64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Puhos
    Memóriakésleltetés.
  • MiMeleg
    Helló!

A következõ lenne a kérdésem:
    Mi a különbség
    KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz CL9 KIT KVR1333D3N9K2/4G
    KINGSTON 4096Mb DDR3 1066Mhz CL7 KIT KVR1066D3N7K2/4G

Memóriakártyák között? (persze az egyértelmû, hogy az egyik 1333Mhz a másik alacsonyabb, fõleg a CL9-CL7 KIT közötti különbség érdekelÖ

A választ elõre is kösz
  • pxxl
    abban is "KB970430" mappák vannak, amik szintén frissítés nevek. én most törlöm :D
  • Ironman2
    és azt az utolsót is amit irtam? A $hf_mig$ mappát?
  • pxxl
    shift+del-t neki :)
  • Ironman2
    Majdnem másfél giga helyet foglal már.
  • pxxl
    jah azok az ápdét fájljai, kitörölheted, ha nem akarod pl visszavonni később a frissítést.
  • Lacee86
    Sztem igen, de hacsak nem foglal brutálisan nagy helyet, inkább ne piszkáld. :) Vagy pedig használj vmi pucoló progit. (CCleaner pl.)
  • Ironman2
    Sziasztok! XP-ben ki lehet törölni a windows mappából azt a sok-sok $Service Uninstall,meg a $NtUninstall mappákat? Meg van ott egy $hf_mig$ mappa is.Azt is lehet törölni?
  • pxxl
    és ezet most be kellett írnod 5 topikba ugye? am válaszoltam az egyikben... :/
  • Kureszka
    Sziasztok!

Egy olyan problémám van ,hogy egyszercsak leállt a gépem, nézem, a proci ventilátora indításnál csak egy pillanatra megmoccan, ugyan ez, ha leállítom. A gép nem bootol fel, csak ég a piros led mintha dolgozna. Lehet, hogy csapágyas a venti és nem engedi a gépet felbootolni?
    Mégegyszer bocs és előre is köszi!
  • plu604
    köszi!
  • bardocz
    Mit kell ahhoz kitörölnöm, hogy a böngészőbe ahova a felhasználó neveket írogatom, ne legyenek felugró listák, azokról, amiket már beírtam?
  • Falkon
    Hdmi kábelben elég a 2x árnyékolt?
  • RAMyMamy
    sztem bármilyen progi jó hozzá (én goldwave-et használok), csak az óra mellett, a kis hangszóró ikonnál a rögzítőeszköznél engedélyezni kell a sztereó keverőt és mikrofon helyett azt kell beállítani
  • plu604
    Gyors kérdés gyors válasz kéne rá!
    Ki tud nekem olyan programot mondani amivel hangot tudok felvenni (és most jön a trükk) nem a mikrofonnal hanem ami a gépből jön. Tegyük fel hogy skypeolok haverommal és fel akarom venni amit Ő mond, amit én azt nem. Tehát csak azt, amit én a fülesben hallok.
  • Zoli007
  • mozart #54427
    Sziasztok!

Lenne egy fájl, amit feltöltöttem a Woofiles-ra.

Kérdésem: Meddig tárolja a feltöltött fájlokat az oldal? Tehát, mennyi az elévülési idő ha nem tölti le senki sem azt a fájlt?

Előre is Köszönöm!
  • Ironman2
    Tegnap kipróbáltam egy ingyeneset,de az csak az utóbbi telepitést látta rajta.Megpróbálom ezt amit küldtél.kösz
  • Calver
    privát üzenet ment.
    attól függetlenül h felülírtál pár dolgot, a nagyját valószínűleg vissza lehet hozni.
  • Ironman2
    Már mindegy,mert lett rá telepitve azóta....
  • Ironman2
    Köszi khm,de valahogy teljessé kell tenni ezt,mivel demo.Ha valaki tudja,akkor irjon privátot.GetDataBack for Ntfs programról van szó
  • kifli
    get back data for ntfs
  • Ironman2
    Windows újratelepitéskor leformattáltam az új winchestert,amin rajta voltak a filmek,és zenék,meg játékok.Melyik az a program amivel vissza lehet hozni a fájlokat? Gyorsformázás volt.Tudom a Nero-ban is van ilyen program,de különállló nincs?
  • Narandil
    Sajna ezt már próbáltam. Azt írja, hogy nincs olyan hardwerem, amihez készült.
  • Dj Faustus #54419
    Genius Slim 321c driver - Windows Vistához - de remélhetőleg jó lesz Windows 7-hez is.
  • Narandil
    Üdv!

Olyan problémám lenne, hogy van E-com típusú webcamom, s windows 7 oprendszerem, de a kettőt nem tudom összehozni. Kismillió drivert kipróbáltam már, de csak feketeképernyőig jutok vele. Sajnos többet nem tudok a camról mondani, mert nincs rajta semmi, s a papírjai rég eltüntek. Ha esetleg erre nem tud senki megoldást, akkor van egy másik Genius Slim321c típusú webcamom is. Ehhez úgy szintén w7-hez keresek drivert.

Előre is kössz!
  • Athem
    Sziasztok!

Olyan problémám van hogy szükségeltetik egy FDD meghajtó a gépembe.
    A beszereléssel nincs gond (remélhetőleg) csak miután a W7 betölt akkor vadul elkezd dolgozni mintha valamit csinálni akarna,de nincs benne lemez.
    Ötletek,hogy mi lehet a gondja?

ui.:Másik gépen tökéletesen megy.
  • Pepsi Twist
    nagykalapács :)
  • Cat 02 #54415
    Hali, kilőttem a beépített videókártyát a laptopban, remélve, hogy átvált és csak az nvidia megy majd. Hát nem, nincs kép, restart után se :/
    5let ?
  • Ironman2
    2010 advance van feltelepitve,majd meglátjuk.Éa most adnak hozzá ingyenes kulcsot is.
  • SkylineGTR
    azért vettem új hangkártyát, mert nem ment a mikrofon, és gondoltam hátha a hangkártya szart be, de ezzel se megy. és nincs lehúzva, annyira nem vagyok gyík. :)
  • Lacee86
    Hát nemtom melyik verziót próbáltad, de nekem pl. a 9.03-mal a világon semmi baj nincs.
  • Ironman2
    Pont azért váltottam Nero-ra,mert az szar volt.
  • Lacee86
    +1
  • MR ME
    használj ashampoo burning-et, sokkal jobb :)
  • Ironman2
    Amúgy mi a különbség az UDF,és ISO írás között?
  • Ironman2
    A Nero Burning Rom nem zárja le a lemezt rendesen.Miért van ez? Nem viszi végig a lezárási folyamatot,hanem kidobja a lemezt.
  • rooney8
    és akkor ezzel mit lehet kezdeni? a beágyazott videókat le tudom játszani, csak az oldalt nem nyitja meg.
  • MR ME
    szal az új hangkártyával egyáltalán nem ment soha? nincs lehúzva a mikrofon hangereje?