64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
ricsa008 #58484 Sziasztok
Lenne egy kérdésem:
Logitech Illuminated vékony billentyűzettel lenne gond
egyik pillanatról a másikra ha y-t nyomok akkor y+ ír ha 1-t nyomok akkor 4h -t ír
és van még 1-2
mi lehet a gond? bántva , leöntve nem lett
hallotam már olyant hogy valami billkombináció lenyomása után jönnek elő ilyen dologok
Ötlet?
-
#58483 Megvolt az is, remélem megoldotta a problémát.
Túlmelegedés nem okozhat ilyen hibaüzenetet? -
teglasbalazs #58482 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni abban ,hogy 1 hónapja "megsült" az addig jól működő Gf9600 Gt videókarim, majd ebbe beletörődve vettem egy radeon hd 6770, miután hazavittem ,hogy jól nekiállok játszani ugyanazzal a hibával mint a 9600 ez is "megsült".( pár másodperc alatt olyan forró lett ,h hozzá se lehetett nyúlni). Mivel a hd 6770 még garanciás volt felküldték a szervizbe ... 3 hét várakozás után benyögték h nem tudják ilyenre kicserélni és a boltos ajánlására lett véve egy ati hd6670 ( most van nálam 1 hete), amivel most működnek a játékok egy ideig , később olyan hiba van ,hogy lefagy a gép és becsíkozódik a képernyőm.( fekete-kék csíkok, vagy elcsúszik a kép és hullámos lesz , de ezek a hibák előjönnek sima firefoxal történő böngészésnél is. Csak gép restart segít. Továbbá észrevettem ,hogy sokkal lassabb lett a gép ( tovább kapcsolódik be, azok a játékok amik eddig medium grafikán mentek most néha akadnak). Esetleg valakinek valami ötlet ,hogy mi lehet rossz a gépbe ami lelassítja a gépet/ megöli a videókártyát ?
Alaplap
CPU típusa DualCore Intel Pentium E5300, 2600 MHz (13 x 200)
Alaplap neve Gigabyte GA-G41M-ES2L (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)
Alaplapi lapkakészlet Intel Eaglelake G41
Rendszermemória 4096 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)
DIMM1: Kingmax KLDE88F-B8NU5 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz)
DIMM3: Nanya M2Y2G64TU8HD5B-AC 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz)
Megjelenítés
Videokártya AMD Radeon HD 6670 (1024 MB)
3D gyorsító ATI NI Turks XT
Képernyő LG L1718S [17" LCD] (1643159073)
Multimédia
Hangkártya ATI Radeon HDMI @ High Definition Audio hangvezérlő [1002-AA90] [NoDB]
Hangkártya Realtek ALC887 @ Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1]
Háttértár
IDE vezérlő Intel(R) 82801GB/GR/GH (ICH7 család) soros ATA-tárolóvezérlő - 27C0
Floppy meghajtó Hajlékonylemezes meghajtó
Lemezes meghajtó SAMSUNG HD103SI ATA Device (1000 GB, 5400 RPM, SATA-II)
Optikai meghajtó DTSOFT Virtual CdRom Device
Optikai meghajtó HL-DT-ST DVDRAM GH22NS50 ATA Device (DVD+R9:16x, DVD-R9:12x, DVD+RW:22x/8x, DVD-RW:22x/6x, DVD-RAM:12x, DVD-ROM:16x, CD:48x/32x/48x DVD+RW/DVD-RW/DVD-RAM)
SMART merevlemezek állapota
(ezt az elemzést Everest csinálta)
Előre is köszi
-
#58481 Videodriver újratelepítése/frissítése? -
#58480 Érdekes, szeptemberben húztam újra a wint, azóta nem is telepítettem drivert, és most kezdte el kidobálni ezt az üzenetet... -
tiernan #58479 Nálam is ugyanez a probléma, ugyanezzel a képernyővel dob ki vagy csak simán lefagy még a legegyszerűbb dolgoknál is. Arra gyanakszom, hogy valamit nem jól telepítettem. Új volt a gép és a hardvereket is nekem kellett telepíteni, nem vagyok benne biztos, hogy mindenhez a megfelelő illesztőprogramot találtam meg. Megpróbálnám javítani, ha meg tudnátok mondani, hol lehet a hiba. Köszi -
#58478 Segítség kéne!
Játék, vagy videónézés közben kékhalált kapok!
Küldök róla egy képet: link
Szerintetek mi lehet az oka? -
#58477 Például a memóriát helyezd át más slotba... -
#58476 Nem neked ment a válasz :) Itt már valami komolyabbra gyanakszom, de azért nálad is el lehet játszani a kivevős visszarakós játékot. De lehet, hogy pl a proci bemondta az unalmast (bár nem is emlékszem már mikor láttam ilyet utoljára egyáltalán, azért mostanában ezek nem jellemzőek). -
mukika36 #58475 Rendben, köszönöm! -
#58474 legjobb módszer az, ha 1-2 dolgot eltávolít az ember és nézi mi történik bekapcskor -
mukika36 #58473 A szomszéd számítógépe beadta az unalmast.
Bekapcsolás után szó szerint csak zúg és semmit sem csinál. Még az öntesztig sem jut el, a monitor sem kapcsol be.
Minden csatlakozó a helyén van.
Mi lehet a gond? -
#58472 ilyen nekem is volt, kivettem-visszaraktam és jó lett -
#58471 lehet a port odakented valahova, és nem teljesen tiszta. Nekem volt már hasonló úgy, hogy állt a gép 2 hétig és a por lerakódott teljesen, aztán az egyik memmodul miatt nem indult el. -
#58470 - a molex csatlakozóból? ahhoz van célszerszám, ami felesleges szvsz, egyszerűbb, ha megnézed, 2 kis pöcök tartja bennt, azokat benyomod, és ki lehet húzni.
– a kábelt akarod ketté szedni? az úgy tudod hogy elcsíped az egyiket :) össze van roppantva a fém a végén, azt nem fogod leszedni onnan :D nem humánusan se :D -
#58469 Ilyenből, hogy lehetne humánusan kihúzni az egyik sárgát ? :D -
MrSzembeszel #58468 Sziasztok, olyan problémám lenne, hogy tegnap szétszedtem a gépet mivel rengeteg por volt már benne lerakódva, így szépen kipucoltam. Összeraktam a gépet, de se kép, se hang. Asrock G31M-GS alaplapom van, én a System Header Panelra gyanakszom ahol be kell kötni a bekapcsoló gombot és társait. Előkaptam a kézikönyvet, az abban lévő ábra szerint bekötöttem, és semmi, utána variáltam össze vissza a csatlakozókat, a legnagyobb sikerem annyi volt hogy mikor áram alá helyeztem a gépet, egyfolytában égett a powerled, semmi más. Tudnátok segíteni, hogy mi lehet a probléma? vagy esetleg a gond máshol keresendő?
Köszönöm előre is. -
#58467 vedd ki pár percre az elemet a lapból és húzd ki a 220-ból a gépet -
#58466 csak annyi volt. Kétlem, hogy ettől pusztult volna meg, bár ki tudja. De mind a 3 ram ddr-400-as. Annyi csak a különbség, hogy ami benne volt, annak csak az egyik oldalán vannak chipek. -
#58465 Csak beletetted a 2 ram-ot, mást nem raktál ki meg be? -
#58464 Na ezaz valami ilyesmire gondoltam mint ezek! Ez a live gamer hd jó is lesz! Majd kicsit később :D Köszönöm! -
#58463 Most kivettem a két beletett ramot, és így is ugyan azt csinálja. Bekapcsolom, prüttyög vagy 4-5-öt, és nem csinál semmit. Semmi kép nem jön be, tehát mintha odáig sem jutna el hogy bios ellenőrzés.
-
#58462 Cserélgesd őket hátha találsz egy olyan kombinációt amiben működnek.
Esetleg bios frissítés -
#58461 Üdv, van egy ASUS K8N4-E alaplapú gép, ugye 3 RAM slot van benne, eddig középen volt egy DDR-400 512Mb-os ram, majd tettem bele 2 másik ilyen RAM-ot, kapcsolnám be, prüttyög párat és nem csinál semmit. Elbasztam valamit, vagy mi lehet a baja? -
#58460 hauppauge hd pvr vagy live gamer hd -
#58459 Igen közben én is találtam egyet kettőt Tippeljétek mennyi az ára. Pfff... Azért köszönöm a segitséget! -
#58458 Ez ? Ha jól tudom létezik olyan megoldás ami a videokártya kimenetét rögzíti.
#58450: nem jelenik ott meg :/ -
#58457 Egyéb konstruktív ötlet? -
#58456 Ugyan egy webkameraval is megoldhato felcsatolod a fuledre vagy fkadra :PPPP -
#58455 Peeersze :D Fejkamera mi? :D Vagy állványra azt benne van a fejem is :D Meg van egy kis árkülönbség amúgy is :) -
#58454 Video Kamera ? >:P -
#58453 Mindenképpen csökken az FPS? Mindenképpen kell hozzá a processzor? Akkor ez a project kuka -
#58452 "Ami átveszi a processzor és a VGA szerepét,hogy pl. ne csökkenjen az FPS a játékban"
hát ilyet nem fogsz találni :) -
#58451 Üdv mindenkinek!
Az lenne a kérdésem,hogy létezik olyan PCI felvevő kártya ami helyettesíti a FRAPS-ot és az ehhez hasonló programokat? Ami átveszi a processzor és a VGA szerepét,hogy pl. ne csökkenjen az FPS a játékban. Próbáltam keresgélni a neten de magyar oldalakon nem nagyon találtam róla értelmeset. A külföldi meg nem jó, ha szeretnék esetleg venni is. Igazából lehet nem is jó kifejezéssel kerestem. :) Köszönöm a segítséget! -
#58450 Control Panel (Eszkozkezelo) > Sound (Hang) > Recording Tab (Hangrogzites)
Ott kellene latni a regi mikrofont illetve a webkameranak a mikrofonjat.
A regi eszkozre jobb klikk es disable a webkameraranal pedig jobb klikk es enable. -
#58449 USB-s webkamerát, hogy lehetne felismertetni mikrofonként ? Jelenleg van egy beépített a laptopba, de az halk meg zúg, meg minden baja van, ezért próbáltam ezt működésre bírni. Drivereket felhúztam, de nem nagyon jelenik meg sehol sajnos :/ -
#58448 ha multizni akarsz akkor kb esélytelen vagy ezzel a konfiggal... -
#58447 Elindulni, elindulna, de csak valoszinuleg nagyon alacsony beallitasok mellett tudnal, csak lebutitott grafikal jatszani. -
FaxY #58446 kk kösz -
#58445 Ha van demója akkor először azt próbáld ki.