64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#57524 így utólag olvasva kicsit értelmetlen lett ez a mondat... :D
egyébként nekem lehet az is közbeszól, hogy hackintosh-al kísérletezgettem (azóta már töröltem mindennemű mac os-t tartalmazó partíciót, fájlt és mi egyebet) és akörül kezdte ezt csinálni. pár napon belül úgy is újra rakom a windows-t, mert már ráfér, majd meglátjuk, hogy utána milyen lesz :) -
Dean Winchester #57523 ezen gondolkodom majd mert nekem is volt ilyen problémám!
kikapcsoltam és tovább ment a gép...
alaplapi probléma lehet? ha eszembe jut valami megírom. -
#57522 3 éve így állítom le a gépet, amióta újratettem a windowst. Állítólag a telepítéskor szúrtam el valamit, azóta egyszer sem állt le rendesen. Biosban nézelődhetsz, én az enyémben nem találtam semmi olyat, amit átállítva megoldódik a probléma. Ha neked mégis sikerül, kérlek oszd meg velünk is. -
#57521 sziasztok
az miért van, hogy rendesen windowsból kikapcsolom a gépet, rendesen kilép mindenből, "kiakpcsolja" a windowst, ám a gép tovább pörög, a ventilátorok, meg minden ugyan úgy "zúg" tovább a gép? és ilyenkor csak úgy tudom kikapcsolni, ha hosszan nyomom a bekapcsoló gombot, vagy kihúzom a 220-ból -
#57520 Az a probléma, hogy nincs kedvem dekódolni hogy mit írsz, így segíteni se tudok. Mi az a Reutert?
Ha már segítséget kérsz vedd a fáradtságot, hogy úgy írod le a problémád hogy fehér ember is megértse. -
#57519 Ha router nélkül is ezeket produkálja akkor nézd át vírusellenőrzőkkel (lásd #57509 hszt). -
yblm #57518 Csak befejezésképp megjegyezném,egy másik totyikban is volt hasonló okoska,ezek menjenek helyesirás totyikba vagy oviba.Én többet ide nem irok ,ha a problémámra tud valaki megoldást megköszönöm.Ennyi. -
yblm #57517 A másik gondomat már ide sem merem irni.Minek? -
yblm #57516 neked meg mit kell kritizálni mások hogy irnak.Nem az a fontos ,hanem ,hogy mit ir. okoska. -
yblm #57515 Gergely 1991 nek irom a gép elötte is igy viselkedett.mint ahogy leirtam.A problémám kábé három hónapos, -
#57514 lehetne hogy megtanulsz helyesen írni? -
yblm #57513 Lehetne itt egy hozzáértö ember a sok közül .ez a véleményem,talán még örülnénekis neki nemis kevesen. -
yblm #57512 szerintem itt nem lehet kielégitő választ kapni .hiába ez a totyik.
-
#57511 milyen videókártyád van és melyik drivert használod hozzá? -
Dean Winchester #57510 semmi reakció :S
a gpartedtől valami egyszerűbb megoldás nincs? nekem picit orosz -
#57509 Csökkentet módban is ezt csinálja?
Vírusellenőrzés volt?
Malwarebytes,Kaspersky rescue CD(USB-re).
És alaplap csere?
-
cargame #57508 Az a vicc, hogy 3 hete cseréltem videokártyát mert arra gyanakodtam. Szóval nem hiszem, hogy azzal lenne a gubanc , mert csere előtt is ezt csinálta. -
#57507 Vagy kihúzod majd visszadugod a adatkábelt(ez egyszer mintha megoldotta volna nekem is) vagy Gparted -
#57506 Valami driver kompatibilitási problémáról panaszkodik(pl.:videokártyáé).
Driver frissítés volt már? -
Dean Winchester #57505 üdv
segítséget szeretnék kérni!
van egy samsung 500gigás vinyóm!
3 partíció volt rajta.
"a" - rendszer
"b" és "c"
"b"-t üressé tettem a fájlokat átdobtam a "c" partícióra
gondoltam egyet és kitöröltem a b partíciót de törlődött a "c" is!
a rendszer nem lényeg mert másik vinyó van a gépben így töröltem a rendszer partíciót is!
a gond most az ,hogy lemezkezelésbe belépve nem látom a vinyót!
kikapcsoltam majd újra be a vinyót még se látom! Megszeretném formázni ,hogy legyen 2 partícióm de mivel nem látom így ezt nem tudom végrehajtani! Valakinek bármi ötlete? -
cargame #57504 Amit észrevettem, hogy a Task managerben a a memoria teljes kihasználtságon fut úgy hogy semmi program nem megy. Ez normális? -
cargame #57503 Mégsem az volt a gond...hanem nagyobb. Blue scree vagyis kék halál. Erre valami megoldás??? Vagy mit lehet most kezdeni? -
cargame #57502 Köszi a válaszokat amiket adtatok a kérdésemre. Memtest szerint nincs gond a rammal. Viszont észrevettem, h minden újraindulás után megjelenik egy üzenet : This driver is due to compatibility issues.
Driver:Startforce protectieon.
Remélem, hogy ha ezt eltávolitom (megjegyzem a kereső nem találja ezt a cuccot) akkor megoldódik a gond. -
#57501 És ha egy VGA-val csatlakoztatod a HDMI helyett a gépre?:S -
#57500 Valaki esetleg tudna abban segíteni hogy mi okozhatja az alábbi problémát: Adott egy PC amit összekötöttem HDMI kábellel egy Sony ex4-es lcd tv-el (a vga-m HD6850), a gond az hogy ha elkezdek a tv-n a gépről egy filmet nézni 10-20 perc után a kép a tv-n fura lesz mintha ráhúztak volna egy világos kék textúrát az egész képre, vagy ehhez hasonló. Esetleg valaki találkozott már ilyen hibával? -
#57499 Sziasztok.Régen írtam ide a fórumra hozzászólást de azok most már törölve lettek.De ha a googléba be írom azokat akkor előhozza a topik linkjét és alatta azt a hozzászólást.A google mindig elő fogja majd hozni? -
#57498 Esetleg azért mert "a torrent vánszorog".:) -
yblm #57497 Hello mindenkinek,Helpppp-Van windows 7 a gépen-másfél giga ram-2000khz intel celeron mx 800 -a problémám a következő-a letöltések megszakadnak a torrent vánszorog,Reutert használok,bármelyik hejre rakom a kábelem akkoris ez áll fenn, a többi géppel semmi gond.Mi lehet a gond a gépemmel? -
#57496 Szerintem csak szimplán rakd ujra a windowst. Kár hogy eleinte a hardware cserét próbáltad szerintem :D -
#57495 Lehet hogy programok ütköznek. Nekem a netlimiter nevű program okozott ilyet, ütközött egy másikkal. Ilyen 5 órás időközönként újraindult. Milyen számokat ír ki? Hibakód van? -
#57494 RAM lehet a ludas valszeg. Memtest nevű programmal meg lehet nézni, h hibás-e valamelyik. -
#57493 Jah, és az emachines honlapján ez a termék nem is létezik?????!!!!
Még csak driver-t sem találok a wifijéhez. Agyam eldobom -
#57492 Sziasztok!
Édes testvérem szerzett magának egy laptopot.
Acer eMachines E728g25
Na most minden franko rajta, egyedül a wifi nem mükődik. Adókat talál, de semmire sem csatlakozik. Elvileg b,g és n tipusura is csatlakoznia kéne, de semmire sem megy fel. Nem értem mi a baja, egy alig használt laptopról van szó.
Mondjuk nem értem az egészet, mert a windows csak 802.11n-t ír.
Valaki tud adni valami ötletet? Ahhh idiota emachines -
cargame #57491 Hello!
Elég érdekes probléma van a géppel. Egy ideje fogja magát és oránként magától újraindul. Megjelenik egy kék háttér tele számokkal és utána indul újra. Amit észrevettem, hogy töltéskor hamarabb előjön ez a probléma, meg youtube nézésekor. Tápot cserélte, videokártyát is cseréltem, kipucoltam az egész berendezést de semmi.
Esetleg valami ötlet ? -
#57490 Üdv!
Találkozott már valaki olyan problémával, hogy fel akart tölteni egy képet (pl noob.hu-ra, vagy imagerz-re), de akármilyen böngészővel próbálja csumára kifagy a gép, hogy semmi nem segit már rajta csak az újrainditás? Nálam most ez a helyzet, és fogalmam nincs mit csináljak vele, ha esetleg van valakinek valami ötlete, légyszives segitsen, köszönöm! -
#57489 Sziasztok!
Vettem egy Creative Sound Blaster Audigy SE 7.1-s hangkártyát. Ilyet. Az a gondom vele, hogy rá van kötve az 5.1, de szinte semmi mély nincs. Ha meg hifire kötöm, akkor az meg nagyon halk. Mi lehet a probléma? 2009.05.27.-i driver van fent, újabbat nem találtam.
Előre is köszi.
Üdv
Falkon -
#57488 "Secondary IDE channel no 80 conductor cable installed."
link
"Cmos cheksum error,default loaded"
Itt meg úgy érzem hogy elemcsere lesz. -
Ironman2 #57487 BIOS ezt irja ki induláskor:
Secondary IDE channel no 80 conductor cable installed.
Cmos cheksum error,default loaded
A secondary IDE-re 2 dvd iró van kapcsolva.Mi lehet a gond? -
#57486 Gondolom megserult a mrevlemez az uteskor.
Mivel be volt mar kapcsolva, igy nem kellett betolteni mar az operacios rendszer reszeit, ami valoszinushetoen bad blockra kerult es csak restartnal jott elo a hiba.
Probald lelellenorizni egy kulso mondjuk pendrivere masolt programmal a merevlemez allapotat. Vannak olyan emergency szoftverek amik onnan is bootolhatok es letesztelheto veluk sok minden.
Ilyen peldaul a Hiren's Boot CD peldaul.
Igaz trukkozni kell kicsit, hogy USB-rol is lelehessen futtatni, vagy a masik megoldas, hogy kiirod egy ujrirhato CD-re es onnan bootolsz.
De mint irtam szerintem a teszt nelkul is valoszinu, hogy megserult a merevlemez. -
#57485 Jaigen az lemaradt, hogy windows 7 home premium oprendszerrel fut egy ACER Aspire timelineX laptop.