64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#58044 :SDADAS:DADASDASDASDASD -
#58043 :DD -
#58042 és a legszebb, hogy mindezt a csodálatos google használatával, amit te is használhatnál néha -
#58041 Hűha! Nagyszerű hírt közöltél velem, rohanok a boltba!!! -
3-500ft-os tétel :) -
#58039 Van egy nehéz kérdésem.
Az áramforrásom régi, s csak két SATA-kimenete van. Ez most rendben is van, mert két darab SATA-eszközöm van. De most akarok betenni egy harmadikat. Meg lehet oldani a problémát valahogy vagy mindenképpen kell egy új áramforrás? Nincs esetleg valamilyen belső átalakító, mely az IDE-eszközökhöz menő áramkimeneteket át tudja alakítani SATA-áramkimenetekké? Vagy van-e bármilyen más lehetőség? -
#58038 Nekem ilyen 19 LED-es van, aksis. Kiégeti a szemed és alig merül. -
#58037 Van 590-ért USB lámpa, 3 LED notebook is annak már jó fény ereje. -
karajjj #58036 minimálisan csak, de nem is sokat érnek az 1 ledesek -
#58035 Igen csat láttam 1800-ért is és azt hittem van jelentős különbség. -
#58034 alig észrevehetően, mivel LED :) -
#58033 Sziasztok!
Ezek usb led lámpák mennyire zabálják az aksik?
Led lámpák -
karajjj #58032 biosban be van állítva a venti vezérlés? mert ha nincs és alapjáraton pörgeti a lap mikor elkezd melegedni, akkor szokott ez előfordulni -
#58031 Intel E5800 - új. -
#58030 milyen proci? régi?
esetleg nincs rosszúl fenn a hűtő? -
#58029 Sziasztok! Dell Inspiron M5110 Black A8 LX 4G notebooknál hogy lehet diver találni webkamerájához? Mert nem ismeri fel. -
#58028 Az a gond, hogy a paszta pár napos, s a hűtő új. Nem értem mi lehet a gond. -
#58027 tisztísd ki a hűtőjét, esetleg cserélj pasztát -
#58026 Nekem 78-80 között van. Miért lehet ez? -
#58025 70 foknál ne nagyon legyen több, addig elmegy -
#58024 Még egy gyors kérdés más témában.
Van két Windows 7-es telepítő dvd-m: a 32-bites olvassa a gépem, a 64-bitest nem, mi lehet ennek az oka?
-
#58023 Egy gyors kérdés: mi a normális hőmérséklete egy processzornak? Természetesen a működés közbeni hőfokra gondolok. -
#58022 Meg oldottam. -
#58021 BIOS-ban be kell állítani a Bootolási sorrendet.Ha be van de mégsem sikerült elindulnia CD-ről akkor lehet nincs jól megírva.Ellenőrizd hogy az HDD-be rendesen vannak-e csatlakoztatva a vezetékek(tápkábel,adatkábel),IDE vezetékek esetén jumperelni kell a meghajtókat.
A telepítő magyarul:"A cd-ról való indítás után nyomjon meg egy gombot" kell megjelenítenie.Érdekes lenne ha épp a telepítő írja ki hogy nem talált oprendszert.:D
A windows7-ról úgy tudom hogy saját eltávolítóval kell letörölni.:S -
#58020 Sziasztok! Dell Inspiron M5110 Black A8 LX 4G notebooknál hogy lehet beállítani a képarányt hogy ne legyen széthúzva ha videókat nézzek?
-
izé91 #58019 Köszönöm a válaszokat! -
rizzo80 #58018 kaptam egy új gépet, át szeretném rakni a régi vinyót, új rendszert szeretnék rá rakni, de nem indítja el az xp telepítőjét, annyit ír ki, hogy nem talált operációs rendszert, mit csináljak?
-
#58017 túlmelegedett VGA, avagy dögledező memória modulok a kártyán -
karajjj #58016 első tippem az lenne, hogy túlmelegszik a vga -
DIESEL DOG #58015 Illetve még ajánlott EZT lefuttatni... -
DIESEL DOG #58014 Töltsd le a Furmark 3D-t, és csekkold azzal is hogy mennyire stabil a kártya... (órajel emelés nem volt? GPU, VRAM...) -
izé91 #58013 A 3dMark05-ös programmal lett tesztelve,de semmit sem jelzett. -
Puhos #58012 Üdv.
Vga gond?
-
izé91 #58011 Üdv!
Olyan problémám lenne hogy pc játékok(nem mindegyiknél)közben a gép egy idő után(változó van hogy pár perc van pedig hogy egy óra)a monitoron szürke kockák és fekete ábrák jelennek meg,miután a játék tovább fut a kép helyenként elmosódott...
Mivel nem vagyok hozzáértő ezért elvittem már kétszer is a szervizbe,de azt mondták mind a kétszer hogy nem találtak semmit...(a rendszert újra telepítettem,de semmi)
Ötlet?
-
#58010 nem hiszem h komoly baja lenne max msghajlik pár láb amit òvatosan vissza lehet hajtani. egyik haverom még forrasztott is vissza lábat és hibátlan volt :D -
#58009 Én is remegtem mikor először raktam össze gépet magamnak (mert nem kis lóvé), pár napig a különböző youtube tutorialoknak szenteltem az időmet, extra mikor raktam össze a biztonság kedvéért másik gépről egy haverom is segített skypeon, de hát egyszer bele kell vágni minthogy feleslegesen kidobálni több ezret. Örülök hogy minden ok, a porszívó által megevett cpu meg szerintem kuka, az hiba mentesen már nem fog működni, viszont 1.8 Ghz -el asztali PC -ben ma már nem sokat ér. -
rizzo80 #58008 sikerült,Köszönöm!
-
karajjj #58007 verzérlőpult - rendszer - eszközkezelő, kikeresed a hálózati csatolót, aminek nincs telepítve illesztőprogramja és betallózod hozzá ezt, ő meg feltelepítí -
karajjj #58006 mintha az jobb lenne...
ott a lefogató keret füle törik, aztán meg csak nézel, mint a moziba -
rizzo80 #58005 Letöltöttem, kicsomagoltam, de nincs egy fájl, amit meg tudok nyitni, a leírásban csak ennyi van:
Installing the update
---------------------
Once the drivers have been extracted, detailed installation notes
are available by opening the index.htm file in the
C:\IBMTOOLS\Drivers\Q38Z01US\PRO100\DOCS\DESKTOP or
C:\IBMTOOLS\Drivers\Q38Z01US\PRO1000\DOCS\DESKTOP directories.