64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • pxxl
    mielött újra rakod a zikszpét letöltöd a drájvereket, kiírod dvd-re, vagy pendrájvra, és onnan veszed a cuccokat, aztán lesz interneted :)

milyen gép? lehet érdemesebb lenne akkro már win7-et rakni.
  • miki10
    sziasztok!!

újra szeretném telepiteni a gépet xp-vel.
    és ha ujra telepitem nincs internet és nincs hozzá az alaplap driver-em.

hogyan tudok internetet csinálni?
  • Blum
    Hardware fórumba?
  • pxxl
    sztem Sydney Samson - River side vagy valami hasonló finom zene :D
  • Bötus
    Sziasztok!
    Nekem az lenne a kérdésem / kérésem, hogy most vagyok végzős és a zenetanáromat kéne valamilyen dallal meglepni, megajándékozni.
    Tehát a kérdésem az, hogy milyennel? Jó lenne valami búcsúztatós dal.
    A válaszokat legkésőbb 2010. május 20.-ig kérem!!
    Előre is nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon köszönöm!!
  • Lacee86
    Hát vírus nem hiszem, viszont a vinyó eléggé teli van, és szörnyen töredezett lehet.
  • hungaro
    Hát valószínű, hogy egy vírus be támadta a gépedet,vagy tele van a vinyó,vagy túl sokat ment egyfolytában.
  • Barny
    Sziasztok,szeretnek toletek tanacsot kerni.Lentebb lathato a jelenlegi konfigom.
    Szval huztam a processzort.365 fsb-re van beallitva,12:10 aranyban a ramokkal.Szerintetek hogy lenne jobb?
    Ha a ramok is 365 mhz-n mennenek vagy inkabb 438mhz magasabb idozitesekkel?..van ertelme a magasabb orajelnek magasabb idozitesek mellett?...elore is koszonom
  • Lacee86
    :) Nemnem, nem csinál semmit. Olyan, mint ha lefagyott volna a gép, de 1-2 mp múlva újra életre kel. Nem csinálja gyakran, utóbbi napokban fordult elő párszor, de érdekelne h mégis mi a fenétől van ez.
  • tmisi
    Támadnak a virágok.
    Na jó viccet félretéve a vinyón nem keres ilyenkor eszetlenül? Mert nálam akkor volt ilyen.
  • Lacee86
    Hali! Utóbbi napokban azt vettem észre, h néha a gép mint ha 1-2 mp-re lefagyna. Pl. mozgatom az egeret, az egérkurzor megáll 1-2 mp-re, majd megy tovább. Mi a fene lehet ez?
  • kaposi1
    Srácok!

Az elmúlt hetekben torrent sebesség ,ill ingadozással szenvedtem.
    Láttam it a topikban hogy nem egyedül sajna.

Cseréljétek le a kb 300 forintos kábelt a modem és a router között.
    Nálam idáig ez volt a jellemző.
    Most meg stabilan ilyen lett!
    Szerintem érdemes megpróbálni másnak is!
  • Mészy
    Sziasztok!
    Egy verbatim 47512 külső 1 TB merevlemezhez kellene tápot vennem. Tud valaki segíteni, hogy milyen táp kell hozzá? Feszültség, áram, polaritás ezek érdekelnének.
  • manhunt1992
    Hardware vagy szoftveres probléma lehet?
  • plu604
    Speedlink sajnos
  • kifli
    milyen bill? nekem logitech tökéletes winamp-al, ha logitech, tedd fel a setpoint-ot hozzá
  • pxxl
    úgy tudom nem.
  • manhunt1992
    A Tv-nek bírni kell az 1080p-t, mert FULLHD SAMSUNG 102cm-es!!!
  • plu604
    Hali!
    Multimédiás billentyűzetem van, rengeteg hasznos gombbal a két oldalán. Namost, a 80%-ukat ugyan nem használom, de a "következő szám", "előző szám", "play/pause" és "stop" gombok (zenéhez ugyebár) már el vannak kopva. :)
    A lényeg az lenne, hogy ezeket a gombokat csak Windows Media Playerrel tudom használni. Megoldható hogy a Winamp is engedelmeskedjen nekik?
  • pxxl
    attól még lehet 1080p-t nézni. én is néztem már fullhd filmet 1280x1024-en :)
  • hungaro
    Valószínű, hogy nem bírja a monitorod a felbontást!
  • Lacee86
    Hali! Szerintetek egy HD4830 mennyivel fogyaszt többet, mint egy DDR2-es passzív hűtésű 8500 GT? Jelentős lehet a különbség? A 8500 GT húzva is van 20%-kal kb.
  • manhunt1992
    Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy mi lehet a probléma, ha youtube-on akarok nézni 1080p-s HD videót és villog a képernyő? és csak az újraindítás segít a számítógépen! A segítséget előre is köszönöm szépen!!!
  • [HUN]FaTaL
  • Solten
    De minimum kettot, hogy gemer legyen.
  • MR ME
    sztem egy nvidia ferminek örülne
  • Lacee86
    Múltkor volt 1, vki a cipője garanciájáról kérdezett vmit, de ez messze túltesz azon is.
  • kaposi1
    Na ilyen kérést se láttam még errefelé!
  • pxxl
    mindezt hardver fórumban :D
  • Bötus
    Sziasztok.
    Nekem az lenne a kérdésem / kérésem, hogy most vagyok végzős és a zenetanáromat kéne valamivel meglepni, megajándékozni.
    Tehát a kérdésem az, hogy mivel?
    (tudok énekelni is, teát ez is egy jó megoldás, de akkor írjátok le a zene címét, meg hozzá egy ajándékot is, mert csak az éneklés nem elég)
    A válaszokat legkésőbb 2010. május 20.-ig kérem!!
    Előre is nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon köszönöm!!
  • MR ME
    me adsl
  • Lacee86
    Ha lassú nettel seedelik, és még úgy is kevesen, akkor nem tudsz mit csinálni. Ráadásul ha free torrent, még szarabb a helyzet.
  • kaposi1
    Sziasztok!

Tudna valaki egy jó oldalt,fórumot ajánlani ahol kiderítenék nekem a kép alapján ,meg persze minden más technikai adat megadásával hogy mi az istenért ilyen szar a letöltési görbém?
  • MR ME
    aqua.hu
  • akyyy
    azt a 3 gigás videót hogyan tudnám a lehető legkisebb veszteséggel megmenteni? 15 perces, a 2. percnél van valahol a szakadás, ha lejátszóval rámegyek, hogy mentés másként, azt a 2 percet vissza tudjka állitrnai viszont onnantól nem. nem lehet valahogy megcsinálni hogy az elejét kihagyva a végétől mentse?
  • Lacee86
    Hali! Ipon-on kívül tudtok még esetleg 1-2 online shop-ot, ahol érdemes körülnézni hardver ügyben? Tehát lehetőleg megbízható legyen, és ne bazi drága.
  • pxxl
    dobtkiacsábaponthu
  • akyyy
    akkor is csak kattog meg lefagy
  • akyyy
    hát ha kamera minidv-re vesz mit csináljak?:D
  • pxxl
    kazettán? velkám in dő 21. szencsöri