64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#56004 Nincs mindegyiken de gondolom vásárlás előtt megnéznéd az adatait a kártyának, ott le van írva hogy milyen ki és bemenetek vannak rajta.
Alaplapon nincs optikai hang kimenet? -
piamania #56003 Sziasztok!
Hangkártya vásárlás előtt állok.Egy célom van csak, hogy legyen rajta optikai bemenet, mert a házi mozim hangfalait akarom rákötni a gépre.
Lehet, hogy hülye kérdés, de minden hangkártyán, ami 5.1 vagy 7.1 van optikai bemenet?
Az optikai kábelem már régóta megvan, már csak a hangkártya hiányzik, hogy düböröghessen az 5.1.Köszi -
honti #56002 Sziasztok! Bocs, a lamer kérdésért, de van egy Leadtek Winfast 2000 XP Deluxe tunerkártyám, és ha rf kábellel összekötöm a videóval (Panasonic), akkor a videoba bedugott koax kábelen érkező tv adásokat megtalálja, de a lejátszott videot nem. Próbáltam a scartból jövő jelet RCA video (sárga) kábellel csatlakoztatni a kártyához, de semmi. Van ötletetek, hogyan tudnám összehangolni őket?
Előre is köszönöm.
Sziasztok.
Honti György -
#56001 CTRL+0 -
#56000 Haverom a laptopján control +csillag kombinációval lekicsinyítette a weboldalt hogy tudja vissza csinálni?
Erről tud valaki valamit?
Sajna nincs itthon laptopon mi is ez így nem tudom mi történt nála. -
balcsi70 #55999 Szia. Köszi az infót holnap(vagyis ma ki is fogom próbálni). Üdv. -
balcsi70 #55998 Szia.Igen tökéletes a fülhallgató,(2-vel is próbáltam),aztán a fülhallgatót meg más gépbe is.Azért THX. -
#55997 Ez lehet a gondja? Régi a vga driver?
Azt nem néztem. Audio driver dobtam rá újat, az semmit nem ért. -
#55996 Feldobtad mar ra a legutobbi drivert?
Legutobbi: 7-es szeria, gondolom valami 2009-es evjaratu lehet... :) -
#55995 geforce 7300GL -
#55994 Dobj bele meg 1 GB-t. Milyen VGA van a gepben? -
#55993 Olyan gondom lenne, hogy barátnőm gépében van 1gb ddr2 667, meg egy kétmagos intel proci(tehát egy korrekt kis gép), alig vannak rajta programok, mégis lagol az egész. Megnéztem feladatkezelőben, kb 500mb szabad ramja van, a proci pedig 15%on megy alapjáraton, mégis a youtube is, minden akadozik. Töredezettségmentesítés volt, registry fájlokat leellenőriztem, vírus, egyéb nincs. Régi lenne az xp rajta? -
#55992 Ha a proci túlmelegedik és az alaplap nem kapcsol le valamiért, akkor az alaplapon és a procin kívül más is tönkre mehet? -
#55991 Elmentem, aztán belevetem magam a tanulmányozásába.
Köszönöm szépen! -
#55990 usb wifi stick :D -
amdopteron #55989 halli van egy amilo laptop halott a bill.
és az fn+wifi gombot nem tom megnyomni magyarul nem tudom bekapcsolni a wifit valami más módon nem lehet megoldani valaki nem tud rá valami más megoldást!?? -
#55988 Ezeket átolvasod, és még ajánlom figyelmedbe ezt. -
#55987 Sziasztok!
Mostanában elég sűrűn szakadozik a netem.
A szolgáltató azt mondta hogy nem náluk van a hiba.
Elég korrektek voltak , talán még hiszek is nekik.
DSL-360R Modemet & TL -WR1043ND Routert használok 15 MB-os nethez.
Egy PC-t és egy laptopot továbbá egy Samsung Wave telefont használok róla.
A T-Home-nál azt mondták hogy a Modemet cseréljem ki egy D-Link 360 2+-ra.
Mert hogy amit most használok már nem alkalmas a 15MB-os nethez.
(Érdekes idáig semmi gondom se volt vele )
Szóval a kérdésem az lenne hozzáértőktől, hogy jó lenne ez a csere, vagy tudnátok javasolni valami jobb, újabb típust a cseréhez.
Válaszotokat előre is köszönöm szépen.
-
Athem #55986 balcsi70: Ilyen jellegű problémám nekem is volt faterom HP qompaq 610-s laptopján.W.xp simán érzékelte, de a W7 másképp értelmezi.(MS bonyolítás és hülyeség szerintem)A megoldása egyszerű: Vezérlőpult->Hang->hangszóró és a füles aktív legyen (be legyenek dugva és ne legyenek letiltva) majd kiválasztod melyiket szeretnéd alapértelmezettre vagy melyik legyen esetleg filmnézéshez Skype-záshoz, de akkor ezeket a programokkal is össze kell hangolni akkor lesz jó nekem elsőre 45 percembe telt be kalibrálni, összehangolni h mindegyik proginak jó legyen, aztán ghost-oltam is egyből a partíciót, mert nincs kedvem még egyszer újra csinálni ezt az idegtépő műveletet.
-
#55985 Suspicious.Cloud.2 volt a vírus neve. A norton megtalálta. -
Puhos #55984 A fülhallgató jó, próbáld ki egy másik gépben?! -
balcsi70 #55983 Sziasztok.Van egy laptop az a baja hogyha csatlakoztatok hozzá fülalgatót nem jön ki rajta a hang.(eddig tökéletes volt, ez csak úgy egyik napról a másikra eltűnt a hang ).Egyébként a saját hangszóróján meg van hang rendesen.Az összes hangbeállítást megnéztem és semmi.Szerintetek? Win7 van a gépen. Előre is köszi az infókat. Üdv. -
#55982 köszi azért a segítséget :) -
#55981 akkor passzolok h mitől lehet, mert ha csökkentett módban jó akkor mégiscsak vmi progi lehet ami ezt okozza... -
#55980 A procit nem eszi semmi, az átviteli sebesség lecsökkenésével a proci "munkája" is lecsökken 0% közelébe -
#55979 2,5".osba notebook hdd való, a 3,5"-osba rendes hdd. -
#55978 Sziasztok!
Adott egy USB-s pannonos mobilnet stick.
Koliban szeretnénk egy wifis routerrel megosztani ezt a netet(3db okostelefon) ha veszek egy teljesen általános routert amin van usb input akkor az működni fog? Vagy valami speciális kell hozzá(vodafone reklámozta egy időben) -
#55977 méretét, annyi colos. -
#55976 Hali
Srácok USB HDD-nél az mit jelent hogy 3,5", 2,5",??? -
#55975 mozgasd meg a vinyó kábeleit, húzd ki dugd vissza satöbbi és feltehetőleg megoldódik a probléma, ha már látja de még mindig jön az üzi akkor meg dvd be és javítás -
#55974 ha csökkentett módban normálisan ment a gép akkor vmelyik program okozza ezt feltehetőleg, ami olyankor nem indúl el, nézd meg a feladatkezelőbe h mi eszi a procit és azt jkell vagy törölni vagy újrainstallálni
nekem régen tűzfal kattant be így, kellett neki egy reinstall és jó lett minden -
#55973 Sziasztok!
Következőt csinálja velem a gépem: ma az első bekapcsoláskor mielőtt a windows 7 elindulna ezt kapom: hiányzó BOOTMGR
Azt a tanácsot kaptam, hogy a win7 telepitő cd ki tudja ezt javítani. Igen ám, de a bios nem látja a C rendszer vinyót amin a win7 van tehát a telepítő cd nem tud javítani semmit :(
mit kellene csinálnom?? :(
-
#55972 nem oldódott meg a probléma.
Viszont az Action Centerben megjelent, hogy "Install your video card driver", pedig fel van installálva, sőt, az üzenet miatt frissítettem, és mindig kiírja.
Csökkentett módban normális sebességgel futott a gép. -
rossitibi #55971 Sziasztok! Egy ideje nagyon nehezen kapcsol be a gépem! kb 5.-6-próbálkozásra! Azt írja ki hogy ungültige partitionstabelle(érvénytelen partíció vagy valami ilyesmi)! Németül van,de nem is értem mért! Windows xp Valaki találkozott hasonlóval?
Előre is köszi! -
#55970 Sziasztok!
Tegnap egy hdd-re kellett volna rámásolnom pár cuccot és be raktam egy külső usb-s rack-be ami régen működött.
Abban a pillanatban amikor bedugtam az usb csatlakozót kifagyott a gép.
Kihúztam a racket, reseteltem és a gép nem indul el, nem jut el a bios-ig sem, nem csippan csak pörgeti maxon az összes ventilátort (azt amúgy is szokta bekapcsolásnál).
Abban kérném a segítségeteket hogy mi mehetett tönkre? Tippeket, tanácsokat kérnék.
gép:
alaplap: ASUS M2N-E
proci: Athlon 64 x2 6400+
vga: Gigabyte Nvidia 9600 GT
2x2 GB ram
Előre is köszönöm! -
#55969 Köszi mindkettőtöknek! -
#55968 azért van mert a 32bites oprendszer csak 4Gb-ot tud kezelni, és ebbe bennevan minden fizikai memória (tehát vga is pl), ahogy kifli írta tegyél fel 64 bites oprendszert és megoldódik a gond -
#55967 tegyél fel 64 bites rendszert -
#55966 Üdv!
Biztos ezerszer kérdeztek már hasonlót, előre is bocsi!
P5B-s alaplapom van, ami elvileg 8G ramot támogat.
Eddig 1 giga ramom volt (2 db 512-es), vettem hozzá két 2 GB-set.
Vigyáztam, hogy jó helyre tegyem (az egyik kártya más hibás is volt és lecseréltem), de a gép csak 2,93 GB-t észlel.
Tudja valaki, mit tehetnék? -
#55965 nem lehet vírus/spyware?
vmit futtass le csökkentett módba, spyware-ek szokták lassítani a gépet kegyetlenűl