!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A játék miatt nem lehet hogy tört game és ez miatt?
vagy milyen driverekre gondolsz?
Vettem egy geforce gtx 550-es videókarit
Amikor játszok a fifa 12-vel akkor 55-57fokra melegszik a gpu az normális? mert volt olyan hogy játszottam és megállt a kép lefagyott minden és újra kellett inditanom a rendszert a reset gombbal.
Amikor meg lemértem ezt a speedfan programmal akkor a játékba ugrált kicsit a kép mármint változott sötétrõl világossabra meg ilyesmi és nem értettem mitõl van ez valaki valami ötlet?
Help!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Van valami ötlet, hogy ezt mi állíthatta el?
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Lefagy az oldal tõle..
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Valami gond van az egeremmel és nem tudom hogy szoftveres vagy hardweres a gond. Olyan mintha a bal gomb néha beragadna és össze vissza indítgat, huzigál mindent. Virus 2 volt de mind 2 törölve lett. Más eseteleg mi lehet?
Ajánljatok SD memo kártyaolvasót, Win 7 x64 sp1 van.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
megprobaltam minden variaciot, szerintem :-(
tavabbi javaslatokat varok.
kosz
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Szeretném megkérdezni miért nem lehet használni bekapcsoláskor a billentyûzetet. Nagyon fontos lenne. Aki tud erre megoldást legyen szíves leírni. Köszönöm,
Köszi 😊
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1013109761
Zárolták az alábbi topicomat:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1318461137
OpenOffice-ról akartam témát nyitni. Hír ugyan sok van, de normális topicja sehol.
Meg tudja mondani valaki, h miért?
a billentyun felul a % jel, alatta balrol az 5, jobbrol meg az euro jel. egyik jel sincs keretezve.
egy kis segitsegre van szuksegem ; uj nekem az elitbook 8440,
tanacsotokat varom, hogy kell hasznalni az € jelt, ami az 5-os billentyun van megjelolve
Koszi!
Az Asus Xonar DG nem kódolja a játékok hangját sem DD-ben sem pedig DTS-ben. Ehhez legalább egy Xonar DS-re lenne szükséged, ami DTS-be kódolná a játékok hangját.
üdv.
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
A mai napon vettem egy ASUS Xonar DG hangkártyát.
Azért döntöttem a kártya megvásárlása mellett, mert elég régi a gépen, és az alaplapon nincs optikai kábel kimenet.
Ez nekem játékoknál lenne fontos, mert az újabb játékoknál így teljesebb lenne az élmény.
A problémám az, hogy játékok közben csak a két elsõ hangfal szól, a többi nem.
Kipróbáltam filmeknél is a pc-n, akkor tökéletesen szól mind a 6 csatorna.
A gép egy Thomson DPL-660HT típusú erõsítõre van kötve.
Akad még egy probléma, bár ez nem olyan súlyos, de azért bosszantó.
A gép minden indítása után a Xonar DG Audio Centerben át kell állítani a kimenetet headphonról 5.1-re. A windows hangtulajdonságokban megmered az 5.1-es beállítás. Erre van valakinek megoldása?
A játékok, amikkel próbáltam: Stalker, TDU2, Mas Effect 2, GT Legends.
Az összes játék, és az op.-rendszer eredeti, a legújabb patchekkel és frissítésekkel.
A konfig lényegesebb elemei: AsRock 775i65G alaplap,
az említett hangkártya,
Windows Xp Home 32Bit.
Elõre is köszönöm a segítséget!
hangacsi.blog.hu
Windows 7, kékhalál, ráadásul kiírja, hogy hdd does not exist. Semmi jel sem utalt eddig arra, hogy rossz lenne a vinyóm. Elképzelhetõ, hogy az romlott el, vagy próbálkozzak windows telepítéssel?
Jó lehet azt mondjátok akkor szarjam le de engem nagyon zavar hogy ott van a legörditésnél.
Ki lehet ezt iktatni valahogy?
Next PC upgrade: 2022
Nézegettem a feladatkezelõben a folyamatoknál.Találtam két gyanús folyamatot, leírás nem ír róluk semmit, kilõni nem tudom õket, mert azt írja, hogy hozzáférés megtagadva. csrss.exe az egyik, a másik pedig atieclxx.exe. Vki tud ezekrõl vmit, hogy mik lehetnek?Gyanakszok, hogy vírus, bár az Smart Security nem talált semmit tegnap.Regeditben is kerestem volna a run mappában,hogy onnan kitöröljem, de eleve a Run mappát nem találom.Köszi a segítséget.
van egy x-micro routerem de nem tudok fellepni a webes kezelofeluletre beirom az ip cimet es semmi lehet gepem baja?
Olyan gondom lenne, hogy tegnap elkezdett szarakodni a gép, folyamatosan meghalt bluescreen üzenetek kíséretében. Nod folyton valami update (sztem win update) fájlra köpködött, csináltam már mindent, rendszervisszaállítást is stb. Ma kb két órát jó volt aztán megadta magát onnét már nem is töltötte be wint, csak az állapotjavító szarság jött be. Bármit csinált közölte hogy indítófájlok károsodtak stb. formáztam vinyót, újratettem rendszert. Most feltettem nodot megint... és most jött hogy lásd a képen.
Most ez mi? Mit kezdjek vele? Konkrétan az érdekel hogy ramoknak valami gondja van? Lehet azt takarítani valahogy, vagy kuka? Most megy a rendszer, de milesz ha újraindítom, megint összefossa magát...<#confused>#confused>
Köszi elõre is a segítséget!
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Olyan problémám lenne, hogy hosszabb alvó állapot után (pár óra) nem ébred rendesen fel a laptopom (n5010). A gyakorlatban ez annyit jelent, hogy miután felnyitom a laptopot, hallom h elõjön a bejelentkezõ képernyõ, viszont a kép sötét marad. Ezután újra lecsukom, majd kinyitom, és így általában már jó, de van amikor többször meg kell ismételnem ezt.
Plusz infó, hátha segít:
Nemrég lett újratelepítve a gépem, mert SSD-t raktam a vinyó helyére, az eredeti vinyó pedig most mobile rackben van.
Mi lehet a probléma?
Választ elõre is köszi!!
Egyik szomszédomnak van egy HP laptopja win7-el és nem mûködik neki rajta a touchpad-on a görgetõ sáv, csak az, a többi jó. A gép nem új, 2 éves, használtan vette és már így kapta.
Az lenne a kérdésem, hogy ez hardveres hiba, vagy valahol a win7-ben van valami beállítás, ahol le van tiltva vagy vmi hasonló bibi?
Ha valaki tud segíteni annak örök hálám. 😊