64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#58084 ha normális tápod van volt akkor nem szabad hogy gond legyen.ha codegány merkúri és hasonló minőségi cuccok könnyen szétcsesznek sokmindent...anno nekem is vitte az alaplapot és procit is ,meg egy vga-t -
#58083 Sziasztok!
Este játszottam a gépemen és egyszer csak furcsa szagot éreztem:-((
Elkezdett kicsit füstölni a táp,de a gép még rendesen működött.Utána újraindítottam és villant egyet aztán kikapcs.
Nyugtassatok meg hogy csak a fos táp adta meg magát ,nem az egész pc!
Most nézek új tápot de remélem csak ez lesz a bűnös...
Tiszta ideg vagyok:-(( -
#58082 Nem nyert, még mindig sípol ez a kula. Az feltűnt, hogy néha a vinyó recsegésével ritmusban szakadozik a "sípolás". -
#58081 Rendben, felteszem ott is a kérdést :D
Én is úgy gondolom, de mielőtt bele vágnánk jobb ha többet tudok a dologról .... köszi! -
karajjj #58080 itt kérdezd meg, az a topik direkt erre van
(szerintem egyébként bőven jó lesz hozzá) -
#58079 Sziasztok!
Össze raknám ezt a gépet HA az Adobe CS5 elfut rajta. Kikötés az, hogy i5 proci legyen...elméletileg a proci GPU -ja elég CS5-höz, de meg kérdezlek titeket is.
Tehát a gép:
Alaplap:
Intel DH55TC Alaplap
Processzor:
INTEL Core i5-655K 3.20GHz 1156 OEM
Memória:
2 darab KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHz CL9
HDD:
SAMSUNG 320GB 7200rpm 16MB SATA2 HD322GJ
CPU hűtő:
COOLERMASTER Hyper TX3 EVO -
Ekos #58078 másik kliensel minden ok. -
karajjj #58077 jó kérdés, nem lehet, hogy valami keretrendszer nem jó, végső esetben próbálj ki másik torrentklienst -
#58076 Köszi a válaszokat, majd megnézem a ventiket. -
#58075 ami még érdekes ha elindult akkor újra indításkor sincs vele gond,csak ha ki volt kapcsolva
eddig random jött elő a probléma és a 2. 3. bekapcsolásnál után beröffent.
tegnap elsőre indult,ma nem tudom mennyi kellett hozzá,de 10percig indítgattam.De már a múlt héten is előfordult
Majd szétszedem valamikor a héten,nem volt még ilyen problémához szerencsém eddig,ezért vagyok tanácstalan -
#58074 LOL...nincs mit:D -
Ekos #58073 Üdv!
Az lenne a problémám, hogy amikor elindítom az utorrentet az ablak nem jelenik meg, mintha semmi nem történt volna, de a feladatkezelőben látom, elindult és egyre növekszik a memória felhasználása.
Miért?Megoldás?
/2.2.1 es verzió, már újratelepítettem beállításokat is töröltem/
Köszi! -
#58072 Hihetetlen megint segítettél rajtam!!!!!! Köszi szépen :) most már menni fog a többi.... -
#58071 Na az még kimaradt hogy ha esetleg sikerül a BOOT MENU-be bejutnod akkor ott válaszd ki a USB-t(mondjuk,nálam van ilyen lehetőség).:) -
#58070 Ha a windows nem, de a BIOSnak csak felkel ismernie az említett eszközöket.Töltsd le ezt a másik gépen pedig csináld meg windows 7-re a usb telepítést.Ha kiírja a Boot menu billentyűparancsot akkor nyomogasd a mellette ajánlott gombot, ha pedig nem akkor, be kell jutni a BIOS-ba,és ott elsőre kell beállítani az USB eszközt a bootolási folyamatban. -
#58069 Sziasztok valaki tudna segíteni hogy van egy Acer netbook és már annyira agyon van terhelve vírussal meg minden szarral, évek óta nem volt rajta telepítve XP és már fel se ismeri az USB-t, se egér, se külső dvd író, így újra telepíteni se tudom a gépet. Pedig most egy Win7-et raknék rá... Valaki tudja hova kell menni? újraindításkor DEL gomb? A gép tényleg halott... HELP!!! -
#58068 Ok félreértettem, a gépházon és nem a monitoron végzett ki-bekapcsolás oldja meg a problémát.Akkor húzd ki és aztán dugd vissza a videokártyát és a memóriamodult. -
#58067 Másik monitorral próbáltad? -
karajjj #58066 sokminden lehet, így nehéz megmondani, de elképzelhető, hogy videokártya -
karajjj #58065 szedd szét a komplett gépet, takarítsd ki, rakd össze, hátha csak nem érintkezik valamit -
Slayer256 #58064 Sziasztok!
Hugom gépe(asrock alaplap, gf 6600 gt, athlon 64) mostanában olyat csinál, hogy jópárszori ki-be kapcsolgatás után ad csak képet a monitor. Egészen addig csak villog a monitor lede, mintha nem kapna jelet.(ez alatt a gép nem csinál semmit). Le akartam még írni h "prittyen-e" az alaplap, de nem figyeltem :) Majd ha újból előjön a hiba.
Mi lehet a baja? -
#58063 nem.csak veszettül pörög(gondolom maxon) a vga venti -
#58062 Nekem a tápventiből jött ilyen 1x... Bele lehet őrölni, olyan idegesítő. Asszem kiszedtem, kicsit kipucoltam és vissza, és úgy jó lett. -
karajjj #58061 nem sípol, amikor nem ad képet? -
#58060 nem. Sőt le van tekerve az órajel :D -
karajjj #58059 nem lett túlhúzva? -
#58058 Üdv!
Következő lenne a problémám jó fél éve vettem egy új videokártyát XFX Radeon hd6870
Mostanában indításkor csak felpörög maximális fordulaton se kép se hang .Bios sem tölt be.csak a sokadik próbálkozásra röffen be.Ha véletlenül elindul akkor nincs semmi probléma terhelés alatt sem,stabil.
Következő a configom: Asus M2n-e sli,AMD athlon x2 6400+,4giga Geil ddr2 1066mhz,COOLERMASTER Real Power RS-520
Bios a legfrissebb
Sajnos nem nagyon tudom másik gépbe kipróbálni,de az előző kártyával nem volt probléma (2600pro) -
karajjj #58057 szerintem egyszerűbb, ha mutatsz róla egy printscreent, lehet, hogy tudok segíteni, csak már vagy 2 éve nem láttam cisco admin felületet
amúgy lehet, hogy egyszerűbb lenne kiguglizni -
karajjj #58056 háááát, határeset szerintem -
karajjj #58055 első körben valamelyik ventire gyanakodnék, szerintem takarítsd ki őket -
#58054 Nálam a hűtőventilátor ad ki olyan hangokat(automata szabályozás a CPU hőmérsékletéhez képest) mint a repülőgép sugárhajtóműve.:D -
#58053 A tápot kifelejtettem: Chieftec CTG 500 80p -
#58052 Sziasztok! A gépemből folyamatosan hallatszik egy szakadozó, magas frekvenciájú, halk sípolás, szerintem az alaplapból.
Próbáltam másik Sata kábelt, megigazítni a kábeleket, leellenőriztem a ventillátorokat, ha kihúztam az alaplapi speakert, a zaj változatlanul szólt, semmi nem segített. Mi a fene ez? Az alkatrészek többségét kevesebb mint egy éve vettem, egyedül a winchester az, ami öregecske, de a zaj nem onnan jön, HD sentinel szerint sincs semmi baja. Mi a fene ez? A hang a windows logós bootolásnál kezdődik, és abba se marad, amíg ki nem kapcsolom a gépet.
a gép:
Gigabyte GM880 USB3
4gb RAM
Sapphire HD6850
Phenom II X4 955BE (Freezer 13 hűtővel)
Samsung HD321KJ winchester
Hőfokokkal semmi baj nincs. Előre is köszi a segítséget.
-
izé91 #58051 Üdv!
Az elmúlt héten írtam,azóta újra bevittem szervizbe a gépet és volt egy videokártya csere(gt 440-esre),utána elment a Tápegység is(először csak a hűtő csere volt most teljes,mert pár perc után túlmelegedett)most vissza adták hétvégére hogy próbáljam meg hogy mennyire működőképes.Az általatok ajánlott Furmark 1.9.2-es programot használtam és 79 c-fokig melegedig,bár nem értek hozzá,de gondolom ez kicsit magasabb a normálisnál... -
#58050 Van egy Cisco EPC3925 modemem (router is egyben)
Portot szeretnék rajta nyitni,de sajnos nem értek hozzá. A régihez volt program amiba csak beirtam a portot nyomtam hogy csinálja és nyitotta is.De ez a router nincs az adatbázisában.
A router beállításoknál megtaláltam hova kéne beírni de nem tudom hogyan kell.
Mert van star és end nekem egy adott port kell.A másik meg iphez a saját ipm irjam vagy a router elérési ipjét amivel bebírok lépni a beállításokba? -
#58049 xDD -
karajjj #58048 én egyszer bementem így egy helyi boltba, a következő párbeszéd zajlott le:
- szia
- szia, parancsolj
- egy molex-sata tápkábel átalakító kellene
- ...... micsoda?????......
- tudod, ami a régi 4 tűs csatlakozóból csinál lapos feketét
- jaaaaaaaaaaa, ilyen izé...
- aha az -.-
na mondom itt is megvan a színvonal :D -
#58047 mondhattad volna azt is hogy molex - sata átalakító kell :D hátha kizökkented az eladót :D -
#58046 Jó, ha az ember határozott fellépéssel megy. :) -
#58045 Á, nem. Hogyan keressek rá ilyen bonyolult dologra?
Időközben meg is vettem. A boltban profi hardveresnek nézték, mert nagyon magabiztosan mondtam, hogy nekem SATA-csatlakozós áramkábel kell... :-)