!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

norbre
sziasztok,

jelenleg egy Logitech QuickCam Messenger webkamerám van, aminek ha minden igaz 32°körül van a látószöge.. olyat szeretnék venni amivel egy átlagos szobában a kamerától 1-2m-re álló ember teljes egészében belefér a képbe..
találtam egy ilyet:

Emtec Snake webkamera

.. aminek elvileg nagyobb mint 90°a látószöge, de nem nagyon találok egyéb infót, képet a képminõségérõl..

van valakinek esetleg tapasztalata, javaslata nem aranyárban mérhetõ de használható, itthon boltokban kapható, "nagylátószögû" webkamerákkal kapcsolatban?

köszi

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Japep

Köszönöm szépen a segítséget. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

LeventeV
értem. kösz a segítséget.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

ja hogy ár kellene 😄
én olyan 10 ezret mondanék és az még reális is
Japep

Köszi szépen. 😊
Hát mi olyan 5-6ezerre saccoltuk amúgy, kb. ott van ez is.
Igen, van az a dolog, hogy mennyit ér valójában és a másik, hogy mennyit ér meg valakinek.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Bronx South
Köszi a választ. <#eljen>

Bronx South
HDD: Max. 2-3K Ft
CPU: 4-5K Ft (azt lehet sokat írtam)
RAM: 1K Ft, ennél többet semmiképpen sem ér, bár órajelet nem írtál.
VGA: 2K Ft
DVD: 500 Ft
Háló kártya, talán 500 Ft ez is.

Ha nekem kéne megvenni adnék érte 9 ezret, többet semmiképp.

Fehercsoki
12k körül vannak az ilyen gépek hardveraprón.(szerintem nem ér annyit,és én nem is fizetnék érte annyit)

Japep

De vevõ már lenne rá, csak egy körülbelüli ár kellene. Nem tudja itt megsaccolni valaki hozzá-értõ? 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

fel kell tenni hardverapróra
Japep

Hello.
Egy barátom szüleinek volt egy gépe (csak netre használták), de most lecserélték egy sokkal jobbra.
Most a régit eladnák, ugyancsak olyan embernek, aki netre használná, de azért nem akarja ingyen odaadni.
Arra lennék kíváncsi, szerintetek mennyit kérhet ezért?
- HDD: Maxtor 40 GB
- CPU: Intel Celeron 2GHz
- RAM: 768 MB
- VGA: NVidia GeForce MX440
- DVD-olvasó
- hálózati káryta: VIA PCI 10/100 MB Fast Ethernet adapter

Régi gép, és tudom, hogy nem lehet érte sokat elkérni, inkább csak "jelképes", hogy azért mégse ingyen adja már.

Remélem nem írtam rossz helyre és valaki segít. 😊
Köszi elõre is. Üdv.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

általában nem szokott csak úgy egy áramszünettõl tönkremenni egyetlen tárolt fájl sem, nem kell ilyenektõl parázni, sõt fizikai gondja attól hogy lenne, ha nem kap áramot és leáll?
valami hangkártya vezérlõ program nincs felrakva, ami letiltja a hangszórókat?
lehet, hogy közel van a vevõ a gép tápkábeléhez, vagy a konnektorhoz, az bezavarhat
Sziasztok! Egy olyan ügyben kérném a segítségeteket, hogy rendelkezem 1 HP 625-ös lap toppal. Egyik nap olyan hiba jelentkezett a lap topon, hogy a hangszórók nem szólnak, viszont ha 1 fülhallgatót bedugok a gépbe, akkor van hang. Windows újrarakása, és driver frissítés nem segített. Ha megy a zene,akkor a zöld kis hangerõ mutató az óra melett villog! Valakinek esetleg valami ötlete, hogy mi lehet a probléma?

LeventeV
2 napja vettem egy Gigabyte GM M7600-as wireless egeret. laptopomon nagyon jól mûködött. tegnap rákötöttem a gépre és néha meg-megakad a kurzor mikor mozgatom az egeret sõt van, hogy nem is reagál egyáltalán.

mi lehet a gond? 2 vadiúj duracell elemet kaptam hozzá és mivel csak 2 napja használom, ezért nem hinném, hogy azokkal lenne a gond.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Bronx South
továbbá még annyit hogyha egy adat (zene, film, képek) sérült azt mi által tudom meghatározni ? nem megnyitható a fájl, recseg, akad esetleg más ?

Bronx South
hy. nekem van egy nem szûnõ paranoiám az áramszünetektõl, és egyelõre nem tudok félretenni szünetmentesre, tegnapelõtt sikerült megint elkapnom egy áramszünetet. a kérdésem az hogy egy áramszünet mennyire károsítja a winchestert, és sérti meg a rajta lévõ adatokat (zenék, filmek, képek, szöveges dokumentumok) ?

az öcsém leöntötte teával a billentyût, de nem szólt egy szót se<#taps><#taps>, nála még mûködött nálam is kb 10 percig majd begagyizott!
kimostam!😄<#eplus2><#eplus2><#eplus2>
hali!
idegesítõ probléma!!!
a hangszórókon keresztül hallatszik, ahogy húzom a csúszkát a lapon. ez még menne is, de COD alatt annyira hangos lesz, hogy megõrjít. olyan mint valami ventillátor hang, de ahogy mozgatom az egeret hol magasabb, hol mélyebb a hangja. ötlet? valaki csak ért hozzá!? 😄

köszi elõre is...
adamq01
én is így vélem, de akkor mért van magasabb helyen ezen az oldalon az E5800? http://www.cpubenchmark.net/mid_range_cpus.html

AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black

MR ME
E6750

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

adamq01
Helló!
Melyik a jobb?

S775 Pentium Dual Core E5800

VAGY.

Itel Core 2 Duo E6750 ?

AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black

Tudtok nekem segíteni? Az a problémám, hogyha kicsit jobban le van terhelve a laptopom, akor recseg a hangszoró, ha zenét hallgatok vagy filmezek. Ha semmit nem csinálok, akkor idõnként reccsen egyet. Próbáltam millió drivert telepíteni, egyikkel se volt jó. Mi lehet a gond? Köszi elõre is!
ctrl+shift?
morcosqtya
Sziasztok!

Kb óránként crash-el az Opera, ez mitõl lehet?

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

nvm/,/,jo/,a/,bcillenvtym/,tok*mast*.ir/minvt/,?<?<?<?<?< XD MI:RT <#help><#help><#help>
Asus K52JE laptopba szeretném lecserélni a 320 gigás merevlemezt egy 640Gb osra. Milyen tipusu merevlemezt ajánlotok?
Falkon
Sziasztok!

Volna egy kicsit hülye kérdésem. Valahogy utána lehet nézni az IP címnek, facebook-on? Van egy srác aki szórakozik, egy kamu profillal.
Vagy bármi más dolog létezik, amivel kideríthetõ?

Elõre is köszi
És bocsi a hülye kérdésért! 😄

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

SzirmosSzisza
Legfrissebb ESET. A net error idõközben megoldott egy resettel

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

tûzfal-vírusírtó rendben?
SzirmosSzisza
2 kérdésem lenne

UPC-s neten, egyik napról a másikra, ha torrentezek, teljesen lelassul a net, de csak nálam (wifivel csatlakozok routerrre, lehet az halt meg? eddig jó volt)

Windows 7 néha random "megfagy" nem tudom semmit mozdítani, CTRL+ALT+DEL-re se reagál :/

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Csibusz
Oké, köszönöm szépen, akkor bepróbálkozok😊
alapból mindkét verziónál a 2gb az ajánlott minimum, de én a 64 bitesnél nem vettem észre, hogy sokkal többet zabálna belõle
Csibusz
Köszi, bár igen itt erõsen ajánlja a minimum 4gb memóriát.. Mondjuk a Processzort is említi.
Csibusz
És nem fog sokkal több memóriát lezabálni? Mert félek ,hogy a 2gb ram elmegy kárba
akkor 64 bitest neki
Csibusz
X4 630 Athlon
kérdés, hogy milyen procid van, de ha lehet, érdemesebb a 64 bitest használni, nem a memóriakezelés miatt, hanem a gyorsabb memóriaelérés meg a gyorsabb adatkezelés miatt, plusz érdemes megnézni elõtte, hogy a többi hardveredhez van-e 64 bites winhez illesztõprogram
Csibusz
Sziasztok, most kerül sor a rendszer újratelepítésére és lenne egy olyan kérdésem, hogy kell e nekem X64 win7 ha csak 2gb ddr3 ramom van, ergo a kérdés az lenne, hogy a memóriakezelésen kívül van-e még valami extra tudása a x86 szemben?
a dell meg a toshiba is mostanában ráállt a 64 bites winre
nem emlékszem hogy említették volna de már tervbevan a 64 bites windóz

LoDMaSt
Erre a gépre mondták vásárláskor, hogy hivatalos drivert csak 64 bitre adott ki hozzá a dell.

@ Hellomarci

hello keresgéltem csak W7 64bites verzióra van ott driver de találtam ott a hozzá szólásokban 32bite-s rendszerre de köszönöm!

a dell hivatalos oldalán kikeresed a gépet, ott biztos lesz hozzá mindenféle driver
Sziasztok ma vettem egy Dell N5110 típusú laptopot és nem megy rajta a wifi úgy tudom kell hozzá program most ezt nagyon sok helyen kerestem letöltöttem vagy 6félét egyik se lett jó valaki tudna segíteni??
windows 7 32bitesem van

Marci0115
srácok valaki segítene? van egy hp deskjet F2492 típusú nyomtatóm, az lenne a gondom vele hogy elkezd szkennelni és lefagy a program a felénél, valami hibaüzenettel, hiába töltök le minden frissitést,drivert, olvasok el több száz angol fórumot, nem találok rá választ, valaki mentse meg az életemet 😄

Üdv a hozzáértõknek 😊 Tegnap óta a gépemben lévõ második vinyó fura dolgokat produkál. Megvan rajta minden adat, de a másolási sebessége drasztikusan lecsökkent. 100-120 kb.. (?!) mintha modemmel neteznék kb tizenöt éve.. az hittem rosszul látok.. HD Sentinel kiírta, van pár szektor, ami sérült vagy mi, de ezek száma oly kevés, hogy a garanciális feltételeket még nem elégíti ki, azaz ha nagyobb lesz a sérülés mértéke, akkor cserélik. na most ez annyira nem érdekel, az inkább, hogy 900 giga adat van rajta.. WD 1 TB-os vinyó, egy éves lehet. Most mentem az adatokat, de evvel a sebességgel el lehet képzelni mennyi ideig tart.. ráadásul gyanítom nem is egészséges, hogy így megy, de az adatok kellenek, nem mindenrõl van másolatom..
A windows is sárga felkiáltójeles ikonnal mutatja vinyók között.
Ha esetleg üresen leformázom, utána még használható lesz? Gondolom pár szar szektor miatt nem kell eldobni egy TB-os háttértárat, vagy igen? Nagyon nem értek hozzá..
Szemre minden rendben van, se fura hang, vagy felpörgés, vagy rendellenesség, csak nagyon lassan másol.

rooney8
most nincs gépemen, így nem tudom megnézni...
nézz youtubeon videót róla 😄D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.