64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Puhos #54444 Memóriakésleltetés. -
MiMeleg #54443 Helló!
A következõ lenne a kérdésem:
Mi a különbség
KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz CL9 KIT KVR1333D3N9K2/4G
KINGSTON 4096Mb DDR3 1066Mhz CL7 KIT KVR1066D3N7K2/4G
Memóriakártyák között? (persze az egyértelmû, hogy az egyik 1333Mhz a másik alacsonyabb, fõleg a CL9-CL7 KIT közötti különbség érdekelÖ
A választ elõre is kösz -
#54442 abban is "KB970430" mappák vannak, amik szintén frissítés nevek. én most törlöm :D -
Ironman2 #54441 és azt az utolsót is amit irtam? A $hf_mig$ mappát? -
#54440 shift+del-t neki :) -
Ironman2 #54439 Majdnem másfél giga helyet foglal már. -
#54438 jah azok az ápdét fájljai, kitörölheted, ha nem akarod pl visszavonni később a frissítést. -
#54437 Sztem igen, de hacsak nem foglal brutálisan nagy helyet, inkább ne piszkáld. :) Vagy pedig használj vmi pucoló progit. (CCleaner pl.) -
Ironman2 #54436 Sziasztok! XP-ben ki lehet törölni a windows mappából azt a sok-sok $Service Uninstall,meg a $NtUninstall mappákat? Meg van ott egy $hf_mig$ mappa is.Azt is lehet törölni? -
#54435 és ezet most be kellett írnod 5 topikba ugye? am válaszoltam az egyikben... :/ -
#54434 Sziasztok!
Egy olyan problémám van ,hogy egyszercsak leállt a gépem, nézem, a proci ventilátora indításnál csak egy pillanatra megmoccan, ugyan ez, ha leállítom. A gép nem bootol fel, csak ég a piros led mintha dolgozna. Lehet, hogy csapágyas a venti és nem engedi a gépet felbootolni?
Mégegyszer bocs és előre is köszi! -
#54433 köszi! -
#54432 Mit kell ahhoz kitörölnöm, hogy a böngészőbe ahova a felhasználó neveket írogatom, ne legyenek felugró listák, azokról, amiket már beírtam? -
#54431 Hdmi kábelben elég a 2x árnyékolt? -
RAMyMamy #54430 sztem bármilyen progi jó hozzá (én goldwave-et használok), csak az óra mellett, a kis hangszóró ikonnál a rögzítőeszköznél engedélyezni kell a sztereó keverőt és mikrofon helyett azt kell beállítani -
#54429 Gyors kérdés gyors válasz kéne rá!
Ki tud nekem olyan programot mondani amivel hangot tudok felvenni (és most jön a trükk) nem a mikrofonnal hanem ami a gépből jön. Tegyük fel hogy skypeolok haverommal és fel akarom venni amit Ő mond, amit én azt nem. Tehát csak azt, amit én a fülesben hallok. -
#54428 -
mozart #54427 Sziasztok!
Lenne egy fájl, amit feltöltöttem a Woofiles-ra.
Kérdésem: Meddig tárolja a feltöltött fájlokat az oldal? Tehát, mennyi az elévülési idő ha nem tölti le senki sem azt a fájlt?
Előre is Köszönöm! -
Ironman2 #54426 Tegnap kipróbáltam egy ingyeneset,de az csak az utóbbi telepitést látta rajta.Megpróbálom ezt amit küldtél.kösz -
#54425 privát üzenet ment.
attól függetlenül h felülírtál pár dolgot, a nagyját valószínűleg vissza lehet hozni. -
Ironman2 #54424 Már mindegy,mert lett rá telepitve azóta.... -
Ironman2 #54423 Köszi khm,de valahogy teljessé kell tenni ezt,mivel demo.Ha valaki tudja,akkor irjon privátot.GetDataBack for Ntfs programról van szó -
#54422 get back data for ntfs -
Ironman2 #54421 Windows újratelepitéskor leformattáltam az új winchestert,amin rajta voltak a filmek,és zenék,meg játékok.Melyik az a program amivel vissza lehet hozni a fájlokat? Gyorsformázás volt.Tudom a Nero-ban is van ilyen program,de különállló nincs? -
Narandil #54420 Sajna ezt már próbáltam. Azt írja, hogy nincs olyan hardwerem, amihez készült. -
#54419 Genius Slim 321c driver - Windows Vistához - de remélhetőleg jó lesz Windows 7-hez is. -
Narandil #54418 Üdv!
Olyan problémám lenne, hogy van E-com típusú webcamom, s windows 7 oprendszerem, de a kettőt nem tudom összehozni. Kismillió drivert kipróbáltam már, de csak feketeképernyőig jutok vele. Sajnos többet nem tudok a camról mondani, mert nincs rajta semmi, s a papírjai rég eltüntek. Ha esetleg erre nem tud senki megoldást, akkor van egy másik Genius Slim321c típusú webcamom is. Ehhez úgy szintén w7-hez keresek drivert.
Előre is kössz! -
Athem #54417 Sziasztok!
Olyan problémám van hogy szükségeltetik egy FDD meghajtó a gépembe.
A beszereléssel nincs gond (remélhetőleg) csak miután a W7 betölt akkor vadul elkezd dolgozni mintha valamit csinálni akarna,de nincs benne lemez.
Ötletek,hogy mi lehet a gondja?
ui.:Másik gépen tökéletesen megy. -
#54416 nagykalapács :) -
Cat 02 #54415 Hali, kilőttem a beépített videókártyát a laptopban, remélve, hogy átvált és csak az nvidia megy majd. Hát nem, nincs kép, restart után se :/
5let ? -
Ironman2 #54414 2010 advance van feltelepitve,majd meglátjuk.Éa most adnak hozzá ingyenes kulcsot is. -
SkylineGTR #54413 azért vettem új hangkártyát, mert nem ment a mikrofon, és gondoltam hátha a hangkártya szart be, de ezzel se megy. és nincs lehúzva, annyira nem vagyok gyík. :) -
#54412 Hát nemtom melyik verziót próbáltad, de nekem pl. a 9.03-mal a világon semmi baj nincs. -
Ironman2 #54411 Pont azért váltottam Nero-ra,mert az szar volt. -
#54410 +1 -
#54409 használj ashampoo burning-et, sokkal jobb :) -
Ironman2 #54408 Amúgy mi a különbség az UDF,és ISO írás között? -
Ironman2 #54407 A Nero Burning Rom nem zárja le a lemezt rendesen.Miért van ez? Nem viszi végig a lezárási folyamatot,hanem kidobja a lemezt. -
#54406 és akkor ezzel mit lehet kezdeni? a beágyazott videókat le tudom játszani, csak az oldalt nem nyitja meg. -
#54405 szal az új hangkártyával egyáltalán nem ment soha? nincs lehúzva a mikrofon hangereje?