64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Blum #49843 Azt hiszed nem próbáltam? Mondom ugyanaz majdnem mint az XP,csak kicsit máshol vannak a dolgok,meg mások az ikonok. Aztán elkezdtem neki mutatni egy-két dolgot,de a 3. percben sóhajtott egy nagyot és annyit mondott: "Hogy mekkora 1 sz*r ez a Vista!" (mondjuk valahol nagyon mélyen igaza is van :P) Win7-et nem szeressük,mert nem fut az Euro Truck Simulator,amivel legtöbbet kockulok néha napján. :D Bár az még régen volt.
-
#49842 Blum: tegye` fel neki win7-et, haladni kell a korral.. -
#49841 Ilyenkor az a teendő, hogy szépen megtanítod anyukádnak a Vista használatát, a 64bites XP egy rakás trágyadomb. :D -
Blum #49840 Tárgytalan! Megoldódott! :D Bocs!
Viszont van 1 másik kérdésem is.
Anyukám pár év kihagyás után újra elkezdene mesterkedni a gépen,de ő még Xp-n tanult...kérte,hogy rakjam vissza XP-t! (most vista van,de neki az "bonyolult"! )
32bit-es Xp-t nem akarok feltenni,mert 4GB RAM-om van,aztán azt nem használja ki,én csak 1 játékkal játszom néha napján...a gond az az,hogy egyszer már feltettem egy 64bit-es XP-t,viszont az alaplaphoz kapott lemez nem támogatta azt. Nem tudtam telepíteni. Ilyenkor mi a teendő? (amíg nem telepítem a drivereket,nincs hang és internet sem.) -
Blum #49839 Srácok,valami gebasz van!
Szétkaptam gépet portalanítani,de az egyik RAM-ommal nem akar elindulni a gép. Következőket próbáltam:
-kivettem a másik RAM-ot és csak az egyikkel indítottam,azzal nem csinált semmit. Bekapcsoltam és csak búgott a gép. Hangot semmit nem adott. A másik RAM-al mind2 slotban elindul a gép.
-másik RAM-al pedig egyik slotban sem indul.
Vajon mit csinálhattam? A RAM amúgy egy két hónapos 2GB Kingston 800MHz -
#49838 használj utorrentet, gyorsabb, egyszerűbb, jobb (ha pl megnézek egy peerlistát az userek 99%-a azzal tölt :)) -
miki10 #49837 szerintetek melyik jóbb telefon?
SAMSUNG S5230 vagy a SAMSUNG S5600? -
#49836 mert nem utorrentet használsz -
#49835 szerintetek miért van, hogy a bitcomet 100%-ra kiakasztja a procimat? :\
eddig nem volt vele gond... -
#49834 megoldottam.. :D sorry a hely foglalásért! :D -
#49833 okés.. nos, az MX-ben volt arra lehetőség, hogy a "go to URL"- el
Egy hivatkozással két vagy esetleg több fram-be lehetett behívni adatokat.
ez a CS4-alatt valahogy másként müködik.
konkrétan nekem ba**k működni. nem tudom átírni illetve hozzáadni a frame-ket, változtatni, igazából semmit se..
mi a megoldás?
egy hivatkozásra kattintva két frame-be szeretnék adatokat behívni. -
#49832 tedd fel itt nyugodtan, úgy egyszerűbb. -
#49831 üdv mindenkinek!
Abba kérem a segítséget, hogy ért valaki a Adobe Dreamweaver CS4-hez?
én sajna leragadtam az MX-szinten ami 6évvel ezelőtti. ez az új CS4 meg szinte teljesen más. :D
Szóval ha valaki tudna segíteni mailban pár konkrét kérdésem lenne mindösszesen, hogy mi hol hogyan...
-
spy803 #49830 Kösz srácok, most cserélem le a gépet egy notira és így a vinyót még tudom használni is. :) -
#49829 Igen, csak a konnektorról gondoskodj. :) -
#49828 yep -
spy803 #49827 Van egy 1 terrás Sata belső vinyóm. Ezzel az eszközzel össze tudom őt kötni a notebookkal? -
#49826 Pót alkatrészek nélkül sajnos szvsz lehetetlen. Esetleg úgy lehet hogy a lapot elviszed egy haverodhoz és megnézed nála, az ő procijával. De akkor meg egy egész pótgép van. :D Pót alkatrészek nélkül lehetetlen, maximum szervízkörülmények között lehet kiméregetni, de ha szervízbe viszed ott is pótalkatrészekkel kezdik (vagy avval se mert leszarják). -
Noodlee #49825 Megpróbálom úgy, hogy mindent lehúzok (vinyók, optikai meghajtók), és megnézem, hogy úgy mit produkál.
Pót alkatrészek nélkül van valami ötleted ezen kívül, hogy hogy szűrhetném ki az alaplap, vagy a táp problémát? -
#49824 Hűtő függő. :) Nekem terhelés nélkül a TX3 passzívan is elvinné, terhelve még nem néztem. :) A gyári hűtővel is megy kb fél percet, többet nem próbáltam. Persze az még egy 45nm core2duo volt. 1-2 másodperc alatt semmiképpen nem kapcsol ki. -
#49823 jah, szervízben a gyerek az ujját használta hűtőként :D max 10 mp és elég is :D -
Noodlee #49822 Pár okos ember is a tápra gyanakodott. Megpróbálom úgy, hogy mindent lehúzok (vinyók, optikai meghajtók), és megnézem, hogy úgy mit produkál. -
#49821 Azt írtad pár másodperc után kikapcsol a gép. Pár másodperc alatt még hűtő nélkül sem melegedne el a proci. Lehet lap is, nem mondtam, hogy nem csak érdemes lett volna kipróbálni a tápot is. -
#49820 ez alaplap. ugyanzt csinálta nekem is. bevittem a tápot, ott minden okés volt, ment az alaplap. és az volt a hibás. -
Noodlee #49819 A proci hűtőn kívül minden más kap áramot. Miből gondolod, hogy a táp a rossz? -
#49818 Hülyeség. :) Felpöröghet egy pillanatra. Próbáld csak ki egy másik táppal. -
Noodlee #49817 Ha a tápom halt volna ki, akkor nem pörögne fel semmi a gépben. valószínű, hogy a procihűtő csatlakozás fáradt el. -
Noodlee #49816 A procihűtőt rádugtam a munkahelyi gépre, az felpörgeti. -
#49815 Ja az lemaradt hogy egy másik táppal. :) -
#49814 Ha nem sípol hogy nem megy a hűtőd, akkor valószínű a tápod halt el. De azért nézd meg. -
hentesferi #49813 Szia
Nem vagyok egy nagy hozzáértő , de már nekem is volt ebben tapasztalatom még régebben... és szerintem , "csak" simán a proci hűtőd romlott el , ami szerencsére , még egy szerencsésebb dolognak is mondható :) nem túlzottan drága , és jobb mintha egész alaplapot kéne cserélni :)
De am , míg jó volt, esetleg nem volt hangos ? mert ha hangos is volt , esetleg csapágyas volt , akkor meg 100%-ra igazolódik az , hogy a proci hűtőd a rossz :) -
Noodlee #49812 Hi!
Van egy problémám.
Bekapcsolom a gépet, hallom, hogy beindul, majd pár másodperc után kikapcsol. Vár pár másodpercet, majd elindul, és újra kikapcsol. levettem a ház oldalát, és látom, hogy a proci hűtő venti nem pörög.
Szerintetek az alaplap halt ki, és azért nem kap áramot a venti, vagy maga a venti fáradt el? -
#49811 Megoldva -
#49810 Helósztok kéne 1 nagy segítség:)
Na szóval beszereztem a windows 7-et és a tv tuneremnek a progija túl régi hozzá így nem érzékelte a kártyát:)
Nos akkor a media centerbe beáligattam mindent amit csak kellet és máris bejött 1 rakat adó:D
Igen ám csak itt az a nagy problémám hogy nekem van 1 wii konzolom ami a tv tunerhez hozzá van csatlakoztatva és eddig nem jöttem rá hogy a fenébe kell előhozni a composite menűpontot hogy tudjak játszani szeretet konzolommal:)
Aki tudja a megoldást az kérem írja le,nagyon megköszöném!!!!!!4
A tunerem:Asus my cinema p7131 hybrid
És a power cinema 5 progi nem működött!
Aki tud jó progit ami erre alkalmas aztis megköszönném:D
Továbbá lenne 1 olyan problémám hogy nem érzékeli a távirányítot a media center,ezt hogy tudom beállítani hogy érzékelje?????
A SEGÍTSÉGEKET NAGYON DE NAGYON MEGKÖSZÖNÉM!!!!!! -
hentesferi #49809 Kár , hogy nincs edit gomb...
de közben eszembe jutott még egy probléma :)
Mostanság nem tudok ki csomgalni 1-2 rar/zip filet , mert sok esetben CRC hibát észlel... pedig nem is CRC-s :) néha 5-t ír annak , néha 2-t... néha meg kicsomagolja...
Azt is mondták , hogy Cache hibás lehet a vinyóm , és azért csinálja ezt.. nem tudom , de esetleg nincs erre is valami gyógyír ? :)) -
hentesferi #49808 Köszönöm ismét a segítségeteket :)
Apocalipto : Az oldal , elég sokat jelölt pirossal :S általában Search service-s dolgokat , ami az internet Exploreller kötődött össze ... azokat mint letiltottam :)
Puhos : úgy látszik a Phobos a hibás , tőle van ez a sok kattintás , meg egyéb kisebb gond... :) tegnap , ahogy be bootolt a gépem , valamiért hibát észlelve egyből leállt , aznap egy félre kattolás se volt.. :) Letiltom , és remélem megoldódik a probléma :)
-
#49807 Helló mindenki
Keresem az ország legölcsóbb pci express vga-ját:)
Akinek van ilyen cucca az dobjon már 1 privit,max 2k -
#49806 Rendszervisszaállítás, ha ki volt kapcsolva akkor winreinstall. -
#49805 Ilyenkor nem az a baj hogy valami vírus megrongálta a rendszerleíró adatbázist??
Velem is volt ilyen anno az xp-vel:D -
Puhos #49804 Ez?