64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Tibi7
    Sziasztok! Notebook problémám lenne. Fujitsu S amilo, xp rendszerrel. Ha videókártya drivert telepítek lefagy, és nem engedi feltelepíteni az illesztőt. Mi lehet a baja?
  • pxxl
    azt írja, hogy nézd meg a menüt. egy resettől alap állaportba kerül. ha utána jó, és megint elkezdi, akkor elemet kell cserélni.
  • MaxPayne
    És utánna minden beállítás visszaál gondolom... de lehet hogy ez megoldja a proci gondot?
  • kaposi1
    Jól van na!
  • pxxl
    előveszed az alaplapod leírását, megkeresed benne, hogy melyik jumpert kell változtatni, vagy ha ez komplikált, akkor vedd ki az alaplapból az elemet kb 10 percre, és rakd vissza. (mindezt persze kikapcsolt gépnél)
  • MaxPayne
    hogy lehet resetelni a biost? leírod nekem pls lépésről lépésre? vagy csak azt hogy melyik menüben találom? Phoenix biosom van.
  • pxxl
    bios reset

vagy a procid haldoklik
  • MaxPayne
    #51992-re valaki pls
  • pxxl
  • [HUN]FaTaL
  • pxxl
    rendszergizdaként próbálod?

• kaposi1
    Egyenlőre valamiért nem engedi telepíteni!
    De azért köszi szépen!
  • MaxPayne
    Hali olyan gondom lenne, hogy amikor bekapcsolom a gépet és mikor végigellenőrzi a hardvereket akkor a végén kidobja ezt az üzenetet és nem tölt tovább semmit.

CPU is unworkable or has been changed. Pleas recheck, CPU Soft Menu.

Egymagos amd procim van és már 2 napja ezt csinálja és ha nyomok egy F1-et akkor tölti tovább az xp-t és utánna minden megy csak a játékoknál nagyon kicsi lessz az fps és egy kis idő után ki is dob belőlük.
    Mi lehet a gond?
  • pxxl
    próbáld ezt :)
  • kaposi1
    Sziasztok!

Hátha tud valaki segíteni ilyen dologban is!

Idáig XP alatt használtam a Bluetotth-hoz a Driversusb-es388 progit a file-k átvitelekhez.
    Tökéletesen működött is idáig.
    De most feltelepítettem a Win7-t és úgy látszik az nem kompatibilis ezzel a progival.

Nem tud valaki egy progit ami már a Win7 alatt is jó hozzá!
    Ilyen Bluetooth.rol van szó!
    Előre is nagyon szépen köszönöm!
  • greg benz
    Tudom,csak adok még neki egy esélyt:D Már szét van belezve,ha sikerül másik motort szerezni bele akkor azzal összerakom,aztán ha műxik királyak vagyunk,ha nem akkor szerelgettem egy jót
  • pxxl
    egy új meghajtó 5-7e ft. nem ér annyit a szenvedés a motorcserével sztem. inkább egy új
  • greg benz
    Sziasztok!

A cd meghajtóm valamilyen oknál fogva nem pörgeti fel a lemezeket,nem olvassa be. Én arra tippelek,hogy meghalt a motorja,lehet csak azt kéne kicserélni.
    Hol tudok cserealkatrészhez jutni?Ha nem drága cucc (gondolom nem az),akkor inkább ezt cserélném,minthogy vegyek egy új meghajtót

Köszi
  • KitKat92
    Köszi, gondoltam, hogy ez lenne a megoldás.
  • Gery Sniper
    Sziasztok! Olyan problémám van, hogy játék közben "szétesett" a kép ilyen színes összevisszaságra, aztán nem sokkal később teljesen le is fagyott! Azóta minden ujraindítás után max 1 perccel jelentkezik ez a hiba, kép szétesik, gép lefagy! A szervizben azt mondták videó kari, vagy driver hiba! Ujratelepített driverrel ugyanugy előjött a hiba, és másik gépben jól működik a videó karim! Valami ötlet hogy mi lehet a gond?
  • chilios
    Üdv problémám akadt nvidia control panelben,méghozzá hogy nem akar elfogadni semmilyen módodosítást amit megadok,pl gpu ventilátor szabályzás stb... ezt kapom hibaüzenetként

kép
  • Rotcsa
    Senki sem tudja?:(
  • Met
    Nod uninstall, Kaspersky install.

De a legtisztább a win reinstall és Kaspersky install
  • KitKat92
    Sziasztok!
    Nem tudtam, hova írjam, de gondoltam megpróbálom itt, remélem valaki tud segíteni.
    A múlt héten összeomlott a Windows a gépemen, pár napig szerelőnél volt, de gyakorlatilag kb. semmit sem csinált vele, csak annyit, hogy elinduljon... Az összeomlás előtt és most is közben belassul, a letöltés is baromi lassan megy, pedig tuti, hogy nem az internetkapcsolatommal van a probléma. A vírusirtó meg egy csomószor ilyeneket dob fel, csak majdnem mindig más címmel:
    KÉP.

Többször is lefuttattam a víruskeresőt, de természetesen nem talált semmit. Most már kezd az idegeimre menni... Elég hülye vagyok a windózhoz, telepíttessem újra vagy valamit lehetne vele kezdeni?
    Előre is köszi.
  • marsu
    sziasztok!

svédországból routeren keresztül szeretnék felcsatlakozni atw-és ftp-re.
    mindent beírtam amit otthon szoktam, de nem csatlakozik fel.
    csak annyit ír, hogy "connection lost"

Köszi a segitséget előre is.
  • Bendegoose
    köszi
  • Blum
    Belemegy.
  • Bendegoose
    hali,

tudna nekem abban vlki segíteni, hogy abit kn8/kn8 ultra -ba be tudok rakni, egy nvidia gts 250-et?
    az nvidia oldala írja, hogy ez a kártya pci-e 2.0-ás, csak az abit oldalán nem találom, hogy milyen típusú a pci-e foglalata.
    ha netalántán nem 2.0-ás a foglalat, attól még bele lehet rakni, fog működni?

hlp,
    thx,
    b.
  • Blum
    JC2 persze,hogy nem fut el máson,mivel XP-t már nem támogatja.
  • KaszaN
    Igen tudom, mint a szar! De minden játék csak ezen fut el. Amúgy linuxom lenne de azon semmisem fut el normálisan. Legalábbis nekem aztmondták, hogy az nem játékra való és nem jó rá. És a jus cause 2 sem fut el máson csak vistán meg win7en.
  • auris15
    sziasztok
    2 napja vettem egy revoltec neont dubla 30cm
    csak az a baj hogy nem ég,lehet valamit kicsapott a tápban
    hogy lehetne megoldani hogy újra égjen
    ráadásul ez is 2500ft volt vissza meg nem cserélik magyarul 2500ft kidobtam az ablakon vagy van megoldás??
    segítségét előre is köszönöm
    üdv:auris15
  • Bandi 18
    Akkor ideje idézni a klasszikust: "Mert a windóz a szar"
  • KaszaN
    Na ez sem segített viszont toltam a warheadot és egy idő után annál is kiírta ugyanezt a hibát.
  • Piszkos  Fred
    mind1, ÁLALÁOS segítségkérő és kész :C
  • Blum
    Hardware fórum....
  • Piszkos  Fred
    HELP! Valaki linkelje már be azt a képet, amin Orbán Viktor hirtelen Mr.Bean-né transzformálódik, persze szigorúan csak privibe, mert a modik tuti harapnának érte :C
  • Solten
    Problakozz egy DX9 frissitessel: link
  • Rotcsa
    Windows Live Msn:

Eszközök/beállítások/személyes/másik kép választása--->webkamera képe-opcióban csináltam egy képet a kamommal.
    Elég jól sikerült, szerettem volnam ha tudom hol van, hogy máshová is fölhasználhassam. Az msn szépen betette a megjelenítendő képek közé, de amúgy nem tudtam megkereseni. A programfiles/windows live mappában nem találtam, bár azt sem igazán tudom, h hol kéne keresnem.
    A webkamom mappájában sem találtam, mint elmentett képet.
    A kérdés, hogy hol lehet?
    Köszi a segítséget!
  • KaszaN
    Mivel sehogyem tudom elindítani, gyanítom igen.
  • Solten
    DX9-el is cseszekszik?