64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Woodland #58965 sikerült orvosolnom a problémát a EASEUS Partition Master 9.1.0 Home Edition Programmal. sikerült a particiók létrehozása. Már csak az a kérdés hogy a c-n a 12.5 gb helyett miért kb a dupláját foglalja a frissen telepítet windows7. Átnéztem mindent és ez a lefoglalt terület nem magyarázható semmivel. azt hogy a winchester haldokolna kétlem. Mivel eddig hasonló problémával sem találkoztam.
-
#58964 Szia
Íme a lehetséges okok:
1.Telepítési hulladékok
2.A vinyód az utolsókat rúgja.
3.OS hiba(ha "olyan" példányt használsz):)
4.Virtuális memória is foglal helyet.
5.Böngésző cache-tárja
Igen, általában van egy kisebb méretű nem particionálható terület. -
Woodland #58963 Sziasztok. az mitől lehet hogy a winchesteren a ténylegesnél töb lefoglalt Gb-t mutat mint a valós adat. win 7 telepítés után a 25 GB-ből kb 12 szokot lefoglalni. Most viszont azt mutatja hogy 2kevesebb mint 2 gb szabad terület. Ha bemegyek a kezelőbe ott mutat particionálatlan területet de amikor létre akarok hozni egy particiot azt írja ki nincs elég hely a lemezen a művelet végrehajtásához. ez mitől lehet? -
kutyu007 #58962 Köszönöm a válaszokat.
-
#58961 Az oprendszer támogatja, sztem az alaplap nem lehet ennek akadálya.
A vinyókat megnéztem, őszintén szólva sejtelmem sincs, mi a különbség. Ugyanakkora méret, puffer, mind2 7200-es, 3,5-es, fekete. Talán vmi plusz csatlakozó van a másodikon, de csak tipp. -
kutyu007 #58960 Szerintetek mi a különbséga kettő között?
-WD 2000GB Elements Desktop WDBAAU0020HBK
-WD Elements Desktop külső merevlemez - 2 TB, fekete (WDBAAU0020HBK-EESN)
Mert árban ugyanaz.
-
kutyu007 #58959 Mondjuk ez lehet, hogy nem ide tartozik, de van egy WD MINI MEDIAPLAYER-em, de men találok hozzá leírást, vajon az tudja-e kezelni a 2TB-os wincsit? -
kutyu007 #58958 Windows 7 -
#58957 Milyen oprendszered van? Sztem inkább annak függvénye, h tudja-e kezelni a gép. -
kutyu007 #58956 Valaki tudna segíteni?
Van nekem egy régebbi ASUS P5KPL-AM SE alaplapom. Winchestert szeretnék venni 2Tb-osat, de nem tudom, hogy tudja-e kezelni ilyen nagy külső winchestert az alaplap?
Valamint nem tudtok olyan progit, ami akár még javaslatot is tesz a hardver fejlesztésére? -
#58955 Segítettem én itt már eleget, hogy megengedhessek magamnak egy kis kiokítást.
#58944 -
#58954 De hát ez nem nyelvtan... Mit csináljon, ha angol nyelvű billentyűzete van, istenem... -
Inquisitor #58953 Tudod mi az a Grammar Nazi? :D
Persze semmi baj ha ajánlod valakinek, csak ez tényleg nem segítség. -
#58952 Kurvára. -
#58951 Ajánlottam neki egy módot, hogyan tanulja meg az anyanyelvét. Szerintem ez elég hasznos. -
#58950 Engem nem erint Angliaban elek . De teny es valo hogy azert tenyleg akarmi megtortenhet -
Inquisitor #58949 "Nem hinnim hogy Oktober 30-ig olyan nagy valtozasok tortennenek"
Mostanában ilyet kijelenteni ... bármikor zuhanhat egy nagyot a forint, a piac meg olyan, hogy legalább 2x akkora áremelkedést okoz, mint ami megmagyarázható lenne.
Nekem senki nem tudja megmondani, hogy hol a 3D színbeállítás NVidia driverében? Vagy nincs is benne ilyen? -
#58948 Aha, én próbáltam segíteni a magam módján a kérdés feltevőjének, te miben segítettél neki? -
#58947 Amazonrol vettem 60 £-os aron annyit szerintem megert boven. -
#58946 Kb, mint a tied. -
#58945 Ez kibaszott fontos mondanivaló volt... -
#58944 Igaz, angolon nincs pont meg vessző. -
#58943 így már ok :D -
#58942 Inkább egy magyar nyelvi kiosztású billentyűzetet. -
#58941 A maradék pénzen meg vegyél még egy helyesírási kézikönyvet is, pls. -
#58940 Ja jó, ha annyira közeljövőben, akkor nem hinném. De pl. lapot is lehet, h kaptál volna jobbat olcsóbban. :) -
#58939 Nem hinnim hogy Oktober 30-ig olyan nagy valtozasok tortennenek -
#58938 Nem biztos, h jól tetted, h megvettél egy alaplapot. Mert ha esetleg még később tudsz procit venni, ki tudja, h nem találnál-e egy jobb összetételt AMD-ből. Én nem vagyok sem AMD, sem Intel párti, bár eddig még sosem volt AMD-m, de nyitott lennék rá (PC esetén, notinál viszont szóba sem jött, de az más tészta). -
#58937 Pontosan meg most csak a ram van meg a lap mindent sorjaban mert nem vagyok anyagilag eleresztve mint pl Tirexi
Proci egy i5 2500k lesz a Tap -
#58936 De most akkor van egy üres alaplapod meg RAM-od? Amúgy jah, ebbe akkor vehetsz i3-at, vagy ha többet rááldozol akkor 4 magos i5-öt. -
#58935 Az alairasomba levo gep regi most a kovetkezo a felallasom
Alplap
RAM
A szeptemberi fizubol veszek videokari utana meg prico meg tap es ami marad -
#58934 Jó, azt nem is figyeltem, csak a videokaris kérdésre koncentráltam. De igazad van természetesen. Egy i3 vagy X4 mindenképp kéne. -
#58933 lazán cpu limitje lesz sztem ha E7200-al akarja hajtani -
#58932 Kolléga nagyon kimerítő választ adott...
Nos, attól függ, mi számít full grafikának, és mit értünk minden mai játékon.
Itt egy teszt: link
Nézegesd meg, erős kártya. Nem feltétlenül visz mindent maxon kompromisszumok nélkül nyilván, de elég erős kártyának tűnik, és mégse kerül 100 ezerbe vagy még többe. -
Puhos #58931 Szia!
Nem. -
#58930 Sziasztok lenne egy olyan kerdesem hogy az Nvidia 560 a sima az eleg ahhoz hogy minden mai jatekot full grafon fullhd-ban elvigyen ? Mert venni akarok videokarit es ezen gondolkoztam AMD karik kizarva. -
Inquisitor #58929 Még egy kérdés. Két napja keresem NVidia CP-ben hol van a 3D alatti színbeállítás, tudjátok kontraszt, fényerő, gamma és a többi, de nem lelem. Hol van? -
#58928 Köszönöm a segítséget. Megnéztem és máshol nem is vibrál.. Ránagyítottam és rájöttem, hogy szemfényvesztő az oldalsávja, mert apró kis kockákból tevődik össze. Valószínűleg csak az én szememet bántja, mert roppantul érzékeny vagyok az ilyesmire. Amúgy nekem is a mobilom hasonló kijelző terén, és abszolút nincs semmi ilyen.
-
#58927 Állj, akkor nem a hűtőt fogtad meg kézzel? Az számít csak, nem a lap másik oldala. Ha a hűtő nem olyan hú, de meleg, akkor nem veszi át a hőt rendesen. Felfogatási probléma, ott nézz körül esetleg. -
Inquisitor #58926 Néztem a feszt Aidaban és CPU-Z-ben, semmi kirívó. A ventivel az a baj, hogy árában kapnék egy fényévekkel erősebb és nagyobb komplett hűtést, vannak érdekes akciós darabok ... csak ha nem a hűtés a gáz, akkor kidobott pénz. Elvileg ezzel a gyári hűtővel nem nagyon ment 65 fok fölé azelőtt. :(
Ha sikerül tápot szereznem kölcsön, akkor azt kitesztelem, de azt honnan deírthetem ki, ha az alaplap vagy a proci szarakodik?
A kézrátétel meg azt jelenti, hogy az alaplap tartó lemez oldali ház oldallapon konkrétan tojást lehetett volna sütni ...