64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • [HUN]FaTaL
    Attól függ mennyi mindent tárolsz a gépen. Nekem is prof 64bit van és bizony kellett az 50gigás partíció a Vs, Office, Photoshop trió miatt.
  • MR ME
    nem okoz bonyodalmat, de egy 30 giga csak az oprendszernek bőven elég (lehet h mindenki mondja az 50et, de nekem a prof 64 bit kb fél éve van fenn és 17GB-ot foglal mindössze)
    de ha a d-re teszed akkor sincs semmi para, a win úgyis c-nek nevezi ki egyből azt a meghajtót amin a win van
  • kaposi1
    Szia!

Javasolt az 50Gb a rendszernek Win 7 esetében!
    Nálam is így van Particionálva!
  • dinomano
    Sziasztok!
    Nemreg vettem egy Dual Action LOGITECH gamepad-ot. Feltelepitettem a szoftverét, a tesztprogramjaban müködnek is a "gombák" (Axis gombok). Csinaltam is egy gamer profile-t (XML-be menti a program); amivel az uj PoP-ot probaltam iranyitani. Sajnos nem erzekel semmi joykar-gombot (mint ahogy az eddig probalt többi jateknal sem!!!) a game...
    Ha valaki tud pontos segitseget, kerem küldjön... Akár XML configfile is jo.
    Jah, és külön USB-porton van az egér és a gamepad...ez lehet gond?
    Jo lenne valami help, mert becsapottnak erzem magam, mert megvettem ezt a controllert..
  • zolo0321
    Sziasztok!
    Windows7Ultomate-t szeretnek a gepemre felrakni,ket kulonallo winchesterem van C (20gb) ,
    D (60Gb).Azt olvastam hogy nem art ha legalabb 50G hely van a vinyon,de tartok tole ha a D-re pakolom az op. rendszert,az bonyodalmakat okoz. Orulnek valami jo tanacsnak.
    Koszonom
  • Puhos
    Hi.
    Tegnap este játék közben /MW2/ kaptam egy kék halált. A hibaüzenet a következő volt PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA. Ha jól olvastam utána akkor ez valami memóriahibára utalhat. Ezért leszeretnék futtatni egy memóriatesztet. Sajnos nem tudom, hogy milyen formában kell ezt csinálni, illetve, hogy melyik programmal. Ha valaki segíteni leírni, hogy hogyan kell ezeket a memória teszetlőket használni megköszönném.
  • The Protector
    Köszi.Működik.
  • Solten
    Hi. Az acer support honlapjarol letoltheti a win7-es realtek audio-drivert: link.
  • The Protector
    Hy.Havernak van egy fasza laptopja(kösz SOLTEN) és most tett fel win7-et.Minden jó csak a mikorofonja szarakodik.Milyen drivert szedjen hozzá?Mert külön win7-es nincs,jó a vistás vagy az xp-s kell neki.
    acer aspire 5536G----ez a laptopja
  • Solten
    Szerintem azzal nem lehet gaz, mert attol meg pl boot-olna a gep, a hdd kapna energiat.
  • francois
    Az alaplap nem lehet gázos? Mert amikor elindítom, egy pillanatra felvillan a videókártya ventijének a lámpája.
  • muki777

Sziasztok!

A Linksys wrt54gl ill a Linksys wrt320n router között van vmilyen lényeges különbség azon kívül, hogy mekkora sávszélességet tud kezelni? Mert árban nem mindegy. Illetve még TP-LINK TL-WR1043ND szimpatikus. Ti melyiket vennétek?

Linksys wrt54g ver. 7-hez létezik vmilyen firmware amivel többet ki lehet belőle hozni, vagy abszolút buta ez a verzió?

Köszi!
  • Solten
    Hi vizsgald meg a HDD-t ezzel: link.
  • Solten
    Hello. Val.szeg a tapegyseg megadta magat.
  • Lobsterman
    Helló. Történt egy kis gebasz a gépemmel. 3 vinyó van benne, egy 80 gigás a rendszernek, egy 320as installációnak és egy 1 gigás 2 fele particionálva tárhelynek. Filmet néztem, és egyszer csak kékhalállal meghalt a Vista. Mondom jól van előfordul újraindítottam a gépet, és akkor láttam csak hogy eltűnt az egyik partíció. Az adatokat most lementettem róla, szóval azzal nem lenne probléma, viszont nem tudom leformázni a partíciót, és hiába törlöm hibaüzenettel kidob. Úgy néz ki csinál valamit, de a lemezkezelőben a partíciónak csak a méretét mutatja, de semmi egyebet és nem is használható. Ötletek? Valami program amivel diagnosztizálni/javítani tudom? Előre is kösz a választ.

Update: Úgy tűnik a fent maradó hely nagy részét tudom használni, de előtte kellett egy 40 megás részt particionálnom(sikertelenül), és a fennmaradó tárhelyet már gond nélkül leformázta. Ez fizikai hibát jelent a kötet elején? ez a 40 megás hely is még zavar szóval ha van válasz még mindig várom :D
  • francois
    Hello
    Olyan gondom van egyszer csak leállt a gépem, nem láttam, h kiírt volna valamit, mert nem voltam itthon. Aztán most el sem indul. Nincs búgás, semmi olyan mintha nem kapna áramot, de az alaplap LED-je ég, viszont a házon a power LED nem, pedig az szokott világtani kikapcsolt állapotban is. A gépem az aláírásomban van, a táp Trust 420W.
    Van valakinek ötlete mivel lehet a gáz, a gép nincs 2 hónapos.
    Előre is köszi.
  • Enosh Chan
    tárgytalan
  • Enosh Chan
    Most vettem egy DVI-vga kabelt, mert azzal mukodott, de radugtam a gepre az ujat es megint nem hagyja, hogy 1080-ra tegyem a felbontast
  • Enosh Chan
    Nincs mit :)
  • galmat
    64-bites MPC-al megy simán. Köszönöm a segítséget!
  • galmat
    De, 64-bites a Windows 7-em.
  • Enosh Chan
    nem vagy veletlenul 64 biter? nekem az volt a baj es egy 64 bites media player classik siman vitte
  • simon007
    Tudnátok segíteni?

Úgy néz ki, hogy beállítódott a beragadó 'shift' billentyű, vagy mi a szösz. A gép folyamatosan bekapcsoltnak észleli, és így AC 2-ben nem lehet normálisan játszani. PL. viewpont-ot nem tudom 'E'-vel szinkronizálni, folyamatosan leesik csimpaszkodásba illetve semmilyen
    rúdon, kéményen nem marad fenn.
    Hogy lehetne ezt a beragadó shift billentyűzetet kikapcsolni?

• S2000
    In Win Allure
  • galmat
    Sziasztok!
    Olyan gondom van, hogy újraraktam a Windows 7-et, plusz rá a legújabb K-Lite codec pack-et és a HD videók akadoznak Media Player Classic-al... Sima Média Player gond nélkül viszi.
    Biztos, hogy elég hozzá a gépem,mert win reinstall előtt ment, amúgy Intel i3-as proci, 3 GB DDR3-as ram, szóval itt valami szoftvere gond lehet, csak nemtudom mi..
    Letöröltem a K-lite-t, visszaraktam egy régebbi verzióját, a HD videók ugyanúgy akadnak képben,meg szétesik,bekockásodik a kép. A sima avik viszont rendesen mennek.
  • norbi56
    Sziasztok, valaki meg tudja nekem mondani ennek a háznak a típusát?Már egy jó éve fényképeztem egy boltban.
  • Cat 02 #52058
    Ilyen nekem is volt. Torrent topikba anno azt írták, hogy lehet, hogy a router nem bír kezelni annyi szálat.
  • Enosh Chan
    Üdv!

Az lenne a gondom, hogy van egy 9800GT videokartyam, egy LE32B650-es TV-m amit monitornak hasznalok, mind a 2 tamogatja az 1920x1080-as felbontast viszont maximum 1600x1200-ig tudom beallitani :( Van erre valami megoldas, most vettem 3200 forintert egy pc kabelt de meg mindig ugyan ez a baj.
  • Szaszura
    Szia!!!Nekem is hasonló gondjaim voltak 6/1-es kábeles nettel,szintén torrentezés közben jelentkezett!!!!Próbáltam visszavezetni mi miatt lehet és arra jutottam hogy onnantól kezdve szarakodott igazán mikor frissítettem az utorrent kliensem 2.0 ra,ézér töröltem és visszaraktam egy régebbi verziót és azóta beton stabil a történet!!!!Próbáld ki hátha segít!!!!Csáááá!!
  • DJ Bubu
    Sziasztok Megtudná Nekem Írni Valaki hogy az Msi 865PE V Neo2-es Lapokon a Processor Körül mien Kondik talállhatóak ? Előre is köszönöm ! Esetleg ha tudna róluk képet készíteni valaki az tökéletes lenne ! Pl: Mien Volt és μF számuak ?
  • SötétBarom
    Elképesztő, hogy van pofájuk ilyen foshegyet eladni 2010-ben. Nem mintha muteromnak hiányozna a 3D teljesítmény, de mégis.. :D
    Kösz
  • Solten
    Ha az X4500-rol van szo mindenfele feltetelnek megfelel, (opengl-t, directx-et is tamogat), csak a benne levo 10 db SP ("3D-s megjelenitesert felelo egysegesitett processzorok") miatt atomhurka barmilyen 3D jatekhoz (osszehasonlitaskeppen pl. az AMD-s integraltban 80 van...).
  • Solten
    Hi. 5770-hez szvsz eleg a CPU. Ha tudsz szerezni inkabb ketmagos Phenom II-t vagy 4 magosat, az meg jobb. Tap okes. A 8 pin csak az aramzabalo 140W-os CPU-knak kell (vagy extrem tuninghoz), szoval eleg ha csak radugod a tapod 4 pineset.
    PLZ HELP
  • SötétBarom
    Ez tiszta nekem is, de nehogy már egy olyan játék elfektesse, aminek a minimum rendszerkövetelménye 1.2 Pentium. :S Egy kétmagos gépnek giga rammal szoftveresen is tökéletesen kéne futtatnia. :|

Viszont a kérdés marad: nem tud 3d gyorsítást?
  • Solten
    Hello. Intel IGP sokmindenre jo (passziansz) csak jatekra nem alkalmas.
  • SötétBarom
    Helloka. Van itt nekem egy notim kölcsön, mert épp nincs gépem, és egy elég régi játékot szeretnék tolni rajta, konkrétan a The Fall nevű poszt apoc RPG-t. Ránézésre bőven üti a minimumot a konfig, viszont a játék elképesztően szarul fut - elképzelhető, hogy az alaplapi VGA (valami intel series 4) nem is tud 3D gyorsítást?
  • Puhos
    A google a barátod. Használd bátran!
  • piamania
    SZiasztok!

A házi mozit össze szeretném kötni a pc-vel.Átdugtak a kábeleket az aux-ba, távirányítón is megnyomtam az aux-t, a gépen is átállítottam 5.1-re sőt ki is próbáltam és csak egyetlen egy hangszóró szól.MEgnéztem minden be van dugva rendesen.Vki tudja, hogy mi lehet a gond?Vagy hogyan tudnám még összekötni más módszerrel a géppel a házi mozit?KÖszi szépen.