64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • SkylineGTR
    most asszem felraktam a cd-ről a biost. és ez hogy frissíti magát? megnéztem az everestbe azt írja hogy 2007/10/12es a dátuma
  • MR ME
    :D
    mi köze a PunkBusternek a bioshoz?
  • SkylineGTR
  • SkylineGTR
    leszedtem a giga oldaláról vmi bios programot. amihez van használati utasítás is. így néz ki IMG]/forumkepek/2008_01/PB.JPG[/IMG]
  • MR ME
    igen azon kéne h rajtalegyen, és azzal simán tudod frissíteni, nem is kell külön letölteni semmit, letölti neked
  • SkylineGTR
    és honnan tegyem fel? az alaplapi lemezt vegyem fel?
  • MR ME
    tedd fel a giga bios programját és frissíti neked
  • SkylineGTR
    hi. kéne nekem help! gigabyte 965p-ds3 lapom van 3.3 rev és kéne hozzá bios frissités. bios <- megtaláltam itt a bios cuccokat, leszedtem a legfelsőt ami a legújabb az 3 fájl de nem csinál velük semmit. az összeset le kéne szednem vagy mi?
  • Falcon87
    Kit érdekel?:D
  • CopyKing92
    van húzva a VGA-CPU..:D
  • LoDMaSt
    A gyomor az hardware véglis, nem? A lelki panaszokkal a software fórumba menne. :D
  • kifli
    éssez hogy jön ide? :D
    tudom általános segítség topik, de ez a hardware fórum :)

mindenesetre jobbulást...
  • Falcon87
    Úgy fáj a gyomrom :S Először azt gondoltam, hogy éhes vagyok. Ettem három fél szelet kenyeret, meg ittam két pohár vizet, bérescseppet, de még mindig szar :S
    Help!
    Alszok egyet, hátha az segít :S
  • Matyesz56
    Sziasztok!

Olyan gondom van, hogy nem tudom elérni a routerem kezelőfelületét. Azt a címet amikor beírom a böngészőbe, azt írja, hogy nem találja. Asus routerről van szó. Mitől lehet?

Köszi előre is!
  • gurubefree
    Mint emlitettem csak egy otlet ....
    ram lesz a ludas ott,futtas le 1 memtest 86-ot
  • kifli
    itt csak én nem találok ftp eléréshez infot? :D
  • gurubefree
    Ha olyan csajok lesznek a weblapodon mint amilyen te vagy ( )
    akkor VIP tagsagot kerek !!!!!

csak 1 otlet ...
  • gurubefree
    Ezt sokminden okozhatja ..... van huzva a CPU ??? (vagy akarmi a gepben)
    A tap nem hiszem .. ha tap lenne a ludas egyszeruen leallna vagy el sem indulna . Meddig jut el ez az elindulas ... teljesen felall a rendszer es utana indul ujra???
  • CopyKing92
    nem tudjátok mitöl van az hogy egyszer csak fogja magát a gép és újra indúl? nem ír utánna semmi hibát ha nem csak ujra indul ^^ alaplap-táp 3 hete volt cserélve =)
  • kifli
    csinálni szeretnék egy weblapot, és az lenne a kérdésem hogy szerintetek melyik ingyenes tárhelyet használjam? A lényeg az hogy gyors legyen, ja és min 2gb hely kell rajta. Nembaj ha külföldi, és tele lehet reklámokkal is.
  • Japep

Hello.
    Nemrég nyertem egy digitális képkeretet.
    Ennek sajnos nincs belső memóriája, hanem vennem kellene bele memóriakártyát - és akkor kártyaolvasót is... :S
    SD/MMC/MS - ez van ráírva.
    Nekem ez sajnos nem mond sokat, valaki tudna nekem segíteni?
    Kellene nekem egy kártya + kártyaolvasó ... előre is köszönöm. :)
  • Blum
    Nálam Xp-nél mindenféleképpen kellett drivert telepíteni,hogy legyen net. Most Vista-nal/Win7-nél már nem kellett. Csináld azt,hogy mielőtt újrateszed gépet,azelőtt letöltöd hozzá a drivert,azt ráteszed egy CD-re,Pendrive-ra/stbstb....aztán XP telepítés után csak telepíted.
  • MR ME
    szedd le a gyártó oldaláról a driverét aw hálókártyának, vagy az egész cd-t...
  • miki10
    Sziasztok!!

azt szeretném meg kérdezni hogy ha ujra telepitem a windows xp-t és akkor ha ujra telepitetem akkor kell a alaplap driver hogy legyen internet, és ha nincs meg a alaplap driverre akkor anélkül is lehet valahogy internetet elöhozni?
  • Gibor
    Enyémmel is hasonló volt, egy idő után elkezdett ugrálni a kurzor és nem mozgott jól minden hol.... gari.
  • LeWyTy
    VAn egy nagyon érdekes problémám...

Van egy kb 2hetes egerem (A4TECH X7)(XL-750F)

Eddig bárhol működött normálisan...
    De most meghülyült.
    Csak a lemezek cimkés felén mozog...sehol máshol nem.
  • Gibor
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1040759332&no=49668]#49668 valaki?[/URL]
  • SkylineGTR
    nekem rev 3.3mas van. amúgy beszélt apám egy taggal aki vágja, mondta hogy rakjuk be a karit és vmi f8-at nyomjunk és akkor lehet bejön a windows.
  • tmisi
    Ha másik alaplapban jó a kártya, akkor a lappal lesz gond. Az igazság szerint nem ártana beflashelni a legújabb BIOS-t mert ehhez a laphoz már a 14. verzió is kijött (viszont nézd meg a revíziót, én az 1.0-ásat néztem, de van 3.3 is!!!) hozzá, ahogy láttam egy rakás kompatibilitási problémát javítottak benne.
  • fradis
    Sziasztok

Van egy MSI router és egy MSI wifi stick . Teljesen random időközönként megszakad a kapcsolat .Elég idegesítő... Mit lehetne csinálni?
    Előre is köszi
  • SkylineGTR
    nekem egy gigabyte 965p-ds3 lapom és 8600gt karim van. amit kaptam kártyát az egy 6600gt amivel most megy a gépem. másik gép amibe berakták az én karim ott asrock alaplap volt.azt mondta a srác hogy vmi az alaplappal lesz. döntsem el hogy új alaplapot veszek, vagy vmi kártyát. csak parázok hogy ha kártyát akkor azzal se fog menni esetleg a gépem.
  • Solten
    Hi, az ugy nem fog menni, kell hozza specko gyari LAN adapter. Gondolom ez akkora marhasag, mint a telokhoz a kulon adatkabel.
  • Solten
    Adobe flash-hez lehet koze. Probalkozz egy reinstallal, vagy ujratelepitessel.
  • Solten
    "azt mondták lehet, hogy ezt a kártyát másképp kezeli és azért megy"

Hi. "Mi az hogy maskepp kezeli??" Milyen lapod es vga-d van, a masik gepnek milyen lapja es vga-ja van?
  • SkylineGTR
    hi, vki tud vmit mondani a 49670re?
  • Bandi 18
    Lehet hogy valami vírust kaptál, vagy egyszerűen out of rangebe megy a monitorod mert túl nagy felbontást kell megjelenítenie. Próbálkozz egy winfos telepítéssel.
  • Willenbrock
    Deep Burnerrel hogy lehet DL-lemezt írni?CD-nek simerte fel.
    sztem szar a moncsid
  • kifli
    az mitül lehet hogy firefox mostanában nem játsza le a joutube videókat csak miután teljesen betöltötte őket? Onnan gondolom hogy teljesen betölti lejátszás előtt, hogy sokáig a fekete a kép középen meg forog az a kis töltésjelző, aztán mikor elkezdi a vidit márt a végig van alul a csík