!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Helósztok
Nem tudtok valami programot amivel le tudom tesztelni az egész gépemet(ramok,proci,videókari,hdd)hogy menyire megbízhatóak,vagy nincs-e bennük hiba?
duracellmumus
üdv!
csak azért gondoltam,mert akkor szokott csíkozni/kockázni ha túl melege van a ram-nak vagy túl van hajtva.

Apunak mindig igaza van! Most is.

Lacee86
Hát van olyan mód is rajt, de én feszkót nem piszkáltam. Bár elvileg az én procimhoz 3,6-on már kéne feszkót emelni (egy prohardver tesztben 3,9-hez szörnyen megemelte...), de én alapfeszültségen járattam, így játszottam vele, már nagyon sokszor órákig emelt órajellel használtam, és soha nem fagyott. Úgyh ha nem muszáj, azt nem emelgetem, mert nagyon elkezd melegedni a CPU.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

akkor sullyesztobe vele... 😞

Unokatesómnak volt olyan.Sima internetezés mellett 1évet bírt,hasonló problémákkal,mint a tied....Szerintem a tiednek is vége....

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Ne faradjatok <#buck> alaplap behalt.
Szia!
Igen, pl haveromnál windows on keresztül le is formázta. Én itthon rendszerlemezzel sem tudtam, sõt windows 7-el sem ment.de kipróbálom a progit.
[HUN]FaTaL
Igen meg némelyik a feszültséget is automatán állítgatja összevissza.

http://goo.gl/gd6Zi5

Hello, van itt egy Xerox 700P lcd monitor, es egy nagy rakas szar.. kb masfel ev hasznalat utan elkezdett vibralni a kep (idonkent), mintha a szinarnyalatok gyorsba valtanak egymast vibralas ez... Esetleg volna valakinek otlete mitol lehet? probaltam a kabelt mozgatni nem igazan volt valtozas.

Nem jo masik tappal sem
Lacee86
Nekem nem állítgatott semmit össze-vissza, a CPU meg a memória órajel változott. De majd kipróbálom a BIOS-ost.

[HUN]FaTaL
Procit nem programokkal húzgálunk, mert össze-vissza állítanak mindent, hanem BIOSból.

Próbáld meg egy másik táppal,ha van rá lehetõség.

HI-Olyan problemam lenne, hogy nem indul a gepem, odaig jut a gep, hogy felporgeti a ventilatorokat, de a monitort mar nem kapcsolja be es a bioshang sem hallhato, felperc utan magatol ujraindul (leellenoriztem jo az alaplapi hang, kivettem a vga es akkor folyamatosan sipolt) az alaplap 4honapos /gygabite GA EP45 DS3/ VGA:geforce8800GTS 1,5 eves, tap chieftec 400W ez sem mai darab, 4x1 GB ram (probaltam csak egy modulal inditani, de nem segitett ez sem), mi lehet a problema ?
Te is állítsd át a biosban, a BAL oszlop LEGALSÓ-ban kell állítani, a többire magadtól is rá fogsz jönni mert eléggé egyszerû. mégegyszer köszönöm, lacee hagyd a picsába az easy tunert 😊

Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hűtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB

megfogadtam, bioszban tuningoltam sikerült, köszönöm szépen 😊

Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hűtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB

kifli
azt a progit hagyad a bicsába, biosba tuningolj
nem húzgálom 2 percenként, de nem biztos hogy jó, ha naponta zargatva van.... am én is az Easy Tune 5-öt használom...

Lacee86
Na várj, azért 2 percenként miért kéne húzogatni az órajelét? Én ha 1x felhúzom (3,6-ra szoktam), akkor úgy hagyom órákig, mígcsak ki nem kapcsolom a gépet. Nekem az 5-ös verzió van amúgy az Easy Tune-ból, régebbi a lapom (GA-945P-S3).

Hy all! Hétvégéig filmet kellene vágnom, és érdeklõdni szeretnék, melyik progival érdemes, és melyik a legjobb a célra.
Valamint, ha esetleg elakadnék, írhatna hozzá vki egy kis helpet is, kösz.

csáó! Van egy aprócsak problémám! Egy srác azzal fordult hozzám h a laptopõján megjeléenü üziablakban az OK ra klikelt, hogy mi ált az ablakban?: passz
A jelenség vitszint azt váltotta ki h a gépen levõ összes exe fálj a windows mwdia playerre irányít át, szal csak azt nyitja meg!

ötlet??
nahát azaz, nemtudom h mennyire szereti ha 2 percenként fel-le húzogatom az órajelét... :S te melyiket használod? Easy tune 6?

Lacee86
Azt a procit sztem 3,4-3,5 körül nyugodtan lehet járatni, persze azért teszteld fokozatosan. Én is Easy Tune-t használok, mert nem járatom állandóan magasabb órajelen, igazából csak 1-2 játék miatt kellett, legtöbbször úgyis VGA limit van nálam. Azt mondjuk nemtom, h mennyire árt a procinak, ha gyakran váltogatva van az órajele...

olyan 2-8, 3-0 Ghz-re vagy ig akarnám húzni, hogy azért ne füstöljön el még csak az új hûtõvel sem majd...

és mit húzzak hova? csakmert nem vágom h mit kell felhúzni...

Biosban húzzad a procid.

Sziasztok!
Mostanában nagyon rá vagy kattanva, az Overclockra... és gondolkozam azon is, hogy én is egy kicsit megpörgetném a procim. Van is egy programom (az alaplaphoz adták) Easy Tuner a neve. Naszóval meg szeretném tuningolni a prcim, de nem találok jó progit. Az említett Easy tuner, felhúzza, de egy újraindítás után el is veszik. Légyszi segítsetek hogy melyik progi lenne a legjobb. Elõre is kösz

Magiszter
- Windows alap driverrel megy most és egyenlõre ez "jobb" mint a hivatalos ATI. Kipróbálok majd egy Vistás Õs-drivert ahhoz mit szól.

- RAM órajelet vissza? Azt se tudom hogy kell azt, az meg fura lenne ha a gyári órajelet nem bírná...<#fejvakaras>

duracellmumus
venni kel egy túlfeszültségvédõs hosszabbítót vagy olyan fázisra dugni a pc-t amire nem pofázik rá a neon.

duracellmumus
nézz egy korábbi drivert, vagy vegyél vissza a memória órajelén.

Magiszter
Sziasztok!

Segítséget kérek: A laptopom monitorja bizonyos idõközönként (tök random) ugrál. Gondoltam hogy drvier gond mivel alig 3-4 hónapos a masina. Felraktam Win7 alá a legújabb 9.9-es Katit. Erre elkezdett gyakrabban ugrálni, fõleg film, vagy netes videók nézésénél, majd 2-3 alkalommal az is elõfordult hogy színes kockákra esett szét a kép, majd megjavult és azt a hibaüzenetet írta ki hogy a "videokártya illesztõprogramja váratlanul leállt, de sikeresen újraindult.". Most újratelepítettem az egész rendszert és eddig csak kétszer tapasztaltam ilyen ugrálást. Külsõ kijelzõre kikötve viszont nem látszik (kiterjesztett képernyõ). Ha elkezdem le-fel hajtogatni a lapos monitorát akkor sem történik semmi. Szerintetek akkor Driver probléma, esetleg valami hardware lesz a ludas?

Van valakinek ötlete mit nézhetnék meg? Se XP-t nem szeretnék telepíteni, se szervizbe vinni a masinát amíg nem halt meg annyira hogy használhatatlan legyen.

ChaosTeam
Mitõl lehet az, hogy van egy LCD monitorom és mostanában olyat csinál, hogy amikor felkapcsolom a szobában a nagylámpát ( Neon lámpa) akkor 1-2 másodpercre elsötétül teljesen a kép, majd visszajön... sõt most úgy veszem észre, hogy a lámpa lekapcsolásakor pedig a billentyûzet "áll le" gépelés közben 1-2 másodpercre.

Mitõl lehet ez?
Csibusz
Hello! Haveromnak lenne gondja. Lényeg ez:
Face: windows 7 akartam felrakni
Face: és átálítottam a bootolást cd re
Face: aztán save & exit
Face: kikapcsolt a gép
Face: és nem indult el utánna
Face: bekapcsolom és nem ad képet ennyi
Face: aztán újraindul

Nah szerintem, annyi lehet, hogy a biosz elemet kikapja visszateszi fél perc múlva, és jó lesz nem? csak éppen õ fél, mert garis, persze szerintem darabgaranciás de azért a véleményeteket kérném 😊 köszike😊
[HUN]FaTaL
Jaa, én meg azt hittem használtan akarja eladni.

Lacee86
Hát én úgy értettem, h újan venni akarja...

kifli
vennéd vagy eladod?
csak mert megvenni annyira nemérdemes szerintem, ha eladod akk olyan 70 szerintem
[HUN]FaTaL
Vagy 60-65, de többért nemhiszem.

[HUN]FaTaL
85-90?😄

50 max

Lacee86
Sztem 85-90 körül, de én nem javaslom a 9400 GT-t meg a Codegen tápot sem. Inkább HD 4670 meg vmi jobb minõségû táp (pl. Chieftec), abból nem kell 400-as sem sztem.

Rayden14
Sziasztok! Egy ilyen felszereltségû szám.gép mennyibe kerül most körülbelül(ház nélkül):

AG - Gigabyte GA-P31-ES3G
CPUIC5 - Core 2 Duo E6300 2,80/1066
DVD-R + DVD+/-RW NEC 7243 Sata
HZC - Codegen 604AL-CA LCD 400W
M999 - 2048GB/1066 MB DDR2
VIRN - GFX 9400GT 1024MB DDR2
WI99 - 320.0 GB Samsung 7200 16MB

szucsy89
nem hiszem hogy ez lenne a baj, mert különbözõek voltak.sztem firmware-t kéne frissíteni csak nem találok hozzá
1, máshol se ismeri fel?
2, egy csomag dvdrõl beszélünk?
3, ha az elsõ kettõre igazat kapunk akkor te vettél egy csomag hibás dvd-t... én is jártam már így 50 darabbal... vettem miattuk egy új dvdírót aztán rájöttem hogy a dvdk voltak hibásak MINDXD

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

windowson belül akarod formázni? mert akkor lehet nincs meg a megfelelõ engedélyed hozzá...
Acronis disk director suite vagy mi a neve... szóval van egy ilyen program, kiírod cd-re, bootolsz belõle és vígan azt csinálsz a lemezeiddel, amit csak akarsz

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

sziasztok!
lenne egy nagy gondom, kaptam egy új 500 GB-os SATA vinyót és felrakom a gépre és nem tudom leformázni.végigmegy a csík, majd kiírja, hogy a formázás nem sikerült. többször is
átvittem haverhoz és õ egy pillanat alatt le tudta formázni.ez miért van
am én rendszert akarok rátenni, de nem tudom, mert a formázás résznél elakadok. léci segítsetek!!!
setuh
egyebkent nekem is ff-em van.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

setuh
es nem lehet vhogy megoldani h igy is bejelentkezve maradjon?mert semmelyik mas oldalall nincs problema csak ezzel.

szucsy89
sziasztok, a dvd meghajtóm a laptopomban nem ismeri fel az üres dvdket...akármelyiket rakom be, és szeretnék rá adatot írni a nero azt írja ki hogy helyezzen be üres lemezt mert jelenleg a meghajtóban nincs lemez...(nem csak a nero más is)...a dvd meghajtóm az eszközkezelõ szerint matshita dvd uj870qj..

valaki valami ötlet?

elõre is köszi
Ha új IP-t kapsz, akkor jelentkezhetsz be újra.
Nálam is ez van FF-el, már vagy 1 éve.

Nem tudom milyen böngészõt használsz,de nálam Mozillával mûködik,ha bekapcsolom

setuh
Egy kerdesem lenne:h tudom megoldani h itt sg-en mindig bejelentkezve maradjak?mert hiaba bifralom ki nem marad ugy...