!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csibusz
na most van srácok az h már felbasz agyilag.. egy filmet akartam elindítani és kék halál... és nem hiszem h xp baja lenne mert idáig nem volt.. :S
Csibusz
nekem még az is jó lenne.. de most egyenlõre vhogy ki kell derítenem mi a baja videokártyámnak mert sehol se hajlandóak megnézni..
Solten
Max. 6400+ -t tehetsz bele. Phenomot mar nem.

Saor Alba

Csibusz
geforce 8600 gt 256 mb
Lacee86
Értem. Amúgy milyen videokarid van, mert mint ha azt nem írtad volna még?

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Csibusz
igen de annyi pénzem meg nincs hogy videokari meg proci meg lap:S
Lacee86
Kelleni nem kell, de ha procit (és lapot) is akarsz cserélni, akkor sztem az E5300 jobb választás ezen az áron. Kevesebbet fogyaszt és jobban tuningolható.

Csibusz
mert egy régi amd 3800+ dupla magos.. ami nagyon nem hajtaná kik szerintem.
Bandi 18
Miért kéne proci is mellé? Nem értem.

Csibusz
ha vennem egy kell videokarit akkor vennem kel procit is mellé:
asus m2n foglalat pdig : socket am2
és ezt a procit néztem ki:
http://ipon.hu/webshop/product/amd_athlon_64_x2_7850_am2_box_black_edition/115202
de haverom azt mondja nem jó az alaplap hozzá vélemény?
Csibusz
a vibrálás volt de ez a kék halál ide oda nem..
Lacee86
Nézd meg Everesttel, h mennyi a kártya és proci hõmérséklete játék alatt; vagy frissíts drivert, mást nem nagyon tudok mondani. Esetleg érdeklõdj, h másnál is fordulnak-e elõ ilyen problémák ezzel a játékkal.

Csibusz
akkor ne tegyem le asztalra ez a megoldás? de utána meg ha bekapcsolom a játékot.. maxon villog.. lowra teszem ék halál.. restart visszateszem maxra nem villog.. szóval azért érdekfeszítõ😄 3dmarkal nem lehet megnézni talán h baja van e a karinak vagy csak servizesek tudják megnézni?
Lacee86
Nekem a Brothers in Arms Hells Highway kékhalálozott párszor, de lekopogom más játéknál vagy programnál nem volt azóta sem. Szóval sztem is inkább csak a játék miatt.

Metwork
Olyanokat csinál, hogy kék képernyõket dobál atikdmag.sys-re hivatkozva, vagy csak simán valami stop kód. A Vistában meg a képernyõ illesztõ nem válaszol hibaüziket dobál.
Ezt mind úgy csinálja, hogy nincs terhelés alatt a gép, csak netezek stb.

Nem ismeri fel a pendrive-ot ami másik gépben mûködik, ha az integrált hálókártyát használom idõnként nincs kapcsolat, elvileg mûködik rendesen de még sincs net, driver le-fel újraindítgatás és van net.

Teszteltem mindent, minden jó, visszavittem a videókártyát de ott se találtak hibát. Addig egy cserekártyával ment a gép, késõbb már azzal sem.

Gigabyte EP43 DS3L, HD4830, a cserekártya egy 4350 volt.
Most egy Asus P5Q-val megy a gép lassan 1 hete hiba nélkül (koppkopp)

I will use google before asking stupid questions.

Nem minden játék szereti ha tálcára teszik. Ha amúgy normálisan mûködik, akkor no problem.

Csibusz
Na hello, ma megint játszottam õõ Sacred 2-vel.. és hát felhúztam maxra grafikát semmi akadás meg semmi.. letettem asztalra mert meg kellett néznem valami a neten. Visszaléptem és villogot aztán kék halállal ki.. restart.. bekapcsolom gémet.. és villog.. ez most akkor a videokarim haldoklását jelentené mégiscsak?
Sziasztok!

Nem akartam uj témát inditani ezért itt kérdeznék!
15-20 ezer Forint környékén szeretnék venni megbízható wifi routert, aminek kábeles megoldása is van! lenne egy laptop ami wifin keresztül kapná a netet, a másik gép asztali, annak meg jöhetne a hagyományos kábeles módon! T-kábel nettel lenne használva, torrentre, videozásra, és alap netezésre! panel a lakás, 60 négyzetméter, nemtudom hogy ez számít-e valamit! várom a mielõbbi javaslatokat!😊
jha és elég ha az a/b/g szabványt ismeri😊

elõre is köszi!
USB fel van telepítve? Próbáld másik helyre dugni

Met: Szerintem nem, de az instabil mûködés mit takar?
megpróbáltam Utorrentel de ugyan ez a hiba.Nemlehet h az USB portal van vmi gond a gép és a külsõ ház között?:S

Met
Alaplapnál a bios frissítéssel garancia vesztés jár?
Nem szállt el tõle a lap, mûködik csak elég instabilan. Az elsõ amit javasolnának az úgy is a frissítés lenne.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Szerintem válts utorrentre. Az a legjobb torrent kliens. Ha a probléma azzal is fenn áll, akkor nem a bitcomet volt rossz.
tudom.A Külsõ ház az I meghajtó.Ki is választom feltöltést is leszabályzom.Elkezdi tölteni maxal aztán szép lassan lecsökken 0-ra.aztán elkezdi tölteni újra 10-15Kb/s-al amjd megint max 1 kis ideig aztán megint 0. Ha belsõre töltök akkor semmi gond,jön stabilan maximummal megszakítás nélkül.Csak a külsõvel van ilyen gondom és nemtudom mirt csinálja ezt....

Amikor megnyitsz egy torrentet, be lehet állítani a felugró ablakban hogy hova mentse a dolgokat. Ha nincsen felugró ablak, akkor a bitcomet beállításaiban lehet átállítani a helyet.
és ez torrentre is mûködik? Mert én fõle azt szoktam tölteni....Pl Bitcometet használok.

Oh, kedves. Hát ez tök egyszerû. Használj egy letöltéskezelõ progit, mint pl firefox alá a DownThemall! kiegészítés
rendben. Parancsolj: http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1040759332&no=47576

Komolyan lapozzak vissza 150 hszt? Na ne viccelj. Inkább linkeld.
sziasztok! #47576-ra vkinek vmi tipp?:S Segítségeket köszönöm elõre is

alcotb
Hello!Tádnátok segíteni egy picit?Amikor bedugom a laptopba a töltõt akkor sípol eggyet...Hogyan tudom kikapcsolni?(FujitsuSiemens.csak mert ha pl max-ra van állítva a hangszóró akkor isszonyat hangos!

1. Right-click on My Computer
2. Click on Device Manager in the list on the left
3. Go to View –> Show hidden devices
4. Under Non-Plug and Play Drivers right-click on Beep and select Properties
5. Under Driver tab in Startup field select Disabled
6. Restart (you weren’t expecting that, were you? 😉 )
7. Enjoy your beep-free computer!

ÍGY NEM KAPCSOL KI!

Minden ugyanaz másképpen.

Bandi 18
Lehet hogy oda már egy combosabb táp kell, hiába jó minõségû.

DummyBoy
Enermax Liberty 400W, Gigabyte 790XT alaplap, Phenom II 550 proci, 4GB OCZ platinum 1600 DDR3, MSI 4870 1GB, 2 samu vinyó, Audigy 2, stb ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Bandi 18
Milyen tápod van? Milyen konfigod van pontosan?

DummyBoy
Helló all!

Érdekes anomáliákat produkál az új gépem ...

Ezek közül a legérdekesebb: leállítom a gépet, indítanám újra ... és nem indul el ...

Mint ha nem lenne áram alatt ... Kihúzom a tápkábelt pár percig pihen ... utánna mûködik és napokig semmi gond ... de néha eõfordul ... Valami ötlet?

Elõre is köszi!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Csibusz
ma is jó a gép xD de mondjuk azóta nem nagyon volt kikapcsolva se xD
rooney8
Értem értem, de gondoltam, hogy valami kis buherával meg lehet oldani... Na mind1, akkor kénytelen leszek venni valamilyen tuner kártyát 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Bandi 18
Ez laptopoknál szokott elõfordulni. SP3-as XP-vel asszem már nem csinálja. Ott még megoldás volt hogy az achi módot IDE-re kellett állítani

Pistike 007
Megpróbáltam Vistával, probléma nélkül felment. Szerintem a memóriával lehetett a probléma, ami így kihatott rá, és csak az XP mûvelte ezt...:|
Mindegy, amíg ki nem jön az új Windows, addig Vista lesz...
Köszönöm a segítséget!

Lacee86
Vmi hardvergubanc van, nem oprendszer függõ dolog ez sztem. Vidd vissza mindenképp.

Pistike 007
Olvasgattam fórumokat, ugyan ez volt a probléma valahol, de csak XP telepítés alatt, Vista-val ment faszán. De ki a tököm akar Vistát? És az új Windowsal mi lehet a szitu?

Met
ne szarakodj vidd vissza

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Pistike 007
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem...
A mai napon hoztam haza új konfigomat, de korai volt az öröm. Bekapcs, boot, XP lemez be. Elkezdi betölteni a komponenseket és mikor végre telepítene kidob egy kék fehér hibaüzenetet, még a patrícionálás elõtt. Megpróbáltam másik operációsrendszer lemezzel, ugyan ez a szitu.

Csináltam egy "screenshot"ot is😄

A videókártyám egy PCI Express portra van csatolva. Lehet hogy ezzel van a gubanc, nem ismeri fel az XP?

A videókártya Sapphire ATI Radeon HD4670 512 PCI-E DVI, az alaplap pedig GIGABYTE GA-G41M-ESL2 LGA775

Még nemhogy a gari, de még a három nap sem telt el, szóval ha nem jön össze a dolog akkor holnap viszem vissza a szervízbe...:/
Elõre is köszi!

Csibusz
Na jó fiúk én már végképp kikészültem 😄
Most meg hazahoztam a páromtól a kártyát.. és yoo.. most akkor mi a rák van.. ? -.-
Mert most nem tudom.. valahogy megtudom nézni van-e valami baja? vagy semmiféleképpen sem
Lacee86
Dehogynem, az jó márka.

kifli
giga is jó
Csibusz
gigabyte akkor nem jó?
duracellmumus
asus.asus.asus.asus.asus.asus.asus.asus.asus.asus

félre ne értsd, volt egy msi-fan haverom, most pc-ket szervizel és már annyira nincs oda az msi-ért😊

amin pötyögök ebben is egy msi lap van és a második ram szlot nem mûködik és nem lehet 266 nál gyorsabb ramot bele rakni pedig 400-as van írva a doksiba...

Apunak mindig igaza van! Most is.

Csibusz
Ja és még az h gyga vagy asus vagy msi legyen? melyiknek a legjob az orajele ennéla videokarinál, azér tkérem h nézzetek utána mert én nem értek annyira hozzá. köszi elõre is
bandi007
Meg ez a felbontás áll a legközelebb a teljes felbontáshoz.

‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/

Csibusz
oké akkor veszek 512eset.. de már attól is kiráz a hideg h mivan ha nem a vidikari bár kiprobáltuk egy másik gépre elsõnek ment aztán nem..