!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy Gigabyte GM-M6800as optikai egerem, 2éves lehet maximum.
mostanában nagyon furán viselkedik, de úgy mindenben. 1kattintásra van hogy kettõt, vagy TÖBBET érzékel és ha odébb húzom a kurzort akkor is érdekesen viselkedik, de ez is csak NÉHA.
viszont ez elég zavaró..
5letek ?? lehet ez az egér meghalt ?😞 kiment volna 1 léptetõ..?:S
btw látok én ott egy króm ikont is, részesítsd azt elõnyben 😊
All hail the double x!
anno 1987
Még egy kérdésem lenne mégpedig az hogy ha megveszem ezt a alaplapot rendelem kapok hozzá sata kábelt vagy külön venni kell hozzá? Várom a válaszokat 😊
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Újratelepítéskor bios-ban általában át kell állítani,hogy lemezrõl bootoljon,hiszen a hdd üres...mikor bekapcsolod a géped,bios-ba menj be és a boot-perifáriák sorrendet állítsd vissza,hogy C meghajtóval-winyóval-kezdje a listát...
szerintem...
Lenne egy olyan gondom a régi P4-es gépemmel hogy újratettem az XP-t rajta, megy minden kiválóan, mindaddig amíg le nem csatlakoztatom a dvd írót. Ha nincs rajta boot-oláskor a dvd író akkor az xp nem boot-ol, amint felvillan a töltõképernyõje nyomja a kékhalált és restart...el sem tudom olvasni mit ír ki. Évek óta megvan a gép, sohasem csinált ilyet, most pedig mire oda jutnék hogy eladom, itt sz4rakszik (másik dvd írót bekötve is próbáltam, de mindenképp csak a bizonyos "eredeti" íróval boot-ol...). 😊 Le is tiltottam már az írót az eszközkezelõben, uninstalláltam benne, menet közben lehúztam, a rendszer ment tovább tökéletesen, nem látta tovább az írt ahogy kell, de ha újraindítom akkor újra játssza a kékhalált... Ötletek?
Bro
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Nezd meg amugy mas virusirtoval es Malwarebytes Anti-Malware-val is.
Kezd eloszor a virus es key logger ellenorzessel, majd ha megvizsgaltad es ha talaltal valamit es azokat leirtottad, lepj kapcsolatba az ugyfelszolgalatjukkal.
Miért jelenik meg ez az üzenet?
Valaki az Ön fiókján keresztül nagy mennyiségû levélszemetet küldött szét, vagy olyan mûveletet hajtott végre, amely sérti a Windows Live használati feltételek.
Mi a teendõ?
Lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal. Felteszünk Önnek néhány kérdést, és segítünk fiókja biztonságosságának megõrzésében.
Ez mi a fa.om? Hotmailos email cimem van(volt)
Megfordult napam pl olyan FPS 400as 80+os tap, ami nem birkozott meg olyan konfiggal amiben egy 6850 volt,de amugy a konfig pedig kb 300Watt kornyeken fogyaszthatott, viszont egy gagyi nem tobbszalasitott noname tap siman meghajtott, mikozben nem biztam volna ra a gepemet az is holt biztos.
de az ár is meghatározó, ha mondjuk van párszáz forint különbség a kettõ közt akkor fsp, ha az fsp sokkal drágább (mondjuk 2000huf-al), akkor nem azt venném...
Egy elég nagy problémám lenne, ebben szeretnék segítséget kérni. Adott egy Gigabyte GA-8I915P-MF alaplap, egy Celeron D 336 procival, 300 W-s Codegen táppal, MSI x300SE videokarival(szerintem õk a fontosabb szereplõi a történetnek). A konfig 2006-ban lett véve, azóta szolgált derekesan, azonban mostanság eléggé lelassult, terveztem, hogy veszek bele egy új processzort, a problémát megoldandó, azonban ettõl inkább elálltam, hagytam a fenébe. Múlthéten szólt húgom, hogy "lassú a net". Szemrevételezés után megállapítottam, hogy maga a gépe fagyott le, nem a net lassú. Restart után megnéztem a processzor hõfokát, 64 fok volt(vagy 10 percet hagytam állni a gépet.) A D336 max üzemi hõmérséklete 67 fok, ezért gondoltam, hogy veszek rá, egy CoolerMaster Hyper TX3-at és a probléma meg van oldva. Ma elég kínkeservesen felszereltem, megbíztam húgomat, hogy tesztelje, "nyüstölje amíg lehet", bízva az új hûtõ varázserejében. Azonban megint lefagyott a gép, restart, bios-ba belépve CPU hõmérséklet: 60 fok. Az igazi probléma most keletkezett, hiszen lefagyott a BIOS. Ezek után szétszedtem a gépet, kivettem a tápegységet ami elég forró volt, kiporszívóztam, visszatettem. Most már maga a gép elindul, csak a monitor írja ki, hogy "no input signal". Végképp nem tudom, hogy mit rontottam el. Nem törtem le semmi kiálló alkatrészt, nem is hajlítottam el, leellenõriztem mindent. Az egyetlen dolog amire gyanakodni tudok, azaz, hogy rosszul kötöttem vissza a tápból kijövõ kábeleket.<#rinya>#rinya><#help>#help>
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Vélemények az FSP tápokról és ha választhatnátok akkor FSP vagy Chieftec ?
El akarom adni a gépem és szerintetek mennyit kérjek az egyes hardverekért?
4 magos 2.66 Ghz intel proci
1 Gb Msi r4870 vga
Msi p45d3 alaplap
2x1 Gb ddr3 1333 MHz ram
egy 450es Asus táp és egy 400 Gb-os samsung merevlemez.
Mindennek megvan a papirja,kiegészítõje,doboza.
Amúgy rendesen nem kapcsol ki.
Még nem láttam a gépet de ez milyen hiba lehet?
I will use google before asking stupid questions.
(amúgy bocsi az elõbb elfelejtettem kijelentkezni öcsém accountjáról)
All hail the double x!
bár nemtom h egy rossz dvd író miatt miért ne bootolna be a win <#fejvakaras>#fejvakaras>
All hail the double x!
All hail the double x!
ha rádugom a gépre, secondary channel, master, egyedül van rajta, nem indul el a winxp
vmi ötlet, hogy ez miért van?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Nemrég volt egy olyan problémám, hogy csak úgy random újból indult a gép, és újraindulásnál ki írta h. "verifying DMI pool DATA..." és nem indult el a windows. Próbáltam újrarakni, de akkor meg nem találta a winyót.
Most van egy új winyó, ez egy darabig jó volt, de megint elõjött ez a probléma. Beraktam másik gépbe és ott meg mûködött, majd visszaraktam és elindult a windows, aztán késõbb megint lefagyott és megint nem indult el. :/
Mi lehet a probléma?
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
Alaplap GIGABYTE GA-870A-UD3 1 db 22.525 Ft
Processzor AMD Athlon II X2 250 3.00GHz AM3 BOX 1 db 12.675 Ft
Memória KINGMAX 2048MB DDR3 1333MHz 2 db 8.749 Ft
Videókártya SAPPHIRE 11168-15-20R HD5670 1024MB GDDR5 ULTIMATE PCIE 1 db 20.813 Ft
Merevlemez SEAGATE 500GB 7200rpm 16MB SATA2 ST3500630AS 1 db 9.800 Ft
Billentyûzet LOGITECH Deluxe 250 PS/2 Magyar Fekete 1 db 2.049 Ft
Egér LOGITECH S96 Wheel PS/2 Fekete 1 db 1.475 Ft
Ház ANTLER SKII-371 Fekete-Ezüst 1 db 5.662 Ft
Táp CHIEFTEC iArena 500W GPA-500S 1 db 8.712 Ft
Szóval a gép normálisan mûködik, kicsit lassabban jön be az xp, kicsit több idõbe telik, míg betölti a böngészõt, sokszor kattintás után másodpercekig semmi sem történik, szinte minden kattintás után ez megtörténik, de nem mindig. Olykor több oldalt megnyitok, akkor mindig ez van (2 GB Ram van benne, ez nem kevés sima internetezéshez szerintem). A lényeg, hogy kikapcsol a gép, de automatikusan újra is indul rögtön, kicsit kerreg ilyenkor a gép, bejön a csökkentett módos képernyõ, bármire megyek újra betölt a gép és szintén ez a képernyõ fogad. Ilyenkor ha kikapcsolom a gépet, akkor várok valamennyit, akkor újra jó és újra mûködik egy darabig. Ha nem ülök a gép elõtt, akkor 2-3 óráig is megy, ha internetezek, akkor fél órát nagyjából, nagy melegben hamarabb kikapcsolt, mint mostanában, mikor nincs kánikula. A gép elég forró belül, de új a ventillátor, a ram is, a táp is, tehát feltélezzük, hogy ezekkel nem lehet gond. Tipp? Nem tudom számít-e de van több felhasználói fiók, mikor azokkal lépek be, ott nincs gond, nagyon gyorsan belép a gép az xp-be (de ez csak lehet azért van, mert ott nincseneg programok telepítve). De alapból nincs semmi olyan program a gépen, ami nagyon megterhelné a gépet.
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/