64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • grebber
    Nem működik azt írja ki nem támogatott formátum!
  • pxxl
    excelel. megnyitsz egy üres doksit, és belehúzod.
  • Lacee86
    Ok. :)
  • MR ME
    nekem automatikusan indul a winfossal, megszokás kérdése :D
  • Lacee86
    Sztem ő is ismeri a Fraps-ot meg én is ismerem, de nem biztos h mindig eszébe jut az embernek elindítani, aztán mondjuk játék közben vmit le szeretne fotózni az ember, akkor olyan kellemetlen tálca, fraps indít visszalép stb. Meg úgy engem alapból piszkál ez a dolog, h ha XP-n működött akkor itt mi a francért nem. :)
  • MR ME
    használj fraps-ot
  • Lacee86
    Ugyanez nálam is felmerült már egy ideje, de nem találtam még rá sajna megoldást. :( Úgyh engem is érdekelne, ha vki esetleg tud.
  • kaposi1
    Widows7-nél vajon miért nem működik a PrintScree + Paint progival játékokból a képek kifényképezése.
    XP alatt működött.
    Most meg csak fekete képernyőt kapok a beillesztésnél!
    Viszont asztalról vagy web lapokról megy a fényképezés most is!!
    Légyszi segítsen valaki ha tud rá magyarázatot!
  • grebber
    Küldetek nekem emailbe egy fájlt aminek a kiterjesztése SHS.
    Ezt mivel tudom megnyitni hogy eltudjam olvasni a fájl tartalmát?
  • sanyiute
    kösze a választ !
  • tmisi
    Úgy próbáltad már, hogy a képet írod ki (tehát telepítős lemez lesz)?
    Nekem is volt olyan játék, ami pont nem fért rá még eredeti RAR-os verzióban sem.
    Jó trükk az is hogy DVD-re megy 4 GB a maradék meg CD-re, így nem kell egy teljest lemezt elhasználni azért a kis többletért.
    Amúgy sok játéknál csak elrettentés a nagy méret, hogy ne töltsék le warezről, ez is pont egy picivel több, hogy ne férjen ki.
  • Zoli007
    Az a gond, hogy az 4,7x1000^3 bájt a 4,56 GB meg 4,56x1024^3 bájt. Üdv a merevlemezek, dvd-k és OS-ek átb@szós világában. A lényeg, hogy nem tudod felírni, csak ha feldarabolod.
  • sanyiute
    HI all olyan kérdésem lenne hogy van egy játék ami 4,56 GB és nem tudom rá írni a 4,7 lemezre tömörítve se kicsit érdekes na m1 tudnátok olyan meg oldást amivel jobban tudnám tömöríteni vagy esetleg kiírni ? Nero 6 próbáltam de írja hogy nincs annyi a DVD-n mert 4,7 GB-ot lekorlázoz vagy nem tudom 4,5re van valami megoldás?? előre is THX a válaszokat!
  • kifli
    helyi hálózatba fölösleges a hamachi, lan szervert kell csak indítani, ha lehet.
  • ajem kisa
    Azt a játékot nem ismerem, de a hamacsit igen!
    Valamelyikőtök lesz a szerver (hamachi server client) + hamachi, a másikpedig csak hamchit futtat!
    Aki a szerver, az csinál egy szobát, jelszót (mellette fut a szerver is), a másik ugyanazt beirja és csatlakozik, és látjátok egymást!
    A játék topikjában azért nézelődj, hogy megy-e hamán, mert vannak gémek amik nemmennek lan-ban!
  • Zoli007
    Nem értem hol a gond. Mellesleg a net nem a routerbe megy és onnan megy a két gépbe? Mert ha igen, akkor a kép gépnek egy alhálózatba tartozó IP címei vannak, és innentől kezdve nincs mit megoldani.
  • greg benz

Senki?Semmi?
  • Met
    Ez csak a kezdet :)
    Ha garis akkor szerintem visszaviheted.
  • Zoli007
    Helló! Azt szeretném kérdezni, hogy ha 2 év használat után most lett 1 bad sector a merevlemezemen, akkor most várható, hogy legyen több is, vagy ez így egyelőre OK, és amíg nincs 10-20, addig no para?
  • kifli
    törölj le mindent amit kézzel el tudsz távolítani, majd futtas egy cccleanert, vagy egy tune up-ot
  • kaposi1
    Mondjuk van olyan hogy csak a gép újraindítása után törli le a file-t ha használtad az unlockert.
    De ez már tényleg csak egy apró reménysugár.
    Sajna akkor én nem tudom a megoldást erre!
  • tominet
    Letöltöttem, futtattam, töröltem, de a hiba továbbra is fennáll, lásd melléklet.

1.kép
    2.kép
  • kaposi1
    Próbáld meg ezzel törölni!
    Engem még sosem hagyott cserben!
    Unlocker
  • tominet
    Próbáltam,de a telepítés közben el akarja távolítani a régit, s ugyanúgy nem tudja!
  • pxxl
    rakd fel újra, és utána szedd le
  • tominet
    Sziasztok!

Az lenne a problémám hogy van egy program amit nem tudok letörölni mert ezt a hiba üzenetet írja ki:ERROR READING SETUP INITIALIZATION FILE.
    Mit csináljak vele?

Válaszokat előre is köszönöm!
  • greg benz
    Sziasztok!

A helyzet az,hogy szeretnék bátyámnmal tiberian sun-t játszani multiban. A két gép egy netet használ (tehát én vagyok B gépnél,A gépre megy a net,és az van megosztva routerrel.)
    Megoldható így is a dolog,és ha igen meg tudjátok mondani hogyan? Állítólag hamachi segítségével megoldható,de nem tudom ott mit/hogyan kell állítani

Előre is köszi!
  • kaposi1
    Annyira igaz ez az én rendszeremre is hogy magam sem fogalmazhattam volna jobban!
    Nálam is alaplapi cd-röl ki kell másolni floppyra a SATA file-ket mert ez nélkül nincs XP telepítés!
  • grebber
    LOL ahogy leírtam már el is kezded szakadozni,de a letöltés az megy tovább ismét! :(
  • grebber
    Feltettem bitcometet gyorsan be is tetem egyszerre 5dolgot tölteni jön maxal és most netezek is közbe nem szakad meg!
  • Blum
    Régebbi utorrenttel próbáld meg. ha azzal sem ok,akkor tényleg csak XP marad...
  • MR ME
    hát akkor passzolok ezek után :(
  • grebber
    Az alapból be van kapcsolva!
  • MR ME
    beállítások, bittorrent fül, bal legalsó opció
    de csak az újban van benne, a 2.0nál

kicsit visszaveszi a feltöltést alapból h lehessen böngészni rendesen, én nem szoktam bekapcsolni, mert ígyis elég kevés a feltöltésem, de am működőképes mert kipróbáltam annó és full letöltés/feltöltés mellett is gyors volt a böngészés
  • grebber
    Ilyen opciót nem találtam a beállításainál:(
    Esetleg megtudnád mondani pontosan hol van ez?
  • MR ME
    igen sokan erre panaszkodnak am win7 alatt, próbáltad esetleg bekapcsolni utorrentben a szávszélesség kezelés engedését?
  • grebber
    Majd próbálgatom csak pont az upload miatt kéne a megoldás, de most full feltöltés mellett jó a net nem görcsölök megoldással majd holnap!
    Ha Xp alatt jó lenne akkor is Win7-et próbálkoznék,mert nem akarom újrarakni :(
  • Blum
    Próbáld meg XP alatt. Win7 alatt nekem is ugyanez a problémám volt. Esetleg egy régebbi buildes utorrentet rakj föl.
  • grebber
    Nem igazán értem amúgy a dolog miértjét.
    Ha berakok valamit tölteni mondjuk 2 db 350MB-os fájlt vagy többet(utorrent) akkor behal a net ha visszakorlátozom a feltöltést mondjuk csak 15k-ra akkor jó.(Gondoltam a feltöltés a gondja)
    Most ezt a két fájlt töltöm fel de full sávszéllel (650kb/s)és nincs gond.
    Szóval nem igen találok összefüggéseket!
  • MR ME
    :)
    smc-n is van, ha egyszer megnyomod akkor ujraindítja csak, ha fél percig nyomod akkor reseteli a beállításokat, nem véletlenűl kérdeztem :)