64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#52044 Az smss.exe milyen folyamat tudja valaki?Remélem nem vírus. -
#52043 Helósztok jelenlegi konfigom 1 részét most váltom le.
Ezt:
Gigabyte ga m720 us
Amd 4800 dualcore
3 giga ddr2-es ramok.
Erre:
DDR3 2048/1333MHz Kingmax
CPU Athlon II AM3x2 DC 250 3,0G BOX 2M
GA MA770T-UD3 AMD770 AM3 DDR3 PCIE GbE ATX
Nos az lenne a kérdésem hogy ugye van nekem 1 gigabyte 460 wattos nagyon fasza tápom:)
És hogy ez jó-e ehez az alaplaphoz??
Mert ugye az alaplapba a tápból 2 kábel megy,az egyik a nagy 24 pines a másik az a kicsi 4 ágas(vagy nemtóóm hogy hívják),és az lenne a gondom hogy ennél az alaplapnál ez nem 4 hanem 8 ágas.
Mi történik ha az én tápomat erre rákötöm??
Nekem azt mondták hogy csak a 4 magosnak kell a 8 ág és hogy tökéletes a tápom a 2 magoshoz.
Teljesen tanácstalan vagyok hogy mit csináljak.....
A másik kérdésem az lenne hogy most szereztem 1 Asus 5770 Cucore kártyát és hogy ezt a kártyát maximálisan ki tudom használni az új procim mellet??Mert a mostani 4800-as 3ghz-ig van húzva de cpu limitben vagyok!
Vagy vegyek 1 4 magosat inkább??
A válaszokat nagyon várom és nagyon megköszönném!
-
10 perce rohogok ezen... -
#52041 "Várom megkeresésüket! Nyomorékok."
teljesen igaza volt én is hasonlo szinten voltam csak az "tréhome" volt. -
#52040 ezt már olvastam, asszem upc volt amúgy :D
"de csak azoknak adom meg a tiszteletet,
akik : 1. Szintén megadják, 2. Kiérdemelték, 3. félek tőlük "
legjobb :D -
Blum #52039 én a 2 éves vidanetes "pályafutásom" alatt ha 100X nem telefonáltam be,hogy csinálják meg ezt a szart,akkor egyszer sem. :D
Amúgy,egy kicsit OFF,de tanulságos levél 1 internet szolgáltató felé (valszeg trékom)
"A 2009.11.12-én tett internet szolgáltatásban tapasztalt hibabejelentése érdekében
technikus kollégánk 2009.11.13-án megpróbálta orvosolni a problémát, mert Ön akkor
nem tartózkodott otthon, illetve az adatbázisunkban nyilvántartott telefonszámon sem
sikerült a kapcsolatot felvennünk Önnel. Kérjük, amennyiben az Ön által észlelt hiba
még jelenleg is fennáll, jelezze társaságunk felé a 1221-es telefonszámon."
"Kijelentem, hogy a fent említett napon végig az otthonomban tartózkodtam, és a
kollégáját vártam, maguk meg itt buziskodnak velem. Az, hogy mint utólag kiderült,
Önök nem tudnak beírni egy telefonszámot, úgy vélem nem az én hiányosságom. A
megadott címen található lakás nincs körülvéve sem vizesárokkal, nem vezettem
villanypásztort a kaputelefonba, valamint nagytestű harci kutyák sem őrzik azt. Két
kollégájuknak furcsamód már sikerült eljutni a lakásba, valamint felhívni engem a
rosszul rögzített telefonszám ellenére - bizonyára Danny Blue és Christian Panthera
- szintű telepatikus képességeik segítségével. Mivel a kollégája baszott kijönni, és
a hibát nemi szerve ritmikus húzogatásával próbálta elhárítani, az általam érzékelt
probléma még mindig fennáll. 9 -szer pofáztam el maguknak, hogy hibás a modem, amit
Önök biztosítottak. Maguk hülyének néztek, hiszen az Önök adatai szerint minden
rendben.
Ezek után persze még én hívjam fel magukat 10-edjére is, amivel úgy vélem, kimerítik
a pofátlanság határát. Véleményemet az ügyről, a szolgáltatásról és a cégükről
egyetlen köpéssel kifejezhetem. Öröm az ürömben, hogy ügyintézőik nagyon kedvesek és
segítőkészek, az meg egy másik dolog, hogy a "kapcsolja ki a tűzfalat és a
vírusirtót" - színvonalú tanácsaikkal nyugodtan kitörölhetem ám a seggem. Ha
kellemes társalgásra vágyom, egy más jellegű emelt díjas telefonszámot tárcsázok.
Mellékelten bátorkodtam elküldeni az önéletrajzomat is, mivel ennyi szaktudással én
is rendelkezem, ezért örömmel lennék egy ilyen remek, dinamikus csapat tagja.
Szerencsére szolgáltatásuk ingyenes, vagyis pontosan annyiba kerül, amennyit ér, ez
megmagyarázná, miért is akciós az első három hónapban. Megkísérlem elmagyarázni még
egyszer, utoljára: 1. A problémán forrása a hibás modem. 2. Önök küldenek egy
szerelőt, aki ért a számítógéphez, valamint egy működő modemet, továbbá egy hálózati
kábelt, mivel ez a szar ami itt van, csak fojtogatós szexre alkalmas, másra nem. 3.
Küldenek a szerelővel egy embert, aki tudja használni a telefont, a kaputelefont,
valamint a liftet, bár jöhetnek lépcsőn is, így ez csupán ajánlott opció. 4.
Kicserélik a modemet. A szerelő bejön, köszön napszaknak megfelelően, leveszi a
cipőjét, visszautasítja a felkínált frissítőt és kicseréli a modemet. A közlekedős
ember kint marad. 5. Aláírom a munkalapot, a szerelő elköszön és kimegy. 6. Működik
a szolgáltatás és mindenki boldog.
Amennyiben a fenti hat pont nem megvalósítható, akkor ne fáradjanak a szolgáltatás
kikötésével, mert kibaszom az egészet a picsába, mivel Önök megvalósították a
szerződésszegés fogalmát, ugyanis ez nem szolgáltatás, hanem egy fos. Egy FOS.
Feltételezem, Önök jobban szórakoztak levelem olvasása közben, mint jómagam, de ne
gondolják, hogy viccnek szántam, ez egy kibaszottul HIVATALOS PANASZ. Sajnálom, hogy
méltatlan helyzetbe kerültem maguk miatt, de csak azoknak adom meg a tiszteletet,
akik : 1. Szintén megadják, 2. Kiérdemelték, 3. Félek tőlük. Sajnálatos módon Önök
egyik kategóriába sem esnek bele, ezért hát levelem keserédes hangvétele. Amennyiben
hajlandóak rendesen végezni a munkájukat, akkor Önök felhívnak az általam megadott
telefonszámon, és egy Önök által kiválasztott időpontban készséggel állok
rendelkezésükre.
Várom megkeresésüket! Nyomorékok.
-
#52038 hát most nem írom le h hova menj :D
az a baj h itt csak trékom adsl van, 2 megát bír a vonalam szal nevetségesen hangzik de én még annak is örülök h habár éjszaka gyakran leesik a netsebesség 2 megabitre, néha pár percig nincs se telefon se net, de összességében rendesen jön a 10 mega, ez Magyarország, én így szeretlek -
#52037 Irigyellek! -
#52036 Én három éve Externetnél vagyok de ezalatt ha 5x megszakadt a netem sokat mondok.
De ez a mai nap.... -
Blum #52035 vidanetem volt nekem is. Szoptam is vele. Aztán behúzták a digi-t és most 80/25-ös netre,TV-re,telefonra egy évig 4500-öt fizetek! -
#52034 nálam vidanet játsza ezt mostmár lassan naponta h se telefon se net időközönként :/ -
#52033 Externet!
De most pár perce már stabil.
Viszont a telefon továbbra is süket. -
#52032 az szolgáltatóhiba :D
vidanet? -
#52031 Annyiban változott a helyzetem hogy most már két percenként megy el a netem fél órákra.
És már telefon vonalam sincs. -
#52030 Nálam xp alatt is volt ilyen jellegü gondom, mexakadozik a torrentnél, ujrajön, aztán a böngésző is bugzik, egyre lassabb lesz a netem, a torrentet kilőve is!
Aztán egy router ujrainditás megoldja a dolgokat, de csak egy időre!
Most januártól W7 alatt is ugyanaz a probléma fentáll!:S -
#52029 Nekem viszont még csak 1 hete van Win 7 és ugyan ezzel a gonddal küzdök.
Ma már megszakadt vagy 10x dél óta!!!!
És ráadásul most semmit sem töltök! -
DecenS #52028 ami bios, a sípolás pedig ahogy az első üziben is írtam: 1 hosszú, 3 rövid. a honlap szerint graf kártya hiba, és igaza is lehet, épp most szedtem ki belőle, (asus en8600gt silent) és tettem vissza a régit és gond nélkül megy a gép egyelőre.. :)
tulképp. ez jó hír, ugyanis a kártya alig egy éves (3 év gar.) úgyhogy hétfőn szerviz, aztán csere. -
xxxpaulxxx #52027 háááát... lehet benne valami... mert akkor tapasztaltam ezt először amikor egy ilyen jó 30 gigás packot töltöttem sok seederről...
most meg megy 2 órája 120-as és eddig még nem történt lecsatlakozás...
csak nagyanyám szólt föl hogy "töltesz le? mert nagyon lassú a net mire én: neeeeem, nekem is lassú:O" -
#52026 én mindig a vonalra gyanakodtam mert csak akkor szakad ha fullon ment a letöltés
de persze lehet baromira rosszúl gondolom :) -
xxxpaulxxx #52025 :/
Csak nem értem, akkor eddig miért nem szarakodott... már több mint fél éve van win 7-em és eddig nem volt ilyen gond vele -
#52024 sokaknak volt ezzel problémája már, nekem is annó szakadozott, vagy nem bírja a vonal, vagy a router, vagy win7 vmi gebasza lehet, de eddig megoldás nem nagyon lett rá
nekem amióta kábelnetem van mondjuk ilyet nem tapasztalok... -
xxxpaulxxx #52023 Sziasztok!
Kérdésem az volna, hogy miért van az, hogy amikor torrentezek, akkor egy idő után megszakad a net... eddig nem volt ilyen, csak nemrég kezdte el.
Egy ideig megy, de aztán random időben megszakad és csak akkor van újra netem, ha ki és bekapcsolom a modemet.
oprendszerem: windows 7
Netem típusa pedig Adsl -
#52022 itt van magyarul -
#52021 itt: http://www.computerhope.com/beep.htm vagy a googleban keresve nézd meg, hogy hogy sípol a bios, hátha okosabbak leszünk tőle. :) -
DecenS #52020 hogyan lehet megbizonyosodni róla, hogy haldoklik-e az alaplapom (asus p5b), vagy netán más valami kezdett el bedilizni a gépben?
tegnap este kezdett el fagyogatni a cucc, shut down-ra nem reagált a win, csak a kikapcsoló gombbal tudtam leállítani... újraindítás után sípolni kezdett a gép (bíííííííííííp-bip-bip-bip), még a bios sem jött be. (ebből gondoltam, hogy alaplap gebasz.) ma reggel elindítottam, futott egy fél órát, aztán megadta magát - mire visszajöttem a géphez már csak a sípolát hallottam újra, tök fekete képernyő, stb.
ilyenkor mi van? -
#52019 Már megoldódott! -
#52018 Ez az,köszönöm! -
#52017 Úgy látszik mostanában többet jövök ide mint szeretnék!
Ma a rendszer összetevők vizsgálatánál
EZT az üzenetet kaptam.
Ami valószínüleg összefügg azzal hogy a napokban feltelepített WIN 7 során napjában többször számomra indokolatlanul, megszakad a netem.
Hülyeséget nem szeretnék letölteni.
Ezért nagyon megköszönném ha valaki tudna nekem adni egy olyan linket ami pontosan erre a frissítésre mutat.
Tudom google a barátom de ezt nem szeretném elbaltázni!
Előre is köszi a segítséget!! -
#52016 ezt keresed, de nem sokat ér... -
#52015 Hello
Egy programra lenne szükségem,valami cpu a neve...
A lényege,hogy játékoknál kilehet választani a programmal,hogy a proci hány magot támogasson. -
#52014 hi
Nemtudom mennyire ismeritek az Unreal Development Kit-et, de azért felteszem a kérdést hátha van itt olyan aki találkozott hasonlóval.
Na, azlenne a gond, hogy nálam az editorban az árnyékok ilyen ocsmányul néznek ki, holott nem olyannak kéne lennie és volt amikor nem volt ilyen. Érdekes, ha a kamerát egy másik irányba fordítom pl az ellenkező irányba akkor az árnyék nem ilye, hanem normális. Próbáltam már mindent, a legújabb dirextx, visual c++, legújabb drivereket, beállításaokat, új oprendszer tettem fel...De ez így néz ki. Nincs ötlete valakinek? -
#52013 :D felesleges ezzel szenvedni ha van usb. -
#52012 Valójában magam sem tudom hogy miért nem.
Így szoktam meg. -
miért nem használsz usb-t? sokkal gyorsabb meg nincs ez a sok macera kékjózsival -
#52010 Végre működik Win7 alatt is ! -
lamerrichard #52009 Hát néha azért jó lenne használni a hangfalat. :D -
#52008 minek :D -
lamerrichard #52007 Hello.
Lenne egy kérdésem. Most vettem egy Logitech G35-ös fülest, nagyon jó, minden működik de játékoknál, meg mindenhol amikor állítom be a fülest, ott csak olyan lehetőség van, hogy vagy a G35, vagy a hangfal szóljon. Ebben tudnátok segíteni hogy be lehet-e állítani hogy egyszerre szóljon a hangfal meg a füles is? A füles USB-s. -
cucumber87 #52006 Sziasztok!
Valaki hozzáértő segitségét kérném
Van egy USB-s 500GBos külső vinyóm és sikeresen elszálltak róla a adataim ráeresztettem 1 Get back Datát de valamit elnyomtan sikeresen :) A Lemezkezelő azóta nem inicializáltként látja a Hddt igy már a Get Bak sem látja a Lemezkezelő pedig nem hajlandó inicializálni ismeretlen hiba miatt. Valami ötlet? Windows 7em van.. -
#52005 hi
hálózatot szeretnék létesíteni 2 gép között, ill. meg szeretném osztani a netet, de hálózathoz sajnos totál hülye vagyok
ha veszek egy ILYET , és egy ILYET a távolabbi géphez, valamint a router-rel a másikat kábellel kötöm össze (gondolom ez lehetséges), akkor lesz hálózat és net mindkettőn?