64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Unikey #51083 Azt mondta, hogy volt bedugva másik gépbe is, de ott normálisan működött. (Ubuntu Linux-on) -
#51082 másik számítógépen jó a kamera? lehet érintkezős is, vagy más hibája a kamerának, de ez csak tipp. -
Unikey #51081 Üdv!
Remélem, hogy valaki tud segíteni a problémámon.
Ismerősömnek van egy Toshiba notebookja, meg mellé egy Samsung Pleomax PWC-2100 ChatCam-je. Probléma a következő:
Ha Skypen próbálja elindítani a kamerát, akkor 1) Elindul, ahogy kellene neki, majd egy idő után, kikapcsol (1 óra, 2 óra, 20 perc) mindig változó. Ez után újra be akarja kapcsolni a kamerát, de már nem kapcsol be. Ilyenkor újra kell indulnia, vagy újraindul és kihúzza a kamerát és visszadugja, azért, hogy működjön.
2) Újraindulás után, vagy a számítógép bekapcsolása után, elsőre sem indul már a kamera, bevillan, majd kikapcsol, majd az újraindulásos, vagy újr.- kihúzásos procedúrát kell végezni.
Windows Live Messenger 9-en, pedig szintén ez a helyzet, annyi különbséggel, hogy ha ott nem kapcsol be a kamera, lefagy a Messenger.
Én próbáltam neki segíteni, letöröltem a kamera drivert, találtam neten egy "frissebbnek" tűnő valamit, rátettem, probléma ugyan az. Eltávolítottam azt is, origi CD-ről feltepítettem a drivert, probléma maradt megint.
A notebookon megpróbáltuk kábelre dugva és aksiról használva a kamerát, de eredmény minden esetben ugyan az.
4 éve használatos Windows XP Home Edition, SP3-as szervízcsomag üzemel, vírus kizárt, mert ellenőriztettem a gépet Kaspersky Internet Security 2009-el.
Valaki tud valami tippet, vagy megoldást találni erre a problémára??
Köszi a választ és a segítséget előre is! -
#51080 Közben megoldódott. 7-es Quick Time-mal már nem csinálja. -
#51079 Hali! Arra van vmi megoldás, h ha Quick Time vagy azt igénylő alkalmazás fut, akkor ne váltson át a Windows Aero felület egyszerűre? Ugyanezt csinálta már a Vistánál is, és hát Win7-nél is megmaradt, ahogy tapasztalom... -
lordbalu #51078 Köszönöm szépen, akkor még alszok rá egyet. -
#51077 nincs gond :) -
#51076 ja és ez gigabyte alaplap E8200 procival, Gigabyte 8800Gt 512Mb vidkari, 500 gigás samu vinyó, és semmi nincs tuningolva vagy bármi minden gyári -
#51075 sziasztok! kitakarítottam a gépem és érdekelne szerintetek a hőmérsékletek ideálisak e: alaplap 43 fok max, proci magok 60 fok max, vidkari 72fok max, vinyó 30 fok max! Az értékeket terhelés mellett mértem. köszi előre is -
#51074 Szvsz egy 10-essel olcsobb lenne a realis ar erte, de nem rossz.
#51068: de -
#51073 miért? -
Vlala #51072 Megoldódott! -
Vlala #51071 Valaki mentse meg a hajamat a kitépéstől.
Egy webcammel szenvedek, egy Mustek Wcam 300-assal.
Telepítőlemeze nem volt, netről szedtem le drivert, de cse... na, nem működik.
Néztem hozzá leírást, RWAIN driver kell neki. LEszedtem, feltelepítettem, újraindítottam, bedugtam, semmi.
Tizenöt év számtech-ismeretem csődöt mondott. Hogy a fenébe lehet ezt feltelepíteni? -
#51070 nah újratelepítettem a drivert és jó -
#51069 Hali! Nem tudom miért.. de nincsen hang.. Realtek hangkezelőben van mikor rányomok h játsza le a hangfalakon a hangot.. de se winampban se neten.. se sehol sincsen.. ez mitől van? -
#51068 Acert nem szabad venni :) -
#51067 https://iwiw.hu:443/pages/user/login.jsp?method=Login cím, melyet meg akart nyitni, jelenleg nem elérhető. Győződjön meg róla, hogy a webcímet (URL) helyesen írta be, majd próbálja meg újratölteni a lapot.
Biztonságos kapcsolat: súlyos hiba (44)
https://iwiw.hu:443/pages/user/login.jsp?method=Login
A tanúsítványt a kibocsátó visszavonta.
Ellenőrizze, hogy az internetkapcsolata aktív, és nézze meg, hogy más alkalmazások működnek-e, melyek ugyanezt a kapcsolatot használják.
ezt miért írja ki az opera? IE-ben bejön, tegnap még jó volt amúgy, de most az oldal bejön, ha be akarnék jelentkezni akkor jön ez az üzenet -
lordbalu #51066 hello szeretnék venni egy ilyet:
megéri?
Előre is köszönöm!
laptop -
#51065 Szerintetek gáz, ha Xp-nél maradok? Carlosca nekem mindig is megbízható volt, és az Xp nem Ramzabáló... Lehet hülyeség meg minden, mert mindenki a win7 ajánlja nekem... de nem tudom:S -
#51064 köszönöm:) -
lee56 #51063 Szia, a satánál nem számít a sorrend, bioszban állíthatod hogy miről bootoljon a rendszer, de ez független attól hogy hányas portra vannak kötve az eszközök. -
#51062 hellóka megint összeszerelünk egy gépet és ezen a alaplapon (GIGABYTE GA-MA770T-UD3P)
Vannak ugye a Sata kábeleknek a hely.. és Sata 0-5ig van hely.. akkor a wincsit a 0 ba és a cdromot az 1be..
vagy mint régen a Wincsit az 1be a cdromot a 2be? -
Spyke5 #51061 Üdv mindenkinek!
Lenne egy kis problémám. Acer notebook, win7, a probléma pedig az, hogy időnként fogja magát és elállítódik a felbontása a legalapabbra, és a színmélység is. Ha elindítom az outlookat akkor is ez történik. Találkozott már bárki ilyennel? Driverek frissítve... -
#51060 a kis ikon se mutatja hogy tölt, csak ha kihuzom a kábelt és viszadugom vagy ha kiveszem az aksit és vissza teszem akkor egy rövid ideig tölt! közben egy programmal nézem a töltöttséget és 0,2ről kb 15 perc alatt felment 0.3ra -
#51059 sziasztok!
Az a gond hogy a laptopom (toshiba satellite) aksija nem tölt egyáltalán, bedugom és mutatja a pici töltő ikon hogy próbálkozik de aztán leáll! mitől lehet ez? Köszi előre is -
#51058 Update: a jobb CTRl+Alt(jobb) viszont ír @-t. Nem égészen értem. -
#51057 Sziasztok!
Van egy nagyon hülye problémám. Egy ismerősnek van egy IBM ThinkPad T42-es notebookja. A hibajelenség az, hogy pl. az AltGr gomb nem működik, pl. AltGr+V nem ír @ jelet, csak egy sima "v" betűt. Hogy lehet ezt visszacsinálni? -
#51056 Hali! Win7-em van, feltelepítettem a KM Playert (Win7-hez jó verzió, direkt megnéztem), de mikor indítani akarom a progit, kiírja h "Nem regisztrált osztály". Vajon mi lehet a gond? -
#51055 úgy oldottam meg, hogy kitöröltem a registry-ből ami ezeket irányítja és a winamp-hoz rendeltem hozzá. -
#51054 Az nem számít. Vegyél LG-t nekem is az van! Tökéletes! :D
(Gondolom az alaplap, CPU, és a videókari sem SAMSUNG):P -
#51053 Mert mi más Samsung a gépben? És amúgy összeverekednek az LG íróval, vagy mi? :) -
#51052 Ha Winamp-ot használsz ott gyorsbillentyűnek bármit beállíthatsz! Kiválasztod a parancsot és megadod neki melyik gomb/billentyű csinálja azt.
(Winamp: Preferences > Global Hotkeys) -
#51051 Tudom, hogy az LG a jó márka, de ha már minden samsung a gépbe akkor legyen az is.. és nem nekem lesz szóval nekem aztán oly mindegy::)
Amúgy meg nekem is LG íróm van:) -
#51050 Hali
IBM 8189F6G alaplaphoz keresnék hangártya driver-.t (vagy hogy írjam na a lényeg hogy hang jöjjön ki a hangszóróból ) :DDD
Aki ért hozzá az políz segítsen.
xp instal után vagyok a régi xp-n valami soundmax volt de nem tudom mi mert akkor az az xp még a géppel 1ütt járt.
(magyarul rajta volt már a driver) -
#51049 Hát sztem DVD íróból a "jó" és a "Samsung" fogalom nem fér össze. :) Nekem legalább is rossz tapasztalatom van. Most egy mezei LG íróm van, már lassan 5 éve működik különösebb gond nélkül. Szóval én LG-t vennék. -
#51048 másik kérdésem: van egy logitech internet 350-es billentyűzetem, aminek 4 funkció gombját - ha hívhatom így - nem használom ki. ezeket át lehetne valahogy windows-on belül programozni, hogy email kliens elindítása helyett mondjuk egy következő zeneszámra ugorjon vagy éppen megállítsa azt? saját drivere nem ér semmit, próbáltam.
laci 700: köszi a tippet! -
#51047 hellóka bocsi a másik topicból írok mármint a milyen gépet vegyek most, csak most épp senkise válaszol onnét:) szóval összerakattam egy gépet de írót elfeeljtettek nekem berakni , Iponról írtok valamit nekem samsung és valami jót, de 5000 láttam nem tudom jóe.. köszi -
#51046 Szerintem a fejhallgatón/hangszórón több múlik, mert lehet profi hangkártyád, ha a fejhallgató/hangszóró egy 0. Ha meg van egy jó fejhallgatód/hangszóród, azzal már élvezhető a zene, max bizonyos hangerő felett kezd kicsit torz lenni.
A zene minőségében fontos még, hogy milyen minőségben lett átmásolva a gépre. (pl 128bk/s-es mp3 sztem élvezhetetlen, bár van akinek jó ez is.) Én általában 320kb/s-es mp3-at hallgatok ami már elég jó és élvezhető szerintem. -
#51045 de mégis: melyik jobban? -
#51044 is-is