64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#52244 mielött újra rakod a zikszpét letöltöd a drájvereket, kiírod dvd-re, vagy pendrájvra, és onnan veszed a cuccokat, aztán lesz interneted :)
milyen gép? lehet érdemesebb lenne akkro már win7-et rakni. -
miki10 #52243 sziasztok!!
újra szeretném telepiteni a gépet xp-vel.
és ha ujra telepitem nincs internet és nincs hozzá az alaplap driver-em.
hogyan tudok internetet csinálni? -
Blum #52242 Hardware fórumba? -
#52241 sztem Sydney Samson - River side vagy valami hasonló finom zene :D -
Bötus #52240 Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem / kérésem, hogy most vagyok végzős és a zenetanáromat kéne valamilyen dallal meglepni, megajándékozni.
Tehát a kérdésem az, hogy milyennel? Jó lenne valami búcsúztatós dal.
A válaszokat legkésőbb 2010. május 20.-ig kérem!!
Előre is nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon köszönöm!! -
#52239 Hát vírus nem hiszem, viszont a vinyó eléggé teli van, és szörnyen töredezett lehet. -
#52238 Hát valószínű, hogy egy vírus be támadta a gépedet,vagy tele van a vinyó,vagy túl sokat ment egyfolytában. -
#52237 Sziasztok,szeretnek toletek tanacsot kerni.Lentebb lathato a jelenlegi konfigom.
Szval huztam a processzort.365 fsb-re van beallitva,12:10 aranyban a ramokkal.Szerintetek hogy lenne jobb?
Ha a ramok is 365 mhz-n mennenek vagy inkabb 438mhz magasabb idozitesekkel?..van ertelme a magasabb orajelnek magasabb idozitesek mellett?...elore is koszonom -
#52236 :) Nemnem, nem csinál semmit. Olyan, mint ha lefagyott volna a gép, de 1-2 mp múlva újra életre kel. Nem csinálja gyakran, utóbbi napokban fordult elő párszor, de érdekelne h mégis mi a fenétől van ez. -
tmisi #52235 Támadnak a virágok.
Na jó viccet félretéve a vinyón nem keres ilyenkor eszetlenül? Mert nálam akkor volt ilyen. -
#52234 Hali! Utóbbi napokban azt vettem észre, h néha a gép mint ha 1-2 mp-re lefagyna. Pl. mozgatom az egeret, az egérkurzor megáll 1-2 mp-re, majd megy tovább. Mi a fene lehet ez? -
#52233 Srácok!
Az elmúlt hetekben torrent sebesség ,ill ingadozással szenvedtem.
Láttam it a topikban hogy nem egyedül sajna.
Cseréljétek le a kb 300 forintos kábelt a modem és a router között.
Nálam idáig ez volt a jellemző.
Most meg stabilan ilyen lett!
Szerintem érdemes megpróbálni másnak is! -
#52232 Sziasztok!
Egy verbatim 47512 külső 1 TB merevlemezhez kellene tápot vennem. Tud valaki segíteni, hogy milyen táp kell hozzá? Feszültség, áram, polaritás ezek érdekelnének. -
manhunt1992 #52231 Hardware vagy szoftveres probléma lehet? -
#52230 Speedlink sajnos -
#52229 milyen bill? nekem logitech tökéletes winamp-al, ha logitech, tedd fel a setpoint-ot hozzá -
#52228 úgy tudom nem. -
manhunt1992 #52227 A Tv-nek bírni kell az 1080p-t, mert FULLHD SAMSUNG 102cm-es!!! -
#52226 Hali!
Multimédiás billentyűzetem van, rengeteg hasznos gombbal a két oldalán. Namost, a 80%-ukat ugyan nem használom, de a "következő szám", "előző szám", "play/pause" és "stop" gombok (zenéhez ugyebár) már el vannak kopva. :)
A lényeg az lenne, hogy ezeket a gombokat csak Windows Media Playerrel tudom használni. Megoldható hogy a Winamp is engedelmeskedjen nekik? -
#52225 attól még lehet 1080p-t nézni. én is néztem már fullhd filmet 1280x1024-en :) -
#52224 Valószínű, hogy nem bírja a monitorod a felbontást! -
#52223 Hali! Szerintetek egy HD4830 mennyivel fogyaszt többet, mint egy DDR2-es passzív hűtésű 8500 GT? Jelentős lehet a különbség? A 8500 GT húzva is van 20%-kal kb. -
manhunt1992 #52222 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy mi lehet a probléma, ha youtube-on akarok nézni 1080p-s HD videót és villog a képernyő? és csak az újraindítás segít a számítógépen! A segítséget előre is köszönöm szépen!!! -
#52221 -
#52220 De minimum kettot, hogy gemer legyen. -
#52219 sztem egy nvidia ferminek örülne -
#52218 Múltkor volt 1, vki a cipője garanciájáról kérdezett vmit, de ez messze túltesz azon is. -
#52217 Na ilyen kérést se láttam még errefelé! -
#52216 mindezt hardver fórumban :D -
Bötus #52215 Sziasztok.
Nekem az lenne a kérdésem / kérésem, hogy most vagyok végzős és a zenetanáromat kéne valamivel meglepni, megajándékozni.
Tehát a kérdésem az, hogy mivel?
(tudok énekelni is, teát ez is egy jó megoldás, de akkor írjátok le a zene címét, meg hozzá egy ajándékot is, mert csak az éneklés nem elég)
A válaszokat legkésőbb 2010. május 20.-ig kérem!!
Előre is nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon köszönöm!! -
#52214 me adsl -
#52213 Ha lassú nettel seedelik, és még úgy is kevesen, akkor nem tudsz mit csinálni. Ráadásul ha free torrent, még szarabb a helyzet. -
#52212 Sziasztok!
Tudna valaki egy jó oldalt,fórumot ajánlani ahol kiderítenék nekem a kép alapján ,meg persze minden más technikai adat megadásával hogy mi az istenért ilyen szar a letöltési görbém? -
#52211 aqua.hu -
#52210 azt a 3 gigás videót hogyan tudnám a lehető legkisebb veszteséggel megmenteni? 15 perces, a 2. percnél van valahol a szakadás, ha lejátszóval rámegyek, hogy mentés másként, azt a 2 percet vissza tudjka állitrnai viszont onnantól nem. nem lehet valahogy megcsinálni hogy az elejét kihagyva a végétől mentse? -
#52209 Hali! Ipon-on kívül tudtok még esetleg 1-2 online shop-ot, ahol érdemes körülnézni hardver ügyben? Tehát lehetőleg megbízható legyen, és ne bazi drága. -
#52208 dobtkiacsábaponthu -
#52207 akkor is csak kattog meg lefagy -
#52206 hát ha kamera minidv-re vesz mit csináljak?:D -
#52205 kazettán? velkám in dő 21. szencsöri