!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
super case😊
Bandi 18
Jahogy utána 😮. Baszki rosszul olvastam bocsi. Hát erre nem tudok mit mondani. Milyen tápod van?

Törölt felhasználó
de én a leállításrol beszélek, és nem áll le............
az elején persze h csinálja
1 óráig ment az a szar má faszom kivan hogy este nem merrem rábizni a pc auto shutdownra sem,pedig ezen van a tvm is.......
MR ME
tehát kikapcsoltad a gépet és még 1 órán át ment a vga hûtése?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Bandi 18
De utána le is áll nem? Ha igen akkor ez egy önteszt, amit elvileg ezt minden indulásnál csinál.

Törölt felhasználó
császtok!
van 1 kis gondom....
Amikor néha kikapcsolom a gépet fogja magát a vga és elkezdi a ventijét pörgetni!asus eah 4770 512mb ddr5
És ez nem valami utánhütés mert kikapcsoltam a gépem és még 1 óra hosszán át is csinálta!
annyi lehet a gond hogy 400-as tápom van és 450-es kell neki minimum,szerintetek ez a gond?ÜDV😊
Csibusz
ahhha akkor azért van xD na mindegy akkor leresetteltem a beállításokat, ha csak placebo hatásxD
fery02
Nekem ilyen akkor volt (de késõbb kiderült, hogy csak érzés), mikor elõször váltottunk síkképcsöves monitorra a régi hagyományos helyett. Egy darabig ilyen szokatlan volt. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Csibusz
Na szereztem egy Samsung Syncmaster793DF-t és yoo meg minden a monitor, csak az zavar.. hogy ugye van a kép, és hát val oldalt, olyan mintha befele lenne hajlítva a kép... áhh remélem érthetõ, próbáltam beállítani, széthúzni összenyomni a képet a monitoron lévõ gombok segítségével.. de nem igazán lett jobb.
kirol
Ha a modembõl a LAN-t átviszem a routerba, és onnan viszem tovább a gépbe a LAN kábelt, akkor az utorrent tölt, érzékeli, hogy van net, de semmi más nem, se a böngészõ, se MSN, se semmi.

Mi itt a gond?
TP Link TL-WR340GD a routerem.

wesker24
Hello lenne egy kis problémám ! Van nekem egy 5.1-es Elta hangfal szettem ! Addig az ok hogy bedugom az 5 hangfalat a megfelelõ helyre !
Csakhogy a mélynyomó hátulján 9 lyukú bemenet van rajta ! Ahová egy 9 fémtüskés kábel megy bele viszont mindkét vége 9 fémtüskés kábel ! Igy a másik felét nem igazán tudom hova dugni ! Elvileg ugy oldottam meg hogy fogtam egy jack dugós kábelt azt elvágtam meg elvágtam ezt a 9 fémtüskés káblet is és pároztam a vezetékeket és ugy dugtam be a PC-be viszont igy csak 2 hangfal szól ! Mivel ebben a 9 fémtüskés kábelben 5 kis kábel van a fekete kábel burkolaton belül nem lehetne azt valahogy megoldani hogy az egyik fele mardan ez a 9 lyukú kábel ami megy a mélynyomó hátuljába a másik felére meg valahogy olyan kábel kellene amit belehet dugni a PC-nek a hátuljába !

Már kerestem olyan kábelt vagy átalakitót ami 9 lyukú is meg 5 jack dugós kábel egyben ! De még nem találtam ilyen kábelt !

Vagy az lenne a legjobb ha vennék egy ujabb 5.1-es hangfalat és akkor nem kéne vacakolni ezzel a kábel átalakitással !
Bandi 18
Futtasd le a HDTune error scant és kiderül 😊

Sziasztok!!

az lenne a problémám hogy pár napja nem tudom meg nyitni az egyik meghajtom mert ha rá katintok akkor tölt eggy ideig és aztán be fagy a sajátgép.

és a másik meghajtóm tökéletesen müködik. a merevlemezem ketté van választva

és ez most merevlezem probléma vagy operációd rendszer probléma?
MR ME
amikor a következõ sorra kattintasz akkor kapcsold ki a formázásokat...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

greg benz
sziasztok!

nem tudjátok véletlenül,hogy word-ben hol lehet beállítani azt,hogy az elõzõ sor formázásait ne vigye tovább?remélem érthetõen fogalmaztam 😄

fery02
Jah és hogy legyen kérdés is: nem tudja valaki mi lehet a ludas?
Catalyst-ból rendszeresen felrakom a legújabbat mindig.

fery02
Nem tudom mióta van ez a gondom, de 3 játéknál (Crysis, Gears of War, Flatout: UC) olyan problémát tapasztaltam a napokban, hogy 60 Hz-en futnak. Mintha ez a 3 játék nem csak ennyi Hz-en futott volna. Azért is érdekes, mert pl a Flatout esetében van opció a Hz állításra, ami 85-re van megadva, de le se szarja.

Lacee86
Ha már így elõjött a táp téma megint, nekem is lenne egy kérdésem. Nézegettem egyik helyi boltban, van Chieftec 400 W-os táp 2 féle, egyik 8000, másik meg majdnem 12. A 8000-esnek Chieftec Arena a neve. Mi a különbség a 2 közt? Érdemes megvenni az olcsóbbat is?

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Bandi 18
Hát nem tudom hol olvastad 😄, de PH-n szidják rendesen. Kérj kölcsön egy 400-ast és nézd meg azzal.

egyébként most olvastam hogy a Q-tec tápok nem olyan rosszak (azon kivül hogy hangosak) és így lehetséges hibaforrás lehet még az alaplap <#wow2>
Ha az szart be = új gép

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

jó, direkt nem kötöttem rá edig és akkor nagy valoszinüséggel hanyagolom is inkább...

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Bandi 18
Az a q-tech is azért ment tönkre mert silány a minõsége. Ha meg most rádugod ezt a 300-as kakit és nem bírja, akkor az egész géped elszállhat. TÁPON NEM SZABAD SPÓROLNI.

De a mostani Q-Tec és nagy valószínûséggel hibás <#szomoru1> mig ez a Maxpower álítólag ki lett probálva. Jó tudom szerezzek be egy újat de (neekem) nem megy olyan könnmyen...

Bandi 18
Akkor ne kísértsd a sorsot 😄

MAXPOWER szóval nem egy nagy márka

hát erre most nincs lehetõségem <#shakehead>

Bandi 18
Attól függ milyen márkájú a táp. Elvileg el kell bírnia egy minõségi tápnak.

Én megnézném egy 400assal is
350Wattos tápom (erre gyanakszom) néha csinál olyat hogy véletlenszerûen leállítja a gépet és csak az áramtalanítás után lehetséges elindítani. Szereztem egy 300Wattos tápot (még nem próbáltam ki hogy azzal megszûnik- e a hiba). Kérdés az hogy a 300Wattos táp elegendõ lesz e az alábbi konfignak és hogy észre veszek-e valamilyen teljesítmény különbséget a táp miatt, konfigom a következõ:

alaplap: Asus P4 S800
proci: Pentium 4 HT 3000MHZ
memoria: 768MB RAM
videokari: Pixelview Geforce 5600 128MB
tár: 1 darab (+1 de jelen pillantban lehuzva) 80Gb-os winchester

megjegyzés: Tudom régi konfig de több gép is van a családban.

Csibusz
bocsi dupla hszért.. de még azt meg szeretném kérdezni, hogy ez a VGA mód ez mit fed?mert így mûködik a monitor.
Csibusz
hát igen erre én is gondoltam, csak icipicikét komplikáltabb xD
Lacee86
Kérd el addig vki ismerõsöd monitorját, míg beállítasz egy kisebb felbontást. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Csibusz
Helloka😄 A jóiszen igencsak ver engem most a monitor szart be.. és a legjobb h csak egy 15 colos monitort találtam itthon.. xD és a másik monitornál nagyobb felbontás volt.. és hát azt meg nem bírja ez.. és h tudom beállítani, valahogy rendszeren kívül? a felbontást? próbáltam csökkentett módba nem jó.. most bent vagyok a VGA módban.. ez nem is tudom mi.. de itt legalább tudok már írni.. meg beállítottam egy 1024es felbontást.. de gondolom ha újraindítom megint nem lesz yoo
Barny
Miafene most megy😊
Mar fentis van az F9-es bios😮
Nagyon koszonom mindenkinek a segitseget😊...mar csak az uj proci kene bele😄

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

[HUN]FaTaL
És A-ra vagy B-re teszi a pendriveot.

http://goo.gl/gd6Zi5

greg benz
próbáltam,semmi 😞

fery02
Sziasztok! Öcsém a gépére rákötötte a minihifimnek a "hangfalait", az asztalon tárolja õket, de pl a monitor mellett lévõ bezavarja a monitort, gondolom a hangszóróba lévõ mágnes miatt. A másik meg közvetlenül a gép mellett van. Abba tehet valami kárt vagy inkább azt is tegyük messzebb?

Barny
nyomni😄..nyomtam F9-et aszem v mit es csak FLOPY A ES B van ott.
Q-flash...aszem beszerzek 1 floppyt inkabb<#idiota>

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

[HUN]FaTaL
Nem is bootolni kell, Q-flash vagy mi a pöcs, EZ-Flash (asszem asusnal hívják így). Valamit nyomni kell indításnál de már nem emlékszem hogy mit. 😄

MR ME
próbáld win95/98 kompatibilitással

Barny

Ezvan csak rajta igy megprobalom meg1szer bootolni😊

Barny
hat nekem itt akk valami gebasz van...mert egyszeruen nem bootol rola

Barny
hat igen ezvan:S...egyszeruen semmitsem tudok csinalni.es meghozza ez a beta bios eleg bugos vanhogy felse ismeri az ide cuccokat:S

greg benz
sziasztok!

leszedtem a carmageddon 2-t,mert egy kis nosztalgiára vágytam,de nem sikerül elindítani.. 😞 XP van a gépemen,és egyszerûen nem sikerül a régebbi játékokat elindítani..a SWAT3-at is tolnám,szintén nem egy mai darab,de az sem indul el.. 😞 tudnátok segíteni?

[HUN]FaTaL
Nem rég frissítettem egy Ep35-DS3at pendriveról, amiben még floppy sem volt ne idegesíts már. 😊

Annyi a lényeg, hogy a pendriveot nem szabad elosztóba, hosszabítóba, stb dugni, legalábbis nekem csak úgy ment hogy közvetlen, hátulra lett bedugva a lapba.

MR ME
az gázos :S
mindenhol csak az exe van fenn ahogy néztem, programmal meg se letölteni semmit nem tudsz csinállni?

Barny
mert nemlehet..mar porbaltam:S...van az a q-flash vagy mi a biosban azzal csak floppyn keresztul enged...aztan probaltam ugyis,h bootolom usb-rol,cd-rol de nemment:S

[HUN]FaTaL
És mi a rákért nem biosból frissíted pendriveról vagy cdrõl?😄

Barny
csak ezzel az a baj,h nem bin-ben van:S..es nincs flopym,h felbootoljam.
fajltipus F9..a giga progival csak bin,rom tipusokat lehet flash-elni:S

MR ME