64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Ironman2 #54524 Ja,ezt akartam én is leirni.kösz -
#54523 Nem azok látják, nálad bugzik valami, amúgy tökéletesen működik (notimon az van fent). És miért nem rakod kompakt nézetre és akkor olyan mint régen? -
#54522 és miért kell bejelentkezned a fiókodba h nevet tudj változtatni?
és miért kell hányadéknak kinéznie? és miért kellett a kismillió éve használt smile-kat teljesen másmilyenre cserélni? és miért és miért....ja és miért kellett a régi msn tulajokat azzal szopatni h linket nem lehet rendesen küldeni mert nem alakítja át gyorslinkre?
ezek is egy közösségi oldal szerűeséget akarnak szvsz összehozni ebből az egéészből, de az tuti h amíg nem meuszáj én fel nem teszem megint azt a szart! -
Ironman2 #54521 Gondolom csak azok látják egymást akik az uj rendszert használják.De könyörgöm,miért kellett egy egész oldal az üzenőfalra? -
#54520 tegnapp énis találkoztam vele, tényleg egy hulladék :S -
Ironman2 #54519 Arra válaszoljon valaki hogy ha egy rendszer nem akar bebootolni,akkor hogyan lehet ujraéleszteni megint,ujratelepités nélkül,mert a multkor fordult velem elő hogy bekapcsolom a gépet,és kéri az elején a bootlemezt,holott az előző nap még jó volt a rendszer.Ujratelepités után megoldódott a probléma.Nincs olyan amivel fel lehetne éleszteni a rendszert? -
Ironman2 #54518 Az új 2011-es Msn-t ne használjátok,mert nagyon szar.Nálam meg se jeleniti azokat akik be vannak jelentkezve,és még a 2010-est használják.Vissza kellett állnom a régire,és igy lett jó. -
Ironman2 #54517 Van olyan e-mail cim,amit nálam se továbbit a rendszer.A hotmailos tuti jó,azt használd!(Mivel a hotmail egyenlő a Live-al) -
#54516 Sziasztok,
A következő lenne a problémám: Windows 7 oprendszeren, MSN használat közben jó néhányszor van olyan, hogy a másik fél elküld egy üzenetet de hozzám már nem ér el. Viszont neki nem ír ki semmi olyat, hogy nem tudta kézbesíteni a rendszer. Szóval így random valamikor nem kapok meg üzeneteket. Észlelt már más is ilyen problémát? Esetleg tudna valaki segíteni, hogy ez miért van? -
#54515 Uff, elforgatásra nem hiszem, de szűrésre tudom, hogy 2D (mátrix) konvolúciót használnak. -
gregtom6 #54514 Help!! -
#54513 Az érdekes mert nekem nem updatel, továbbá pl. XPre nincs is új. -
#54512 mert nem engedi bazmeg :S egyből updatel az újra, nem engedi a régit elindítani... -
#54511 Miért nem rakod vissza a régit? -
#54510 közben megoldottam némileg...amsn meg pidgin, de egyik se az igazi, aki meg kitalálta ezt az új msn-t annak bizony a JÓ BÜDÖS KURVA ANYJÁT AZT BAZMEG!!!! faszom de fel tud baszni amikor egy egyszerű programot is szarrá kell bonyolítani meg ha nevet akarok változtatni is lépjek be online fiókba meg minden kurvaanyja mi??? kajak ki kéne végezni ezeket a a fasszopókat!
sry csak most nem kicsit felbaszott :/ -
#54509 sziasztok
van vmi egyszerű program ami kezeli az msn fiókot is de nem kell telepíteni hozzá az új msn-t? mert ez egy rakás szar, én nem vagyok hajlandó ezzel a fossal tovább besezélgetni, tudtommal léteznek alternatív megoldások vki segítsen ha tud vmit plz köszi! -
sanyiute #54508 Hi all olyan kérdésem lenen hogy >Ilyet< Mo-n(Budapesten) melyik boltba kaphatok mert nem találok guglizva -
Ironman2 #54507 Ha túl sok memóriát eszik a Firefox működés közben:
vagy ezt:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/5972/
vagy ezt:
Hozzuk be a rejtett konfigurációt
Annyit kell tennünk, hogy a link sorba beírjuk azt, hogy about:config, majd az ENTER megnyomásával egy szép nagy beállítási listához jutunk. Ebben a listában nem érdemes úgy turkálni, hogy nem tudjuk melyik sor mire való, mert bizony akár tönkre is tehetjük a böngészõt, és csak egy újratelepítés oldhatja meg a problémánkat.
Módosítsunk egyetlen értéket
Kattintsunk a listánkban bárhol és kezdjük el begépelni azt, hogy browser.cache - itt jónéhány ilyen beállítási lehetõséget fogunk találni, nekünk egészen pontosan a browser.cache.disk.capacity sorra lesz szükségünk. Ez alapból 50000-re van állítva - és bármilyen érték alapján is számolódik ez, a szakirodalom azt mondja, ha mondjuk valahol fél- és egy gigabájt közötti memória van a gépünkben, ezt a számot érdemes átírni 15000-re. Ha megnyomtuk az OK gombot, ezt sort kivastagítja a Firefox. Még annyi teendõnk van, hogy újraindítjuk a böngészõt, és ezután már ez a beállítás már aktív is lesz és már nem is fog a program annyi memóriát felemészteni, mint korábban.
-
Ironman2 #54506 A plugin-containert is le lehet tiltani a böngészőben:
about:config
majd ezeket keressük meg,és false-ra kell állitani:
dom.ipc.plugins.enabled;false
dom.ipc.plugins.enabled.npctrl.dll;false
dom.ipc.plugins.enabled.npqtplugin.dll;false
dom.ipc.plugins.enabled.npswf32.dll;false
dom.ipc.plugins.enabled.nptest.dll;false
igy nem nyilik meg külön a plugin-container program,ami zabálja a memóriát -
#54505 Több szálon töltögeti a cuccokat az oldalról (30-ra van állítva de azt hiszem a 8nál nagyobb számot nem is érzékeli). Operában ez alapból aktív, tudtommal Chromeban is. -
#54504 Ha tudnám mi az. :) De amúgy most gyorsabbnak érzem még a Chrome-nál is. -
#54503 Még pipeliningal is lassú :D
Amúgy nem tudom hogy a pipelining alapból miért nincs bekapcsolva. -
#54502 Tök jó, tényleg gyorsabb lett. -
Ironman2 #54501 Firefox gyorsítása,ha valakit érdekel.Nagyon bejön:
1. Indítsuk el a böngészőt.
2. Címsorba írd be: about:config
3. Keresőbe írd be hogy: network.http.pipelining
4. Katt rá 2X
5. Az értéke át fog állni true-ra
6. Most keress egy ilyet: network.http.proxy.pipelining
7. állítsd át true-ra
8. Most ez kell: network.http.pipelining.maxrequests
9. 2X katt és értéknek add meg a 30-at
10. Válasz ki egy üres helyet és jobb klikk- új/new/ - egész/integer/
11. Nevének add meg ezt: nglayout.initialpaint.delay
12: Értéke legyen 0
13. Most megint jobb klikk és új/new/ - logikai/boolean/
14. A neve legyen: browser.turbo.enabled
15. Értéke true
16. Ennyi. Indítsd újra a böngészőt és kész! -
Deathskull #54500 F5, F8 vagy F11 (BIOS függő) megnyomásával betudod hozni a Boot Menu-t, amiben ki lehet választani, melyik eszközről bootoljon. -
#54499 köszi! -
#54498 Hello!
1 órája jöttem haza körülbelül...benyomtam a gépet,msn stb közben el kellett mennem a géptől,köszöntem el msn-n és szó nélkül kikapcsolt a gép.(sosem csinált még ilyet)Első sejtésem a táp volt,de egyelőre nem tudom mi baja van.Vissza kapcsolásnál egyből boot előtt kikapcsol vagy amikor tölt a Win.Most 4-5. próbára bebootol és egyelőre megy a Win is.Átkötöttem APC-ről simán a konnektorba a gépet meg levettem az oldalát és most megy.(ezek után sem elsőre jött be a Win)Ki tudja meddig.Mi okozhatja ezt az esetet? Táp? Ezer % hogy nem túlmelegedés mert ugye negyed órát ha ment a gép...Scythe Ninja van a CPU-n, elöl hátul 12es venti.A táp Gigabyte Superb (azt hiszem 460)
Lehet rá férne egy kis portalanítás nem? Lassan egy éve nem volt.Most benéztem és egyáltalán nem vészes a belseje...direkt úgy van összeállítva a gép, hogy ne porosodjon,meg hangszigetelt a kuckó.
Szval vki ötlet?
Üdv -
#54497 Hali! Vannak youtube-on ezek a 3D-s videók. Ha ezeket ezzel a kék-vörös szemüveggel nézném, akkor lenne vmi 3d-s hatása? :) -
Cat 02 #54496 BIOS password-re csak, hogyan kerüljük ki találatokat ad kb Google :D -
#54495 Dehogynem, valahol tárolja a jelszót. :D
Régen legalábbis lehetett. -
#54494 bios szintű jelszót sztem még azzal se tudja eltüntetni... -
#54493 Jelszót szerintem nem törli. Azt csak elem kivétellel tudod de notebooknál nem tudom hogy hozzáférsz e. -
#54492 és mikor kell azt nyomni mert most csináltam de nem reagált semmit -
#54491 Nem formáz az semmit csak a biost állítja teljesen alapra. -
#54490 Manualban semmi használható infó nincs, elvileg alt+f10-el resetelhető a factory defaults-ra, de nem tudom az mit csinál :S Elvileg formázza a C-t és reseteli a bios-t ergó eltűnik a jelszó -
#54489 Ha jelszót rakott rá akkor sehogy. Ha nem ő akkor a hozzá adott manualban biztos benne van az alap jelszó. Egyébként szerintem van valami gyorsbillentyű ahol arra az egyszeri alkalomra be tudod állítani hogy a cdről induljon. -
#54488 Meg tudnátok mondani h egy acer emachines e728-ba hogy lehet belépni a BIOS-ba? F2-őt ír indításnál, de jelszót kér amit nem tudok. Nem saját gép, segíteni szeretnék ismerősnek, linuxot adtak hozzá és windows-t szeretne. Be szeretném állítani a biosban h dvd-ről bootoljon. -
#54487 ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro Rev.2 -
RAMyMamy #54486 oké
valami jó kis procihűtőt tudtok rá? olyan 5-8e ft között -
#54485 Kapcsold ki az automatikus újraindulást renszerhiba esetén és akkor legközelebb fel tudod írni.
Vagy: Rakd fel ezt és nézd vissza. :)