!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Óriási kérdésem van:
Vettem ma egy új laptopot. Operációs rendszer nélkül. Kaptam egy tört win7es cd-t (jónak kell lennie). ezen a videón látottak szerint feltelepítettem, ill. bocsánat annyi volt, hogy az elején nekem meg kellett formázzam a partíciót mert nem engedte rárakni a windows-t (ez problémát jelenthetett?) utána minden úgy ment ahogy a videón volt, egészen addig amíg befejezte a telepítést és akarta indítani a windows-t. Fekete képernyõ, középen a A Windows indítása (szokásos) felirat és ott kész megvan lõve, meg sem mozdul.
Mi lehet a probléma?! válaszokat elõre is köszönöm. 😊
ott kiírja, ha 64 bites, ha nem, akkor 32 bites
bár ha magyar, akkor 32 bites, mert 64 bitesben ha jól tudom, nincs magyar
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
Laptop s-video kimenetet szeretnék tv-re kötni, jól sejtem hogy ez csak a képet viszi át, és külön kábellel a hangot is rá kell kötnöm? Vagy esetleg tv-hez nem lehet usb-s wifit csatlakoztatni, és azon vinni át a jelet?
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
de szerintem ott is csak szoftveres probléma lehet
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
microsoft support-on is ezt írják:
"Ha a „Stop: 0x0000000A” hibaüzenet jelenik meg, akkor a problémát valószínûleg egy nemrég telepített külsõ szoftver vagy hardver okozza. Elõször próbálkozzon a „Külsõ szoftverek és hardvereszközök hibaelhárítása” címû bekezdésben található módszerekkel. Célszerû lehet a nemrég hozzáadott szoftver vagy hardvereszköz támogatási dokumentációját is tanulmányozni. Ha ezekkel a módszerekkel nem sikerül megoldani a problémát, próbálkozzon „A Windows visszaállítása” címû részben leírt lépésekkel."
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Ez a gép van alatta.
Gigabyte790x-ud3p,Amd Athlon x2 7750BE(2,7ghz),Corsair Dominator (2X2G😎8500C5D(1066MJZ) DDR2,Sapphire Radeon HD5770(1G😎.
Én is a lapra gyanakszok vagy cpu mert pl cod4 alatt is befagyott a hang a játék ment tovább csak épp hang nélkül.meg mindig kékhalál elõtt befagy a hang és vagy elmegy a kép és kék képernyõ vagy egyszerûen restart,pl filmnézés közbe is. 😞
de persze a kékhalál szövegét is kellene tudni, mert így csak a sötétben tapogatózunk 😄
Mostanában sok kék halált kapok, tegnap újraraktam az egész rendszert, de úgy hogy formáztam az egész vinyót,újraparticionáltam de ugyan úgy kék halált kapok,pl zenehallgatás-msn-zés közben, vagy épp játék alatt...stb
Meg tudnátok nekem ebbõl mondani mi lehet a hiba forrása?Valószínû hogy hardveres hiba lehet de jó lenne tudni mi okozza.

A routerben megkellene adnod a masik gep elereset is. Keresd meg a router papirjan, hogy milyen IP-vel enged be az admin feluletere. altalaban a 192.168.1.x a jellemzo a legtobbre de a jelszo/felhasznalonev valtozo, admin/admin/ root/admin stb lehet, szoval a tipusa nelkul nehez ezt megmondani.
Nem rég voltak nálunk a t-hometól netet bekötni. egy asztali gép kábellel van összekötve a routerrel ami wifis. wifin keresztül próbálnék csatlakozni a laptopomról de ezt írja ki: "a windows nem talált tanúsítványt amellyel be tudná jelentkeztetni a hálózatba". A baj az hogy rohadt mód nem értek az egészhez és nem tudom hogy lehetne megcsinálni. Kihívjam a t-homeos szerelõt? vagy valaki tudna segíteni plz?
Köszönet.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Olyan problémám van,hogy ha adobe flash playert használna a gép lefagy. Nem egyszer a bootig se jut el a gép,csak azután,hogy 10percet sakkoztam a ramokkal. de a ramok másik gépen müködnek (meg most is) hétvégén képet nem adott a gép ,se ha az alaplapira se a sima vidikarira kötöttem. Mi lehet a baja?
Asus p5gvm-x alaplap,pentium core duo 2 e2180 proci,2xddr 667mhz, 9600 gt vidikari... win 7en picit jobb a helyzet,mindjárt újra is rakom,de erre a gépre a win 7 elég lassú..
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
hogy érted, hogy milyen kártya?
Alaplap:
Alaplap neve FUJITSU SIEMENS D2750-A2
Alaplapi lapkakészlet Intel Bearlake G31
Swedish people are albino monkeys
Az miért van, hogy egy gyárilag 13MB/s-es class6-os Samsung microSDHC kártya 2-3MB/s-el ír??
Windows7 64bit...total commanderben és intézõben egyaránt ilyen gyatra teljesítmény.A kártya egy Samsung Galaxy S telefonban van.Háttértárként van beállítva.A belsõ memóriára valamivel gyorsabban ír,de szerintem az is kevesebb, mint a gyári érték.Lehet ezzel kezdeni valamit?
Üdv
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Ha nem tehetek fel régebbi drivert?