!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MP3 Firmware.Hol a hiba?
frissíteni akartam az mp3 lejátszómat, de totál elakadtam.A lejátszót,mint hardvert felismeri a gép(ki is írja:új hardver,illesztõprogram O.K.,de meghajtóként nem észleli.
az mp3 szoftverét újra felraktam /törlés után/ az rendben.
mit csináljak?
a firmware-s ablakikg eljutok,ott arra megyek h.Import firmware,ide elvileg az egyik cd-n levõ fájlt kell beilleszteni ami .bin formátumú kéne h.legyen.csakhogy nekem ami a cédén van az nem .bin,hanem semmilyen formátum nincs a végén.(de WINDOWS MEDIA PLAYERben akarja megnyitni,persze nem sikerül.)
én odaírtam a végére a .bin-t,(átneveztem),mivel ezt írja a használati utasítás...erre kiírja h.NINCS engedélyem a megnyitásra,kérjek engedélyt a rendszergazdától,vagy a fájl tulajdonosától!!???mi van???? <#circling>#circling>
szóval a firmware frissítésig el se jutok..hol a hiba???
és miért nem jelenik meg meghajtóként az USB(mp3),ha a hardvert észleli a gép??
bocs h.ilyen bonyolult,de régóta próbálkozom.<#lookaround>#lookaround><#lookaround>#lookaround>
Akinek van P35 ds3l rev2.0-as lapja es felrakta mar az F9-es biost pls mentse le nekem a gigabyte progival binbe<#idiota>#idiota>
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
Meg tudjja valaki mondani hogy miért nem áll mindíg le a windózom?van hogy csak kiírja hogy Windóz leáll...csak az a baj hogy fél óra múlva is ezt írja ki...persze ezt csak 10 esetbõl kb 2x csinállja de akkoris idegesítõ...valami megoldás sesetleg?
Minden ugyanaz másképpen.
Akkor neked valami codek problémád lehet. Frissíts codeket.
Van egy Dell Latitude D600-as laptopom, ami már idegesítõen lassú...
1.7-es intel pentium m proci van benne, de a dell honlapja szerint gyárilag egy 1.6os centrinoval(bár a centriono és az m azt hiszem ugyan az...😊) került forgalomba. 512 ram, és egy Hitachi(azthiszem)/40gb/5400rpm hdd recseg benne, sajnos szó szerint. A procicsere miatt vagyok gondban, lehet, hogy komolyabb baja volt a gépnek, és nem 100%os minden benne. Emiatt történhet lassulás?
Ram bõvítés, esetleg egy jobb hdd, javíthat a helyzeten?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Úgy néz ki, hogy a media player nem ismeri azt a kiterjesztést.
nekem van egy tv tunerem és egy program amit adtak hozzá és az lenne a problémám hogy amit fel veszek azzal a programmal videot a tv tuneröl és ugy van beállitva hogy a felvett videot a C:/tv videok mappába mentse
amikor felvette és el is mentete akkor azzal a prograammal meg is tudom nézni amit fel vettem de ha leszeretném írni dvd-re vaagy csak windows media playerel szeretném elinditani akkor nem tudom mert a C:/tv videok mappába nincs semmi.
nem tudjátok hogy mit lehetne csinálnihogy ki tudjam írni dvd-re?
a program neve TV expert
elöre kösz!
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
Az lehet a gond,h egy az alaplap altal elvileg nem tamogatott VPU van bent? Egy Celeron D 346 XD ugyanis jovoheten jon ebbe a gepbe egy E6550 gondoltam felfrissitom a beta biost egy veglegesre.De igy...

Tehát:*ha minden igaz,akkor ez kell neked! 😄
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
Cowie:ezzel ha minden igaz,akkor ez kell neked. (lentebb kis piros betûkkel van,hogy letöltés)
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
A következõ probléma megoldására keresek megoldást:
Unokatesóm sikeresen letörölte a gépérõl (delete) a Windos Live Messenger nevû csodát. Amikor újra akarta telepíteni akkor természetesen azt írta a telepítõ hogy már fent van. Na most én már próbálkoztam kézzel törölni az összes erre a program utaló mappát és file-t és a reg. adatbázisból is töröltem (system mechanik pro-val) a rá vonatkozó bejegyzéseket, de a felvázolt probléma továbbra is megmaradt. Van valakinek valami ötlete, hogy ezt hogy lehet kiirtani?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Plusz, nem végleges oprendszer, márciusig használható stbstbstb
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
igen, magyar marad, de win7et rakjál fel!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A másik kérdésem pedig az,hogy most ugye magyar,de csak SP1. Ha akarom majd frissíteni,HA KELL ESETLEG,akkor ugyanúgy magyar marad? Elõre is köszönöm a válaszokat.
Most hoztam haza gépem egy számítógép szerelõ boltból,ujra formázták a vinyót,ujra tették az xp-m,aztmondták nicns hardwer hibám.
De a játékok még mindig swappolnak,kb 5 másodpercenként beakad 1 másodpercre...
Mi okozhatja ezt a problémát?
ekrn.exe ha jól láttam a nod32 mappájában van. Nem lehet, hogy ha letörlöm a nod32-t, akkor javul a helyzet?
A pech, hogy ez egy laptop és a dvd író/olvasó sajnos nem megy, ezért lenne jó elkerülni valahogy az xp újrarakását, legalább annyira, hogy mûködjön valamennyire...
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Olyan problémával küzdök, hogy egy játék indítása során a gép kék háttérrel kiírta hogy a windows leáll, mert az nv4_disp.dll file végtelen ciklusba került. Próbáltam már számtalanszor lecserélni a videó drivert, de nem engedi telepíteni arra hivatkozva, hogy a rendszer nem változott. Hallottam olyan megoldásról is, hogy frissítsem a biost. Szerintetek mi lehet a probléma valós gyökere?
Rendszer adatok:
CPU típusa Intel Pentium 4, 3200 MHz (16 x 200)
Alaplap neve Abit IS7-G (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit
LAN, IEEE-1394)
Videokártya nVIDIA GeForce 6800 (Gigabyte GV-N68)
Hangkártya Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller
Lemezes meghajtó WDC WD800AB-00CBA1 (74 GB, IDE)
Lemezes meghajtó SAMSUNG HD321KJ (298 GB, IDE)
Optikai meghajtó HL-DT-ST DVD-ROM GDR8161B (16x/48x DVD-ROM)
Optikai meghajtó PIONEER DVD-RW DVR-112D
Memória
DIMM2: Mosel 512 MB PC3200 DDR SDRAM (3.0-3-3-8 @ 200 MHz)
(2.5-3-3-7 @ 166 MHz) (2.0-2-2-6 @ 133 MHz)
DIMM2: Mosel 512 MB PC3200 DDR SDRAM (3.0-3-3-8 @ 200 MHz)
(2.5-3-3-7 @ 166 MHz) (2.0-2-2-6 @ 133 MHz)
Engem az érdekelne hogyha 2 gép helyi hálózatra van kötve akkor arra van-e lehetõség hogy a gyengébb gép bizonyos programok futtatását ne csak a másik gép vinyójáról futtassa, de annak a gépnek az erõforrásait használja? Nem tudom érthetõ-e amit írok. Elõre is köszi!
Voltam nyitás után!
A gép gondolt egyet, leállt, kék képernyõ, hogy a számítógép károsodása elkerülése miatt kikapcsolta a gépet. Mikor újraindítom, akkor valamilyen hibaüzenet fogad, amit el akar küldeni, itt lehet választani, hogy küldje a hibajelentést, vagy sem. Itt az Xp-rõl hadovált valamit a megjelenõ ablakban, nagyon hosszan, utána bejön ez a hibaüzenet, ha ezt bezárom, akkor még pár error-t kiír különbözõ programokra és ismét leáll...Csökkentett módban is elõjön a hiba, de ha nem zárom be, akkor valameddig mûködik még...
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Valaki tudna linkelni nekem firefoxhozegy youtube toolbar-t?
Eltûnt az egyik ismerõsöm Panasonic SDR-H40 kamerájának 2 vezetéke. Honnan tudnám azt a 2 vezetéket megrendelni?
meg lehet valahogy oldani, hogy amikor bekapcsolom a gépet ne pittyegjen egyet?
Szükségem lenne a használatijára,ha tud,kérem segítsen valaki!!! Ezért volt a 22" csak 29 ezer.....
Hali! Dákó
Nem igazán tudom hová írjam, ide küldöm. Egy ismerõsömnek e-mailt próbálok küldeni (citromos, freemailes, gmailes fiókból is) de folyamatosan mailer deamon hibaüzenetet kapok. Hiába küldöm két különbözõ e-mail címre neki (citromos, freemailes), akármelyik címemrõl. Mindig a citrom küldi a hibaüzentet. Szokásos szöveg után azt írja: "mail is looping" na ezt nem tudom mit jelent. Ha valaki okosabb felvilágosítana megköszönném😊