64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#51124 Jó erős gépnek tűnik, mondjuk Intel párti vagyok, de biztos jó proci ez is. Én lehet h inkább Chieftec 450-es tápot vennék bele, azt hallottam, az jobb, és csak egy 1000-essel drágább. Én sztem egy márkás tápból a 450-es el kell h vigye ezt a konfigot is. 64 bites oprendszer kezelni tudja a 4 GB-nál több memóriát, ez a lényege, tehát igen, látni fogja a 8-at is.
Nagyjából ennyit tudtam mondani, nem tom elég-e. :) -
#51123 ok köszönöm s elküldöm akkor :-) -
#51122 Hali! Hát én megnézem szívesen, de garantálni nem tudok semmit. :) -
#51121 Ha netalan veletlenul leegeti majd a konfigjat akkor foleg nem lesz neki vicces :) -
#51119 sziasztok!
össze akarok rakni egy gépet itt sg-n segítettek is a megfelelő totyikban. csakhát van lehetőségem nagykeráron beszerezni alkatrészeket. kaptam is egy listát s ebben kéne segíteni. a kérdésem itt van
ráér valaki segíteni? -
#51118 végül is a te pénzed:)
elkölt az ember 100-at gépre ebből 5-ezer a táp:):):) -
speti43 #51117 Hát nekem annyira nem vicces, mert proci és lapcsere után már nem volt kedvem tápot is cserélni :D Amúgy érdekes, mert az előző konfig-omat vitte gond nélkül, és arra rá volt dugva minden. Sebaj, vettem most egy Noname 550-est 5rugóért azzal a feltétellel, ha nem megy vele akkor visszaviszem. Nálunk azért nem érdemes egyébkén komolyabb tápra beruházni, mert félévente-évente egy túlfesz vagy egy villámcsapás gallyra teszi :D
Ez az eset egyébként kivétel, szal most nem ezért cseréltem cuccokat. -
tmisi #51116 A vicc az, hogy az a gép - főleg így hogy alig dugtál rá valamit - 200W-ot sem terhel rá még induláskor sem. Ismét bebizonyosodott a Kodegány tápok méltán népszerű minősége. Nekem a másik gépembe egy P4-es lapot hajt, 2.6-os procival, HDD-vel, DVD-vel egy 250W-os (!!!) FSP táp.
-
#51115 Codegen egy határ kaki :). Végy egy normális 400-as tápot. -
speti43 #51114 Üdv!
Az lehetséges, hogy nem elég a 450W-os codegen tápom egy p5kpl+e7600 os procihoz? Volt bios frissítés meg minden, ment a szervízbe az alaplap a procival, azzal nem lehet gond. Itthon beleraktam 2 db 500 megás ddr-2es ramot, asszem 400mhz-esek. Meg rákötöttem a táp kábelt, és a p4es csatit. Nem raktam rá semmi mást (se vinyót, se semmit), összeérintettem a power jumpereket h elinduljon, de az integrált vidikariról nem ad képet, és a proci és táp venti is full gyengén pörög fel, szinte hangjuk sincs. A táp jól ment egy p5nd2-sli deszkával, meg egy Pentium 640es procival. Nem hiszem h rossz, csak kevés lenne? Ötletek? Valamit nem kötöttem rá a deszkára ami még kéne?
Előre is köszi! -
#51113 miért ez kérdéses volt? -
#51112 hát az a kék fog szerintem kevés lesz sávszélességre Videó átvitelre...
Pixxel-nek már megint igaza van:) -
#51111 kb 1000 ft egy webkamera, bedugod megy csá. felesleges szenvedni telefonnal szvsz. -
miki10 #51110 sziasztok!!
nem tudtok olyan programot amivel a telefon kameráját használhatóm webkamerának bluetooth-on keresztül?
samsung s5230 vagy nokia 6233 ra kéne, javát mind a ketőtámogat
előre kösz -
#51109 És? Wifi.n keresztül is rá tudsz kapcsolódni a routerra :). Beírod az átjáró címét ott megadod a felhasznevet kelszót és már benn is vagy. -
terencehIII #51108 ez az egy módja van?
és azt csak úgy lehet ha össze kötöm a notebook ot a routerrel?
mert most csak azon keresztül veszem a netet és kész -
#51107 Router admin felületén a kiosztott ip-k között láthatod -
terencehIII #51106 Tud valaki segíteni hogy tudnám megnézni hogy rajtam kívül ki kapcsolódik még a hálózatomra (wifi)??
-
#51105 vinyóval volt gond
ment bele egy 500gigás satás pont és azzal megy :) -
#51104 igen az, kösz -
#51103 volt hasonló gond az F5R-es sorozat tagjával.
próbáld meg kipróbálni egy másik gépben a Wi-Fi modult. -
#51102 ha a monitorod CRT, akkor elmegy a fűgoleges eltérítés... -
lee56 #51101 Viszonylag új, hátigen :)
Így elsőre arra tippelnék, hogy az LG dvd íród nem tudja rendesen olvasni a win7 dvd-jét, ami vagy azért van mert kezd behalni az író, vagy azért mert a dvd lemez romlott el. Ez könnyen kideríthető, próbáld ki valahol, hogy átmásolja-e a win7 dvd tartalmát egy másik meghajtó.
Amúgy ha az alaplapodon vannak sata portok, jobban járnál valami 500gigás körüli modernebb vinyóval az fix :) 10envalahány ezerért kapsz is olyat bárhol. -
tmisi #51100 Kicsi a telefonban a memória. Ha meg van benne nagy memóriakártya, akkor meg a rendszermemóriába próbálod küldeni (ez kevés szokott lenni) és azért nem sikerül. -
#51099 szevasztok, annyi lenne a bajom, h bluetoothal akarok átküldeni egy igen hosszu 100 perces mixet a k800i-mre és azt irja ki h nincs elegendő rendszererőforrás a kért müvelet befejezéséhez...
3-4Mb nál nagyobb cuccot egyszerüen nemtok küldeni..vki vmit? -
#51098 Sziasztok.
Monitoromon 10 percenként egy vízszintes fehér csík jelenik meg, középen, a többi rész fekete!
Mi lehet a baj? -
#51097 Itt olvastam hasolnó problémáról, hátha az enyém kevéssé érthető -
#51096 Sziasztok!
Van egy közel egy éves laptopom (ASUS F5Z AP-009), mellyel ezidáig semmi gond sem volt, azonban 2 napja észrevettem, hogy a wifi sehogy sem tudom "aktiválni". Van hozzá egy program, mellyel a Bluetoothot és a wifit lehet aktiválni, vagy lekapcsolni. Ez a program a négy lehetőség közül csak az elsőt kínálja, a többi szürke, nem lehet rákattintani. A billentyűkombináció sem segít (FN+F2), nem reagál rá. Mérgemben újraraktam a windowst (XP SP3), gondoltam hogy az segíteni fog. Nem ez lett. De annyira rájöttem, hogy míg nem telepítem a kezelőprogramot, addig a billentyűkombinációt használva folyamatosan világít a kis zöld fény a laptop alján, mely jelzi a wifi működését. Az eszközelő is látja az eszközt. Ahogy felteszem viszont a programot, a wifi kis zöld fénye kihal, nem reagál újfent semit teljesen szűz rendszeren. Ütközés kizárva. A hardverek között kikeresgéltem, ott azt írja hogy "enabled" a rádió, viszont nem ez a helyzet a valóságban. Volt valakinek hasonló problémája, vagy tud valaki segíteni? Roppant zavaró a helyzet. :S
Köszönöm
Dávid -
#51095 Hali! KM Playerhez kellene vmi kodek? Jelenleg nincs fenn semmi, de így ha indítom a KM Playert, kiírja, h "az osztály nincs regisztrálva". A Media Player a játssza a filmeket, csak jó lett volna a KM Playert is működésre bírni. Win7 32bites oprendszerem van. -
rolee89 #51094 hello
lenne egy olyan problémám hogy van egy j&w g82um pvhd+ alaplapom és hozzá egy phenom x3 8400 össze van rakva bekapcsolom és 10mp mulva kikapcsol és se képet semmit nem ad csak fölpörör -
#51093 helló
van egy viszonyag új konfig egy gépben
Gigabyte GA-EP31-DS3L alaplap
Intel PEntium 4 3.0Ghz processzor
2x1GB Kingmax 800MHz DDR2
Sapphire HD4670 512MB GDDR3
Maxtor 80GB ATA(ez a régi szalagkábeles ATA133-al) vinyó
Maxtor 160GB ATA((ez a régi szalagkábeles ATA133-al) vinyó
LG dvd író
na már most a 2 vinyó kb 8éves, mindkettő le van formázva fullra, próbáltam külön külön rájuk rakni Windows 7-et majd Windos Xp-t is sikertelenül
a gond az hogy Win7 telepítés közbe kb 19%nál hibaüzenetet írki, még pedig azt, hogy a telepítőfájlokat nem tudja átmásolni
ezt az üzenetet mindkettő vinyónál kiírja 19%ná
Xp felment(sp2es meg sp3as is külön próbálkozásokra) a 60asra úgy ahogy, de ott sem tudott minden fájlt átmásolni így hibásan vagy részlegesen működött, harmadik bekapcsolásra be sem bootolt csak szürke képernyő..
mi lehet a gondja?
2 vinyóval lehet gond, hogy régiek?
ha lenne inkább egy másik SATA-s vinyó a kettő ATA-s helyett talán zökkenőmetnesen feltelepülne a win7? vagy xp
help -
RAMyMamy #51092 hali
otthoni hálózathoz hol tudom beállítani a jelszót, vagy hol tudom kikapcsolni? -
#51091 hali!
milyen vezeték nélküli routert ajánlotok? torrentezés fontos, tehát ne legyen az, ha én torrentezek, akkor a többi gépen ne lehessen netezni, mert olyan lassú... :) ár kategóriába minél olcsóbb legyen... a többi nem számít :) -
#51090 A problémát megoldottam. -
#51089 Az mitől lehet, hogy egyes oldalakat nem hoz be egyetlen böngésző sem többek között pát torrent oldalt. Próbáltam tracet paranccsal megnézni ho la hiba, de semmi nem történik kapásból azt írja ,hogy általános hiba. Egyszerűen nem tudom mi lehet a hiba oka. Van, hogy néha mikor frissen indítom a gépet akkor a csatlakozás után pár percig el tudom érni az érintett oldalakat, de utána ugyanúgy szétkapcsolás időtúllépés miatti üzenetet kapom. -
josi #51088 Nagyon jó választás...elsők között van. -
SzocsA #51087 egy ilyen szünetmentes tápom van!
tegnap nem kapcsoltam ki! ma reggel meg nem működik, mert 3-5 másodperc múlva kikapcsol és ha sokszor akarom bekapcsolni egyszerűen kialszik a led!
kb 5 éves már!
amúgy hogy lehet karbantartani vagy kisütni az aksit? -
lordbalu #51086 hello!
Ezt érdemes megvenni?
123 körül mozog az ára:
asus laptop
Köszönöm!
Ha esetleg valaki nagoyn ért hozzá:
Miylen laptopot érdemes egyáltalán venni, és milyet nem!
Gyártó szinten gondoltam!
Köszi! -
#51085 Hali!
Az történt, h ma felraktam egy másik op rendszert,de nem akart menni ezert letöröltem a particióval együtt,de mostmár nem akarja bebootolni a regi xp-ém.Segítsetek légyszi,h tudnám helyreállítani h ujra menjen? -
#51084 Hali! Mivel játékokhoz elég gyenge videokarim van, nVidia panelben szoktam kreálni 960x600-as felbontást (16:10-es aránynak megfelelően), ez szépen működött is XP-ben, teljes képernyőre kitette. Most h Win7-em van, és meg akartam csinálni ugyanezt, a játékok úgy értelmezik ezt a 960x600-as felbontást, h a tényleges méretét rakják csak ki a monitorra. Magyarul a monitornak csak egy kisebb részén van a kép, ami ténylegesen 960x600 képpont, és nem hajlandó kitenni teljes képernyőre. Ami felbontás alapból megvan (pl. 1280x800), annál nem csinálja, csak az általam kreáltnál. Vajon mitől lehet ez, és mi lehet a megoldás? Előre is köszi.