!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mindig ugyanott áll meg?
természetesen ezeken a lehetõségeken többször is túl vagyok 😊

újraindítod a gépet és vársz, csöppet gondolkozik õ ott, de tovább kellene menni, ha nem jó, újra leformázod és újratelepíted
Sziasztok!

Óriási kérdésem van:

Vettem ma egy új laptopot. Operációs rendszer nélkül. Kaptam egy tört win7es cd-t (jónak kell lennie). ezen a videón látottak szerint feltelepítettem, ill. bocsánat annyi volt, hogy az elején nekem meg kellett formázzam a partíciót mert nem engedte rárakni a windows-t (ez problémát jelenthetett?) utána minden úgy ment ahogy a videón volt, egészen addig amíg befejezte a telepítést és akarta indítani a windows-t. Fekete képernyõ, középen a A Windows indítása (szokásos) felirat és ott kész megvan lõve, meg sem mozdul.

Mi lehet a probléma?! válaszokat elõre is köszönöm. 😊

vezérlõpult >> rendszer
ott kiírja, ha 64 bites, ha nem, akkor 32 bites
bár ha magyar, akkor 32 bites, mert 64 bitesben ha jól tudom, nincs magyar
Szevasztok, azt szeretném kérdezni, hogy windows xp sp3 van a gépemen, arról honnan tudom hogy 32 vagy 64bites? Mert kéne program a gépre csak nem tudom melyiket szedjem le emiatt. H

Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991

nagyon ritka
Tibi7
közben utánanéztem, nem lehet ezzel a típussal, de elvileg vannak olyanok amelyek kezelik az usb-s wifit.
akkor lehet ilyet, ha a tv-dben van wifi vevõ, usb-n nem kezeli egyik sem, az nem számítógép
Tibi7
eddig rendben van, de errõl a wifisrõl nem tdsz valamit?
hdmi a legegyszerûbb, ha nincs, akkor svideo és egy jack-dupla rca átalakítós kábel kell a hangnak
Tibi7
Sziasztok!
Laptop s-video kimenetet szeretnék tv-re kötni, jól sejtem hogy ez csak a képet viszi át, és külön kábellel a hangot is rá kell kötnöm? Vagy esetleg tv-hez nem lehet usb-s wifit csatlakoztatni, és azon vinni át a jelet?
na felraktam a 10.9-et érdekes módon ez nem írt hibát a telepítés befejezésével, majd meglátom holnapig csinál-e hibát.

akkor királyság van
Rockynhooo
beléptem a kezelõ felületre a wlannal végig nyomkodtam minden kombinációt és egyszer csak beengedett 😄 szóval zsír.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

az a baj, hogy ilyennel még nem vol dolgom, de valami wlan-t nézzél
rooney8
még azt csinálhatod, hogy kipróbálod egy másik vga-val és ha azzal mûködik rendesen, akkor biztos a te vga-d a ludas.
de szerintem ott is csak szoftveres probléma lehet

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Rockynhooo
beléptem a router kezelõfelületére ez már haladás csak nem tudom miket kell itt állítani.

Aham hát mindig a legfrisebbet szoktam feltenni de már nemtom mióta mindig hibát ír ki jó pár hónappal ezelõttiig is.Az utolsó 3-4 megjelent drivernél jelentkezett.

rooney8
hát nekem is nagyon gyanús az a vga driver
microsoft support-on is ezt írják:
"Ha a „Stop: 0x0000000A” hibaüzenet jelenik meg, akkor a problémát valószínûleg egy nemrég telepített külsõ szoftver vagy hardver okozza. Elõször próbálkozzon a „Külsõ szoftverek és hardvereszközök hibaelhárítása” címû bekezdésben található módszerekkel. Célszerû lehet a nemrég hozzáadott szoftver vagy hardvereszköz támogatási dokumentációját is tanulmányozni. Ha ezekkel a módszerekkel nem sikerül megoldani a problémát, próbálkozzon „A Windows visszaállítása” címû részben leírt lépésekkel."

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Rockynhooo
zte zxdsl 931 a router. sajnos még mindig nem jutottam vele semmire :S

akkor lehet, hogy az lesz a bibi, egyel korábbi próbálj meg feltenni
Ez a mostani.De már jó ideje csinálja itt a dolgokat, volt hogy ahány kékhalál annyi féle ok, volt hogy vga driverre írta volt hogy másra.Ez meg zsír új win tegnap raktam fel.És a vinyó 100%-os, legalábbis a hdd sentinel szerint a merevlemez állapota hibátlan. Nem található hibás vagy gyenge szektor, nincsenek felpörgési és adatátviteli hibák sem..Plusz nem tudom miért de akárhányszor telepítem a vga drivert mindig hibát ír ki hogy vmi nem sikerült.Pedig jó drivert szedek le hozzá.

rooney8
lõj egy képet a kék halálról és szúrd be ide, akkor talán többet tudunk meg 😊

A táp elég márkás nem hiszem hogy az lenne a ludas, egy corsair cx400 táp van benne alig 1 éves ha van.
Ez a gép van alatta.
Gigabyte790x-ud3p,Amd Athlon x2 7750BE(2,7ghz),Corsair Dominator (2X2G😎8500C5D(1066MJZ) DDR2,Sapphire Radeon HD5770(1G😎.

Én is a lapra gyanakszok vagy cpu mert pl cod4 alatt is befagyott a hang a játék ment tovább csak épp hang nélkül.meg mindig kékhalál elõtt befagy a hang és vagy elmegy a kép és kék képernyõ vagy egyszerûen restart,pl filmnézés közbe is. 😞

rooney8
nekem akkor dobáld random kék halált, mikor már kezdett behalni a hdd-m, amin a rendszer volt. töltsd le a hdsentinel-t és az kiírja milyen állapotban vannak a hdd-k.
de persze a kékhalál szövegét is kellene tudni, mert így csak a sötétben tapogatózunk 😄

próbáld meg egy másik táppal indítani a gépet, ha ez nem segít és továbbra is dobálja a kékhalált, akkor lehet, hogy keresztetvethetsz az alaplapodra
Tudnátok segíteni?
Mostanában sok kék halált kapok, tegnap újraraktam az egész rendszert, de úgy hogy formáztam az egész vinyót,újraparticionáltam de ugyan úgy kék halált kapok,pl zenehallgatás-msn-zés közben, vagy épp játék alatt...stb
Meg tudnátok nekem ebbõl mondani mi lehet a hiba forrása?Valószínû hogy hardveres hiba lehet de jó lenne tudni mi okozza.

Rockynhooo
Igen õk hozták. Nem tudom most pontosan sajnos majd este megírom ha otthon leszek.

Jakuza001
Kaptal egy felhasznalonev/jelszo parost a T-onlinetol.
A routerben megkellene adnod a masik gep elereset is. Keresd meg a router papirjan, hogy milyen IP-vel enged be az admin feluletere. altalaban a 192.168.1.x a jellemzo a legtobbre de a jelszo/felhasznalonev valtozo, admin/admin/ root/admin stb lehet, szoval a tipusa nelkul nehez ezt megmondani.

milyen a router? õk hozták?
Rockynhooo
Sziasztok!
Nem rég voltak nálunk a t-hometól netet bekötni. egy asztali gép kábellel van összekötve a routerrel ami wifis. wifin keresztül próbálnék csatlakozni a laptopomról de ezt írja ki: "a windows nem talált tanúsítványt amellyel be tudná jelentkeztetni a hálózatba". A baj az hogy rohadt mód nem értek az egészhez és nem tudom hogy lehetne megcsinálni. Kihívjam a t-homeos szerelõt? vagy valaki tudna segíteni plz?
Köszönet.

hát akkor ez bizony az alaplap fassága lesz
Morphin
Lehet, hogy a memória foglalat kontakthibás...bátyám gépe egy régi Abit NS7 asszem.Na ott az egyik foglalat játssza el mindig azt hogy csak sípolva indul el a gép ha van benne memória.Addig nyomogatom amig fel nem áll a rendszer, de utána is csak pár alkalommal müxik.Meguntam azóta az a foglalat üres...

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

volt minden... mindent megprobáltam,már nagyon jó rég óta csinálja,de most már van amikor fel se tud állni a rendszer... és az xp se több mint 1 hónapos... nem értem..

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

jókérdés, esetleg egy bios reset?
Sziasztok!

Olyan problémám van,hogy ha adobe flash playert használna a gép lefagy. Nem egyszer a bootig se jut el a gép,csak azután,hogy 10percet sakkoztam a ramokkal. de a ramok másik gépen müködnek (meg most is) hétvégén képet nem adott a gép ,se ha az alaplapira se a sima vidikarira kötöttem. Mi lehet a baja?
Asus p5gvm-x alaplap,pentium core duo 2 e2180 proci,2xddr 667mhz, 9600 gt vidikari... win 7en picit jobb a helyzet,mindjárt újra is rakom,de erre a gépre a win 7 elég lassú..

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

DarkHorSe
igen az, koszi azert.

Swedish people are albino monkeys

ha jól sejtem ez valami irodai gép és igen, szerintem is pci express
DarkHorSe
videokartya, de sztem pci express

römi kártya -.-
hogy érted, hogy milyen kártya?
DarkHorSe
ebbe az alaplapba milyen kartya jo?

Alaplap:

Alaplap neve FUJITSU SIEMENS D2750-A2
Alaplapi lapkakészlet Intel Bearlake G31

Morphin
Hali!
Az miért van, hogy egy gyárilag 13MB/s-es class6-os Samsung microSDHC kártya 2-3MB/s-el ír??
Windows7 64bit...total commanderben és intézõben egyaránt ilyen gyatra teljesítmény.A kártya egy Samsung Galaxy S telefonban van.Háttértárként van beállítva.A belsõ memóriára valamivel gyorsabban ír,de szerintem az is kevesebb, mint a gyári érték.Lehet ezzel kezdeni valamit?
Üdv

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

biosban be kell állítani first boot device-nak az olvasót, hogy elõször onnan próbáljon oprendszert tölteni, ne a merevlemezrõl
tigeroo
sziasztok szeretném formázni a merevlemezemet , kaptam is haversráctól egy xp cd-t azonban a bootoláskor hiába bennt van a cd nem indul el a dos-os telepítõ, akkor ez nem bootcd és baszhatom? hogy tudom behozni valahogy azt hogy utána formázhassam és újrarakjam az xp-t?
Ugyértem hogy driver probléma akkor ahogy írtad azzal kell játszani hogy melyik a jó...
persze, miért ne tehetnél?
Feltettem egy újat ami Béta de remélem jó lesz.
Ha nem tehetek fel régebbi drivert?

igen, segíthet
Megnéztem az van amit én anno letöltöttem de akkor lehet újra rakom a driver-t az segíthet?