!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

duracellmumus
ez az a cucc amit a win98-as telepcédén reklámozott a microsoft? lol

Apunak mindig igaza van! Most is.

duracellmumus
amíg meg nincs az átlag 60Fps-ed és a minimumot nem 10 nél akarod keresni😄

Azért jó hav van memória, sok mai játékoknál észrevehetõ a 4Gb jelenléte.

bandi007
Hali!

Segítsen nekem valaki abban, hogy honnan tudnék szerezni drivert egy sidewinder precision racing wheel-hez.
Google-t már kérdeztem, de sehol sincs használható....
Plíz HELP!
<#szomoru1>

&#8206;\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/

Lacee86
Sztem a legtöbb játéknál még atomgrafon is feleslegesen sok 4 giga ram. Meg amúgy is, Ram-ot a legolcsóbb és legkönnyebb bõvíteni.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Törölt felhasználó
én minimum olyan gépet vennék csak amiben 4 giga ram van,de én nagy játékfüggõ vagyok szall ez csak az én véleményem😄
Bandi 18
Meg a 160-as HDD meg a VGA is gyengus.

1,5 GB DDR2 RAM ez nem jó? ?? :|
Egyedül a proci jó benne(nekem is olyan van, 3.2GHZ fut) A többi gagyi.

Lacee86
Hát azért hirdesd csak meg 50-ért sztem, aztán max még picit engedsz ha nagyon muszáj. Nem rossz kis gép az.

Annyiért nem hiszem hogy megveszik. Kb:40-45 e ft

Rayden14
3 hónap garancia! Számla!
460 ATX tápe. midi ATX ház
Gigabyte GA G31M-S2L
Intel Core2Duo E6400 2,13GHZ
Intel hûtés
1,5 GB DDR2 RAM
ATI Radeon HD 3450 512 MB VGA
160 GB HDD
LG Multi DL DVD író
Realtek HD 7.1 audio hangkártya
USB2.0 6x
Realtek 8168 10/100 hálók.
Fekete-ezüst házban.

Megér most szerintetek 50 ezer forintot?

megoldodott..progizni kellett sokat végül jó lett 😄 (szaküzletben megcsinálta egy ismerõs 😄)
Törölt felhasználó
jah oksa😄 thx all
Magiszter
Bazidrága Chieftec tápom van mindenféle extrával, direkt azért vettem hogy azzal tuti ne legyen gondom.

Shep: Hát az lehet. Mindegy AssRockot többet nem veszek, maradok a Gégebit-nél.

Köszi a válaszokat! <#worship>

duracellmumus
ha feltelepíted a hangkártya illesztõprogiját akkor kattinthatóvá válik a felület.

esetleg bios-ban nézd meg hogy az integrált eszközök között nincs-e letiltva az alaplapi hangkártya.

Bandi 18
Nem a számítógépházban 😄, hanem a lakásban.

halli vki tudna nekme segíteni vettem egy thermaltake m5 házat és ahoz egy thermaltake hardcano 12se ventilátor vezérlõt müködik minden faxa világít kiírja a venti fordulatát de nem tudom szabályozni:S na ez miért van maualba nem lehet autoba meg nem csinál senki vki nem tudja hogy mükszik ez a ketyere??vmit nem jól kötötem vezérlõre az áram..
rádugtam 4 ventilátor fan1 fan2 fan3 fan4 re a vezetékeket aztán meg a ventilátorokat amik a gépbe vannak na és ilyenkor mivan nem reagál fordulatot kiírja de sehol semmi:S ssssss

Törölt felhasználó
Azt olyat honnan szerezek?
Amm 2 házban is tesztelve lett!
daver88
üdv!!!

olyan problémám lenne, hogy most vettünk új gépet, és nem akar rajta mûködni a net...smc 7004VBR routerünk van. Addig eljut, hogy a lap elejét betölti, de utána semmi, leáll teljesen...amúgy arrabonet kábelnetünk van

mi lehet az oka??? a régi gépen viszont mûködik a net

Bandi 18
Nézd meg hogy a házban a földelés jó-e. Mert lehet amiatt szarakszik.
Ja mivel? Fázis ceruzával, multiméterrel.

pxxl
egy próbát megér. vagy rohannyá át má' haverhoz vele, vagy a szomszédba. Bocsi, itt hagynám a gépem nyolc órára...

All hail the double x!

üdv
egy olyan gondom van,hogy a hangeszközökön nemtok beállítani semmit mert egyszerüen nem lehet ráklikkelni.
😞
így nézne ki 😞
valakinek valami ötlete nincs,hogy ezt hogyan lehetne orvsolni?
ilyen realtek hd audio manager van,és ott tesztelve meg szól a hangszoro de viszont ott semmit se lehet állítani és ez meg jó lenne.
elõre is köszönöm a segítséget 😊

Törölt felhasználó
ahan😄
Akkor gondolom vegyek túlfesz hosszabítótxD
pxxl

All hail the double x!

Törölt felhasználó
de akkor hogyhogy csak 8-9 óra után produkálja ezt és nem 2-3 óra után?
Shep
Hát nekem az ASROCK-om ugyanígy halt meg, egyik pillanatról a másikra. Simán lehet, hogy mikor bekapcsoltad kapott egy minimális túlfeszültséget, valamelyik kondi nem bírta és vége a dalnak.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Törölt felhasználó
És ha este lefekszek,akkor mindig pc auto shutdownal kapcsol ki!
Szal egész este menne és ugyebár nincs olyan ember akik kikapcsolná a piros pöcköt.
És mielõtt mondanátok,nem a pc auto shutdown csinálja ezt mert sima kikapcsolásnál is szarakszik!
Lacee86
Vegyél olyan hosszabbítót, amit lehet áramtalanítani (tudod, piros pöcök) és gond kipipálva. 😊

Törölt felhasználó
mi az a lendkerék?
pxxl
aham. rémlik...
vidd el haverhoz, hogy ott is baszaxik-e. lehet elektromosságosságilag van a kehe.

teh lehet van benne egy lendkerék és az indítja el újra <#fejvakaras>

All hail the double x!

Törölt felhasználó
Az hogyha 8-9 óra után kikapcsolom akkor fogja magát és újraindul😄
2 táppal probáltam 2 házzal és 2 alaplappal eddig
pxxl
próbáld meg másik táppal, ha van. lehet az a ludas. beleköldözött egy pókfajzat és szétrágta a kábeleket a zegér, meg a moly. <#nemtudom><#nyes>

All hail the double x!

pxxl
biztos...fõleg ha emlékeznék rá h mi a baja a gépnek 😄

All hail the double x!

Törölt felhasználó
császtok
Szerintetek ha vennék túlfeszültség védõs hosszabítót akkor megoldódna a gondom?Mert erre gyanakszok most.Me az MSI-vel is szarakszik😄
Magiszter
Szétszedtem és összeraktam újra, mert én is gyanakodtam esetlegesen meglazult illesztésre de nem.
Asrock volt elõzõ életében a szentem és egész jól szolgált majd másfél évig. De hogy csak úgy "puff nem mûködök, hahaha." miközben nem is volt használva elõtte 3 hónapig... ezt nem értem és várok rá magyarázatot. <#fejvakaras><#nemtudom>

Shep
Hát akkor, vagy kimozdult a memória modul, vagy megadta magát, de nálam ilyen nem indul mókánál egyszerûen beszart az alaplap. Ja milyen márka?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Magiszter
Egy kicsit szûkszavú voltam:
- Videókari jó (tesztelve)

- Monitor jó (és igen be van kapcsolva, sõt a gépre van rádugva és áramra is, nem, nem fordítva. <#idiota>)

- Egyáltalán még a BIOS-ba se lehet eljutni mert nincs kép... 30 percet hagytam menni de nem változott semmit a dolog.

Lehetséges hogy a "nemhasználattól" bekrepáljon valami az alaplapon? <#fejvakaras>

Shep
A windows betölt?

pxxl
bekapcsoltad a monitort? <#idiota>

All hail the double x!

Törölt felhasználó
szar a videókarixD
Magiszter
Sziasztok!

Az mitõl lehet hogy kb 2-3 hónapos pihenõ után az asztali gépem mikor bekapcsol nincs kép? Próbáltam már BIOS resetet de semmi. Nem pittyeg, minden világít és mûködik benne egyszerûen csak vizuális ingerenciát nem küld ki a monitorra. Valami ötlet?

Shep
Kösz, ezt megpróbálom. Amúgy természetesen ntfs.

pxxl
remélem nem FAT32.
total commanderben állítsd be hogy mennyi buffert használjon. én ilyen 10240k szoktam megadni.

All hail the double x!

Shep
Tegnap vettem egy 250-es Samsung vinyót, elkezdek rá másolni olyan 70-80e -el el is indul a másolás, de után fokozatosan lecsökken pár ezerre. Ez mitõl lehet?

pxxl
használj szkájpot 😄 vagy ott van az ebuddy.com ott tudsz emesenezni míg meg nem oldódik

All hail the double x!

Senki-semmit?? <#fejvakaras><#rinya>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Erre gondoltam Én is.....de mondom inkább megkérdem...😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Rayden14
köszi.

Lacee86
Sztem olyan 55-60k körül.