64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#13947 itt nézted már? -
#13946 Lenne egy nagy kérdésem!
Párom kapott egy pen drive-ot (Kingstone, 256) és nem kapott hozzá lemezt. Namost a Win98-a nem akarja felismerni a cuccot.
Mit kell ilyenkor tenni?
Google-ben rákerestem, de semmilyen driver-t nem találtam...
Kérlek segítsetek! (XP telepítés náluk nem járható út) -
#13945 Szerintem gyenge a tápod ls nem birja a cuccokat.
Próbáld azt meg, hogy egy nagyobb tápot (400+ W) beteszel ésha műxik, akkor ok.
Én erre gyanakodnék! -
frame120 #13944 Jah és bár most normálisan elindul,megy minden,miden ram bent van és a cpu sebesség is ok...Viszont kb 5 ből egyszer nem indul el a gép,csak világítanak a fények rajta,de semmi.... -
frame120 #13943 Helló!
Van egy eagle 6600 as vga a gépemben,amivel akadtak problémáim.
Először a gép tápja kapcsold le állandóan,minden indításkor.Ez végülis eltünt,amikor felvilágoltak róla,hogy van pót táp ellátása a vga-nak.
Tegnap este ment is a gép gond nélkül.Viszont ma reggel már megint le kapcsolt a táp egyfolytában.Kb fél óra csatlakozó cserélgetés után,és vagy 20 táp ki-be kapcs (mivel nem lehet ujra bekacsolni a gépet a tápot nem kapcsolom ki miutan leverte a vga) elindult a gép.Persze memóriát ki kellett venni,hogy elinduljon,és a cpu sebességre is panaszkodott...Végülis tegnap még ment a gép rendesen,úgy lett kikapcsolva,ma meg kb egy órányi szórakozás után indult el rendesen.
Mem.tesztert lenyomtam,nem talált hibát.
Valami ötlet?
Előre is köszi!
-
Maarki #13942 CSátok egy nagy dilemában vagyok
Mit vegyek egy Ati ATi Magyarul az én paraszti beszélésemel Ati márka szoval értitek nem msi meg ilynek hanem ATi ATi :D na ha már eszt tisztáztuk akkor egy Ati 9500prot vegyek ami 9700on megy uj revoltek hütésel 18000ftért vagy egy sima fapados márkátlan 6600le 21000ftért???? Melyiket vegyem meg ?????
PLs segitsetek mert fontos lenne köszi
-
phredon #13941 hanegrőbeállításoknál vagy vhol a hangbeállításoknál van egy "speciális" gomb azon belül van vmi olyan hogy "rear speakers connected in line in" azt pipáld be. Ha eezkután se menne egyből akkor menj végig újra a beállításokon. -
#13940 Sziasztok! Nagyon kéne a segítség! Arról van szó hogy végre kibonthattam karácsonykor az 5.1-es logitech x-530-ast! Bekötöttem, többször ellenőriztem mindent, minden kábel a helyén, minden ok! A gon ott jön, hogy van egy alaplapi integrált ac97-audio-kártyám és egyszerűen hiába állítom be hogy 6 csatornás hangrendszer, akkor is csak 3 szól : a mélynyomó, meg a bal és jobb első magashangsugárzó. És ahogy elnéztem a kárty menüjében amikor állítgattam a hangerőt akkor észrevettem azt is hogy szerintem össze vissza fel is cserélte a hangfalakat mert amikor rányomok hogy tesztelje a bal elsőt akkor megszólal a mélynyomó stb... Ráadásul van amikor a bal hátsó(ami egyébként nem akar szólni) elkezd zizegni, de nem ad más hangot, driver probléma kizárva mert az tuti jó . Légyszi segítsetek! Előre is köszönöm! -
#13939 Ja és G-490em van. -
#13938 Hi.
Ha a hangfalba beépített rádió van azt, hogy a rákba tudom kikapcsolni? Nagyon idegesítő. -
#13937 Sziasztok! Nagyon kéne a segítség! Arról van szó hogy végre kibonthattam karácsonykor az 5.1-es logitech x-530-ast! Bekötöttem, többször ellenőriztem mindent, minden kábel a helyén, minden ok! A gon ott jön, hogy van egy alaplapi integrált ac97-audio-kártyám és egyszerűen hiába állítom be hogy 6 csatornás hangrendszer, akkor is csak 3 szól : a mélynyomó, meg a bal és jobb első magashangsugárzó. És ahogy elnéztem a kárty menüjében amikor állítgattam a hangerőt akkor észrevettem azt is hogy szerintem össze vissza fel is cserélte a hangfalakat mert amikor rányomok hogy tesztelje a bal elsőt akkor megszólal a mélynyomó stb... Ráadásul van amikor a bal hátsó(ami egyébként nem akar szólni) elkezd zizegni, de nem ad más hangot, driver probléma kizárva mert az tuti jó . Légyszi segítsetek! Előre is köszönöm! -
#13936 Lenne egy nagy kérdésem!
Párom kapott egy pen drive-ot (Kingstone, 256) és nem kapott hozzá lemezt. Namost a Win98-a nem akarja felismerni a cuccot.
Mit kell ilyenkor tenni?
Google-ben rákerestem, de semmilyen driver-t nem találtam...
Kérlek segítsetek! (XP telepítés náluk nem járható út) -
#13935 nah.
kiszedtem a ramokat visszaraktam öket és olyanok mint ujkorukban. :)
Boldog Karácsonyt MINDENKINEK! :)) -
izb #13934 Neked is boldog karácsonyt... -
#13933 "És igen sajna menet közbe dugtam vbolna rá. de sztem ezt leirtam máshogy mivel durva leállás volt :=("
Ez beszarás Te inkább ne nyúlj bele… -
Maarki #13932 CSátok egy nagy dilemában vagyok
Mit vegyek egy Ati ATi Magyarul az én paraszti beszélésemel Ati márka szoval értitek nem msi meg ilynek hanem ATi ATi :D na ha már eszt tisztáztuk akkor egy Ati 9500prot vegyek ami 9700on megy uj revoltek hütésel 18000ftért vagy egy sima fapados márkátlan 6600le 21000ftért???? Melyiket vegyem meg ?????
PLs segitsetek mert fontos lenne köszi
-
#13931 rendesen???? Te beteg vagy
gépet kikapcsolt állapotban szoktak szerelni, a meghajtó kivételekor előre szokás kihúzni az egységet nem a gép belseje felé -
#13930 Rendesen.remélem ha kiveszem és visszarakom akkor jo lezs...:) -
#13929 Úristen hogy szereled te azt a gépet??? -
#13928 de pedig az a progi nem 256-ot hanem 512 ramot jelez és mind 3 slotban is látja a ramokat meg mindent...de akkor mi a baj....:( -
#13927 de sebnaj akkor lehet hogy elmozdult mert a minap kiszedtem egy meghajtot és lehet akkor valamit elmozditottam....lehet... :( -
#13926 az a helyzet hogy 3 slotom van és mind tele van egy 256-os meg két db 128-as ramom van. És igen sajna menet közbe dugtam vbolna rá. de sztem ezt leirtam máshogy mivel durva leállás volt :=( -
#13925 próbáld meg egy másik slotba helyezni azt a ramot amit nem lát a win (menet közben dugtad rá a tápkábelt?) -
#13924 hi.
nekem olyan gondom lenne, hogy most vettem észre hogy az 512 hellyett csak 256 memo van a gépben pedog benne van mind az 512, de csak 256-ot ir ki.pár napja volt egy csunya leállás amikor is a meghajtokat akartam visszadugni és szikrázott a tápkábel vége a meghajtoknál. szoval lehet au lenne a baja de lehet más. tudtok segiteni?
fura pedig ez a CPU-Z minden helyen kijelzi az 512 Mb ram-ot még a slot-okban is kirirja mind a HÁRMAT és a hozzájuk tartozo informáciot. -
#13923 gépeden megvan a teljes videóanyag, vagy streaming és csak link van benne?
ha megvan, kész egyszerű progik, csak szerezz hozzá szerialt vagy cracket -
#13922 Off: Mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánok On -
#13921 próbáld végig az F sort (F1-F12-ig) A legvalószínübbek F1 F2 F12 esetleg F5 -
kamisk8 #13920 jó ,de amugy hogy lehet átkonvertálni?
-
#13919 ramnak elég ratyi a minősége, lehet hogy nem érdemes koncertálni.. -
kamisk8 #13918 Hellosztok,hogy lehet ram-file-ből video filt csinálni amit le is játszik a DVD-lejátszó? -
Peti1 #13917 sikerült!
össze volt kötve a TV-vel is, és amiatt zúgott. mostmár jól műkdöik minden! -
Peti1 #13916 nem. másikkal.
mind a kettővel össze van kötve. -
Roll #13915 Asrock tulajoktól kérdezném hogy mivel megy biosba a drága?
A monitoron mindig már csak az xp töltése látszik, és nem látom
mit ír ki előtte. -
#13914 ugyan azzal a kábellel kötöd a tvre mint a hangfalszetthez? -
Peti1 #13913 akkor probálkozom másik driverrel, köszi a segitséget!
majd lehet, hogy küldök e-mailt, ha még van kérdésem! -
Peti1 #13912 a tesztnél működött minden, sőt BS Player-ben is, csak Winampban és Win Media Player-ben nem megy a Center -
#13911 A hozzá adott driver sokat tud, abban kell keresgélni, most nem tudom pontosan megmondani mert még dolgozom. Van benne ilyen teszt rész, ahol megszólaltatja mindet, arrafele nézelődj. -
#13910 1 kikapcsoltad az integrált nvidia videokarit ha igen nincs ütközés
2 volt töredezetség mentesités
3 ha két ram van hogy dugtad az alaplapra -
Peti1 #13909 ok, kiprobálom.
ezelőtt nekem is egy SB Live hangkártyám volt, de csak kölcsönbe kaptam, de Winampban nem szolt a Center, se Win Media Player-ben. te hogy állitottad be? -
#13908 Nekem is ilyen hangfalam van, + egy sb live! 7.1 hangkari és semmi gondom nem volt. Szerintem keress másik drivert.