!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok Megtudná Nekem Írni Valaki hogy az Msi 865PE V Neo2-es Lapokon a Processor Körül mien Kondik talállhatóak ? Elõre is köszönöm ! Esetleg ha tudna róluk képet készíteni valaki az tökéletes lenne ! Pl: Mien Volt és μF számuak ?

SötétBarom
Elképesztõ, hogy van pofájuk ilyen foshegyet eladni 2010-ben. Nem mintha muteromnak hiányozna a 3D teljesítmény, de mégis.. 😄

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Törölt felhasználó
Kösz
Solten
Ha az X4500-rol van szo mindenfele feltetelnek megfelel, (opengl-t, directx-et is tamogat), csak a benne levo 10 db SP ("3D-s megjelenitesert felelo egysegesitett processzorok") miatt atomhurka barmilyen 3D jatekhoz (osszehasonlitaskeppen pl. az AMD-s integraltban 80 van...).

Saor Alba

Solten
Hi. 5770-hez szvsz eleg a CPU. Ha tudsz szerezni inkabb ketmagos Phenom II-t vagy 4 magosat, az meg jobb. Tap okes. A 8 pin csak az aramzabalo 140W-os CPU-knak kell (vagy extrem tuninghoz), szoval eleg ha csak radugod a tapod 4 pineset.

Saor Alba

Törölt felhasználó
PLZ HELP
SötétBarom
Ez tiszta nekem is, de nehogy már egy olyan játék elfektesse, aminek a minimum rendszerkövetelménye 1.2 Pentium. :S Egy kétmagos gépnek giga rammal szoftveresen is tökéletesen kéne futtatnia. :|

Viszont a kérdés marad: nem tud 3d gyorsítást?

Solten
Hello. Intel IGP sokmindenre jo (passziansz) csak jatekra nem alkalmas.

Saor Alba

SötétBarom
Helloka. Van itt nekem egy notim kölcsön, mert épp nincs gépem, és egy elég régi játékot szeretnék tolni rajta, konkrétan a The Fall nevû poszt apoc RPG-t. Ránézésre bõven üti a minimumot a konfig, viszont a játék elképesztõen szarul fut - elképzelhetõ, hogy az alaplapi VGA (valami intel series 4) nem is tud 3D gyorsítást?

A google a barátod. Használd bátran!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

SZiasztok!

A házi mozit össze szeretném kötni a pc-vel.Átdugtak a kábeleket az aux-ba, távirányítón is megnyomtam az aux-t, a gépen is átállítottam 5.1-re sõt ki is próbáltam és csak egyetlen egy hangszóró szól.MEgnéztem minden be van dugva rendesen.Vki tudja, hogy mi lehet a gond?Vagy hogyan tudnám még összekötni más módszerrel a géppel a házi mozit?KÖszi szépen.
Willenbrock
Az smss.exe milyen folyamat tudja valaki?Remélem nem vírus.

Törölt felhasználó
Helósztok jelenlegi konfigom 1 részét most váltom le.
Ezt:
Gigabyte ga m720 us
Amd 4800 dualcore
3 giga ddr2-es ramok.
Erre:
DDR3 2048/1333MHz Kingmax
CPU Athlon II AM3x2 DC 250 3,0G BOX 2M
GA MA770T-UD3 AMD770 AM3 DDR3 PCIE GbE ATX
Nos az lenne a kérdésem hogy ugye van nekem 1 gigabyte 460 wattos nagyon fasza tápom😊
És hogy ez jó-e ehez az alaplaphoz??
Mert ugye az alaplapba a tápból 2 kábel megy,az egyik a nagy 24 pines a másik az a kicsi 4 ágas(vagy nemtóóm hogy hívják),és az lenne a gondom hogy ennél az alaplapnál ez nem 4 hanem 8 ágas.
Mi történik ha az én tápomat erre rákötöm??
Nekem azt mondták hogy csak a 4 magosnak kell a 8 ág és hogy tökéletes a tápom a 2 magoshoz.
Teljesen tanácstalan vagyok hogy mit csináljak.....
A másik kérdésem az lenne hogy most szereztem 1 Asus 5770 Cucore kártyát és hogy ezt a kártyát maximálisan ki tudom használni az új procim mellet??Mert a mostani 4800-as 3ghz-ig van húzva de cpu limitben vagyok!
Vagy vegyek 1 4 magosat inkább??
A válaszokat nagyon várom és nagyon megköszönném!
Solten

10 perce rohogok ezen...

Saor Alba

snake200
"Várom megkeresésüket! Nyomorékok."<#eljen><#taps><#idiota>

teljesen igaza volt én is hasonlo szinten voltam csak az "tréhome" volt.

Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice

MR ME
ezt már olvastam, asszem upc volt amúgy 😄

"de csak azoknak adom meg a tiszteletet,
akik : 1. Szintén megadják, 2. Kiérdemelték, 3. félek tõlük "

legjobb 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

én a 2 éves vidanetes "pályafutásom" alatt ha 100X nem telefonáltam be,hogy csinálják meg ezt a szart,akkor egyszer sem. 😄

Amúgy,egy kicsit OFF,de tanulságos levél 1 internet szolgáltató felé (valszeg trékom)

"A 2009.11.12-én tett internet szolgáltatásban tapasztalt hibabejelentése érdekében
technikus kollégánk 2009.11.13-án megpróbálta orvosolni a problémát, mert Ön akkor
nem tartózkodott otthon, illetve az adatbázisunkban nyilvántartott telefonszámon sem
sikerült a kapcsolatot felvennünk Önnel. Kérjük, amennyiben az Ön által észlelt hiba
még jelenleg is fennáll, jelezze társaságunk felé a 1221-es telefonszámon."

"Kijelentem, hogy a fent említett napon végig az otthonomban tartózkodtam, és a
kollégáját vártam, maguk meg itt buziskodnak velem. Az, hogy mint utólag kiderült,
Önök nem tudnak beírni egy telefonszámot, úgy vélem nem az én hiányosságom. A
megadott címen található lakás nincs körülvéve sem vizesárokkal, nem vezettem
villanypásztort a kaputelefonba, valamint nagytestû harci kutyák sem õrzik azt. Két
kollégájuknak furcsamód már sikerült eljutni a lakásba, valamint felhívni engem a
rosszul rögzített telefonszám ellenére - bizonyára Danny Blue és Christian Panthera
- szintû telepatikus képességeik segítségével. Mivel a kollégája baszott kijönni, és
a hibát nemi szerve ritmikus húzogatásával próbálta elhárítani, az általam érzékelt
probléma még mindig fennáll. 9 -szer pofáztam el maguknak, hogy hibás a modem, amit
Önök biztosítottak. Maguk hülyének néztek, hiszen az Önök adatai szerint minden
rendben.

Ezek után persze még én hívjam fel magukat 10-edjére is, amivel úgy vélem, kimerítik
a pofátlanság határát. Véleményemet az ügyrõl, a szolgáltatásról és a cégükrõl
egyetlen köpéssel kifejezhetem. Öröm az ürömben, hogy ügyintézõik nagyon kedvesek és
segítõkészek, az meg egy másik dolog, hogy a "kapcsolja ki a tûzfalat és a
vírusirtót" - színvonalú tanácsaikkal nyugodtan kitörölhetem ám a seggem. Ha
kellemes társalgásra vágyom, egy más jellegû emelt díjas telefonszámot tárcsázok.
Mellékelten bátorkodtam elküldeni az önéletrajzomat is, mivel ennyi szaktudással én
is rendelkezem, ezért örömmel lennék egy ilyen remek, dinamikus csapat tagja.

Szerencsére szolgáltatásuk ingyenes, vagyis pontosan annyiba kerül, amennyit ér, ez
megmagyarázná, miért is akciós az elsõ három hónapban. Megkísérlem elmagyarázni még
egyszer, utoljára: 1. A problémán forrása a hibás modem. 2. Önök küldenek egy
szerelõt, aki ért a számítógéphez, valamint egy mûködõ modemet, továbbá egy hálózati
kábelt, mivel ez a szar ami itt van, csak fojtogatós szexre alkalmas, másra nem. 3.
Küldenek a szerelõvel egy embert, aki tudja használni a telefont, a kaputelefont,
valamint a liftet, bár jöhetnek lépcsõn is, így ez csupán ajánlott opció. 4.
Kicserélik a modemet. A szerelõ bejön, köszön napszaknak megfelelõen, leveszi a
cipõjét, visszautasítja a felkínált frissítõt és kicseréli a modemet. A közlekedõs
ember kint marad. 5. Aláírom a munkalapot, a szerelõ elköszön és kimegy. 6. Mûködik
a szolgáltatás és mindenki boldog.
Amennyiben a fenti hat pont nem megvalósítható, akkor ne fáradjanak a szolgáltatás
kikötésével, mert kibaszom az egészet a picsába, mivel Önök megvalósították a
szerzõdésszegés fogalmát, ugyanis ez nem szolgáltatás, hanem egy fos. Egy FOS.

Feltételezem, Önök jobban szórakoztak levelem olvasása közben, mint jómagam, de ne
gondolják, hogy viccnek szántam, ez egy kibaszottul HIVATALOS PANASZ. Sajnálom, hogy
méltatlan helyzetbe kerültem maguk miatt, de csak azoknak adom meg a tiszteletet,
akik : 1. Szintén megadják, 2. Kiérdemelték, 3. Félek tõlük. Sajnálatos módon Önök
egyik kategóriába sem esnek bele, ezért hát levelem keserédes hangvétele. Amennyiben
hajlandóak rendesen végezni a munkájukat, akkor Önök felhívnak az általam megadott
telefonszámon, és egy Önök által kiválasztott idõpontban készséggel állok
rendelkezésükre.

Várom megkeresésüket! Nyomorékok.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

MR ME
hát most nem írom le h hova menj 😄

az a baj h itt csak trékom adsl van, 2 megát bír a vonalam szal nevetségesen hangzik de én még annak is örülök h habár éjszaka gyakran leesik a netsebesség 2 megabitre, néha pár percig nincs se telefon se net, de összességében rendesen jön a 10 mega, ez Magyarország, én így szeretlek

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kaposi1
Irigyellek!<#eljen>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kaposi1
Én három éve Externetnél vagyok de ezalatt ha 5x megszakadt a netem sokat mondok.
De ez a mai nap....<#csodalk>

vidanetem volt nekem is. Szoptam is vele. Aztán behúzták a digi-t és most 80/25-ös netre,TV-re,telefonra egy évig 4500-öt fizetek!

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

MR ME
nálam vidanet játsza ezt mostmár lassan naponta h se telefon se net idõközönként :/

kaposi1
Externet!
De most pár perce már stabil.
Viszont a telefon továbbra is süket.<#wilting>

MR ME
az szolgáltatóhiba 😄
vidanet?

kaposi1
Annyiban változott a helyzetem hogy most már két percenként megy el a netem fél órákra.
És már telefon vonalam sincs.<#falbav>

ajem kisa
Nálam xp alatt is volt ilyen jellegü gondom, mexakadozik a torrentnél, ujrajön, aztán a böngészõ is bugzik, egyre lassabb lesz a netem, a torrentet kilõve is!
Aztán egy router ujrainditás megoldja a dolgokat, de csak egy idõre!
Most januártól W7 alatt is ugyanaz a probléma fentáll!:S

kaposi1
Nekem viszont még csak 1 hete van Win 7 és ugyan ezzel a gonddal küzdök.
Ma már megszakadt vagy 10x dél óta!!!!
És ráadásul most semmit sem töltök!<#fejvakaras>

ami bios, a sípolás pedig ahogy az elsõ üziben is írtam: 1 hosszú, 3 rövid. a honlap szerint graf kártya hiba, és igaza is lehet, épp most szedtem ki belõle, (asus en8600gt silent) és tettem vissza a régit és gond nélkül megy a gép egyelõre.. 😊

tulképp. ez jó hír, ugyanis a kártya alig egy éves (3 év gar.) úgyhogy hétfõn szerviz, aztán csere.

háááát... lehet benne valami... mert akkor tapasztaltam ezt elõször amikor egy ilyen jó 30 gigás packot töltöttem sok seederrõl...
most meg megy 2 órája 120-as és eddig még nem történt lecsatlakozás...
csak nagyanyám szólt föl hogy "töltesz le? mert nagyon lassú a net mire én: neeeeem, nekem is lassú😮"<#ravasz1>

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

MR ME
én mindig a vonalra gyanakodtam mert csak akkor szakad ha fullon ment a letöltés
de persze lehet baromira rosszúl gondolom 😊

:/
Csak nem értem, akkor eddig miért nem szarakodott... már több mint fél éve van win 7-em és eddig nem volt ilyen gond vele

MR ME
sokaknak volt ezzel problémája már, nekem is annó szakadozott, vagy nem bírja a vonal, vagy a router, vagy win7 vmi gebasza lehet, de eddig megoldás nem nagyon lett rá

nekem amióta kábelnetem van mondjuk ilyet nem tapasztalok...

Sziasztok!
Kérdésem az volna, hogy miért van az, hogy amikor torrentezek, akkor egy idõ után megszakad a net... eddig nem volt ilyen, csak nemrég kezdte el.
Egy ideig megy, de aztán random idõben megszakad és csak akkor van újra netem, ha ki és bekapcsolom a modemet.
oprendszerem: windows 7
Netem típusa pedig Adsl

MR ME

LoDMaSt
itt: http://www.computerhope.com/beep.htm vagy a googleban keresve nézd meg, hogy hogy sípol a bios, hátha okosabbak leszünk tõle. 😊

@ Hellomarci

hogyan lehet megbizonyosodni róla, hogy haldoklik-e az alaplapom (asus p5b), vagy netán más valami kezdett el bedilizni a gépben?
tegnap este kezdett el fagyogatni a cucc, shut down-ra nem reagált a win, csak a kikapcsoló gombbal tudtam leállítani... újraindítás után sípolni kezdett a gép (bíííííííííííp-bip-bip-bip), még a bios sem jött be. (ebbõl gondoltam, hogy alaplap gebasz.) ma reggel elindítottam, futott egy fél órát, aztán megadta magát - mire visszajöttem a géphez már csak a sípolát hallottam újra, tök fekete képernyõ, stb.
ilyenkor mi van?

kaposi1
Már megoldódott!<#wink>

Viktorr
Ez az,köszönöm!

kaposi1
Úgy látszik mostanában többet jövök ide mint szeretnék!

Ma a rendszer összetevõk vizsgálatánál

EZT az üzenetet kaptam.
Ami valószínüleg összefügg azzal hogy a napokban feltelepített WIN 7 során napjában többször számomra indokolatlanul, megszakad a netem.
Hülyeséget nem szeretnék letölteni.
Ezért nagyon megköszönném ha valaki tudna nekem adni egy olyan linket ami pontosan erre a frissítésre mutat.
Tudom google a barátom de ezt nem szeretném elbaltázni!
Elõre is köszi a segítséget!!<#worship><#help>

MR ME

Viktorr
Hello

Egy programra lenne szükségem,valami cpu a neve...

A lényege,hogy játékoknál kilehet választani a programmal,hogy a proci hány magot támogasson.

KaszaN
hi
Nemtudom mennyire ismeritek az Unreal Development Kit-et, de azért felteszem a kérdést hátha van itt olyan aki találkozott hasonlóval.
Na, azlenne a gond, hogy nálam az editorban az árnyékok ilyen ocsmányul néznek ki, holott nem olyannak kéne lennie és volt amikor nem volt ilyen. Érdekes, ha a kamerát egy másik irányba fordítom pl az ellenkezõ irányba akkor az árnyék nem ilye, hanem normális. Próbáltam már mindent, a legújabb dirextx, visual c++, legújabb drivereket, beállításaokat, új oprendszer tettem fel...De ez így néz ki. Nincs ötlete valakinek?

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

pxxl
😄 felesleges ezzel szenvedni ha van usb.

All hail the double x!

kaposi1
Valójában magam sem tudom hogy miért nem.<#fejvakaras>
Így szoktam meg.<#nevetes1>

pxxl
<#eljen>

miért nem használsz usb-t? sokkal gyorsabb meg nincs ez a sok macera kékjózsival

All hail the double x!

kaposi1

Hát néha azért jó lenne használni a hangfalat. 😄

Corsair AX850 | ASUS P5Q | Intel Core2 Quad Q9550 3.83Ghz | Kingston 1066Mhz 4X2Gb DDR2 | ASUS HD6950 DirectCu II 2GB | Samsung 2333SW | Razer Lycosa Mirror | Logitech G27, G9, G35, Z4, C910

pxxl
minek 😄

All hail the double x!

Hello.

Lenne egy kérdésem. Most vettem egy Logitech G35-ös fülest, nagyon jó, minden mûködik de játékoknál, meg mindenhol amikor állítom be a fülest, ott csak olyan lehetõség van, hogy vagy a G35, vagy a hangfal szóljon. Ebben tudnátok segíteni hogy be lehet-e állítani hogy egyszerre szóljon a hangfal meg a füles is? A füles USB-s.

Corsair AX850 | ASUS P5Q | Intel Core2 Quad Q9550 3.83Ghz | Kingston 1066Mhz 4X2Gb DDR2 | ASUS HD6950 DirectCu II 2GB | Samsung 2333SW | Razer Lycosa Mirror | Logitech G27, G9, G35, Z4, C910

Sziasztok!

Valaki hozzáértõ segitségét kérném

Van egy USB-s 500GBos külsõ vinyóm és sikeresen elszálltak róla a adataim ráeresztettem 1 Get back Datát de valamit elnyomtan sikeresen 😊 A Lemezkezelõ azóta nem inicializáltként látja a Hddt igy már a Get Bak sem látja a Lemezkezelõ pedig nem hajlandó inicializálni ismeretlen hiba miatt. Valami ötlet? Windows 7em van..