!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy Restarttal megoldódott minden problémám! 😄

Bocs a felesleges hülyeségért...

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Ja,és ha Felhasználó/Asztal-ból törlöm,az asztalon ugyanúgy ott marad...ezt írja...

"Többé már nincs a következõ helyen: C:/Felhasználók/****/Asztal...."

Én lennék ennyire nub? 😮 Még soha nem volt ilyen probléma.

Azelõtt is ezt írta,mielõtt töröltem õket az Asztal mappából....

Zene azért van ott,mert a youtube downloader oda van beállítva,oda szedje le...eddig nem volt soha gond,ha nem kellett akkor simán töröltem. dds fájlok meg azért voltak ott,mert egy játékhoz autókra festegettem és azt tényleg nem tudom máshova rakni....DE eddig azzal sem volt soha gond. Amikor végeztem,simán töröltem és kész.

Zene és fájlok mit keresnek az asztalon? Oda parancsikonok valók. Ha meg a böngészõ oda tölt, tessék átállítani. Amúgy Win7-et még nem volt alkalmam megismerni, de gondolom ott is van C:\Users mappa. Bemész a Felhasználóneved/Desktop (ha magyar Win, akkor Asztal a neve) mappába, ott van minden ami az Asztalon van. Próbáld meg onnan törölni a dolgokat.

Az miért van,hogy akármit is akarok törölni asztalról (zenét,dds fájlokat,vagy egy sima parancsikont...)azt írja ki,hogy "Elem nem található". Csak olyan van,hogy Újra vagy Mégse....most mi a francot csináljak?

pxxl
gondolom hogy ne kelljen visszatekerni xD

All hail the double x!

XD...de mégis minek? 😮 😄

[HUN]FaTaL
És milyen cdrõl telepítsen? lol

Guru: Szedjél le másik releaset sztem.

http://goo.gl/gd6Zi5

duracellmumus
NF7 ügyben tudok segíteni, ha leírod mi a baj.

Apunak mindig igaza van! Most is.

duracellmumus
rakjál bele egy 52x-es lg cd játékost, és fel fog menni😊))

Nem volt eléggé feltörve a teleplemez.

Apunak mindig igaza van! Most is.

Törölt felhasználó
há ja,ez van,de amm a régi hoszabítóval az msi lapomat 2.5 évig használtam ott is megbaszott az áram,de ott nem csinált ilyet!Amm fateromhoz elvittem a gépet amikor gigabyte alaplap volt benne és ott is csinálta a faszságát.
pxxl
<#wilting> had gratuláljak. már az elsõ áramütésnél keleltt volna gyanakodni. de hát saját hibájából tanul az ember a legjobban <#taps>

All hail the double x!

pajti
Az lesz! XD köszi😊

gurubefree
Windows 7 telepitese . CD/DVD device driver hianya miatt leallitja a telepitest es telepito CD-t ker <#falbav>

ASUS M4A78T-E ; 2x500GB RAID1 ; 2 x Samsung DVD-RW

Valaki mondhatna valami otletet. Koszi

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Törölt felhasználó
amikor kihúztam a vga kábelt a videókaribol mert ki akartam tisztítani a gépet,akkor rendszeresen megbaszott az áram,holott ki volt kapcsolva a táp😄De amióta megvettem ezt a túlfeszültség védõs hoszabítót,és kidobtam a kb 10 éves elosztókat azóta nem csinálja.Most hogy belegondolok lehet ez basztatta a giga lapot is<#hehe>
pxxl
egyik haverom mesélte hogy mikor divatba jött a cd-s autórádió, a haverja ment hozzá hogy írjon fel neki a cd-re 16x egy számot <#idiota> <#hehe>

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
Szerintem legjobb. 😊 Legalább tudok csinálni listát, nem összevissza játsza, aztán keresgélhetem az új számot, amit ráraktam, hogy hanyadik is lett. 😄

Lacee86
Pedig sztem az enyém is abban játsza, elég régi darab.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

pxxl
lol rámásolási sorrend <#nyes> az korrekt <#idiota>

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
Nekem kocsiban pl. rámásolási sorrendben játsza. De a régi MP3 lejátszóm ABC rendben játszotta. Van amelyik meg random.

pxxl
abc sorrend van általában, a fájlneveket figyelembe véve.

All hail the double x!

pajti
a pendrive mi alapján rakja sorrendben az mp3-as zenéket? Adott 1 könyvtár rakok bele zenéket de összevissza játsza le.. nem ABC sorrendben. <#szomoru1> próbátam már a dátumot átnevezni, ID tagot is töröltem..

Én már jártam olyan helyen, ahol Mercury táp volt a gépben és nemcsak a gép, hanem a monitor is megrázott picit ha hozzáértem. <#hehe>

Met
nem tudom eldönteni, hogy örülsz ennek vagy nem <#idiota>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Solten
SADF:ASDSD

Saor Alba

MR ME
kiábrándúlt belõled

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Solten
lol

Saor Alba

pxxl
<#fejvakaras> vát?

All hail the double x!

Törölt felhasználó
Császtok,az hogy lehet hogy amióta túlfesz védõs hosszabítóm van sose basz meg a vga kábel?<#hehe>
Bruk
Tudom, de itt mi felénk 18 év alatt ismerõs nélkül hiába keres az ember diákmelót... de mire nyár lesz betöltöm a 18-at. 😉

Na de nem offolok tovább.

MR ME
már vége a nyárnak 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Sziasztok. Nekem az lenne a kérdésem, hogy:
Van egy Asrock P43DE alaplapom. ezen a lapon van egy 5.1es hangkártya, melyet 8 kimenetesre is lehet állítani. Azonban hiába állítom 6 csatornásra, 4-re vagyy 8ra, mindíg csak az elõlapi csatlakozón ad hangot, illetve a hátsó kimenetek közül mindíg csak az egyiken, függõen attól, hogy hány csatornára van állítva. A windows pedig csak 2 csatornát ismer fel. driver fennt, frissítve. A program amivel szeretném használni az a Traktor DJ studio 2.
Várom az ötleteket.
Köszi.
Bruk
Na ez meg a másik hogy erre a gépre bõven elég az xp. Majd ha sikerül végre kerítenem valami nyári melót (mert ugye még most csak arra mehetek) akkor veszek egy gépet. 😊

MR ME
énis így voöltam vele, aztán felraktam az elsõ RC-t, és azt vettem észre h hoppá 2 hónapja elõ se vettem az xp-t 😄 szal törlés is lett a vége, nekem nagyon bejött a win7, semmiféle kompatibilitási problémám nem volt, játékok és minden teljesen jól fut rajta, csak ajánlani tudom ha van géped alá

Bruk
Láttam már a win7-et csak mire odajutottam volna a gép elé hogy megnézzem, mindig olyan állapotba kerültem hogy már nem érdekelt. 😄D De amúgy majd kipróbálom. Most még ez az xp tökéletesen és megbízhatóan mûködik, szóval egy ideig maradok ennél... 😊

MR ME
jó a win7, majdnem jogtisztán is használható 😊

Bruk
Nekem jogtiszta xp-m van, keresztapámnak vista, de azt semmi pénzért nem telepíteném. A win7-re kíváncsi lennék, de arra is csak jogtisztán.

pxxl
na a 64 bites xp az a másik nagy marhaság. <#wow3> rakjál vistát vagy win7-et.

All hail the double x!

Mitõl lehet az, hogy mióta feltettem a win7-et, csak monoban szól a hang a gépen? Beállításokat néztem, nem találtam ilyet, másik drivert is kipróbáltam. Sima alaplapi hangkártyát (Ac97) használok.

Hello.

Azt szeretném kérdezni hogy a Win XP tényleg csak 2 magot támogat??
Szóval ha a felraknék most egy 64bites XP-t úgy hogy négy magos procim van akkor csak 2 magot ismerne fel?

Corsair AX850 | ASUS P5Q | Intel Core2 Quad Q9550 3.83Ghz | Kingston 1066Mhz 4X2Gb DDR2 | ASUS HD6950 DirectCu II 2GB | Samsung 2333SW | Razer Lycosa Mirror | Logitech G27, G9, G35, Z4, C910

És már megoldottam reinstallal.

* Igen a byte lite versionok meg stb k tlee voltak buggal emlékszem az nekem is baszta a csõröm de a pyro version 6.0 final bugmentes. Olyan szinten hogy ezt még tavaly januárban szedtem le és írtam ki dvd re aztán jópárszor volt win ujrahúzva, és egyetlen hibába se ütköztem.
* DX10 meg müködik, stalkerben (clear sky) és crysisban próbáltam.
* Muszáj zone alarm mert ha nincs akkor lekapcsol a net, biztonsági protokoll..

MR ME
buherált windowsal ne csodálkozz ha bármi beszarik...

Solten
Hi. Teleszemetelest ne vedd mar ennyire komolyan 😊 Ismerem es hasznaltam, csak baj volt veluk, rengeteg programot fel se lehetett telepiteni rajuk, bar en nem jatszok versenyszinten es arra biztos tokeletesek, de nagyon utalom a moddolt XP-ket 😊

Egyebkent szvsz a Zone alarm-al lesz a problema, talan utkozik valamivel, passz. Eseteleg probalkozz masik tuzfallal.

#49160: jah, XP + DX 10 lol.. 😊)

Saor Alba

pxxl
DX10 xp alá? <#worship> ennyit a buherált xp-rõl <#wave>

All hail the double x!

Hi solten!
Te még anno az értelmesebek közé tartoztál, azt hittem ismered az olyen modifikált "gamer" xp ket. Nekem ez az van már 2 éve (Byte XP xtreem pyro). Az hogy van benne jó pár portable apps meg csomó dolgot kivettek meg van dx10 az lófasz mert én is meg te is meg bárki hozzáértõ meg tudja csinálni. Azt a mondatot meg hogy teleszemetelem a gépem mindenfélével kikérem magamnak.. Ez a gép nem ment le temp fájlokat netrõl szándékosan, a böngészõ is töröl mindent kilépéskor. Naszal a lényeg amit mondani akartam hogy ne nézzetek hülyének hogy van windows7 meg milyen jó és szar xp, de én versenyszinten cod waw ozok és nekem az a fontos hogy ha nyomok alttabot pl játék közben, akkor nelegyen 2-3 mp ig connection interrupted, mint egy sima xp n vagy bármilyen op rendszeren, hanem azonnal menjn tovább a játék. Semmi gondolkodás nélkül. Továbbá jelentõs plusz fps-t is kapok. Ugyanilyen konfiggal rendelkezõ emberek mindig néznek hogy én milyen fps-eket kapok, és ez nem véletlen.
Shrikee

Zetorg
õs 17-es samsunghoz adtak még annak idején.

ez egy elsa ecomo 24h96 nevezetû cucc.

kerestem, de sehol sem találtam semmit. ami találatot ad google, mind ilyen driver detective szerû cucc.

CopyKing92
jah igaz XD CRT 😄 uuh szorry bár lehet ahoz is van O_O ki tuggya milyen gyártó 😄

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Lacee86
CRT-hez driver? Ilyet se hallottam még.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Zetorg
nincs. eszembe sem jutott, mert sosem használtam monitorhoz drájvert.
megnézem a típusát és keresek hozzá valamit, hátha megjavul...