64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#52204 őőő jobb gomb rá a meghajtóra és hibaellenőrzés pl -
#52203 meg eléggé mákom van mert pont a szétválogatott videókat tudta még olvasni, egyedül egy 3 gigás fájlt nem nagyon akar, amire nagy szükszég lenne de hátha az még megvan kazettán -
#52202 annyira nem vészes a helyzet, mert nem az van hogy semilyen fájlt nem tud olvasni, csak párat. azért kérdezem, nics e valami megoldás, monjduk formázás, meg particionálás, létrehozna olyat hogy ahol nem tud olvasni azt nem használná, nem írna rá.
ha 500 gb-ól csak 200-at tudok használni nekem már az is jó:D -
#52201 ha látod h rajta van de nem másolja akkor ott valeszg sérűlés kelettkezett és azt sajna buktad
am ha nincs rajta látható fizikai sérülés, nem látszik rajta h eldobtad akkor meg lehet próbálni a garit és boci szemekkel nézni h nem csináltál vele semmit egyszercsak rossz lett... -
#52200 hu, nincs valami progi ami segít megmenti pár adatot róla? néhány videóra szükségem lenne, de nem igazán akarja átmásolni:S -
tmisi #52199 A kattogás már nagy baj, valószínűleg buktad a vinyót, kivéve ha eleve ütésálló verzió a drága, mert akkor talán cserélik. De ez így rendeltetésellenes használat (főleg ha fizikai sérülés is látszik rajta). Persze egy próbát megér... -
#52198 van egegy külső vinyóm kétszer lelejtettem aszfaltra, és most picit nehezen olvas, sőt, egyes fájlokra lemezolvasási hibát jelez, meg kattog össze vissza. erre érvényes a garancia, meg tudják javítani, vagy cserélni? vagy esetleg egy formázás segíthet rajta? -
laci3000 #52197 nekem is volt hasonló gondom, ati katalistban tudtam csak beállítani a kívánt felbontást mert a widóz egyik napról a másikra "elfelejtette"..... (ja és már nem is kínálta fel) -
#52196 haldoklik a VGA? esetleg húzd újra a vindózt :) -
CamelX #52195 Ezt nálad csak a GTA-nál csinálja? Mert akkor lehet nem elég neki a géped. Az EFLC-nek nagyobb a gépigénye mint a sima GTA IV-nek, hiába eszik kevesebb videó memóriát. Nekem múlt hónapban kellett monitort cserélnem, mert minden bekapcsolásnál készenlétben maradt. Először azt hittem hogy VGA hiba, de rájöttem hogy ez bizony a pár évvel ezelőtti Samsung LCD-k típushibája. -
CamelX #52194 Sziasztok! Lenne 1 x aktákba illő érthetetlen problémám. A barátnőm gépén egyik napról a másikra elállítódott a felbontás és nem tudom visszahozni 16:10-es képarányba (natív: 1440x900).
Az LCD monitor (Hanns G HW194D) és a grafikus kártya (Intel GMA950) is elég régi, szóval drivert nem igazán tudok frissebbet találni.
Hiába lövöm ki hogy csak a monitor által támogatott felbontásokat ajánlja fel, max 16:9-eseket ad be. Azért érthetetlen, mert semmit nem telepítettünk rá egy jó ideje, a napokban is csak szövegszerkesztésre és netezésre használta, a ma reggeli bekapcsolásnál pedig minden különösebb ok nélkül átállt 800x600-ba és elvesztek a beállítható 16:10-es felbontások. A régi monitor és videókártya drivert újraraktam egyenként, de nem oldotta meg a problémát. -
Laci82 #52193 Sziasztok.
Az új GTA kiegészítővel játszok.
Egy idő után kifagy a játék és készenlétbe áll a monitor.
Ez lehet vga memóriahiba első jele? -
#52192 ja azt nem mondtad :) -
#52191 köszönöm gyors válaszod,de dvd kiterjesztésben van,és nem ismeri fel... -
#52190 win movie maker? sztem ilyen kissebb dolgokhoz tökéletes, igaz szöveget még nem raktam videóra de valszeg ez még nem haladja meg a képességeit :D -
#52189 Sziasztok!Milyen programot tudnátok ajánlani,hogy a videó elejére be tudjak rakni egy szöveget,és le vágni egy részét?!:) -
#52188 Sziasztok!
AZ alaplapomhoz van ilyen Dynamic Eneregy Saver cucc, amiről találtam is videót. Sajnos számomra elég érthetetlen sok helyen amit mond, így örülnék, ha segíteni tudnátok, hogy pl jobbra az a kis gomb egyből a nagy fő gomb alatt az mit csinál. Meg mellette érdekelne még annak a kis kör alakú gombnak is a funkciója, ami alatt ON/OFF felirat van.
Persze az is érdekelne még, hogy egyáltalán van-e jelentősége a programnak, használjátok-e, van-e neki bármiféle hátránya. -
#52187 Srácok hol kell keresgélnem akkor ha valamiért egyik percről a másikra eltűnt az egyik DVD meghajtóm és a Mobil rack-em a gépben.
Nem látja sem a TC, sem a sajátgép, de még az eszközkezelő sem! -
peetfire #52186 Köszönöm szépen....sztem megvan a megoldás..everest megviccelt :) -
peetfire #52185 SpeedFan 4.40 meg ezt írja ki: Temp1:33C Temp2:23C Temp3:80C HD0:31C Core:22C -
peetfire #52184 Nem lassult semmi...műxik pikkpakk :) És a hűtőbordák is csak langyosak...így kézzel érzékelve... -
peetfire #52183 System Temperature 33C
CPU Temperature 28C
CPU FAN Speed 1159 RPM
SYSTEM FAN1 Speed 1726 RPM
-
peetfire #52182 Biosban 27 fok. -
#52181 "megijjedtem" -
#52180 Nézd meg bios-ban is. Ha ott is annyi, akkor sürgősen kell tenni vmit, mert tönkremegy a CPU. 80 fok az már iszonyú sok... De egyébként miközben játszottál, meg használtad a gépet, nem érezted h rohadt lassú lenne a gép vagy ilyesmi? Ha valóban 80 fok, azt a teljesítményen is észre lehet venni. -
peetfire #52179 Sziasztok :) Van egy kis gondom...AMD Athlon II x2 250-es procin raktunk be tegnap...és este a géptesztelés és játékok után everest 80 fokot írt ki CPU-nak.Na erre jól megijjedtem,gép lekapcs.Most bekapcsoltam...everest alapból 79 fokot írt ki...most megint 80...vagy 81.Rosszul mérné a procit,vagy valami gubanc van a 250-sel?Alaplap 30 fokos.Előre is köszönöm :) -
#52178 Na most kikapcsoltam a gépemet, és utána újra be, és úgy néz ki, most jó a másolás. De mi a fenétől csinálta ezt vajon az előbb... -
#52177 Fú, és azt hol kell megnézni? :) -
#52176 De az is lehet hogy csak tele van porcicával az a két fém rúd amin a lézerfej mozog.
Nálam ugyan ilyen probléma volt.
Egy alapos takarítás, alkohol+ fülpiszkával megoldotta. -
#52175 Nézd meg, hogy nem PIO üzemmódban van-e a DVD olvasó. -
#52174 lehet virusírtó, próbáld ki hogy kikapcsolod. -
#52173 Hm, az könnyen lehet. :) Köszi, kipróbálom. -
#52172 lehet, vagy rommá van töredezve a vinyó :) defragot neki -
#52171 Hali! Elég kellemetlen problémám van. Ma lett az, h ha DVD-ről másolok vinyóra, a szokásosnál sokkal lassabban másol, ráadásul közben annyira le van terhelve a gép, h szinte nem is lehet közben mást csinálni, pedig régebben ilyen gond nem volt. Több DVD-vel is kipróbáltam, ugyanez a helyzet. Újraindítottam a gépet, de sajnos így sem javult a helyzet. Haldoklik a DVD íróm? :S -
#52170 olyan 80-90.000Ft-ért meg tudsz válni tőle... -
torma1 #52169 Hello
DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2666 MHz (8 x 333).
Gigabyte GA-P35-DS3R (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN).
4Gb GeIL Ultra CL4-4-4DDR2-800(5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz).
NVIDIA GeForce 8800 GTX (768 MB).
Samsung 320 GB vinyó.
COOLERMASTER Real Power RS-520-ASAA-A1 520W Modular.
Cooler Master Mystique 632 Ezüst.
LuxMate 600 Laser Billenlyűzet+egér.
Szerintetek mennyiért lehetne eladni? -
#52168 akkor sztem próbálgasd az alap kiterjesztéseket. -
#52167 Igen google-t szoktam használni.De semmit nem tudok kezdeni vele.
Egy banki alkalmazott küldte nekem.(Valszeg ért hozzá :( ) -
#52166 vájá ez valami vágólapról lementett fájl formátum. kéne tudni, hogy mi akart lennni, és sztem simán csak át kell nevezni pl txt-re, vagy valami ilyesmi.
"A vágólappal kapcsolatos file. A tartalmat kimásolta a vágólapra és ezt
mentette el a vágólapról." -
#52165 Most már nekem is indul.
És tényleg nem is gondoltam rá.
Igaz nem is nekem kell hanem a kisfiamnak!
Köszi hogy felnyitottad a szemem.
De azért ha valaki tudja a megoldást érdekelne még mindig!