!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(#48976)
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
460 ATX tápe. midi ATX ház
Gigabyte GA G31M-S2L
Intel Core2Duo E6400 2,13GHZ
Intel hûtés
1,5 GB DDR2 RAM
ATI Radeon HD 3450 512 MB VGA
160 GB HDD
LG Multi DL DVD író
Realtek HD 7.1 audio hangkártya
USB2.0 6x
Realtek 8168 10/100 hálók.
Fekete-ezüst házban.
Szerintetek mennyit ér?
Segítségeteket köszönöm.
#48996 Hogy érted?
Durván bármi okozhatja, de tapasztalataim szerint semmilyen problémát nem okoz (ha egyébként nem adódnak problémák, pl. sérült fájlok stb.), nem kell foglalkozni vele.
Hiba üzenet:
(bocsi ezért a paintos sz*rért de most siettem)
Elõre is köszönöm a segítséget!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az enyémben van Blue-Ray író! Az ismerõsömnek pedig nincs számítógépe! Õ akar venni valamit amivel tudna otthon írni. Én próbáltam errõl lebeszélni, de egy hordozható dvd lejátszót meg 7 ezret kér érte a gazdája és ezen elgondolkodott.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Processzor: AMD ATHLON 2000+, 2 Ghz+ BRUTÁL SPIRE HÛTÕ
Alaplap: Matsonic: 4 X USB, Integrált LAN Hang VGA, PS2, AGP, PCI, 2db SD RAM Slot
Ram:512 mb PC 133 SD Ram
VGA: SIS 64 MB
Winchester: 80 GB Maxtor (7200 RPM)
Optikai meghajtó: Sony NEC DVD-RW (Fekete)
Érdemes vele foglalkozni, vagy hagyjuk inkább!
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
"Beírtam és most 2053-ig van Licensz rajta"
😄😄😄
-nagyon hatásos de nem lassítja be az egész gépet
-nem próbaverzió és anélkül is be tudom szerezni hogy fizetnék érte (ha tehetném vennék egyet)
???
Elõre is köszönöm a segítséget!
Amúgy pontos hibakód: 80040154
Akárhol nézem,mindenhol ugyanaz a megoldás van írva. 1 nem egészen pontos. Mit jelent az,hogy "indítsam újra a Messengeremet"? Hogy lehet azt újraindítani?? :S
Mondom OK,hagyjuk. Leszedem azt a nevezetes MSN letörlõ progit,elindítom,állítása szerint végzett. Vezérlõpultból is törlök mindent,ami ezzel kapcsolatos. letöltöm az egyel régebbit,felteszem és ugyanez a kép fogad. Ha az újat teszem fel,akkoris. Nekem nagyon fontos az MSN,szinte létszükséglet már nálam.....ha nem sikerül megoldani,akkor emiatt újrateszem Windows-t. <#zavart1>#zavart1>
Valakinek ötlete?
Nemrég valaki írta ezt a problémát ami most nekem is elõjött, hogy most raktam újra a gépet, megint a Win 7 RC-t kellett felrakni mert az RTM nem volt jó. Na szóval most akkor megint felraktam a NFS Shift-et és valaki is írta hogy a menüben magától megy felfele mintha be lenne nyomódva a gáz pedál, pedig nincs. Ugyan azt az op rendszert raktam vissza meg ugyan azt a játékot. Ja és mikor verseny van akkor meg ha nem nyomom a féket akkor magától el kezd menni hátra a kocsi. Érdekes.....
Ha valaki tudna erre megoldást akkor annak nagyon örülnék.
Köszi.
Corsair AX850 | ASUS P5Q | Intel Core2 Quad Q9550 3.83Ghz | Kingston 1066Mhz 4X2Gb DDR2 | ASUS HD6950 DirectCu II 2GB | Samsung 2333SW | Razer Lycosa Mirror | Logitech G27, G9, G35, Z4, C910
Beállítom 5.1re, van egy olyan opció, hogy Tesztelés, erre rákattintok és csak 2 szólal meg, a két szélsõ.
Mikor megjött a hangrendszer 32biten egybõl felismerte.
Visszajött a gépem a szervízbõl, annyi baj volt csak, hogy a proci hûtõje kijött a helyérõl.
Viszont még mindíg lenne egy problémám.
5.1et nem kezeli. Vista 32bit-en még kiválóan mûködött, újraraktam a gépet, 64bitre átálltam és már nem ismeri fel.
Hangkártya driver legfrissebb, minden kábel a helyén van, be is állítottam, hogy mi hol van de így sem jó.
Szól mind az 5 hangszóró de csak 2 szól elfogadható minõségben.
Nem tudtok nekem ebben segíteni?
Válaszaitokat elõre is köszönöm!
Nyilván nem kompatibilis vele az xp😊
Röviden fogalmazva?
Most formáznám a gépet. Azért kérdem.
Corsair AX850 | ASUS P5Q | Intel Core2 Quad Q9550 3.83Ghz | Kingston 1066Mhz 4X2Gb DDR2 | ASUS HD6950 DirectCu II 2GB | Samsung 2333SW | Razer Lycosa Mirror | Logitech G27, G9, G35, Z4, C910
lécci segítsetek elõre is köszi
blami: Vírusírtó lassíthatja. Nézd meg hha ki van kapcsolva mennyivel másol. Töredezettségmentesíteni sem árt.