!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudtok valami programot amivel le tudom tesztelni az egész gépemet(ramok,proci,videókari,hdd)hogy menyire megbízhatóak,vagy nincs-e bennük hiba?
csak azért gondoltam,mert akkor szokott csíkozni/kockázni ha túl melege van a ram-nak vagy túl van hajtva.
Apunak mindig igaza van! Most is.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Igen, pl haveromnál windows on keresztül le is formázta. Én itthon rendszerlemezzel sem tudtam, sõt windows 7-el sem ment.de kipróbálom a progit.
http://goo.gl/gd6Zi5
Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hűtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB
Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hűtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB
Valamint, ha esetleg elakadnék, írhatna hozzá vki egy kis helpet is, kösz.
A jelenség vitszint azt váltotta ki h a gépen levõ összes exe fálj a windows mwdia playerre irányít át, szal csak azt nyitja meg!
ötlet??
Mostanában nagyon rá vagy kattanva, az Overclockra... és gondolkozam azon is, hogy én is egy kicsit megpörgetném a procim. Van is egy programom (az alaplaphoz adták) Easy Tuner a neve. Naszóval meg szeretném tuningolni a prcim, de nem találok jó progit. Az említett Easy tuner, felhúzza, de egy újraindítás után el is veszik. Légyszi segítsetek hogy melyik progi lenne a legjobb. Elõre is kösz
- RAM órajelet vissza? Azt se tudom hogy kell azt, az meg fura lenne ha a gyári órajelet nem bírná...<#fejvakaras>#fejvakaras>
Segítséget kérek: A laptopom monitorja bizonyos idõközönként (tök random) ugrál. Gondoltam hogy drvier gond mivel alig 3-4 hónapos a masina. Felraktam Win7 alá a legújabb 9.9-es Katit. Erre elkezdett gyakrabban ugrálni, fõleg film, vagy netes videók nézésénél, majd 2-3 alkalommal az is elõfordult hogy színes kockákra esett szét a kép, majd megjavult és azt a hibaüzenetet írta ki hogy a "videokártya illesztõprogramja váratlanul leállt, de sikeresen újraindult.". Most újratelepítettem az egész rendszert és eddig csak kétszer tapasztaltam ilyen ugrálást. Külsõ kijelzõre kikötve viszont nem látszik (kiterjesztett képernyõ). Ha elkezdem le-fel hajtogatni a lapos monitorát akkor sem történik semmi. Szerintetek akkor Driver probléma, esetleg valami hardware lesz a ludas?
Van valakinek ötlete mit nézhetnék meg? Se XP-t nem szeretnék telepíteni, se szervizbe vinni a masinát amíg nem halt meg annyira hogy használhatatlan legyen.
Mitõl lehet ez?
Face: windows 7 akartam felrakni
Face: és átálítottam a bootolást cd re
Face: aztán save & exit
Face: kikapcsolt a gép
Face: és nem indult el utánna
Face: bekapcsolom és nem ad képet ennyi
Face: aztán újraindul
Nah szerintem, annyi lehet, hogy a biosz elemet kikapja visszateszi fél perc múlva, és jó lesz nem? csak éppen õ fél, mert garis, persze szerintem darabgaranciás de azért a véleményeteket kérném 😊 köszike😊
csak mert megvenni annyira nemérdemes szerintem, ha eladod akk olyan 70 szerintem
AG - Gigabyte GA-P31-ES3G
CPUIC5 - Core 2 Duo E6300 2,80/1066
DVD-R + DVD+/-RW NEC 7243 Sata
HZC - Codegen 604AL-CA LCD 400W
M999 - 2048GB/1066 MB DDR2
VIRN - GFX 9400GT 1024MB DDR2
WI99 - 320.0 GB Samsung 7200 16MB
2, egy csomag dvdrõl beszélünk?
3, ha az elsõ kettõre igazat kapunk akkor te vettél egy csomag hibás dvd-t... én is jártam már így 50 darabbal... vettem miattuk egy új dvdírót aztán rájöttem hogy a dvdk voltak hibásak MINDXD
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Acronis disk director suite vagy mi a neve... szóval van egy ilyen program, kiírod cd-re, bootolsz belõle és vígan azt csinálsz a lemezeiddel, amit csak akarsz
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
lenne egy nagy gondom, kaptam egy új 500 GB-os SATA vinyót és felrakom a gépre és nem tudom leformázni.végigmegy a csík, majd kiírja, hogy a formázás nem sikerült. többször is
átvittem haverhoz és õ egy pillanat alatt le tudta formázni.ez miért van
am én rendszert akarok rátenni, de nem tudom, mert a formázás résznél elakadok. léci segítsetek!!!
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
valaki valami ötlet?
elõre is köszi
Nálam is ez van FF-el, már vagy 1 éve.