64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
RAMyMamy #54484 az lesz az, köszi
#54481: még le se tudtam volna fényképezni, mert kb. 1 mp alatt lement, de majd ma megnézem, kösz -
#54483 Szerintetek a vinyót károsíthatja ha a gép egy 120w-os mélynyomó mellett van?
A gép használaton kívül van -
#54482 "viszont a proci terhelésére nem találtam egy jó programot sem, régen volt vmi, amivel proci+memóriát lehetett terhelni, csak nem tudom a nevét. én arra gyanakszok, hogy az a gyári amd-s hűtő kevés. szerintetek?"
Prime95 -
Puhos #54481 Amikor bejön a kék képernyő /kék halál/, akkor ott van egy számsor ami így kezdődik STOP: 0x..... ezt a sor írd ki magadnak és keress rá a neten, hogy mi okozhatja a kék halált. -
gregtom6 #54480 Mivel képfeldolgozással kapcsolatban nem találtam topikot, és a Photoshop topikban értelmetlen lenne feltenni a kérdést, ezért itt kérdezem:
Azt hallottam, hogy a képfeldolgozásban, azon belül is szűrésnél az elforgatáshoz súlymátrixot használnak.
Valaki elmondaná nekem, hogy az ilyen elforgatás hogy történik, mi az a súlymátrix, stb.?
Google nem segített.
Help pls! -
#54479 teszteld le vagy intelburn-el, vagy orthossal, vagy everest is tud teljes rendszerterhelés csinálni...de igazából intelburn ami totálisan megküldi a procit -
RAMyMamy #54478 hali
adott egy gép:
FSP 400W FSP400-60APN PFC 80+
ASUS HD4830 512MB GDDR3
Gigabyte GA-770T-D3L
2x 2GB 1333MHz DDR3 RAM Kingston (KVR1333D3N9/2G) CL9
AMD Phenom II X4 955 Black Edition
1 dvd író
1 vinyó
Windows 7 Ultimate x64
semmi nincs húzva, minden alap órajelen megy. pár játék lett kipróbálva rajta.
ezek közül, amik mennek:
the witcher
far cry 2
amik pedig nem, újraindul a gép:
ghost recon advanced warfighter 2 - kékhalál is van
devil may cry 4 - beakad teljesen a hang pár mp-re, nincs kép, aztán restart
burnout - ettől ritkán van restart, nagyrészt játszható
windowsban szépen mennek a dolgok, lehet netezgetni meg minden, semmi gáz nincs vele. biosban néztem procihőt, ott 40-43°C között mozog, windowsban, everesttel meg 80°C-ot ír. (valamelyik biztos szarul írja ki sztem :S) szétszedtük a gépet, elég meleg volt benne minden, főleg a táp+proci környékén
lefuttattam egy furmarkot, kb. 5-6 perc erejéig, 70-73°C fölé nem nagyon ment, szerintem videókártyával nincs baj
viszont a proci terhelésére nem találtam egy jó programot sem, régen volt vmi, amivel proci+memóriát lehetett terhelni, csak nem tudom a nevét. én arra gyanakszok, hogy az a gyári amd-s hűtő kevés. szerintetek? -
#54477 ne csinálj sok/több lemezműveletet, és eressz rá egy GetDataBack-ot a winyóra. -
#54476 sziasztok!
Bratyi letörölt néróval csomó könyvtárat. egy kivételével megtalált mindent a lombtárba. az az 1 hova tünhetett? s valahogy vissza tudom hozni? win 7 32 bit. azért is írom ide is, mert a weinyóról hátha valahogy vissza lehet állítani.
köszi -
#54475 Értem. Hát, akkor tényleg nem árt alaposan utánajárni, h kitől vesz az ember. -
#54474 nagyon nem, de majd meglátod úgyis :) simán csak egy fórum ahol emberek adnak-vesznek, nincs köze semmiféle "nagyhatalomhoz" aki levesz a pénzből, cserébe ha nem megbízható emberbe futsz bele akkor magadnak kell utánajárnod a dolgaidnak... -
#54473 Oks, köszi. Hasonló működésű az oldal amúgy, mint a Vatera? -
#54472 van egy ilyen topik, hogy kivel érdemes üzletelni, ott rákereshetsz az emberekre, hogy kinek hány pozitív értékelése van :) -
#54471 Na ez jó hír, majd körülnézegetek. -
#54470 énis itt vettem :D -
#54469 proceszorból szerintem abszolút érdemes használtat venni (itt vettem q9550-emet is)
Vga-t nem vennék használtan, mert az szokott tönkremenni, a processzorok meg nemsűrűn (normál használat melett)
Szóval nekem procit még a büdös életbe nem kelett gariztatnom. :) -
#54468 pn-n nekem eddig csak jó tapasztalatom van, vettem már procit és memóriát is, el is adtam 1-2 dolgot, eddig semmivel nem volt semmi para -
#54467 Szted érdemes használt procit venni innen? Mert nekem az kellene majd, de nem nagyon van rá pénzem, viszont meghalok már ettől a Pentium D-től... -
#54466 hardverapro.hu -
#54465 szar az író? vagy csak alllergiás arra a fajta lemezre, esetleg próbáld meg másikkal, ill firmware frissítés esetleg -
Ironman2 #54464 Ki kellett már dobnom emiatt 2 lemezt. -
Ironman2 #54463 Sziasztok! Mitől van az hogy kiirom a dvd-t,rendben lezajlik az irás,de utána nem lehet beolvasatni sehol sem a lemezt.Minden iróprogram jónak jelzi a lemezeket,és fel is irja az adatokat,de a Nero-nál észrevettem hogy nem tudja lezárni rendesen a lemezt,nem megy végig a lezárási folyamat. -
#54462 Kérdés, lehet-emég találni apróhirdetésben ilyesmit. -
#54461 Na, a 2600-ast azt felvetettem én is. :) -
#54460 pfúúú van benne 256 KB L2 :D am ebbe a gépbe én nem nagyon vennék már semmit. max a 2600ast.
jut eszembe valahol van egy cerka procim otthon az egyik dobozban :D meg egy amd is hever valahol. -
#54459 Azért ez Celeron D. Mondjuk ne már, h az 1650-et nem hajtotta ki a 3 GHz-es P4... Ettől függetlenül ezt a kártyát sem éri meg. -
#54458 emberek! egy CELERONHOZ? :O halló! halál felesleges! az én P4 3.0 HT-m sem hajtotta ki rendesen az x1650-et nemhogy egy szar celeron... -
#54457 EZ azért már valamivel jobb választás? :) -
#54456 Azt elvileg igen, de 25 ezret ebbe a sz*rba kár lenne ölni. Keresgélned kellene vmi régebbi használt karit, ami AGP-s és azért tud is vmit. Pl. HD 2600 Pro vagy XT, vagy nVidia részről esetleg 7600 vagy 7800 GT. -
#54455 667Mhz
mondjuk az első kép az nem noti memória :) az egy sima ddr2 -
balcsi70 #54454 Kezdek rájönni,gondolom az egyik PC-s a másik Laptop-os kártya. Így van?
A MHz is stimmel? -
#54453 A lényegre megkaptam a választ köszönöm :)
De amúgy képes lennék mondjuk a Cod 4-et játszani vele szaggatás nélkül?
Proc: Intel Celeron D 335 2,8Ghz Single Core
Fizikai Mem: 758 MB
-
balcsi70 #54452 Sziasztok.Egy olyan kérdésem van hogy van a laptopba egy ilyen memóriakártya. 1Gb 2Rx8 PC2-5300S-555-12 Azt nem tudom kivenni ebből hogy hány MHz-s. Találtam oldalakat ahol van ilyen kártya egyforma paraméterekkel de a bevágás mégis máshol van. Itt ennél kártyaszinte középen van a bevágás. Ennél kártya 2 meg majdnem a szélén.(nekem ilyen kellene-de hogy létezik hogy mégis a kettőnek egyforma a paraméterei? Előre is köszöntem a segítséget. -
amdopteron #54451 halle van egy laptopom egy dell latitude d 600 bekapcsoltam és rózsaszín a kép olyan mintha a kijelző vagy szalagkábel de az inverter nél nagyon melegszik elképzelhető hogy az inverter csinlja ezt a hibát ??? -
#54450 Igen, de én a helyedben nem ölnék pénzt annak a lapnak a fejlesztésébe. Ez a kártya elég gyenge, és ahhoz képest őrült drága. -
#54449 Sziasztok, pls help!
EZ a videókártya illeszkedik az alaplapba?
Válaszotokat előre is köszönöm :) -
Puhos #54448 Annyival jobb, hogy a két memóriamodul egyben van csomagolva, illetve le van tesztelve, hogy "együtt dolgoznak", tehát dualban dolgoznak. -
MiMeleg #54447 Azt olvastam, hogy a Dual Kitek jobbak, ennek mennyi a valóság alapja? -
#54446 Én a helyedben inkább 2 db 2 gigás modult vennék, pl. ilyet. Mondjuk az sztem hülyeség, h a Geil RAM nem kompatibilis a Giga lappal, de amúgy Kingston is ugyanolyan jó. -
MiMeleg #54445 Sziasztok!
A köv megoldandó feladatom lenne, amiben a segítségeteket kérem:
nyáron vettem az alábbi gépet:
Gigabyte GA-770TA-UD3
AMD Phenom II 925 2.80Mhz AM3 Box
Powercolor AX5770 1 GBD5-DH 1 G DDR5
Fsp FSP400-60APN
ehhez vettem egy Geil memóriát (azóta kiderült,hogy kompatibilitási problémái lehetnek az alaplappal) ami azóta folyamatosan rossz (többször volt garanciálisan cserélve).
Egyszer a gép volt szervizben ahol azt tanácsolták hogy kingmax memóriát vegyek. Mivel megint garis csere van folyamatban és a boltban mondták,hogy kicserélik másik memóriára ezért akarok választani másikat.
Csak hogy lövésem sincs hogy kingmaxon belül melyikre lenne jó cserélni.
Kérlek segítsetek ebből a palettából választani:
http://ipon.hu/webshop/group/4096mb/879/2
(max 20k határig)
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget!