64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#58524 És ettől digitális jelet fog kapni a monitor? -
karajjj #58523 kérdés, hogy tud-e olyat a lapod, leírod, hogy milyen configod van? lehet, hogy úgy egyszerűbb lenne -
#58522 Hello!
Miota vettem meg 2gb ramot a gepembe,nem engedi huzni a procimat,lefagy a gep meg a windows betoltese elott.Azt hallottam,hogy lehet kene valamit allitani a ramok feszultsegen,merthogy a procival egyutt azok is feljebb mennek.Hol talalok erre leirast vagy valami utmutatot,nehogy kart okozzak? -
karajjj #58521 ez segít
-
#58520 Üdv! A monitoromat (DVI) szeretném rákötni a laptopomra. A laptopon D-Sub és HDMI bemenet van. Akkor az a legjobb, ha veszek egy DVI-HDMI adaptert, és annak a segítségével kötöm be a HDMI bemenetbe? -
karajjj #58519 akkor lehet, hogy a driverrel van probléma -
#58518 win7 volt és azt is tettem..esetleg az lehet, hogy most 64 bit van és eddig 32 volt?
/64 és 32 bites drivert is próbáltam/ -
karajjj #58517 biztos, hogy jó a driver? milyen windows volt rajta és milyet tettél rá? -
#58516 Helló!
Van egy Acer Aspire laptopom, és nemműködik a Crytal Eye...3x telepítettem eddig újra, alapból volt rajta, azóta nem. Most sincs, pedig a drivert is leszedtem hozzá..Valami help, mégis hogyan tudnám működtetni?? -
Bal0924 #58515 Hello
Tud valaki ajánlani egy képnézegetőt, amivel az egérgörgőjével lehet a képek között váltani. -
#58514 Üdv mindenkinek!
Adott egy Maxtor 160gb-os HDD,7200RPM, 8Mb cache,átl. fejpozicionálási idő:9ms,max. 133Mb/sec.-os sebességgel. Jelenleg ez a C-m. Ezt gondoltam lecserélem egy Samsung 500gb-os,7200RPM,16Mb cache,átl. fejpozicionálási idő:4.17ms,max. 300Mb/sec.-es sebességűre.
Kérdés: Mennyire lesz érezhető a különbség a két HDD között? Azon kívül,hogy valamennyivel gyorsabban tölt be az oprendszer :)(legalábbis remélem :D) Pl. játékoknál számít ez valamit(fps)? Vagy alkalmazásoknál? Úgy cuzammen megéri lecserélni?
Köszönöm a válaszotokat!
Jaj és az lemaradt,hogy a Maxtor IDE és száz éves, a Samsung pedig SATA2-es! -
FICEK9 #58513 EGY NAGY THX!!!! -
karajjj #58512 kell egy router és mindegy, hogy kábellel vagy wifivel van összekötve
katt -
FICEK9 #58511 Heló!
Olyan kérdésem lenne, hogy lehet-e belső hálózatot létrehozni wifi segítségével gépek között? Van erre valami téma erről? Fájlátküldésre kellene. A 3 gépből 2 win7-es, egy XP.
Előre is kösz! -
#58510 Minek vásárolni? Nincs olyan ismerősöd aki, max egy órára kölcsön adná a videokártyáját? -
#58509 Próbáld "reset"-elni. -
#58508 Hello, tudna valaki segiteni ? AZ en netem megy de a Wifin mar nem tudnak netezni, Tp-Ink routerem van, az en netem kabelen van rakotve es a tesom meg Wifin hasznalja , a router beallitasok se akarnak bejonni ha beirom a http://192.168.1.1/ -t , meghalt a router vagy mi lehet? ha a router kipurcant az en netem se kellene mennyen vagy nem ? -
lord nihilus #58507 Józan paraszti ész...ha nem tudom visszaállítani integráltra (mert nem látok semmit), akkor minek van benne? Vegyek egy videokártyát hogy visszaállíthassam?? nem mondom, előfordulhat, de akkor ki*******nagy retardáltság. Azért írtam, hogy a 2001-ben gyártott 3000forintos abit alaplapom is automatikusan átállt mindig arra amire kellett:/ -
#58506 "Bár tudtommal a bios auto átáll arra amire kell, ha van video kártya akkor arra ha nem akkor integráltra "
És ha nem?:) -
lord nihilus #58505 Sehogy nem kapott jelet a monitor, így nincs mit átállítani. Bár tudtommal a bios auto átáll arra amire kell, ha van video kártya akkor arra ha nem akkor integráltra (legalábbis ezt még a 10 éves abit alaplapom is tudta). Ha kivettem a vidkarit akkor is minden úgyanúgy nem működött.
Sajnos tesztelni se tudok, mert nincs másik gép. A ramot egyébként kizárnám, láttam már olyat amikor amiatt van baj.
De akkor nincs más hátra mint az alaplap, videokártya, procit elvinni 50 km-re, mert az egész gépet nem tudom cipelni. -
#58504 Videókártya 100% hogy kampec.
Akkor a BIOS-ban engedélyezted az integrált videokártyát? (mert általában ütközés kerülése érdekében általában letiltják a BIOS-ban.)
Tedd át a ramokat egy másik gépbe és ott indítsd el.Ezt követően egyMEMtest-et végezz el.Ha a CPU "megsül" akkor nem hinném hogy elindulna a gép... -
lord nihilus #58503 Elszállt a gépem:(
- egy játéklefagyás után, újraindítva a gépet a monitor már nem kapott
jelet a videokártyától, de a videokártya áramot se kapott már valszeg, mert a ventije nem ment
- a videokártyát kivettem a gépből, és az alaplapi integrált
vezérlővel próbálkoztam, de onnan se adott jelet
- a HDD, dvd meghajtók hallhatóan működtek, illetve a többi
ventillátor is működött, a bekapcsológomb melletti két led
folyamatosan világított
- kikapcsolásra, újraindító gombra nem reagált a gép
Mivel a szervíz messze van és lehetetlen lenne az egész gépet elvinnem, mikre szűkíthető a probléma? (én alaplapra gondolok esetleg proci) -
#58502 Hozzá nem nyúltam. Tavaly augusztusban érkezett meg az összerakott konfig az Ipon-tól. Nem tuningoltam (azt sem tudom hol kell), nem piszkáltam. Először a melegre gyanakodtam, levettem a gépház oldalait is, meg ventilátorral is hűtöttem, de semmi haszna. Aláírásomban ott a config, bírnia kellene a tápnak ezeket a cuccokat? -
grimcrash #58501 Az a baj, hogyha bekötöm az új router-t, akkor nem tudom elérni a webes felületet. -
#58500 Csináltál valamit mielőtt ezt produkálta volna? -
#58499 Próbáld inkább a webes felületen beállítani:
Böngészőbe írd be a router alján található ipcímet/domaint aztán a jelszó/username párost.Majd ezt követően valahol a network>wan beállításoknál válaszd ki a pppoe-t aztán amit említettél usernév, jelszót,aztán indítsd újra a routert(általában követelik). -
#58498 Valami nagyon nem stimmel most a laptopomal. Ötletem nincs mi lehet a baj. 2 és fél éves Asus K50AB - AMD athlon x2 proci - 2,1 ghz, Ati RadeonHD 4570 512mb, 3gb ram, win7. De azok a játékok amik eddig futottak rendesen közép beállításoknál, most már egyáltalán nem futnak... full-lowon 10-20 (20 a legjobb esetben) fps (DA:O, ME1-2-3, CnC KW, BF2) Leszedtem régi játékokat Divinity 2, 0 szar graf... Sacred 2 szintén. 10 fps. Mindetn a legkisebbre állítva. Még fél GB ramot sem használnak és a cpu terhelés se éri el az 50% -ot. Megnéztem biosban ugyan úgy megvan a ~3gb ram és az óra jel is. Melegszik az tény 80 fok, de AMD proci és ez ellen nem lehet mit tenni. Ötlet? Tönkre ment, kuka? Vagy mi? Nem várom el a max grafot de ez vicc. -
grimcrash #58497 Sziasztok!
A problémám a következő:
A régi router-ünk (kb 3-4 éves), egy Gigaset SE361. Mostanában mindig túlmelegedik, és megszakad a net, ezért vettem egy másikat, egy TP-LINK TL-R460-at. Az a gond, hogy nem sikerül sehogy sem beállítani. A mellékelt CD-nél is az egyik lépésnél, amikor ellenőrzi a kapcsolatot nem tudok továbblépni. A webes kezelőfelületét, ahol meg tudnám adni a jelszót meg a felhasználó nevet amit az internetszolgáltatótól kaptam, azt nem tölti be, mivel nincs kapcsolat. Ha visszakötöm a régit, az egyből megy. Eléggé kezdő vagyok a témában, szóval remek lenne ha valaki tudna segíteni. Előre is köszönöm -
#58496 A tápom Corsair Builder Series CX430, a többi hardver meg aláírásban! -
#58495 A homerseklet teljesen oke,nem biztos h a vga a hibas,lehet a tap is pl. -
#58494 Üdv!
Olyan problémám lenne, hogy játék közben lefagy a gép, elsötétedik a képernyő, s újraindul a rendszer.
Alapjáraton ~40 fokos a VGA-m, ha megy a játék akkor 50-55 között mozog. Talán elég lenne csak egy másik hűtőt vennem? Vagy a videokártyám nem szereti valamelyik másik hardvert? -
XLVII #58493 Megvan a hiba. Windows Defender be volt kapcsolva,kiiktattam és most működik. -
XLVII #58492 Sajnos nem. -
#58491 Parancssorba, ha ezt beírod jó lesz ?
ipconfig /flushdns -
XLVII #58490 Sziasztok!
A gondom az lenne hogy a böngészőm csak a .hu-ra végződő oldalakat hajlandó megnyitni,a többinél kiírja hogy az oldal nem elérhető. Délelőtt még semmi baja nem volt,rendesen működött. Már letöröltem,újratelepítettem de semmi változás,próbáltam másik böngésző programot,ugyanaz a hiba. Még a vírusirtót is letöröltem a gépről hátha az a baj,de mégsem.
Google Chrome-ot használok.
Tudna valaki segíteni?
Köszönöm! -
#58489 Az,hogy ki/bedugjam egyfolytaba az nem opcio,mivel mindig hasznalom es az asztal ala kene bujjak, h folyton ki/bedugjam.
Nem is a bootnal van problema hanem meg azelott mikor olvasna a ramot,ha rajta van nem tudja beolvasni. -
#58488 hot plugin lévén nem kéne talán rádugni a gépre csak mikor használod... -
#58487 Szia!
Mondjuk a boot sorrendben az usb-ről bootolást a utolsónak/legvégére kell állítani. -
#58486 Sziasztok!
Mit kene beallitsak,hogy a kulso hardom ne akadalyozza a gep indulasat/ujraindulasat? -
#58485 Elképzelhető,de azért próbáld kihúzni, kitakarítani, aztán dugd vissza és úgy indítsd el.Az Aida pedig megmutatja a hőmérsékletet...