!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
De írd már le hogy milyen karid van, megnézem
innen meg a vga toolst: http://hu.gigabyte.com/products/page/vga/gv-n98xpzl-1gh/download/utility
és még 1 kérdés melyik érné meg jobban egy dvd felvevõ vagy egy BluRay lejátszó kb úgy 30-35e Ft-t költenék valamelyikre?
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
lenne egy kérdésem van nekem egy Blu-Ray dvd lejátszóm és ha veszek egy 8-16 GB-s pendrive-t és ha arra rámosolom a letöltött bluray filmet akkor letudja játszani??
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Viszont a kommented második felében mire gondoltál? (bocsi, késõ van)
De ha be állítottad gondolom az ok gomb elõtt alkalmaztuk is a beállításokat nem de?
Tudom, nem teljesen idetartozik, de lenne egy problémám, amit egyszerûen nem tudok megoldani.
Az a helyzet, hogy Nvidias videókarit használok, és akárhányszor újraindítom a gépet, a fényerõ teljesen elállítódik, a kontraszt is, annak ellenér, hogy az Nvidia vezérlõpulton a csúszkák a helyükön vannak. Próbáltam már mindent, energitakarékosság, meg alapértermezett színkészlet vagy mi az isten, de semmi. Nagyon szomorû vagyok, már 3x újrahúztam a windowst és semmi változás... Bios updaten is gondolkodtam, de abba nem vagyok jártas.
Nagyon örülnék egy kis segítségnek, elõre is köszi!
tigeroo: Kábel hiba lehet, de a winyó is okozhatja hd Sentinelt eresz rá és nézd meg a százalékokat h áll.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Azt hiszem komoly gondba vagyok a laptopommal. 64 bites Win7 alatt letöltöttem az újabb biost, telepítettem kattintgatással, majd magától újraindította a gépet.
A gép egy darabig rendesen elindul, majd nagyon rövid idõre felvillan egy kék háttér, fehér betûkkel, aztán elkezdi betölteni a win7-t (a 4 színû logót, töltés..) aztán felajánlja hogy normál modú indítás v csökkentett, normálba elindítva mindig újra indul és idejutok, míg csökkentettben elkezdi helyreállítani a rendszert, a végén persze kiírja hogy nem lehetséges. Próbáltam restore-t is az se megy😞
Kicsit félek, hogy faéket varázsoltam belõle.
Válaszokat, elõre is köszönöm
szal nagyban gépezek, majd kifagy a tálca, végül az épp futó alkalmazás (mittomén böngészõ), majd az egér is, végül olyan fél perc után elmegy a zene és bejön egy kék dos-os képernyõ "kernel_stack_inpage_error" címmel.
ha a vinyót kihúzom és újra bedugom akkor néha kiírja hogy "lemezolvasási hiba történt" ám általában 2. ujra bedugás után ismét jó a gép. ez mitõl van?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ezt vágja a képembe. Mi a péket lehet tenni?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nemrég vettem 1 tplink wr841nd routert. A problémám vele,hogy már lassan minden 10.percbe elmegy a net mind2 gépen amin megvan osztva. 15 megás invitel netem van... Ezelött SMC router volt,az legalább az 1ik gépen nem dobált le... mitöl lehet ez? valamit elrontottam?
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Sajna van kis érdekesség a samsung P2470h monitorral amit tegnap vettem.
Kiírja hogy ANALOG, utána 1 másodpercig van kép, és utána feketeség (nem kapcsol ki)
Ha kikapcsolom-bekapcsolom akkor ugyanez.
Laptoppal ugyan ez a helyzet, annyi a különbség hogy ott nem kell DVI átalakítót használnom.
Érdekesség, hogy mikor hazahoztam egybõl ezt csinálta, utána rádugtam laptopra, mûködött, visszadugtam asztalira ott is mûködött, de most már mindkettõn ezt csinálja hogy 1 mp után sötétség.
Egy külön dolog amit nem értek, hogy a monitorhoz kapott kábel egyik vége d-sub a másik fele dvi. gtx460-as VGA-mon van 2db dvi, a monitoron 1 db dvi... tehát a vgahoz kapott átalakítóval tudok próbálkozni, laptopon nem kell átalakító mert van d-sub de ott is ezt csinálja :S
Köszi elõre is
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
bootoláskor kapok egy hibaüzenetet:
Intel CPU uCode loading error
Press F1 to resume.
Utána a windows feláll, mûködik minden, ki tudom kapcsolni a gépet stb.
Mi a baj? Mit tudok csinálni, hogy ne jöjjön a hibaüzenet?