!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddig nincs semmi baja és érdekes most 20 fokkal kevesebb az alaplapnak a hõfoka,pedig nem raktam rá semmit és semilyen extrahûtés nincs rajta😊
Na 1 hét múlva sztem kiderül hogy jó-e vagy nem.
Most már van nettem routeren keresztül 😄
De még mindig nem tudom behozni ezt az oldalt 168.192.1.1
S csak azért szenvedek vele mert nekem azt mondták, hogy ha nem állítok be ott jelszót lelopják a nettem.
vagy elég nekem a T-mobilos jelszós védelem az internet kapcsolatomnál?
Problémám van a router telepítésével.
(LINKSYS WRT54GL)
1.)http://www.vivanet.hu/ugyfelszolgalat/wrtg54g/uzembehelyezes.viva
Ezt végigcsináltam és klafol minden világit mindenhol.
2.)http://www.vivanet.hu/ugyfelszolgalat/wrtg54g/szoftveres-beallitas.viva
Na itt a bibi amikor beírom(http://192.168.1.1) azt írja ki „nem megy kapcsolat nélküli módban”
S mikor kapcsolódásra nyomok akkor nem kapcsolódik.
Remélem érthetõ a hiba.s tudtok segíteni.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Az lenne a problémám hogy vettem egy új videókártyát, de vhogy nem megy a telepítése. Ezelõtt csak alaplapi kártyám volt, és most vettem egy ASUS EAH 4760-as-t (PCI-E). Behelyeztem a foglalatba..monitor rá, de csak villogott a képernyõ. Esetleg ha valaki tudja hogy mit kellen átállítanom a BIOS-ban vagy valahol máshol, kérem segítsem. Alaplapom ASUS P5VD2-VM SE.
Nincsmit.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Köszönöm blum ha lesz legközelebb problémám már tudom kihez kell fordulnom 😊!
Igaz nem is figyeltem:
Catalyst™ verzió 09.3
Akkor csak ez a legfrissebb az én videokártyámhoz igaz?
Amúgy köszönöm blum, mondom sg a legjobb 😛!
Catalyst™ Version 09.7
Provider ATI Technologies Inc.
2D Driver Version 8.01.01.921
2D Driver File Path /REGISTRY/MACHINE/SYSTEM/ControlSet001/Control/CLASS/{4D36E968-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}/0000
Direct3D Version 8.14.10.0678
OpenGL Version 6.14.10.8787
Catalyst™ Control Center Version 2009.0813.2131.36817
"Catalyst™ Version 09.7"
Ezt a rész nézd!
Ezt a topicot a chatbõl kaptam. Nem sûrûn járok max. olvasom a tudományt stb, de most egy egyszerû problémám akadt informatika terén.
Na a problémám a következõ:
Letöltöttem Windows XP SP3-ra egy Ati Catalyst 9.8 drivert a hivatalos honlapról. Az egyik ismerõs ajánlotta hogy tegyem rá a régire és ha nem jó akkor töröljem le és majd rakjam úgy. Mondom jó és köszi, akkor rárakom. Ráraktam a 9.8-at a 8.6-ra és újraindult a gép. Nézem a képernyõt azt ámuldozok magamban, 4-bittes verzióra és 640x480-ra beállította. Kiírta valamit már nem tudom mit hogy így meg úgy, visszaállítottuk az alap drivert. Mondom jó van köszi, akkor jött a 2. változat letöröltem a programok telepítése és törlésénél a drivert, újraindítottam felraktam a 9.8-at és most oké. De ezt nem vágom:
Illesztõprogram csomag verzió 8.593.100.2-090721a-085695C-ATI
Én úgy tudom hogy a 9.8-at raktam fel és nem a régi 8.6-ot... Na ilyenkor mi van skacok?
Szerintem csak én rontottam el valamit, azért írtam ide mert nem hiszem hogy egy PRO infosnak ez a kérdés gondot okozna.
Elõre is köszönöm a választ,
Exhibitions
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
bár volt akinek vmi 12 óra után hibázott egyet az orthos 😄 persze attól még teljesen stabíl a rendszere
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Hogy tudok itt SG-n felvenni egy topikot a kedvencek közé? Mármint nem könyvjelzõnek a böngészõben,hanem itt SG-n a saját acc.-omon belül...?!
http://goo.gl/gd6Zi5
http://goo.gl/gd6Zi5
xp van a notin és msn hibaelhárító ezt írja hibásnak:
állomásleíró fájl...
Tartománynév-kiszolgáló
Kulcsfontosságú portok
ja és a veblapokat is szelektíven hozza be, pl google nem jön be meg egy csomó másik oldal, van hogy 2x 3x frissítem és bejön
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!