!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will use google before asking stupid questions.
http://bf2s.com/player/swy/
Szerintetek sima atx-es táppal mûködhet egy micro atx-es alaplap?
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
ez jó emberek? szoftverbázisról szedtem le, egyik csaj szerint jó. fater meg összetette a két kezét, hogy mit csinálok. szerinte a szoftverbázison sok olyan vírus írtó progi van, ami eleve magába foglalja a vírust is már.
LOL.
vélemény errõl?
és most bootolva futtattam1picit és mikor beléptem, máris nem írta ki azt a hibát, amit lent minden nap eddig kiírt.
érdekes...
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
(egyszerûbb megoldás valami kisebb adathordozó)
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
vírus vagy mi? eddig nem csinálta, hangfalat cseréltem ugysem jó
meert pl. van egy szám, recseg... de ha az mp4-rõl ugyanazt lejátszom a gépen akkor már jó...wtf
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
még mindig szar a gépem.
Pár hete jó volt, most meg az utóbbi pár napban így lépek be, hogy a második kép hibaüzenete fogadd.
Ma délben meg bekapcsoltam és nem engedte behozni az asztal ikonjait, amíg le nem okéztam az elsõ kép üzenetét.
mit csináljak, tegyem újra, vagy mi?
Ez kéremszépen egy bejegyzés a Programok telepítése és törlése menüben és kb. az Easy Tune 6 és az Empire Earth II között helyezkedik el. További ismertetõjele hogy eszméletlen nagy méretû, szóval kell görgetni rendesen míg a csíkok végére érek, de amúgy számbelileg 1etlen 1 bejegyzésnek van elkönyvelve, mert kurzor bill-el 1x-re "kijelölõdik". Régi gépemen is volt már ilyen, akkor is jót mókáztak rajta spanok, ártani meg nem ártott, de most már megkérdem akkor, hátha tud valaki valamit errõl. Mi a faxxom ez? 😄
Ja, CCleanert futtattam már, úgyhogy lövésem sincs hogy tüntessem el.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
To determine if a driver is causing the problem I need you to enable driver
verifier.
Steps:
1) Windows Key + R
2) Type in 'verifier' and hit enter
3) Make sure 'Create Standard Setting' is selected and hit next
4) Click on 'Select all drivers installed on this computer' and hit Finish
5) Reboot
There is a possibility that your computer will crash on reboot. If this
occurs hit F8 when rebooting just before the windows logo screen and select
the safe mode boot option. Follow the same steps above but on step 4 choose
'Select driver names from a list'; hit next; check the box next to any
driver where the provider is not Microsoft; hit Finish; reboot.
This will slow the performance of you computer a little while enabled but
will hopefully catch the driver causing corruption. Next time you crash
the blue screen will hopefully say something like
"DRIVER_VERIFIER_DETECTED_VIOLATION". If this occurs please send the
corresponding minidump (by default it is at c:\windows\Minidump ) my way.
If you have any questions or I didn't explain something well enough don't
hesitate to e-mail me (remove "online") back. Good Luck,
Joshua Smith
OpenGL Test Lab
Microsoft
ezt találtam...
szal magayrul win+r gomb
beírod: verifier
enter
normál beállítások
az ezen számítógépen lévõ összes driver autómatikus kijelölése
reboot
ha lefagy rebootnál
akk f8-és és csökkentetmódba indítsd a wint és válaszd az illesztõprogramok nevének kijelölése listábólt, x-elj be minden kockát ahol a szolgáltató nem microfot aztán restart
lenne egy kérdésem hozzátok remélem tudtok segíteni:S
Tegnap vettem egy vadonat új gépet és el is kedztem töltögetni játékokat...tegnap és ma minden tök jól ment rajta,de délután kikapcsoltam kicsit mert egész éjjel ment: Aztán vissza kapcsoltam most estefele hogy játsszak egy kicsit erre kb 5 perc játék után lefagy kb 5 percig nem is csinál semmit és utána pedig az a drága látos kék képernyõ ezzel a hibával: Kernel Stack Inpage Error :S ilyenkor mi lehet a gond? mit lehet egyáltalán tenni?
na köszi elõre is...
Proci nem melegszik túl az tuti, tuning nincs.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
http://goo.gl/gd6Zi5
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
A gyárilag feltelepített Vista Home premium 32bit helyett szerettem volna rajta használni a jó öreg 32 bites XP prof-ot. Rendben fel is raktam rá egy Sata driverrel bõvített verziót, aztán szomorúan konstatáltam, hogy az ePower Management nevû program nem érhetõ el az Acer Support oldalán ehhez a notebookhoz. Nemcsak XP-hez, hanem úgy általánosságban nem rakták fel a felhasználói programjaikat, csak a drivereket. Még szerencse, hogy legelõször kiirattam a rendszerrel egy driver dvd-t.
Tudni illik hogy a noti hybrid grafikát használ, vagyis van egy alaplapra integrált Intel GMA 4500MHD karija, meg egy Geforce GT130M is. Így a rendszer alapból csak az integráltat látja és ezért kellene hozzá a program is, hogy egy gombnyomással tudjak váltani a két videókari között. Próbálkoztam azzal, hogy a eszközkezelõben letiltom az alaplapit. Aztán ekkor elõjött az a probléma, amely a légszívatósabb. Nevezetesen az Nvidia honlapjáról leszedett driver az istenért sem akar feltelepülni. Elmentem a laptopvideo2go.com-ra, és az onnan leszedett módosított .inf-fel összetársított drivert ha az eszközkezelõben mellé telepítettem, nemhogy nem települt de újraindítás után nagy feketeség fogadott. Újraindít csökkentett módban, driver leszed, újraindít. Felraktam rá a Vista Ultimate SP2 x64-et is, ám ott sem települt a gyári nvidia driver, sem a laptopvideo2go-s sem, de viszont ott már felkúszott a gyári Acer által ajánlott nvidia driver. Így minden is rendben lett volna, de nem volt Cuda és PhysX. Az
Üdv:
DJviolin
Régi géppel is volt ilyen csak más játékkal 😊
Régi gép: P4 3G, Asus P4P800-E Delux, 2x512 Kingston
Új gép: E8400, Gigabyte GA-EP43 S3l, 2x2GB Geil Ultra
Számíthat, hogy az alaplapi hangkártyát használom? Az SB kártyámhoz nem találtam mûködõ drivert 64 bites xp-hez.
De ha a biosban azt irja ki már a procinál a hardver monitor hogy kb: 55-60 fok akkor jobb ha kitisztitod a proci hütését mert késöbb elkezd leállogatni egyre többször(max pár ho)! ezután ugyis kénytelen leszel kitisztitani!
a laptopodhoz tartozik akkor a laptopod gyártojának az oldalán garantáltam meglesz! ha kell akkor az angolnyelvü (acer.hu vagy acer.com) oldalon keresd meg de ott tuti fent van!
Az acer pedig szerintem is meg fog halni szép lassan vagy kifakul mindenütt aztán megszûnik a képe vagy rögtön eldurran (foltokban az én LG-m is világosabb volt már aztán egyik nap az egész képe eltûnt teljesen).
http://goo.gl/gd6Zi5
Amugy a mai tft monitorok ha nem nagymárkárol beszélünk de még néha akkor is, nem akkora az életartamuk mint egy képcsövesnek én ezért nem is szeretem anyira öket! láttam egy párat elöregedni és meghalni is!
ha öt évet kibir egy tft HIBÁK NÉLKÜL!!!! Akkor az nagyon jonak számit!
ugyanis kb 10 év körüli az életartamuk (max)!!! Mig az én képcsövesem többeközt ahogy a nagy átlaguk is kibirja 1995-ben gyártották turbo max a márkája és látom mostmár ahogy bevillan a kép de TÖKÉLETESEN MÜKÖDIK!!! és tultudom huzni még mindig a kontrasztott ami szintén nagy szo enyi idö és használat után!!!!
én most vettem egy HP LaserJet M1120 MFP típusu nyomtatót és hozzá adtak egy 36A típusu tonert és az a problémám h a használati utmutatóba az van h huzzuk ki azt a szallagot...kihuztuk v 30centire de utána azzal mit kell csinálni mert erröl sehol nem találok semmit.
segicsetek pls h azzal mit kell tenni!
elöre is köszönöm
Ujabban ePower Management neven fut, ha nem talalsz a tiedhez, nezz meg masik peldanyt, pl: 5930G
Saor Alba
remélem az asus cuccokra két év gari van, holnap majd beviszem boltba hogy cseréljék vagy csinálják
köszi mégegyszer!
Van egy 2 éves Acer 1912-es TFT monitorom. Vmi nem stimmel, mert hónapok óta érdekes foltok vannak a képernyõn, mintha egy sötétebb árnyalat folyna szét rajta.
A mellékelt képen érzékelhetõ a próbléma.
Volt a monitor képernyõje alatt 3 cm-rel 3 db pendrive, mellette közvetlenül pedig egy kissebb hangfal, kb. 1 évig. A segítségeteket kérem, hogy mitõl lehet a probléma, és hogy ha lehet orvosolni, akkor mivel?
Köszönöm.
de ez csak az utolso lehetöség lehet (memoria!)!!
Vagy kérd meg az egyik ismerösödet hogy segitsen neked és várja ki lehetöleg az instalok végét!! kb enyi!!
90-százalék hogy egyböl müködik a felrakott rendszer! ha mégsem akkor még lehet virus vagy vincseszter probléma. PROBÁLD KI!
Hiho!
Outlook beállítási, illetve levél küldési problémám van.
A fiók beállításainál a tesztüzenet elküldése után ezt a hibaüzenetet kapom:
"E-mail tesztüzenet küldése:Nem sikerült elküldeni a tesztüzenetet. Ellenõrizze az E-mail cím mezõt."
Melóból mûködik, minden beállítás ugyan az, csak a kiszolgáló SMTP más.
Otthon a mail.t-online.hu nem mûködik.
PLX HALP!
az lenne a kérdésem hogy miért van az hogy minden újraindításnál amikor bekapcsol a gép vissza állítja a felbontást 800X600-ra és utána mindig vissza kell raknom amilyenre én szeretném.