64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Peti1
    köszi, megprobálom!
  • Bandi 18
    Spybot Search & Destroy-al leírtod majd internetbeállítások---általános és ott megtalálod . Ha nemm segítene akkor ezt futtasd le
  • Peti1
    lenne egy kérdésem:
    egy kém elállította a kezdőlapot IE-ben. Ad-Aware nem segitett, tud vki egy progt, ami beirt cimre visszaállitja?
    előre is kösz
  • bigapó
    nézz el IDE, a lap aljára egész pontosan. van itt minden, csak szerintem Mo-on nem kaphatók, csak az USB. esetleg egy-két másik.
  • Bandi 18
    ez így van . Haver is ezzel szívott sokat mert 98 nem ismerte fel. Elvitte egy XP-s gyerekhez és WOW egyből ment
  • Bandi 18
    Valszeg igen
  • Carlos
    Az a vicces, hogy a másik gépükön az XP egy másodperc alatt megtalálta tokkal vonóval fajinul.
    Win98SE meg egy rakás fos... :)
  • bigapó
    érthető:)
    megtaláltam az oldalát is, mondjuk nem pont ez a kódneve, de a kép ugyanaz. ezt írja:

VP-9258V

36 Pin USB2.0 to IDE interface
    Compatible with IDE 3.5 " devices
    Plastic
    Hot-Swap, Plug-n-Play
    Including VP-9054 HDD Case,VP-9208 36 Pin USB2.0 to IDE interface SmartCable,Power Adapter

innen Hot Swap lenne a működés közbeni ki-be dugás:) jó szó:))
  • Bandi 18
    olyan is van de én is az USB 2.0-ást ajánlom
  • izb
    usb 2.0 vegyél.
    Fasza gyors és mobil:)
    firewire kapcsolaturól még nem is hallottam..
  • Bandi 18
    de a vinyó nem fog leállni csak szoftveresen veszi ki mint egy sima Pen Drive-ot
  • Bandi 18
    Ezt mondtam én is menet közben is lehet vele operálni csak mikor lehúzod akkor arra a kis zöld ikonra kattintva le tudod állítani és kihúzhatod ennyi remélem érthető
  • bigapó
    hogy tiszta legyen, mert lehet, hogy csak magamnak kavarok be, de valaki nem érti a kérdésem vagy én nem értem amit válaszoltok. Erről a termékről beszéltem. nekem azt mondták, hogy ezt úgy is lehet csatlakoztatni a sz.géphez, hogy az nincs kikapcsolva. ennek van külön tápforrása (adapter vagy valami), azt bedug, aztán az USB-t a gépbe bedug és máris mehet a hacacáré. ha vége, akkor szoftveresen leállít majd, fizikailag kihúz a gépből. mindez úgy, hogy nem volt leállítva egy pillanatra sem a gép. ez lehetséges??
  • Bandi 18
    ahogy előttem szóló kollega is mondta nem úgy működik mert a win egy USB eszköznek ismeri fel. Nekem is van és alőtte el kell távolítani az eszközkezelőőkből a tálcán a kis zöld ikon hardver bizt. eltáv. és kész ennyi
  • bigapó
    az tiszta, nem ezt az oldalát kérdeztem, hanem a "hardverest" :)) van pendrive-om és azt úgy kezelem, eddig nem is volt gond, csak szerettem volna megkérdezni, hogy USB-st vagy FireWire-öst (már ha ez jobb) érdemes/kell venni?
  • izb
    Nem egészen úgy működnek.
    Ha le akarod kapcsolni,nemárt eltávolítani a winfos eszközkezelőjéből,különben érdekes dolgokat fog művelni késöbb.
  • bigapó
    és a külső USB-s rack-ekkel mi a helyzet? tudtommal azokat működés közben is lehet ki-be teszegetni, kb úgy, mint a PenDrive-okat. a közeljövőben szándékozom venni egy ilyen alkalmatosságot és nem szeretném, ha valami elszállna a gépben emiatt.
  • Bandi 18
    kell hozzá egy gyári progi amit elvileg a telefonhoz adnak. Legalább is az infránál így működik
  • zolo15
    van egy Bluetooth Usb Adapterem (ES-3881) és nem tudok küldeni telefonra sz.gépről de vissza fele működik.
    mit csináljak???pls help me!!!
  • raziel.
    kiprobálom majd, köszi
  • Bandi 18
    1x-ű. Cserlj billt egy haveroddal és akor bizit kiderül a probléma
  • Tufa
    Mitöl van az hogy a billentyüzet, néha leáll egy időre és abszolút nem reagál semmire? Mégha kihúzom és újra bedugom sem csinál semmit(restart után is csak sokadszorra működik)... Mostanában egyre gyakrabban csinálja, picit már zavaró...
    Vajon az alaplapom szórakozik vagy a billentyüzet? (NF7S, Genius Slimstar)
  • Bandi 18
    nah akkor ez lehet a prob velem is volt ilyen már
  • hmhm
    mbr prog vov
  • raziel.
    legujabb van vent
  • Met
    újjabb vga driver?
  • raziel.
    sziasztok

meglehet lámi kérdés de mostanába ugy fagy le a gépem hogy igy a hang beakad és az ismétlődik vagy igy hangosan pörög a hang (máshogy nemtudom el mondani ), na és ezt csináltal winbe meg elinditok egy játékot akkor is és csak reset segit...

mitől lehet?

2100 amd, 6600gt, 1gb ddr, asus a7n8x-x, 1 vinyo (másik rackeset kivettem nehogy az legyen a baj de anélkül is ezt csinálja), 400 wattps táp

• hmhm
    vinyót nem dugnám így rá, azért az szent :)
  • Bandi 18
    nah ellenpélda:
    egy haver menet közben nyomta be a racket és hát egy gyönyörű tüzijáték közepette égett el mind a tápkábel mind az alaplapi IDE vezérlő erről csak ennyit de ha te úgy használod mint egy USB-s eszközt lelkem rajta
  • hmhm
    lál

eddig emiatt semmilyen cuccom nem ment tönkre, és nem is szeretném ha ígylenne.
  • Bandi 18
    Figyu akinek sok a lóvéja az tőlem csinálja szép kis tüzijátékkot láthat minden alkalommal :)
  • hmhm
    sok mindent kibír a gép.

menet közben IDE kábelt is le lehet húzni cdről pl, ( Star force... ), meg visszadugni is..
    táp meg amúgy is stabilizál, ha megnő v lecsökken a terhelés akkor is tartja a feszültség szintet..
  • Aspyrin
    A pontos típust add meg, hátha könnyebben találunk valamit.
  • Met
    elvileg lassabban kellene mennie, csak lehet érzékenyebb a cucc és azért inkább nem is indul el:)
    azt, hogy a többi miért megy arra csak azt tudom mondani, hogy azok nem olyan érzékenyek vagy 1.0-s ak:)
    Ha nincs felrakva a 2.0-ás driver akkor még azt meg lehet próbálni frissíteni ezután már csak a ráolvasást tudom javasolni:)
  • frame120
    Na hát szerintem igazad lesz és a táp gyenge...valszeg amiatt van minden ki bizbasz baja.Kikapcsoltam a gépet állt félórát,és máris nem tudtam bekapcsolni...mindig azt kiabalta az alaplap,hogy bajvan a proci órajelével.(Az alaplapom a hangkártyán keresztül egy rendes angol szöveget kitolt magából)
    Aztán táp kikapcs,táp bekapcs. És most megint megy...szóval táp csere :(
  • Carlos
    Na látod, abban nem vagyok biztos.
    De ha nincs, akkor nem kommersz 1.0-s sebességgel kellene mennie?
    (És ha ez miatt nem megy, akkor az mp3 lejátszó és a digit fényképezőgép mitől megy ugyancsak USB-röl)?
  • Met
    2.0-ás USB driver fel van rakva az alaplaphoz?
  • Carlos
    Igen. mp3 lejátszó és fényképezőgép megy rajta.
  • Met
    az USB engedélyezve van BISO-ban?
  • Carlos
    A párom letöltötte a hivatalos 98 drivert, de nem megy.
    Win 98 Második kiadása van, tehát mennie kéne!
    De nem látja a gépe!