!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jelenleg egy Logitech QuickCam Messenger webkamerám van, aminek ha minden igaz 32°körül van a látószöge.. olyat szeretnék venni amivel egy átlagos szobában a kamerától 1-2m-re álló ember teljes egészében belefér a képbe..
találtam egy ilyet:
Emtec Snake webkamera
.. aminek elvileg nagyobb mint 90°a látószöge, de nem nagyon találok egyéb infót, képet a képminõségérõl..
van valakinek esetleg tapasztalata, javaslata nem aranyárban mérhetõ de használható, itthon boltokban kapható, "nagylátószögû" webkamerákkal kapcsolatban?
köszi
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
én olyan 10 ezret mondanék és az még reális is
Köszi szépen. 😊
Hát mi olyan 5-6ezerre saccoltuk amúgy, kb. ott van ez is.
Igen, van az a dolog, hogy mennyit ér valójában és a másik, hogy mennyit ér meg valakinek.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
CPU: 4-5K Ft (azt lehet sokat írtam)
RAM: 1K Ft, ennél többet semmiképpen sem ér, bár órajelet nem írtál.
VGA: 2K Ft
DVD: 500 Ft
Háló kártya, talán 500 Ft ez is.
Ha nekem kéne megvenni adnék érte 9 ezret, többet semmiképp.
De vevõ már lenne rá, csak egy körülbelüli ár kellene. Nem tudja itt megsaccolni valaki hozzá-értõ? 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Hello.
Egy barátom szüleinek volt egy gépe (csak netre használták), de most lecserélték egy sokkal jobbra.
Most a régit eladnák, ugyancsak olyan embernek, aki netre használná, de azért nem akarja ingyen odaadni.
Arra lennék kíváncsi, szerintetek mennyit kérhet ezért?
- HDD: Maxtor 40 GB
- CPU: Intel Celeron 2GHz
- RAM: 768 MB
- VGA: NVidia GeForce MX440
- DVD-olvasó
- hálózati káryta: VIA PCI 10/100 MB Fast Ethernet adapter
Régi gép, és tudom, hogy nem lehet érte sokat elkérni, inkább csak "jelképes", hogy azért mégse ingyen adja már.
Remélem nem írtam rossz helyre és valaki segít. 😊
Köszi elõre is. Üdv.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
mi lehet a gond? 2 vadiúj duracell elemet kaptam hozzá és mivel csak 2 napja használom, ezért nem hinném, hogy azokkal lenne a gond.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
kimostam!😄<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
idegesítõ probléma!!!
a hangszórókon keresztül hallatszik, ahogy húzom a csúszkát a lapon. ez még menne is, de COD alatt annyira hangos lesz, hogy megõrjít. olyan mint valami ventillátor hang, de ahogy mozgatom az egeret hol magasabb, hol mélyebb a hangja. ötlet? valaki csak ért hozzá!? 😄
köszi elõre is...
AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Melyik a jobb?
S775 Pentium Dual Core E5800
VAGY.
Itel Core 2 Duo E6750 ?
AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black
Kb óránként crash-el az Opera, ez mitõl lehet?
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Volna egy kicsit hülye kérdésem. Valahogy utána lehet nézni az IP címnek, facebook-on? Van egy srác aki szórakozik, egy kamu profillal.
Vagy bármi más dolog létezik, amivel kideríthetõ?
Elõre is köszi
És bocsi a hülye kérdésért! 😄
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
UPC-s neten, egyik napról a másikra, ha torrentezek, teljesen lelassul a net, de csak nálam (wifivel csatlakozok routerrre, lehet az halt meg? eddig jó volt)
Windows 7 néha random "megfagy" nem tudom semmit mozdítani, CTRL+ALT+DEL-re se reagál :/
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
@ Hellomarci
windows 7 32bitesem van
A windows is sárga felkiáltójeles ikonnal mutatja vinyók között.
Ha esetleg üresen leformázom, utána még használható lesz? Gondolom pár szar szektor miatt nem kell eldobni egy TB-os háttértárat, vagy igen? Nagyon nem értek hozzá..
Szemre minden rendben van, se fura hang, vagy felpörgés, vagy rendellenesség, csak nagyon lassan másol.