64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Lacee86
    Mind1, már leszedtem amit MR Me mondott, az is csak 60 mega volt. Azért thx.
  • Met
    Akkor ImgBurn, csak 2 mega, ingyenes és mindent meg tudsz vele írni:)
  • MR ME
    ja mindent amit találtak beleraktak, tök értelmetlen, nekem is csak az kell h megírjak egy dvd-t szökőévente egyszer
  • Lacee86
    Köszi, kipróbálom. Néztem is, h ezek az új Nerok mitől lettek több gigásak... De akkor gondolom minden szart belepakoltak. Nekem csupán ("meglepő" módon) DVD írásra kell (adatlemez meg DVD kép lemezre mentése főként).
  • MR ME
    én ashampoo burning studio 9-et használok, sztem jobb mint a nero, nincs benne sok baromság h már filmet is le tudsz játszani vele, csak 60 mega, tud magyarúl, megfelelően működik win7 alatt, mindent tud írni
  • Lacee86
    Hali! Win 7-hez melyik Nero verziót ajánjátok? Vagy ha nem Nero-t, akkor milyen más progit? 6-os Nerom van jelenleg, de hát ez már annyira régi, gondolom Vistához se lenne jó már.
  • Quantumleap
    Egyszerü kérdésem lenne:

Vettem egy laptopot, Windows Vistaval (angol nyelvü.) 160 GB merevlemezzel. Na most, csak egy meghajtó van (C:), tehát az összes giga oda megy. Kérdésem, hogy hogyan tudok létrehozni egy új meghajtót, és oda átosztani a 160 GB-nak egy részét, mondjuk a felét?
  • Bandi 18
    Tudom buta kérdés de jó helyre lett bedugva?
  • [HUN]FaTaL
    Memtest x86
  • Cuchulainn
    Köszi a segítséget mindenkinek!
    Én is a memóriára vagy a merevlemezre gyanakszom, , és inkább az előbbire, mivel kiszedve a merevlemezt a probléma ugyanúgy fennáll.
    A windows normális sebességgel üzemel, és a programok is.
    A három pont, ahol irtózatos lassulás van az:
    1.:A memória ellenőrzése az elején
    2.:A windows logó megjelenése után, de az "üdvözöljük" felirat megjelenése előtt elsötétül a képernyő, ez kb. 10 percig tart
    3.:A windows betöltése után megjelenik a háttérképem, de az ikonok és alul a start menü sávja még nem. Ekkor a feladatkezelő már behozható, és onnan a programok többé kevésbé normális sebességgel futtathatóak.

További kérdésem, nincs valami tesztelő/javító program ami ellenőrizni tudná, hogy mi lehet a gebasz?
  • balcsi70
    Sziasztok. Valaki tudna ebben segíteni? Most lett véve hangszóró egy géphez.Nem jön ki hang,a hangszóró ikon ott csücsül a tálcán nincs lenémítva.A Hangtulajdonságoknál látni a hang kártyát.Ott sincs semmi lenémítva.Szóval egyszerűen nem értem.A hangk. driver is lett frissítve.
    Szerintetek? Köszi előre is.
  • sharpwrz
    Sziasztok!
    Olyan kérdeésem lenne,h az Amd sempron 3000+-os procit az Abit NF7-es alaplap Amd Athlon Xp 1.2ghz-nek látja!
    Ez mitől lehet?
  • Garrett27
    "a mnemória lecsekkolása percekig tart" - ennek mi köze a Windowshoz? Ha induláskor csekkolja lassan a BIOS a memóriát, arról bizton nem az oprendszer tehet... hardverhiba, memória? vagy táp? tmisi már írta..
  • The Protector
    Hy.Vki tudna adni egy eset nod 4 es verziójú vírusírtóhoz felh nevet és jelszót.az eddig megszokott oldalamon most nincsen.Előre is köszi.
    Reinstall windows
  • tmisi
    RAM-mal vagy vinyóval lehet a gond.
  • Cuchulainn
    Naszóval gáz van.

A gépem normális működés után kikapcsolva és újra bekapcsolva a következőt produkálta:

Iszonyatos belassulás, a mnemória lecsekkolása percekig tart, és a windows felállása majdnem fél-háromnegyed óra. Elősre azt hittem hogy meghalt benne valami, úgyhogy kiszedegettem, újra visszadugogattam a memóriákat, a videókártyát, meg a procin kívül kb mindent az alaplapba. Semmit nem használt, ugyanolyan tetű lassú az egész. Maga a windows viszont miután bejött normális sebességgel üzemel, ahogy a net is. a programok is elindulnak. Videó, hang lejátszása normális, és a net is működik rendesen. Van valakinek ötlete, hogy mi a rosseb lehet ez?
  • DJ RX7
    sztornó.
    sry a felesleges hsz-ért. reset cmos volt és mostmár megy asztali gépen is modem-ből. kidobhatok még egy dlink router-t.
  • Lacee86
    Értem, és azt hogy kell? :) XP-m van.
  • DJ RX7
    hihetetlen, hogy routeren keresztül laptopon se kapja a netet. és nem is tudok csatlakozni a router beállításokhoz. ha a nagy gépbe dugom egyenesen a modemtől a kábelt akkor sem megy a net. ha a laptopba akkor már igen. szóval most már rohadtul nem értem, hogy a router, a modem (szolgáltató) vagy az op rendszer haldoklik.
  • DJ RX7
    üdv! lassan mér fél éve ment a windows xp sp3-am probléma mentesen a mai napig. az a problémám vele, hogy nem megy mindig az internet. csak gondol egyet és elszáll semmi jel nélkül. vagyis bármelyik böngészőt indítom el, nem csinál semmit. nem is írja ki, hogy nincs-e kapcsolat vagy valami. már nyomtam egy időpont visszaállítást, de az sem igen segített rajta. néha az újra indítás segít. a router-el biztos nincs baj, mert a többi gépen megfelelően megy a net. és az alaplappal sem lehet, mert kipróbáltam win7-en és ott nem csinálja ez.
    van valami ötletetek, hogy mitől jön elő az a jelenség csak úgy? nem szeretném ghost-olni a windows-t, mert már nagyon jól "belaktam".
  • [HUN]FaTaL
    Vedd saját tulajdonba.
  • Lacee86
    Hali! Vannak Vista maradványok az egyik partíciómon (maga a Windows mappa meg Program Files mappa is). Na most ezeket szeretném vhogy manuálisan letörölni. A gond ott van, h nem engedi. Ha a fájlok írásvédettségét megszüntetem, akkor sem... Van erre esetleg vmi más megoldás, vagy csak a partícióformázás?
  • SkylineGTR
    hi all. olyan gondom van,hogy tegnap este kikapcsoltam a gépet, ma viszont ha bekapcsolom, bejönnek hogy csökkentett mód, meg legutolsó helyes konfig, és akármire rámegyek újraindul a gép. vki help mit tegyek? pls gyors help. thx
  • tigerbácsi
    én cserélem ha koszolódik. nemtom max kézzel mosnám ki valami természetes alapanyagú tisztítószerrel.
  • tigerbácsi
    ohh na ez nem jutott eszembe, hogy firmware-nek nevezik :-) igen a formázás lett volna a köv javaslatom. nagyon szívesen. :-)
  • sambauer
    Na egy formázással megoldódott a dolog, de az biztos hogy többé a kezembe nem veszem, nehogy megint tönkre menjen valami :D Bár firmware-t nem találtam, azért köszi a választ.
  • norangesg
    esetleg bontott alkatrésszel, vagy valaki olyan szaki segítségével, aki esetleg tapasztalatból tud javasolni olcsóbb megoldást. nem tudom, sajna nem értek hozzá, évek óta laptopok tucatjait fogyasztottuk el, egynek sem volt ilyen hibája. ötletekre lennék kíváncsi, meg nem akarom, hogy lehúzzanak a szervizek.
  • Jaffa 2843
    Sziasztok!

van egy Razer Goliathus egérpadom (szövet) ami már elég koszos és azt szeretném megtudni hogy ezeket a szövet egérpadokat mivel és hogyan érdemes tisztítani?
  • Lacee86
    Hát ha tényleg az a baja, akkor hogy érted h kedvezőbb megoldást?? Vagy megjavíttatod, vagy nem, de ha nem, akkor max csak asztali monitorra kötve tudod használni a laptopot... A javítás ára nem hinném h máshol olyan sokkal olcsóbb lenne, max ha vki nagyon jó ismerős baráti áron megjavítja...
  • norangesg
    sziasztok
    Fujitsu siemens laptopom van, átlagos, a pontos típust nem tudom mert most szervizben van a kicsike. Bekapcsolom és nincs kép a monitoron, azt mondják chipset hibás és huszonezer a javítás. Tudna valaki egy kedvezőbb megoldást javasolni?

előre is köszönöm
  • tigerbácsi
    helló!

én is jártam hasonló képpen egy trekstor márkájú mp4-el. nekem azt mondták, hogy töltsem le a honlapról a frissítéseket, meg a programot amivel tudod frissíteni. feltelepíted a progit a szgépre, s a proginak megadod a helyet ahol frissítés van (amit letöltöttél s kicsomagoltál) ám előtte csinálj mentést, mert ha jól emlékszem akkor törli a zenéket az mp4ről, de erre nem mernék esküdni.
  • Lacee86
    Tudok ajánlani konditermet ahol tudsz gyúrni, vagy esetleg egy testőrt, aki megvéd, ha ezt megtudja u.tesód, és neked ront.
  • sambauer
    Mp4 topikba írtam, de hátha itt is tudtok segíteni:

Üdv. Nekem is lenne egy problémám. Unokatesóm itt hagyta tölteni az érintő képernyős Lazer MP4 lejátszóját. Gondoltam megnézem hogy szól ezért kihúztam és beraktam az sd kártyámat. Minden oké működött, ezért visszaraktam tölteni és a belső memóriára, és az sd kártyára is raktam néhány új számot. Miután ez kész volt, kihúztam viszont bekapcsolás után az "adatbázis frissítése" szöveg után kilépett minden további nélkül. Azóta megpróbáltam sd kártya nélkül, illetve le is töröltem az új számokat de nincs eredmény ugyanúgy kilép az említett szöveg után. Mivel a lejátszó nem is az enyém ezért roppant idegesítő hogy egy 10 perces normális használat után ilyen gebasz van vele. Akinek bármi ötlete van előre is megköszönöm ha megosztaná velem.
  • Lacee86
    Képes voltál levegőért fizetni 1200 Ft-ot??
    Lol már a levegő sincs ingyen:)
    Ma vettem sűritett levegőt hogy kifújam a gépet:D
    414 ml:1200 forint
  • oliwwer
    Sziasztok.
    Hogyan lehetne megszüntetni a freemail-emre érkező spam-eket? Általában hülye hírlevél, és hasonlók jönnek. Olyan tippet ne adjatok, hogy csináljak másik címet, stb.
    Előre is köszi
  • Bandi 18
    Rengeteg tutor oldal van, plusz a google+wiki combo :D. Találj ki valamit amit meg akarsz valósítani és kezdj bele. Oktatni senki sem fog ingyen szóval ezt felejtsd el.
  • LoDMaSt
  • jackson021
    Tud valaki egy ingyenes php tanulo oldalt?