!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black
AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black
The instruction at "0x00000000" referenced memory at "0x00000000".The memory could not be "read".
Click on OK to terminate the program
Click on CANCEL to debug the program
Ha nem csináltam semmit akkor is, de a legbosszantobb meg mikor elakartam indítani gta-t akkor írta ki.
Ha tényleg ez a probléma, hogy tudok megbizonyosodniróla? Még mikor "mûködött" a gépem a régi rendszeren akkor futtattam memo tesztet elvileg nem talált hibát. Ez elég gáz ha a memoriával van a gond mert lehet hogy már nincs rá gari és direkt márkásat választottam hogy nelegyenek problémák.
de lehet más fizikai hiba is rosszabb esetben!
ja! nem ismered véletlenül dover85-öt???
ugyanis az elég gyanus hogy ujraraktad a rendszert és nem ment!
valoszinüleg virus inkább!!
Amugymeg nod32 az jo lesz rá!
És ha nem megy máskép akkor a régi rendszert használd egyenlöre! (ami müködött)!
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
BIOS ban lehet a baj vagy a hardwer ben? Esetleg egyéb ötlet?
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
* XP (Service Pack 2)
o Processor Pentium IV 2.0 GHz / Athlon XP 2000+
o Memory 1 GB
o Graphics GeForce FX 5900 / Radeon 9500
o Graphics Ram 128 MB
* Vista (Service Pack 1)
o Processor: Pentium IV 2.4 GHz / Athlon XP 2400+
o Memory: 1.5 GB
o Graphics: GeForce FX 5900 / Radeon 9500
o Graphics Ram: 128 MB
Ez úgy 4-5 éve faxa játék PC volt, manapság már szinte nulla. Neked ennél biztosan sokkal jobb van, fõleg hogy DC cerka. Kivéve ha integrált a videókártyád, mert abból még lehet gond.
Egyébként jól bevált módszer hogy C:\-n csak a Windows legyen, okosabbak a Program Filest és s Dokumentumokat is átpakolhatják (csak buherált XP telepítõvel lehet).
30 giga elég neki, oszt hadd szemeteljen, hetente kitakarítod a fenti progival + egy defrag neki(ne a beépített szarral hanem valami spéci progival pl. Auslogics Disk Degrag). Megy majd mint a pinty.
Nálam így van megosztva a 320GB:
C:\ 40GB - XP + Programok
D:\ 180GB - játékok
E:\ 60GB - egyéb dolgok (saját kép, videó, letöltött dolgok közül ami tovább megmarad de nem írom ki, pl. sorozatok)
F:\ 40GB - letöltések helye (ez is töredez rendesen, azért van külön), szigorúan tranzithely, innem megy E:\-re vagy DVD-re
Ha régóta fent van az op rendszered, akkor elég sok xar össze tud ott is jönni.
http://9gag.com/gag/5135249
BIOS ban lehet a baj vagy a hardwer ben? Esetleg egyéb ötlet?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
"Én megnézném a D: meghajtón, hogy nincs-e rajta autorun.inf, recycled mappa, ctfmon.exe. Rejtett fájlként fordulnak elõ és a vírusirtó se mindig találja meg õket. Ha mégis van akkor töröld mindet, nézz szét a többi meghajtón is. Ha használtál azóta pendrive-ot azon is rajta lehet. Ha minden meghajtóról letörölted a windows-ban se hagyd meg a ctfmon.exe-ket (az indító pultban se), kivéve a windows/system32-ben levõt nem szabad törölni."
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Lenne egy kis probléma ugye bár...
Eltûnt a D meghajtóm. Ha a sajátgépbe rá akarnék meni akkor azt írja hogy még nincs megformázza fomázzam most? gondolom ez nem, jó mert nem akarom elveszteni a rajta volt dolgokat.
Mit csináljak????????
V A L A K I H E L P P L S ! ! !
KÖSZÖNÖM
BENCE
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
A következõ lenne a problémám: A gép bekapcsolása után a monitorom nem jeleníti meg a képet de a vista indul rendesen mert az oprendszer elindulásakor lehet hallani a bejelentkezõ hangot. Ez után várni kell egy pár percig és egyszer csak bejön a kép és minden tökéletes. Újraindítás után mintha mise történt volna megy minden. Ezt akkor csinálja ha huzamosabb ideig ki van kapcsolva a gép. Eddig nem próbáltam más videókártyát és monitort rádugni. Szerintetek mi lehet a gond?
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
I will use google before asking stupid questions.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Az elsõ bejegyzés az eseménynaplóba mindig éjfél után van (lightscribe).
El lett víve máshova a gép de ott meg nem indult újra. Mi lehet a baj?
I will use google before asking stupid questions.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
ezzel a kérdéssel fordúlj ide, itt többet tudnak segíteni
ha pedig fontos dolgok is voltak a vinyón akkor én azért reereszteném a getdataback progit elég sok mindent visszohozz annó nekem is
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.