!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hol tudom ezt beállítani? Köszi.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
All hail the double x!
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
Így néz ki a BIOS az ATA vinyó nélkül, csináltam három képet:
elsõ kép
második kép
és a harmadik kép:
hátha ez mond nektek valamit
(az oprendszer az 500 gigás samsungon van)
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Van valakinek ötlete az alábbira?
Van egy router (Linksys WRT54GL), amin jelenleg bejön az internet. Ezen vannak kábeles és wireless is gépek, akik között hálózat is van.
Szeretnék egy olyan megoldást, hogy úgy kapcsolódhasson más ehhez az internethez, hogy közben ne lássa a lokális hálózatot.
Megoldásként az jutott az eszembe, hogy mi lenne ha rákötnék még egy routert, mint klienst, aminek külön SSID-ja lenne, és ezen letiltanám, hogy lássa a helyi hálózatot (állítólag van ilyen beállítás az open wrt firmwareben).
Mûködhetne ez így?
Vagy van valakinek valami más ötlete?
Van megoldás arra, hogy kizárólag a két router használatával a második csak hotspotként mûködjön?
Elõre köszi az ötleteket/megoldásokat 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
All hail the double x!
primary, secondary disk a boot-nál. Bár ez így túl evidensnek tûnik...
Ha nem jön be akkor passz..
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Gépemben lévõ winchesterek: egy régi ATA és kettõ SATA. Az oprendszer a satáson van. Ma kiszereltem az atásat a gépbõl, de ezáltal nem indult el a rendszer (system disket kért a device listingnél), így visszaraktam az ata vinyót, újra minden a régi volt, elindult rendesen. Az ata winchesteren van egy jumper (a szalagkábel melletti tûkön), gondolom ez a gond. De azt nem értem, ha nincs is a rendszerben ez az ata vinyó, akkor miért nem tölt be a rendszer? ( a másik két satán nincs jumper egyáltalán).
Választ elõre is köszi 😊
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
kb 2 heti kutakodás és brainstorming eredménye:
Apple bonjour services (iTunes-al jött) beszaratta a gépet (Comodo tûzfallal együtt alkottak valami hasznosat.. 😊) ).
Olyannyira, hogy utána írmagját se lehetett kiírtani, semmi nem vitte le teljesen, végül már csak a YourUninstaller ért el eredményt, de nekem onnantól kezdve muszáj volt újrarakni az egészet.
(NEM, nem vírus/rootkit volt, mindennel átnéztem már a gépet)
Esetleg Tune Up Utilities 2010-el mókolj (registry defrag, hibakeresés, optimalizáció stb stb,).. lehet h megoldja..
Mi a frásztól lehet az utóbbi 1-2 napban az,hogy tetû lassú a netem?!
80/25megás Digim van. Op. rendszer nemrég lett újrarakva (XP SP3) és egyszerûen nem tudom,hogy mi baja. Szomszédoknál mindenhol megy,mint a vaj. Nálam meg még egy 360p-s Youtube videó is kurva lassan tölt be. Próbáltam már mindenféle böngészõt,kikapcsoltam ideiglenesen a vírusírtót (Norton 2010),de semmi. Eddig ment minden,mint a vaj. SG-re is kell várjak vagy fél percet. Viszont a torrentek simán jönnek 9-10megával.
Valakinek valami ötlet?
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Azért írom mert vannak 80 ezres tápok, olyat ne ajánljon lehetõleg... 😊)
Amúgy fsp Blue storm II. 500w kábelek is harisnyázva vannak 😊
(az olcsóbb tápokkal szemben kb ennyivel tud többet, meg ahogy nézegettem elég jó a hatásfoka is 85+, és halk)
(annál többet nem szivesen adnék egy tápért)
De 18-at sokallom érte...
Bár most az én 2 éve 14-ért vett tápom is 20-ért van 😄
(FSP Blue sorm II 500w, azért vettem akkor ekkora tápt, mert terveztem cf rendszert, bár most nemtudom építenék-e 2 kártyás rendszert)
Nekem úgy rakták össze a gépet anno, hogy mondtam egy keretösszeget, amibõl rakjanak össze egy konfigot ahol egyes alkatrészek optimalizálva vannak (3 éve volt, nem értettem szart se a hardverhez). Így a táp külön nem tudom mennyi volt. Mindenesetre egyébként is netto áron vettem az egészet, nem ennyibe kerülne annak aki az utcáról esik be.
van 1 ilyen kábelem, a tv-re kötöm de nincs "jel".. hogy lehet megcsinálni hogy a számítógép dolgait jelenítse meg a tv? kell vmi program hozzá? elõre is köszönöm a megoldást
vagy giga super-b 460
Amúgy nincs azzal a táppal semmi gond, jó kis táp csak ennyiért drága szerintem
Saor Alba
tudtok nekem egy olyan programot ajánlani ami a számítógéphez kötött scenner és nyomtatóból gyakorlatilag egy fénymásolót hoz létre??
Elõre köszi! 😊
Egyik ismerõsömnek van egy laptopja és olyan gondja van, hogy nem indul el a rendszer, mert indulásnál nem talál néhány systemfájlt, próbálta win telepítõ cd-vel javítani, de nem vezetett megoldásra. Mit lehetne tenni, vagy ha csak az újratelepítés oldja meg, akkor le lehet valahogy menteni az adatokat másik gép segítségével?
Köszi elõre is!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Nagyon köszi az infót!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
tápom van.
Arról mi a véleményed?
http://goo.gl/gd6Zi5
FSP FSP400-60APN
De ez is csak 400W-os, az nem gond? (Nem vagyok túl szakmabeli, nah... 😊 )
Gigabyte meg FSP közül melyikkel járok jobban?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Ajánlat új tápra? (low budget 😊 )
(Ajánlottak már egy másik 400w-ost is)
http://goo.gl/gd6Zi5
(Ezen kívül 1 dvd író, meg egy Athlon 64 4600+ proci, 4GB RAM, 1db 500GB Samsung vinyó)
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Ha egy konfig alatt kevés a táp, az milyen tünetet mutat?
El sem indul a gép, és jelez, vagy esetleg megy, aztán egyszer csak mondjuk tönkrevág dolgokat.
(Új videokártyám van, és tesztelném nagyon, de a táp nem biztos, hogy elég neki)
Köszi!
Az eredmény ugyanaz. AMikor a probléma jelentkezik, a mikrofon, legyen szó akármilyen programról, recseg és a szöveg érthetetlen, és egy perc után mindig abbamarad.
Driverfrissítést próbálunk majd még, illetve arra gondoltam, hogy esetleg vannak ezek az elég olcsó CMedia USB hangkártyák mikrofonbemenettel, azoknak az árukhoz képest egészen jó hangbemeneti minõségük van, lehet azzal jobban járna.
Dehát azért eszméletlen bosszantó ez a dolog.
Amúgy a mikrofon hangereje alapban maximálisra van állítva, muszáj, hisz még így is gyakorlatilag majdnem halk..