipon.hu-ról 😊
adamq01
ja én is pont ezen gondolkoztam de utálok úra rakni :S
azért kössz a tippet meg fogadom 😊

AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black

Csibusz
hát azért 6400+ meg 3800+ között van egy kis különbség szerintem =)
Lacee86
Vegyél Intel procit inkább, mondjuk egy E7400-at. Sztem sokkal jobban futna vele a GTA, az nagyon öli a processzort...

Bandi 18
Sajnos a lapod csak X2-es procikat képes befogadni AM2-es 6400+-ig. Iponon a 6000+-os 21k-ba kerül, de én elõbb lapot cserélnék a helyedben, mert nem egy izmos fajta az sem.

Csibusz
tisztába vagyok vele, csak én inkább apránként szeretném 😊 szóval elsõnek a Procit mert az már gyalázat
Bandi 18
Ahhoz hogy a GTA jobban fusson nem elég csak CPU-t cserélned, hanem VGA-t is kellene.

Csibusz
Hello a gépem leírása következõ:
- CPU típusa DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800+
- Alaplap neve Asus M2N (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN)
- Rendszermemória 2048 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM)
- Videokártya NVIDIA GeForce 8600 GT (512 M😎

Jó tudom újítani kéne, de én mégis inkább most csak a procimat szeretném, és abban kérném segítségeteket, hogy ajánljatok egy oldalt, ahol aránylag olcsón kaphatok nem kel felsõkategoriás csak azért újabb és pl Gta kicsit jobban fusson rajta =)
Lacee86
Win reinstall. 😊

adamq01
jó ezt már hallottam. feltelepítettem 600 gamefix patchet és másnak jó és nem csak ott szokta kiírni az üzit. volt h semmitsem csinálok kinn vagyok asztalon és hirtelen a semmibõl elõ ugrik az üzenet. És nem azért vettem ilyen gépet h a fastos gta-t ne vigye.

AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black

kifli
az új tápoknál arra sincs sok esély hogy a táp behaljon aramingadozás vagy áramszünet és ilyesmik miatt, azonnal leáll vagy korrigál ha tud
Bandi 18
Talán mert a GTA4 egy "bughalmaz" 😊

adamq01
Megcsináltam a memória tesztet és elvileg nincs hiba.
Van még egyéb öttlet milehet a probléma???

MR ME
márkás tápokban már van túlfeszvédelem ésatöbbi ésatöbbi, szal szinte lehetetlen h magával vigye 😊
ezért nem szabad ezen spórolni, oké h csak p2esemet vágta haza a táp ami nem nagy érték, de akkor pl vitte magával a vinyót meg a dvd olvasót meg a lapot, szal így kb mindent 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
õõõ ezt nemvágom pontosan, de pl a tv-m is bekapcsolt régen ha visszajött az áram, sõt sztem a nagyon nagyon régi gépem is bekapcsolt magától ha visszajött az áram

am én nem láttam a gépet, szal arra nem tudok válaszolni h biztos h a táp volt e, de sztem abba a gépbe nem nagyon volt más venti, mert egy háromszázezer éves gép emlékeim szerint 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
tom nekem is volt h fizettek érte 😊

kifli
igaz
Lacee86
Hûha, ezt nem is tudtam. Pedig nekem sincs márkás tápom, jó lesz figyelni ilyenekre. Mert drágább tápoknál (Chieftec meg ezek) ritkán fordul elõ, h magával viszi a gépet, igaz?

Bandi 18
Biztos hogy a táp ventije az ami felpörög meg leáll? Nem valamilyen másik venti?
Probáltátok már úgy hogy minden lehúztok csak a legfontosabb dolgok maradnak bennt?

Bandi 18
Ha rossz a táp simán elõfordul az hogy magától bekapcsol a gép. És ha az romlik el akkor visz mindent.

Lacee86
Hogy lehet h a gép mindig bekapcsolt?! Ha 1x áramszünet miatt kikapcsol, utána ha visszajön az áram attól még nem kapcsol be. Jó persze hasznos biztos nem neki, ha be van dugva a konnektorba ilyenkor, de nemtom h mennyi a valószínûsége h tönkretesz vmit.