64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#52164 Nem működik azt írja ki nem támogatott formátum! -
#52163 excelel. megnyitsz egy üres doksit, és belehúzod. -
#52162 Ok. :) -
#52161 nekem automatikusan indul a winfossal, megszokás kérdése :D -
#52160 Sztem ő is ismeri a Fraps-ot meg én is ismerem, de nem biztos h mindig eszébe jut az embernek elindítani, aztán mondjuk játék közben vmit le szeretne fotózni az ember, akkor olyan kellemetlen tálca, fraps indít visszalép stb. Meg úgy engem alapból piszkál ez a dolog, h ha XP-n működött akkor itt mi a francért nem. :) -
#52159 használj fraps-ot -
#52158 Ugyanez nálam is felmerült már egy ideje, de nem találtam még rá sajna megoldást. :( Úgyh engem is érdekelne, ha vki esetleg tud. -
#52157 Widows7-nél vajon miért nem működik a PrintScree + Paint progival játékokból a képek kifényképezése.
XP alatt működött.
Most meg csak fekete képernyőt kapok a beillesztésnél!
Viszont asztalról vagy web lapokról megy a fényképezés most is!!
Légyszi segítsen valaki ha tud rá magyarázatot! -
#52156 Küldetek nekem emailbe egy fájlt aminek a kiterjesztése SHS.
Ezt mivel tudom megnyitni hogy eltudjam olvasni a fájl tartalmát? -
sanyiute #52155 kösze a választ ! -
tmisi #52154 Úgy próbáltad már, hogy a képet írod ki (tehát telepítős lemez lesz)?
Nekem is volt olyan játék, ami pont nem fért rá még eredeti RAR-os verzióban sem.
Jó trükk az is hogy DVD-re megy 4 GB a maradék meg CD-re, így nem kell egy teljest lemezt elhasználni azért a kis többletért.
Amúgy sok játéknál csak elrettentés a nagy méret, hogy ne töltsék le warezről, ez is pont egy picivel több, hogy ne férjen ki. -
#52153 Az a gond, hogy az 4,7x1000^3 bájt a 4,56 GB meg 4,56x1024^3 bájt. Üdv a merevlemezek, dvd-k és OS-ek átb@szós világában. A lényeg, hogy nem tudod felírni, csak ha feldarabolod. -
sanyiute #52152 HI all olyan kérdésem lenne hogy van egy játék ami 4,56 GB és nem tudom rá írni a 4,7 lemezre tömörítve se kicsit érdekes na m1 tudnátok olyan meg oldást amivel jobban tudnám tömöríteni vagy esetleg kiírni ? Nero 6 próbáltam de írja hogy nincs annyi a DVD-n mert 4,7 GB-ot lekorlázoz vagy nem tudom 4,5re van valami megoldás?? előre is THX a válaszokat! -
#52151 helyi hálózatba fölösleges a hamachi, lan szervert kell csak indítani, ha lehet. -
#52150 Azt a játékot nem ismerem, de a hamacsit igen!
Valamelyikőtök lesz a szerver (hamachi server client) + hamachi, a másikpedig csak hamchit futtat!
Aki a szerver, az csinál egy szobát, jelszót (mellette fut a szerver is), a másik ugyanazt beirja és csatlakozik, és látjátok egymást!
A játék topikjában azért nézelődj, hogy megy-e hamán, mert vannak gémek amik nemmennek lan-ban! -
#52149 Nem értem hol a gond. Mellesleg a net nem a routerbe megy és onnan megy a két gépbe? Mert ha igen, akkor a kép gépnek egy alhálózatba tartozó IP címei vannak, és innentől kezdve nincs mit megoldani. -
#52148 #52138
Senki?Semmi? -
#52147 Ez csak a kezdet :)
Ha garis akkor szerintem visszaviheted. -
#52146 Helló! Azt szeretném kérdezni, hogy ha 2 év használat után most lett 1 bad sector a merevlemezemen, akkor most várható, hogy legyen több is, vagy ez így egyelőre OK, és amíg nincs 10-20, addig no para? -
#52145 törölj le mindent amit kézzel el tudsz távolítani, majd futtas egy cccleanert, vagy egy tune up-ot -
#52144 Mondjuk van olyan hogy csak a gép újraindítása után törli le a file-t ha használtad az unlockert.
De ez már tényleg csak egy apró reménysugár.
Sajna akkor én nem tudom a megoldást erre! -
tominet #52143 Letöltöttem, futtattam, töröltem, de a hiba továbbra is fennáll, lásd melléklet.
1.kép
2.kép -
#52142 Próbáld meg ezzel törölni!
Engem még sosem hagyott cserben!
Unlocker -
tominet #52141 Próbáltam,de a telepítés közben el akarja távolítani a régit, s ugyanúgy nem tudja! -
#52140 rakd fel újra, és utána szedd le -
tominet #52139 Sziasztok!
Az lenne a problémám hogy van egy program amit nem tudok letörölni mert ezt a hiba üzenetet írja ki:ERROR READING SETUP INITIALIZATION FILE.
Mit csináljak vele?
Válaszokat előre is köszönöm! -
#52138 Sziasztok!
A helyzet az,hogy szeretnék bátyámnmal tiberian sun-t játszani multiban. A két gép egy netet használ (tehát én vagyok B gépnél,A gépre megy a net,és az van megosztva routerrel.)
Megoldható így is a dolog,és ha igen meg tudjátok mondani hogyan? Állítólag hamachi segítségével megoldható,de nem tudom ott mit/hogyan kell állítani
Előre is köszi! -
#52137 Annyira igaz ez az én rendszeremre is hogy magam sem fogalmazhattam volna jobban!
Nálam is alaplapi cd-röl ki kell másolni floppyra a SATA file-ket mert ez nélkül nincs XP telepítés! -
#52136 LOL ahogy leírtam már el is kezded szakadozni,de a letöltés az megy tovább ismét! :( -
#52135 Feltettem bitcometet gyorsan be is tetem egyszerre 5dolgot tölteni jön maxal és most netezek is közbe nem szakad meg! -
Blum #52134 Régebbi utorrenttel próbáld meg. ha azzal sem ok,akkor tényleg csak XP marad... -
#52133 hát akkor passzolok ezek után :( -
#52132 Az alapból be van kapcsolva!
-
#52131 beállítások, bittorrent fül, bal legalsó opció
de csak az újban van benne, a 2.0nál
kicsit visszaveszi a feltöltést alapból h lehessen böngészni rendesen, én nem szoktam bekapcsolni, mert ígyis elég kevés a feltöltésem, de am működőképes mert kipróbáltam annó és full letöltés/feltöltés mellett is gyors volt a böngészés -
#52130 Ilyen opciót nem találtam a beállításainál:(
Esetleg megtudnád mondani pontosan hol van ez? -
#52129 igen sokan erre panaszkodnak am win7 alatt, próbáltad esetleg bekapcsolni utorrentben a szávszélesség kezelés engedését? -
#52128 Majd próbálgatom csak pont az upload miatt kéne a megoldás, de most full feltöltés mellett jó a net nem görcsölök megoldással majd holnap!
Ha Xp alatt jó lenne akkor is Win7-et próbálkoznék,mert nem akarom újrarakni :( -
Blum #52127 Próbáld meg XP alatt. Win7 alatt nekem is ugyanez a problémám volt. Esetleg egy régebbi buildes utorrentet rakj föl. -
#52126 Nem igazán értem amúgy a dolog miértjét.
Ha berakok valamit tölteni mondjuk 2 db 350MB-os fájlt vagy többet(utorrent) akkor behal a net ha visszakorlátozom a feltöltést mondjuk csak 15k-ra akkor jó.(Gondoltam a feltöltés a gondja)
Most ezt a két fájlt töltöm fel de full sávszéllel (650kb/s)és nincs gond.
Szóval nem igen találok összefüggéseket!
-
#52125 :)
smc-n is van, ha egyszer megnyomod akkor ujraindítja csak, ha fél percig nyomod akkor reseteli a beállításokat, nem véletlenűl kérdeztem :)