64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#56044 Nekem is kéne segítség:
Adott két gép, egy 4 MBites internetkapcsolat és egy router. A barátnőm gépén a böngészés elviselhetetlenre lassul, ha elindítom a letöltést uTorrentben - pedig a router felez, és 2 MBitnek kellene jutnia neki is...
Hogy lehetséges ez? Mi lehet a gond? -
#56043 Nekem is WinFast 2000XP kártyám van, úgyhogy talán tudok segíteni. A videó képét magát kellene megtalálnod, a behangolt csatornák közül az egyik lesz az. A legegyszerűbb úgy megcsinálni, hogy betolsz egy kazettát, elindítod úgy, hogy tudod, hogy mi az, és elkezded kapcsolgatni a TV-kártyát. Ha nem találod meg a kazettán lévő műsor képét sehol, akkor próbáld meg újrahangoltatni a csatornákat (a lejátszás a videón maradjon aktív!). -
#56042 hát ez érdekes :D nem találkoztam ilyennel. olyannal már igen, hogy pl Ő Ű helyett négyzet volt, de az fonthiba. -
piamania #56041 Hagyjátok tárgytalan, ez csak ház, nincs benne vinyó.Csúnyán benéztem. -
piamania #56040 Hello!
Ismét megkérdezem.Vki tudna nekem válaszolni, hogy szerinte megérné-e ez a külső vinyó?Nagyon szépen köszönöm.
Ez az -
xxxpaulxxx #56039 Sajna a nyomtatómban nincs jelenleg patron:/ Restart volt persze -
#56038 sziasztok!
olyan gondom lenne, hogy van egy 500gb-os sata-s vinyóm, usb-s házban, és ma azzal fogadott, hogy az eddigi NTFS fájlrendszer RAW lett, és neten eddig amit találtam, semmi nem működött. valakinek van tippe, hogy lehetne veszteség nélkül visszaállítani? vagy legalább minimális vesztedéggel :\ -
#56037 Ha kinyomtatod papírra, akkor milyen? Gép restart volt? -
xxxpaulxxx #56036 Hát mind2vel ez van... Acrobattal és PDFfactoryval is -
amdopteron #56035 halli van egy Asus laptop f5sl series na már most elindul a telepítő a win7 meg xp is de rohadt nehezen csinál mindent sőt a telepítő indul ott áll már egy órája durván!
Már vinyot is cseréltem a laptopba mi lehet a gond??kék hajlesz nem jött be -
#56034 Milyen program? -
xxxpaulxxx #56033 Ha az "alap" .xps fájlba mentem, akkor is jelentkezik ez a hiba -
xxxpaulxxx #56032 Az nem tudod mitől lehet, hogy egyes szimbólumokat nem rak bele a pdf fájlba, ha pl egy sor szövegnek a háttere szürke, azt nem jeleníti meg... és ha mondjuk a betű színe szürke, azt feketének csinálja meg...
Pedig a nyomtatási képen minden úgy néz ki, ahogy annak a végeredményen is ki kéne:D -
xxxpaulxxx #56031 Köszönöm szépen!:) -
#56030 bármi tud pdf-be nyomtatni, ha felraktad az adobe acrobatot, csak nyomtatásnál ki kell választani az Adobe PDF-et. -
#56029 PDF Factory. -
xxxpaulxxx #56028 Sziasztok! Tudnátok egy olyan programot ajánlani, ami PDF fájlba ment, amikor nyomtatni akarok valamit?:) -
piamania #56027 Nekem is válaszolna vki? -
#56026 próbáld ki másik gépbe, vagy hangkártya, vagy mikrofon gond -
#56025 Frissítettem ezt a szájbavert Adobe Flash Playert a pC-n és azóta a telefonomon WI-FI-n nem jelennek meg az sg-re betett videók csak IGY jeleníti meg az oldalt.
YouTube oldaláról simán tudok továbbra is klipeket nézni.
Próbáltam már törölni, régebbi verziót visszatenni, de nem javult meg.
Ha valaki tudja mi lehet a gond nagyon megköszönném. -
#56024 új fejhallgatóm mikrofonjának kávéfőző hangja van másoknál, ez mitől lehet? :D -
piamania #56023 Konkrétan nem tudom, de az is egy megoldás, ha a fedlapot külön nyomtatod ki már ha kinyomtatod.Ha igen, akkor utána az oldalszám formázásánál be tudod állítani, hogy hanyas számmal kezdődjön. -
#56022 mivel nemnagyon vágom a word-öt szeretném kérdezni hogy
van egy doksim, és rakok bele élőlábbal oldalszámot.
namost, nekem az első oldal egy fedlap, így arról le kellene vennem az "1" számozást, szal a 2. oldalon legyen a 2-es oldalszám, így kezdődjön.
hogy lehet ezt így beállítani? -
piamania #56021 Inkább belinkelem az oldalt is.
Erről lenne szó egész pontosan. -
piamania #56020 Hello!
Venni akarok egy külső vinyót.BEmásolnám a leírását.Szerintetek jó?KÖszi
Description:
# Integrates a high speed encryption HW:AES.
# Super Speed 5Gbps & 10Gbps
# Mass Storage Class Bulk
# SATA Gen2i (3Gbps) & Gen1i (1.5Gbps)
# Supports ATA/ATAPI device
# Supports ATA command pass through function
# USB ports are Hot Swapping and Plug-and-Play compliant
# Supports 2TB over HDD
# Integrates a high performance 32bit RISC MPU
# Supports customized function, Vender ID
# Supports SPI for Serial Flash ROM
# Supports challenge & response authentication
# GPIO function
# Product ID and etc.
# 65nm CMOS technology
# win2000 win2003 winxp vista32 vista64 wince5.0 wince6.0 Win7 Linux MAC(10.3/10.4/10.5)
-
#56019 -
Apocalipto #56018 Asszem tán le kell nyomni azt a fekete pöcköt és kifordítani valamelyik irányba. -
#56017 hali! intel e8200as gyári hűtéses procit hogyan lehet kiszerelni az alaplapból? nem csináltam még, és néztem hogy 4 pöcök tartja a lapon, de az istennek sem engedi el, mi a teendő? -
#56016 Ok. Már megoldódott a dolog. -
#56015 Használd a 32 bites FF-ot -
#56014 Bocs a floodért, de jól látom, hogy az agyonajánorozott FF4 nem támogatja a javát? Ha igen, akkor mi ez a szarkupac...? -
#56013 -
#56012 A sima Java meg fel sem települ. Közli, hogy a mittomén milyen könyvtárvan (jó hosszú) az msi korrupt. WTF? -
#56011 Segítséget kérnék. Az adóbevallás szeretném megcsinálni, de az fos APEH cucc nem megy fel. Hiába raktam fel a legfrisebb
Innen leszedtem az x64-et, mert XP64-et használok. Felment. Ennek ellenére azt köpi ki az APEH ellenőrző is és ez is, hogy nem megy. Something worng, ennyit ír ki.
Kösz, ezzel kurva sokat segítettél Java...
Tavaly és előtte is tudtam futtatni. Most mia a rákért nem...? -
Athem #56010 tmp: Nincs gigantikus jelentősége.
Piszkos Fred: Esetleg egy firmware frissítés megoldaná.Nem biztos, hogy a modem a rossz, én a konfigurációt is megnézném a routerben. -
Cat 02 #56009 Lehet a modemed a rossz. Illetve lehet a router nem tud sok kapcsolatot kezelni (pl torrent kikészítheti) -
#56008 Sziasztok! Befolyásolja az a winchesterek teljesítményét, hogy hány részre van partícionálva? Vagy gyorsabb ha csak 1 részre van partícionálva? -
#56007 Az mindegy, ne csak az eladót kérdezd meg, hogy van e rajta hanem nézz utána Te is típus szám alapján. -
piamania #56006 alaplapon nincs.Igazából nem itthon venném, hanem ebayen. -
#56005 Linksys routerem van, a netet egy asztali gép és egy laptop használja. A probléma az lenne, hogy néha a net mindkét gépen elmegy, és csak többszöri újracsatlakozás után áll helyre. Mi okozhatja ezt, és mivel lehetne orvosolni?