!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Egyik ismerõsöm Asus netbookot vett magának a hétvégén. Még a régebbiféle Eee pc, xp home van rajta, teljesen szokásos konfiguráció: atom n270, 1 GB Ram, Intel videokártya, Realtek hang, 160 GB winyó. A hangsúly a Realtek hangon lenne. A driverek fenn vannak, a dolog tökéletes lenne, van hang, mikrofon is mûködik - bár nem a legkielégítõbb minõségû -, de van egy olyan probléma, amit eddig még soha sehol nem láttam/hallottam: körülbelül tízpercenként, beszélgetés közben, egyszercsak a mikrofonban hangos recsegés támad, ez pár másodperc múlva olyan fokot ér el, hogy a partnert (tehát az Eee pc tulajdonosát) csak alig, vagy akadozva lehet hallani, majd kb. egy perc után ez csökkenni kezd, a hang újra tiszta lesz. Ez pedig tíz perces idõközönként megismétlõdik. Nem külsõ a mikrofon, hanem az Asus gépbe beépítettet használja. A gép mikrofonbemenete olyan borzasztó minõségû, hogy ezzel jobban jár.
Amikor a probléma jelentkezik, nála, tehát a gépen nem történik semmi: õ jól hallja azokat, akikkel beszélget, a gép sem lassul be, mégcsak a hûtõ sem pörög feljebb, a gép mûködése tehát tökéletes. A mikrofonba mondott szöveg azonban ilyenkor nem érthetõ.
Soha életemben nem láttam még ilyet. Mi a fészkes fene lehet ez?
Kérlek, aki bármit tud ezekkel kapcsolatban, netán volt már hasonló tapasztalata ilyen vagy más gépekkel, az írjon ide.
Amit mindenképp szeretne elkerülni, az a Vista-ra vagy win7-re történõ váltás - és nem azért, mert bármiféle leminõsítõ véleménye lenne ezekrõl az operációs rendszerekrõl, hanem azért, mert olyan programokat szeretne futtatni a gépen, amelyek jobbára csak xp-n mûködnek.
Minden segítséget szívesen fogadok!
Köszi!
Üdv:
RauchR
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
NEm tudom miért,de valamiért nem megy az utorrent.
elindul és mikor már töltené le a dolgot, akkor kiírja h az eszköz nem áll készen:S
mitõl van?
(win7)
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
logitech momo kormányt szerettem volna venni, de egyszerûen sehol sincs, neten se lehet rendelni nagyon csak ilyen 30ezerért
valami ehhez hasonló és minõségi kormányt keresek 15ezer körül
egyáltalán van most vmi új logitech kormány a g27en kívül?
a legtöbb boltban semmi érdemlegeset nem láttam mindehol van 2 genius meg egy speed link <#wow3>#wow3>
http://goo.gl/gd6Zi5
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Ki van kapcsolva az a funkció, hogy ha nem aktívak a HDD-k akkor kikapcsolja õket.Nos ha kis ideig nem használom a külsõ HDD-t az lekapcsol. A gépben lévõk nem.Már az USB szelektív felfüggesztés beállítás is kivan kapcsolva,de még mindig leállítja.
Valakinek van valami ötlete mit kéne még állítani?
Már sok helyen kérdeztem és nincs semmi válasz 😞
HDD-nek nem lesz baja az állandó ki be kapcsolástól?
Next PC upgrade: 2022
All hail the double x!
All hail the double x!
http://goo.gl/gd6Zi5
Tudnátok ajánlani egy olyan programot, amibe könnyen tudok matekot jegyzetelni? Mind itthon mind elõadáson? Azaz ne úgy legyen, mint a wordben, hogy több kattintással tudom csak elérni az equations-t, hanem legyenek a programnak gombjai pl: tört, logaritmus, gyök...stbstbstb
Elõre is köszi😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Van egy optikai egerem, amiben minden tökéletes, viszont valamiért ha mozgatom, azt nem hajlandó érzékelni. A lézer mûködik, a lézer közvetítõ cuccai a helyén, mégis meg se moccan... :/ Lehet ezzel valamit tenni?
egyik napról a másikra, elkussolt a mély.
Ha belenyomom a fülem, akkor hallom hogy nagyon halkan szól, beállításokat néztem, más gépen is ki lett próbálva, dugó is lett cserélve, de semmi...
Mi lehet a gond? Elég szar a két magason hallgatni egy dübörgõs metallicát :SS
Mellesleg most ahogy írok minden fasza.Visszajött a szín.
De mint ha be kellett volna melegednie a "színnek" mert eleinte narancssárga volt a windows jel epiros ablaka.
Gyanítom, hogy az lesz az.
(vagy esetleg kábel, de az ritkább)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
5let?
1. particionálva volt?? (gondolom így értetted)
2. particiók egyesítéséhez újra kellene formázni ("egyesítettem" =újraformáztad??)
3. ennyire problémás, bad sectoros, 40 Gb-os vinyóval kár veszõdni, 3000-3500 Ft-ért 250 Gb-os korrekt Samsungot kapsz... (ha már a -8 Gb ennyi lelki problémát jelent, érdemes lenne 3ezer ft-ért megötszörözni a kapacitást.. <#ravasz1>#ravasz1>
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
http://www.jox.hu/cikkek/638/8
Lehet több kezdõoldal is.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Adott egy 40 gigás winyo és ebböl csak 31.4 gigát (a 38 helyett) lát:S mi lehet a probléma???Biosba is csak annyit lát belöle szal hiába formázom😞
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
No mindegy.
Next PC upgrade: 2022