!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ott a kulcsszó..."új alaplap".
Törölt felhasználó
Na,ma jött meg az új alaplapom a gigabyte-tol😊
Eddig nincs semmi baja és érdekes most 20 fokkal kevesebb az alaplapnak a hõfoka,pedig nem raktam rá semmit és semilyen extrahûtés nincs rajta😊
Na 1 hét múlva sztem kiderül hogy jó-e vagy nem.
Na ja elírtam van ilyen 😊
kifli
az 192.168.1.1 nem 168.192.1.1 😊
Kösz (kábelen csatlakozok)
Most már van nettem routeren keresztül 😄
De még mindig nem tudom behozni ezt az oldalt 168.192.1.1
S csak azért szenvedek vele mert nekem azt mondták, hogy ha nem állítok be ott jelszót lelopják a nettem.
vagy elég nekem a T-mobilos jelszós védelem az internet kapcsolatomnál?
kifli
próbáld meg másik portba dugni a kábelt (ha egyáltalán kábelen kapcsolódsz)
Sziasztok

Problémám van a router telepítésével.
(LINKSYS WRT54GL)

1.)http://www.vivanet.hu/ugyfelszolgalat/wrtg54g/uzembehelyezes.viva
Ezt végigcsináltam és klafol minden világit mindenhol.
2.)http://www.vivanet.hu/ugyfelszolgalat/wrtg54g/szoftveres-beallitas.viva
Na itt a bibi amikor beírom(http://192.168.1.1) azt írja ki „nem megy kapcsolat nélküli módban”
S mikor kapcsolódásra nyomok akkor nem kapcsolódik.

Remélem érthetõ a hiba.s tudtok segíteni.
Bruk
Hali
Tudnátok ajánlani egy jó kodek-et?
Mert az enyémmel vöröses a kép. :S

Ja télleg bocsi 4670 csak elírtam <#miaz>
[HUN]FaTaL
Gondolom 4670 akart lenni.

http://goo.gl/gd6Zi5

Lacee86
Nem is tudtam, h van 4760. Én még csak 4730-ról meg 4770-rõl hallottam. Vagy csak elírás, és 4670 valójában?

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Bandi 18
Elsõ körben az alaplapi VGA-t kellene kikapcsolnod.

Hello!
Az lenne a problémám hogy vettem egy új videókártyát, de vhogy nem megy a telepítése. Ezelõtt csak alaplapi kártyám volt, és most vettem egy ASUS EAH 4760-as-t (PCI-E). Behelyeztem a foglalatba..monitor rá, de csak villogott a képernyõ. Esetleg ha valaki tudja hogy mit kellen átállítanom a BIOS-ban vagy valahol máshol, kérem segítsem. Alaplapom ASUS P5VD2-VM SE.
Igen,tényleg a 9.8 a legfrissebb...

Nincsmit.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Exhibitions00
Ati Radeon X1950Pro és XP SP3. Egy játék miatt frissítettem és most néztem meg a Gamet, tuti 9.8 lett rárakva mert nincsenek ''pixel'' bajok.
Köszönöm blum ha lesz legközelebb problémám már tudom kihez kell fordulnom 😊!

milyen VGA-d van és milyen op rendszer?

Exhibitions00
HM, Blum...
Igaz nem is figyeltem:

Catalyst™ verzió 09.3

Akkor csak ez a legfrissebb az én videokártyámhoz igaz?

Amúgy köszönöm blum, mondom sg a legjobb 😛!

Driver Packaging Version 8.632.1.2-090817a-086997C-ATI
Catalyst™ Version 09.7
Provider ATI Technologies Inc.
2D Driver Version 8.01.01.921
2D Driver File Path /REGISTRY/MACHINE/SYSTEM/ControlSet001/Control/CLASS/{4D36E968-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}/0000
Direct3D Version 8.14.10.0678
OpenGL Version 6.14.10.8787
Catalyst™ Control Center Version 2009.0813.2131.36817

"Catalyst™ Version 09.7"

Ezt a rész nézd!

Exhibitions00
Sziasztok fiúk/lányok!

Ezt a topicot a chatbõl kaptam. Nem sûrûn járok max. olvasom a tudományt stb, de most egy egyszerû problémám akadt informatika terén.
Na a problémám a következõ:

Letöltöttem Windows XP SP3-ra egy Ati Catalyst 9.8 drivert a hivatalos honlapról. Az egyik ismerõs ajánlotta hogy tegyem rá a régire és ha nem jó akkor töröljem le és majd rakjam úgy. Mondom jó és köszi, akkor rárakom. Ráraktam a 9.8-at a 8.6-ra és újraindult a gép. Nézem a képernyõt azt ámuldozok magamban, 4-bittes verzióra és 640x480-ra beállította. Kiírta valamit már nem tudom mit hogy így meg úgy, visszaállítottuk az alap drivert. Mondom jó van köszi, akkor jött a 2. változat letöröltem a programok telepítése és törlésénél a drivert, újraindítottam felraktam a 9.8-at és most oké. De ezt nem vágom:

Illesztõprogram csomag verzió 8.593.100.2-090721a-085695C-ATI
Én úgy tudom hogy a 9.8-at raktam fel és nem a régi 8.6-ot... Na ilyenkor mi van skacok?

Szerintem csak én rontottam el valamit, azért írtam ide mert nem hiszem hogy egy PRO infosnak ez a kérdés gondot okozna.

Elõre is köszönöm a választ,

Exhibitions

MR ME
jah 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Lacee86
12 óra meló után már te is hibázol! <#idiota>

MR ME
de annál több már igazából felesleges...
bár volt akinek vmi 12 óra után hibázott egyet az orthos 😄 persze attól még teljesen stabíl a rendszere

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

áhhááááááá,köszi!! 😊

pxxl

All hail the double x!

1 hülye kérdés.

Hogy tudok itt SG-n felvenni egy topikot a kedvencek közé? Mármint nem könyvjelzõnek a böngészõben,hanem itt SG-n a saját acc.-omon belül...?!

[HUN]FaTaL
Jól. 😊 De 1 óra full terhelés minimum kell, hogy rá lehessen mondani, hogy stabil a cpu.

Lacee86
Igazából annyi ideig legyen stabil, ameddig általában egyhuzamban használja vki a gépet, nem? Sõt, ez így nagy biztonsággal van véve, hisz x óra tökig terhelés nem azonos x óra átlagos használattal, még játék közben sincs folyton 100%-on a proci. Jól mondom?

[HUN]FaTaL
Az hülyeség szvsz, fõleg egy alapórajelen járatott procinál. De még tuningnál is én max 8-10 órát szoktam járatni (amíg alszom 😄).

Lacee86
Valaki napokra esküszik. <#idiota>

Törölt felhasználó
1 óráig futattam és no problem😄
[HUN]FaTaL
1 órát legalább, de inkább 3-4 óra.

Törölt felhasználó
Amm a primot meddig érdemes járatni?😄
Jó lett,kösz szépen!

Kösz srácok,megnézem.

MR ME
jelszócsere ill vannak msn víruskeresõ programok

Törölt felhasználó
jelszócsere
Üdv srácok! Az miért van,hogy az MSN-be ki be jelentkezik? Pedig netrõl is próbálom és ott is. Azt írja ki,hogy máshol már bejelentkeztek az én acc.-omról. Rámírtak MSN-en,amikor pont fel tudtam menni,hogy vírusos....mit tudok vele csinálni?

Törölt felhasználó
vagyis magas😊
Törölt felhasználó
Mintha lassabb lenne a wowban a pingem nekemis,ma volt vagy 60 dc-m
kifli
jaja, cs szerón is magas a ping t-online miatt
MR ME
nem lehet, bztos 😄

Lehet ennek köze van hozzá: Link
MR ME
ezt ma kezdte el? mert nekem dettó ezt csinálta, sztem t-nél van vmi...

Törölt felhasználó
sztem az 1 vírus lesz.
kifli
kéne egy kis help, olyan problémám van hogy msn-be nemtudok bejelentkezni, többször újraindítottam már a gépet meg mind, de semmi.
xp van a notin és msn hibaelhárító ezt írja hibásnak:
állomásleíró fájl...
Tartománynév-kiszolgáló
Kulcsfontosságú portok

ja és a veblapokat is szelektíven hozza be, pl google nem jön be meg egy csomó másik oldal, van hogy 2x 3x frissítem és bejön
Shep
19 colos szélesvásznú monitor milyen felbontásokat támogat, a maxot tudom az alacsonyabb felbontások érdekelnének.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Törölt felhasználó
szerintetek 1 ibm thinkpad a20m menyit ér?
tigeroo
hali! ismerõsöm vett egy msi cx600x 018hu laptopot, vmi freedos volt rajta...felraktuk rá a windows xp-t de az ati hd4330-s videokártyához nemtudunk drivert leszedni, próbáltunk omegát, catalystot stb...tudnátok adni 1 linket vagy program(verzió) nevet ami BIZTOSAN mûködne rajta?
Törölt felhasználó
ok köszi
[HUN]FaTaL
Nincs ilyen. CPU teszthez Prime, Memóriához memtest, vgahoz gpu caps viewer, hddhez hdsentinel pro.