!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy kis problémám. Egyik napról a másikra a játékok elkezdtek *%akodni úgy hogy elkezd mindenféle szín ugrálni annyira hogy nem látni semmit. Próbáltam más vga-val, alaplapival is de mindegyiknél ugyanaz a szitu. Van néhány játék ami normálisan megy de vannak olyanok is amikkel egy darabig lehet tólni aztán szintén szétmegy a kép. Az Xp reinstall meg a format C sem segített. Ha van valami ötletetek akkor légyszi írjátok meg. Elõre is köszönöm.
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
tudtok segíteni? felvan telepítve minden, meg felismeri a gépis csak valamiért nemjó
elõre is köszi! 😊
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Van két gép routerrel csatlakoznak az ADSL hálozathoz. Az én gépemen semmi gebasz nincs, müködik minden ahogy kell.
A másik gépen nem müxik az IE6-7-8 egyik sem, default beállitásokkal, olyanokkal mint az enyém, sehogyan sem. A másik gáz az, hogy az Outlook express sem megy. Ennek ellenére a gép csatlakozva van a helyi hálozatra, az internetre is a vezérlõpult alapján, sõt, a Firefox is tökéletesen müködik rajta, és az msn sem kifogásol semmit. Az IE viszont baszik müködni.
Itt van pontosan mit is ir ki:
Szóval ha valaki tudna segíteni, hogy mi a hiba, azt nagyon megköszönném, mert fontos lenne, thx <#worship>#worship>
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
!!HALA MADRID!! Egyszer élünk, de akkor nagyon! ;)
valaki tudna mondani egy olyan képszerkeztõ programot hogy például azt lehesen vele csinálni hogy, van egy kutya egy képen és azt ugy meg szerkezteni hogy mondjuk a holdon legyen a kutya.
nem tudtok ilyen hasonlo képszerkesztõ programot?
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
mert a végén tényleg lessz egy teljesen új géped😊
neked elég csak az alaplap legfrissebb drivereit letöltened a gyártó honlapjáról: download/driver support/kikeresed azt a tipust ami neked van pl: p5e3 delux stb.../kiválasztod hogy milyen oprendszered van/milyen öszetevõket akarsz letölteni.
ha ez amit írtam nem lenne világos, akkor ne álj neki egyedül újrarakni a rendszert...
Apunak mindig igaza van! Most is.
http://sumo.4242.hu/archive/firefox/filters.txt
hozzáadod ezt a filtert...szerintem megoldja a problémád
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
Saor Alba
Még mindig swappolnak a játékok! Feltettem a Win 7-et,friss formatált a vinyóm,és még mindig swappolnak,akadoznak a játékok! Régebben nem volt ilyen problémám! Mi lehet a baj,talán a vinyó nem bírja?
ez milyen?
proci: nem tudom ebbe kéne segiteni😊
procihoz mégegyszer: alaplap:m2n am(sima nem plusszos)
ha adott 40 ezer.. és amd-nél akarok maradni.. és az alaplap is adott m2n..
így kéne nekem összehozni : ram, vga, proci xD
remélem feladtam a leckét xD
ha nem lehet megoldani diszkréten kérem a lebaszást😄
Full setéét vagyok az informatika terén, szal ha valaki tudja miez a földöntúli jelenség az ne tartsa magába! Köszi!
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"