64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Nyugis
    igen ez az! köszönöm szépen!!
  • Solten
    Hi. Windows\Web\Wallpaper.
  • Nyugis
    sziasztok!

Win7- alatt, melyik mappa és hol tartalmazza az alapértelmezett asztal-háttérképeket? tudom, hogy bárhonnan ki lehet jelölni stb.
    nekem az alap mappa kéne. tud valaki segíteni?
  • KaszaN
    Minden driver a legfrisebb, a warhead meg lazán fut. :/
  • SrAta
    Könnyen lehet driver gond!
    Videókari és hangkari drivert rakd fel a legújabbat.
    Ill próbáld meg a Crysis Warheadet ha az megy akk nem ott van a gond mert nekem simán meg a Warhead, pedig gyengusz a gépem.
  • KaszaN
    Valaki? #51952
  • SrAta
    jólvanna csak addig jutottam hgoy általános segítségkérő:D
    Köszi!
  • CamelX
    Ja ezt szépen megmondtam :) nincs bekapcsolva automatikus hibernálás. Egyrészt már 1 éve így nyomom h legtöbbször estére gép ON monitor OFF h menjen a torrent arány, másrészt meg power gomb-al csak leállítja magát. Ma történt először hogy közvetlenül gép bekapcsolásánál is ezt csinálta, még a BIOS-ig sem tudtam eljutni, csak mint a trabi -20 fokban, 5ödszörre pöccent csak be (szivató nélkül :D )
  • pxxl
    nem hibernálja a gép magát? vagy kerül alvó állapotba? mert akkor nem kapcsol be a monitor, csak pwr gombra éled fel a gép.

"Estére be szoktam hagyni kapcsolódva a gépet" szééép magyar mondat
  • MR ME
    mindezt hardware fórumba? :)
    am sztem hívd fel őket és reklamálj, elvileg kötelességük 15 napon belűl megoldani tudtommal, dehát ez abszurdisztán...
  • CamelX
    Hali!
    Kezd rám jönni a para embek. Nem tudom hogy a monitorom rendetlenkedik, vagy a videókártyám, de mindenképp valami hardware probléma lehet. Estére be szoktam hagyni kapcsolódva a gépet, a monitort kikapcsolt állapotba hagyva és ezzel eddig nem is volt gond, de utóbbi napokban reggelre nem hajlandó visszakapcsolódni.
    (Monitor: Samsung SyncMaster 940NW, videókártya: NVidia 8800GT)
    A monitor power gombja hogy úgymond "duplán villog" miután visszakapcsolom, és mintha nem kapna elég áramot, csak halványan, alig észrevehetően villanik be valami az lcd-n. Ezt egy újraindítás meg szokta oldani, de ma reggel csak kb az 5. újraindításnál tudta magát működésre bírni és akkor is csak pár mp. elteltével.
    Kérlek bennetek ha valakinek van ötlete mivel lehet a probléma, jelezze, mert nagyon úgy tűnik hogy romló tendenciát mutat a dolog!
  • SrAta
    Sziasztok!
    Azokhoz lenne egy kérdésem, akik üzletben dolgoznak, vagy van valami közük a garanciális dolgokhoz!
    Visszavittem a cipőmet 3 hete, azzal, hogy kilyukadt a talpa. Átvették attak ilyen jegyzőkönyvkivonatot. Itt 2 zárójeles rész tűnt fel nekem ennyi idő után.
    első:
    "A teljesíthetőségről 3 munkanapon belül értesíteni a felhasználót"!

a második, ami szerintem lényegesebb:
    "A javítást, vagy cserét 15 napon beül el kell végezni!"

Na most a szokásos szöveg. Fennvan Pesten KERMI-n majd lesz valami.
    Nincs valami jogom megsürgetni őket vagy kötelezni a cserére vagy valami mert azér a 15 nap meg a 3 hét között van különbség....

Nagyon Kösz
    Üdv
    SrAta
  • KaszaN
    Hi
    Kéne egy kis help. Feltettem nemrég a Windows7-et és fel akartam tenni a crysis-t, hogy kipróbáljam dx10-ben very highon. Aztán amikor elindítanám, bejön az ablaka és egyszercsak kiírja:
    Crysis működése leált
    A program helyes müküdése hiba miatt megszakadt. A windows bezárja a programot és értesíteni fogja önt, ha megoldást talál a problémára.
    Na nemtudom én vagyok-e a hülye, de az a "A program helyes müküdése hiba miatt" mondat tök értelmetlen. Rendszergazdaként indítom és megpróbáltam különböző kompatibilítási módokat is, de semmi. Milehet a gond?
  • tigeroo
    hi! eddig volt 1 bizonyos wifi hálózatom. jelszó nélkül. ahova feltudtam csatlakozni... de 2 napja nem tudok fellépni, azt írja ki hogy nincs kapcsolat vagy korlátozott. jelerősség szintén jó, jelszó nincs. megnéztem a részleteket a hibának, DNS és WAIP (vagy mifene..) címet már nem kapok a wifitől. mi lehet a baj, hogyan lehetne megcsinálni? (csak átmeneti állapot, 1-2hét múlva lesz netem...most költöztem... addig szeretném használni csak... a tulajt nem ismerem, ha akarnám se tudnám hogy kié)

jelet küld a gépem, de nem kap.

pls valaki segítsen!
  • pxxl
    nincsmit
  • greg benz
    Höhö

De amúgy tényleg köszi
    Már települ a win7
  • pxxl
    számlát majd küldöm xD
  • greg benz
    Csak szorulása volt,most már ez is megoldódott:D

Na akkor felrakok egy wint
  • pxxl
    van rajta egy kis luk, erőszakold meg egy tűvel pl, akkor kinyithatod (erősen kell megnyomni). lehet h beragadt :D
  • greg benz
    Most bedugtam a powerhez a megfelelő kábelt,már gombbal is működik a bekapcs:D A cd meghajtót meg nem akarja kinyitni,ez is érdekes.. a motor hallom,hogy erőlködik,de nem nyílik ki a tálca
  • pxxl
    vagy a vinyó nincs rádugva, vagy kellene rá egy oprendszer :D
  • pxxl
    általában a pwr rész a színes kábel, a földelés meg fekete vagy fehér. meg "kifelé" néznek a cstalakozók. szval rá van írva h mi az, az kifelé álljon. többit sakkozd ki leírás alapján :D
  • greg benz
    Ja és azt írja,hogy Disk boot failure,please insert system disk and press enter..szimplán nincs beállítva a bootolás,vagy mi baja van?
  • pxxl
    :D na akkor remélem megjegyezted hogy hogy volt rajta (rosszul) és fordítva rakod vissza :D
  • greg benz
    Ezek szerint akkor ott kötöttem össze rosszul valamit..nincs erről valahol kép vagy ilyesmi,hogy hogyan kell összekötni?nem szeretném csavarhúzóval indítani a gépet:D
  • greg benz
    Megvan,elindult:D Köszi!
  • pxxl
    kizárt. az csak 2 tüskés. nincs színes cucc rajta? vagy az alaplapra rajzolva h melyik tartozik a pwr mellé?
  • greg benz
    Egy olyat látok,ahová simán PWR van írva,3 tüske..az az?
  • pxxl
    van a pwr-groung 2 tüske, azt zárd rövidre egy csavarhúzóval :) el kell indulnia a gépnek.
  • pxxl
    jah ezt akartam mondani én is :)
  • greg benz
    Szorri de ezt most nem egészen értem:D Kicsit magas nekem
  • [HUN]FaTaL
    Kapcsold be csavarhúzóval a power résznél és akkor a kis biszbaszokat ki lehet zárni :)
  • greg benz
    Hát de ezt mondom,hogy abból nem derül ki semmi,erre a részre vonatkozó írás nincs isSzínt a színnel kötöttem össze,ennél többet nem tudtam..
  • pxxl
    hát akkor okoskodjátok ki leírás alapján :D

nekem van ilyen cuccom :)
    Asus Q-connector

• greg benz
    Na igen,azokban a kis biszbaszokban messze nem vagyok biztos,hogy jól vannak..elég zavaros minden:S És a kurva leírás semmiben sem segít. A táp és az elosztó be van kapcsolva:D
  • pxxl
    rendesen van összedugva minden? főleg a kis bizbaszok amik a power, reset stb gombokhoz mennek. táp/elosztó be van kapcsolva? (előfordult már nem egyszer...)
  • greg benz
    Akkor majd kipróbálom,köszi:)
    De most a másik probléma jobban foglalkoztat:DD
  • pxxl
    asszem az everest az tud naplózni
  • greg benz
    De egy másik táppal is próbáltam,bár úgy,hogy rádugtam két 4 pinest (vagy melyik ez:D olyan mint a 3. képen),de semmit nem csinált.
    A táp és az alaplap is gigabyte,minden vadonat új
  • pxxl
    nincs másik táp a közelben? vagy lehet h a deszka alapból hibás :S
    am milyen lap ez?