!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocs a felesleges hülyeségért...
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
"Többé már nincs a következõ helyen: C:/Felhasználók/****/Asztal...."
Én lennék ennyire nub? 😮 Még soha nem volt ilyen probléma.
Azelõtt is ezt írta,mielõtt töröltem õket az Asztal mappából....
Nem volt eléggé feltörve a teleplemez.
Apunak mindig igaza van! Most is.
All hail the double x!
ASUS M4A78T-E ; 2x500GB RAID1 ; 2 x Samsung DVD-RW
Valaki mondhatna valami otletet. Koszi
ゾルターン
All hail the double x!
http://goo.gl/gd6Zi5
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
http://goo.gl/gd6Zi5
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Na de nem offolok tovább.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Van egy Asrock P43DE alaplapom. ezen a lapon van egy 5.1es hangkártya, melyet 8 kimenetesre is lehet állítani. Azonban hiába állítom 6 csatornásra, 4-re vagyy 8ra, mindíg csak az elõlapi csatlakozón ad hangot, illetve a hátsó kimenetek közül mindíg csak az egyiken, függõen attól, hogy hány csatornára van állítva. A windows pedig csak 2 csatornát ismer fel. driver fennt, frissítve. A program amivel szeretném használni az a Traktor DJ studio 2.
Várom az ötleteket.
Köszi.
All hail the double x!
Azt szeretném kérdezni hogy a Win XP tényleg csak 2 magot támogat??
Szóval ha a felraknék most egy 64bites XP-t úgy hogy négy magos procim van akkor csak 2 magot ismerne fel?
Corsair AX850 | ASUS P5Q | Intel Core2 Quad Q9550 3.83Ghz | Kingston 1066Mhz 4X2Gb DDR2 | ASUS HD6950 DirectCu II 2GB | Samsung 2333SW | Razer Lycosa Mirror | Logitech G27, G9, G35, Z4, C910
* DX10 meg müködik, stalkerben (clear sky) és crysisban próbáltam.
* Muszáj zone alarm mert ha nincs akkor lekapcsol a net, biztonsági protokoll..
Egyebkent szvsz a Zone alarm-al lesz a problema, talan utkozik valamivel, passz. Eseteleg probalkozz masik tuzfallal.
#49160: jah, XP + DX 10 lol.. 😊)
Saor Alba
Te még anno az értelmesebek közé tartoztál, azt hittem ismered az olyen modifikált "gamer" xp ket. Nekem ez az van már 2 éve (Byte XP xtreem pyro). Az hogy van benne jó pár portable apps meg csomó dolgot kivettek meg van dx10 az lófasz mert én is meg te is meg bárki hozzáértõ meg tudja csinálni. Azt a mondatot meg hogy teleszemetelem a gépem mindenfélével kikérem magamnak.. Ez a gép nem ment le temp fájlokat netrõl szándékosan, a böngészõ is töröl mindent kilépéskor. Naszal a lényeg amit mondani akartam hogy ne nézzetek hülyének hogy van windows7 meg milyen jó és szar xp, de én versenyszinten cod waw ozok és nekem az a fontos hogy ha nyomok alttabot pl játék közben, akkor nelegyen 2-3 mp ig connection interrupted, mint egy sima xp n vagy bármilyen op rendszeren, hanem azonnal menjn tovább a játék. Semmi gondolkodás nélkül. Továbbá jelentõs plusz fps-t is kapok. Ugyanilyen konfiggal rendelkezõ emberek mindig néznek hogy én milyen fps-eket kapok, és ez nem véletlen.
Shrikee
ez egy elsa ecomo 24h96 nevezetû cucc.
kerestem, de sehol sem találtam semmit. ami találatot ad google, mind ilyen driver detective szerû cucc.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."