!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem akarom letenni a voksot egyik mellett sem. Szerintem ha hosszú távra tervezel akkor a referencia hûtõset érdemes venni, mert ha késõbb passzívat szeretnél vagy le kell cserélni a hûtõt -mert be állt a venti- akkor referenciára biztos lesz megoldás a másikon meg hallgathatod a a venti csörgését tovább...
szerintem legalábbis<#rolleyes>#rolleyes>
Apunak mindig igaza van! Most is.
És amúgy a Sapphire és a Gigabyte közül melyik a jobb márka?
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
4850-et próbáltam, ha azt elosztom 2 vel akkor lehet 30 fölött a 4670-n<#vigyor5>#vigyor5>
ITT nagyon jó árban van 14k uristen 😄 gainward kaia drágább kicsit és az ddr2-es, am a képen az uccsó kártya az amirõl szó van 😊
Hatttalmas igényeid vannak!
egyébként csak egy kártya volt erõseb nála, a 7900gt.
Még egy olyan kérdésem lenne, h mondjatok olyan videokártyát, ami 1280x720-as felbontásban mondjuk úgy közepes grafikával AA nélkül a mai játékokat (fõleg FPS-ek, FIFA, NFS meg ilyesmik) viszi. HD 4670 az képes erre?
x1950 kb. 50%-al gyorsabb mint 2600... tapasztalat
az a jó öreg agp-s korszak<#vigyor2>#vigyor2>
a lapodon intel ich10r típusú déli híd van ami messzemenõkig támogatja a sata2-t, mi több én is ebben a kombinációban használom!
És néztem az x1950-et, az erõsebb a HD2400\2600nál?
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
1kis segítséget szeretnék kérni,ha lehet...😊
szeretnék venni a gépembe 1Belsõ winyot a régi helyére.ezt néztem ki:: http: //www.arukereso.hu/merevlemez-c3103/samsung/500gb-16mb-7200rpm-sata2-hd501lj-p9850693/#termek-leiras
és nemtudom hogy jó-e a gépembe😊alaplapom: http://www.rufusz.hu/termek/gigabyte-ep45-ds3r-atx-lga-775-intel-p45-ich10r
beletudom rakni azt a winyot abba a alaplapba?lécci válaszoljatok elöre is köcce!
120c- a maglassulás úgyhogy 80c az teljesen jó! és még hangja se nem van<#vigyor2>#vigyor2>!
4850-nek az idle-je 80c! gyári hûtéssel!
Mi a különbség ATI kártyáknál a PRO és az XT között ?
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
5-5-5-15 (CL-RCD-RP-RAS) / 23-51-3-6-3-3 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP)
A lapod csak DDR1-et támogat. (MSI hivatalos honlapja)
E8400 3.00GHz
COOLERMASTER Hyper TX2 RR-CCH-L9U1-GP
GEIL Ultra 4096Mb DDR2 800Mhz
SAPPHIRE HD4830
WD 320GB
Pioneer DVR 115-D
Proci, VGA nincs húzva.
A ram 2 voltos de 1.9-en megy (elvileg a lap 1.9ig támogatja)
Memória idõzítések
400 MHz 5-5-5-15 (CL-RCD-RP-RAS) / 23-51-3-6-3-3 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP)
333 MHz 4-5-5-13 (CL-RCD-RP-RAS) / 20-43-3-5-3-3 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP)
266 MHz 3-4-4-10 (CL-RCD-RP-RAS) / 16-34-2-4-2-2 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP)
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
1kis segítséget szeretnék kérni,ha lehet...😊
szeretnék venni a gépembe 1Belsõ winyot a régi helyére.ezt néztem ki:: http: //www.arukereso.hu/merevlemez-c3103/samsung/500gb-16mb-7200rpm-sata2-hd501lj-p9850693/#termek-leiras
és nemtudom hogy jó-e a gépembe😊alaplapom: http://www.rufusz.hu/termek/gigabyte-ep45-ds3r-atx-lga-775-intel-p45-ich10r
beletudom rakni azt a winyot abba a alaplapba?lécci válaszoljatok elöre is köcce!
Az alaplap pedig MSI 865G Neo2-ps
Azt szeretném még megkérdezni, hogy a Radeon HD3650, vagy a 2400 azok erõsebbek az X1600pro-nál? csak mert árban az x1600 és a hd3650 megegyezik...
És még vmi..hogyan tudom meg, hogy az alaplapom képes DDR2t kezelni? Nem igazá vagyok otthon ebben a témában, mi van, ha csak sima DDR, és DDR2es vga van benne? (az eddigim is DDR2 volt..)
Régen is volt ilyen problémám igaz más játékokkal, aztán egyszer csak elmúlt.
Tönkre ment a videókártyám, és vennék egy újat. A probléma az, hogy AGPs csatolófelületû kéne. (Igen, tudom, hogy öreg szar fostalicska, de új gépet nem fogok venni)
Ki mit ajánlana ? Nem akarok rá sokat költeni, de nagyon szart sem akarok venni. Az eddigim az egy Radeon X1600PRO volt.
Néztem a Radeon HD2400-at, meg kb a GeForce 6600 van a kategóriában, amit láttam, és aránylag értelmes.
Vki tud segíteni ?
asus vagy gigabyte, akármi és mellé pedig a tipusa!!!
ezt fölirod egy cetlire és a drvivers.hu ra felmész és ott beirva valoszinüleg megtalálod!
ha nem akkor az alaplapod gyártojának az oldalán lesz és oda ütöd be a tipusát! (asus mondjuk a gyárto és a tipusa mellé van irva azaz a8n-sli például)
Kikapcsoltam az Enable write combininget és már attól kiakadt, hogy TDU-ban kijöttem a házból, elfordultam jobbra kb. 5 métert mentem.
Restart, ezután nem ismerte fel az alaplapi hálókártyát (10-es hibakód)
Kikapcs-bekapcs és most felismerte.
Log file-t nem ment ha lefagy.
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Az lenne a problémám, hogy elvesztettem az alaplapomnak a telepítõ CD-jét és a hangkártyám is arra van integrálva és a windows újratelepítése óta nincs hang a gépemen. Nem tudjátok ,h hol tudom megnézni az alaplapomnak a típusát, hogy letölthessek hozzá egy drivert vagy esetleg valami egyéb megoldást a problémámra?
elõre is köszönöm.
http://goo.gl/gd6Zi5
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!