!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
asus m2n foglalat pdig : socket am2
és ezt a procit néztem ki:
http://ipon.hu/webshop/product/amd_athlon_64_x2_7850_am2_box_black_edition/115202
de haverom azt mondja nem jó az alaplap hozzá vélemény?
Ezt mind úgy csinálja, hogy nincs terhelés alatt a gép, csak netezek stb.
Nem ismeri fel a pendrive-ot ami másik gépben mûködik, ha az integrált hálókártyát használom idõnként nincs kapcsolat, elvileg mûködik rendesen de még sincs net, driver le-fel újraindítgatás és van net.
Teszteltem mindent, minden jó, visszavittem a videókártyát de ott se találtak hibát. Addig egy cserekártyával ment a gép, késõbb már azzal sem.
Gigabyte EP43 DS3L, HD4830, a cserekártya egy 4350 volt.
Most egy Asus P5Q-val megy a gép lassan 1 hete hiba nélkül (koppkopp)
I will use google before asking stupid questions.
Nem akartam uj témát inditani ezért itt kérdeznék!
15-20 ezer Forint környékén szeretnék venni megbízható wifi routert, aminek kábeles megoldása is van! lenne egy laptop ami wifin keresztül kapná a netet, a másik gép asztali, annak meg jöhetne a hagyományos kábeles módon! T-kábel nettel lenne használva, torrentre, videozásra, és alap netezésre! panel a lakás, 60 négyzetméter, nemtudom hogy ez számít-e valamit! várom a mielõbbi javaslatokat!😊
jha és elég ha az a/b/g szabványt ismeri😊
elõre is köszi!
Met: Szerintem nem, de az instabil mûködés mit takar?
Nem szállt el tõle a lap, mûködik csak elég instabilan. Az elsõ amit javasolnának az úgy is a frissítés lenne.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
1. Right-click on My Computer
2. Click on Device Manager in the list on the left
3. Go to View –> Show hidden devices
4. Under Non-Plug and Play Drivers right-click on Beep and select Properties
5. Under Driver tab in Startup field select Disabled
6. Restart (you weren’t expecting that, were you? 😉 )
7. Enjoy your beep-free computer!
ÍGY NEM KAPCSOL KI!
Minden ugyanaz másképpen.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Érdekes anomáliákat produkál az új gépem ...
Ezek közül a legérdekesebb: leállítom a gépet, indítanám újra ... és nem indul el ...
Mint ha nem lenne áram alatt ... Kihúzom a tápkábelt pár percig pihen ... utánna mûködik és napokig semmi gond ... de néha eõfordul ... Valami ötlet?
Elõre is köszi!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Mindegy, amíg ki nem jön az új Windows, addig Vista lesz...
Köszönöm a segítséget!
A mai napon hoztam haza új konfigomat, de korai volt az öröm. Bekapcs, boot, XP lemez be. Elkezdi betölteni a komponenseket és mikor végre telepítene kidob egy kék fehér hibaüzenetet, még a patrícionálás elõtt. Megpróbáltam másik operációsrendszer lemezzel, ugyan ez a szitu.
Csináltam egy "screenshot"ot is😄
A videókártyám egy PCI Express portra van csatolva. Lehet hogy ezzel van a gubanc, nem ismeri fel az XP?
A videókártya Sapphire ATI Radeon HD4670 512 PCI-E DVI, az alaplap pedig GIGABYTE GA-G41M-ESL2 LGA775
Még nemhogy a gari, de még a három nap sem telt el, szóval ha nem jön össze a dolog akkor holnap viszem vissza a szervízbe...:/
Elõre is köszi!
Most meg hazahoztam a páromtól a kártyát.. és yoo.. most akkor mi a rák van.. ? -.-
Mert most nem tudom.. valahogy megtudom nézni van-e valami baja? vagy semmiféleképpen sem
félre ne értsd, volt egy msi-fan haverom, most pc-ket szervizel és már annyira nincs oda az msi-ért😊
amin pötyögök ebben is egy msi lap van és a második ram szlot nem mûködik és nem lehet 266 nál gyorsabb ramot bele rakni pedig 400-as van írva a doksiba...
Apunak mindig igaza van! Most is.
‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/