64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Peti1 #13907 de csak akkor jelentkezik a probléma, amikor a hangkártya driverét felteszem -
Peti1 #13906 már megvolt, de semmi változás. egy hálózati 50 Hz van rajta :(
egy úgynevezett "brumm" -
#13905 Vedd le a mikrofon hangerejét, meg úgy általában minden hangét amit nem használsz. -
Peti1 #13904 Hello!
lenne egy kérdésem:
van egy Genius SW-5.1 Home Theater hangfalam, és egy Creative Audigy 4-es hangkártyám. a drivereket feltettem, semmi gond nem volt.
de amikor a hangot egy kicsit is feljebbtekerem, akkor már nagyon zúg.
amikor TV-re kötöm, akkor nem zúg, csak a számitogépen. eléggé zavaro, mert már szinte a minimális hangerőn is hallható.
nincs valakinek valami ötlete?
előre is kösz -
Zealot #13903 Sziasztok. Furcsa hibával fordulok hozzátok. Ma raktam össze egy új gépet és azt vettem/veszem észre hogy az egyes műveletek között mindig vár 2-3 mp-et. Mondjuk kinyitom a total commander-t, belemegyek egy könyvtárba, de játékoknál is ugyanez a helyzet. Pl. NFSMW-ben is amikor tölti be a pályát villog a HDD led, aztán elalszik 2-3 másodpercre akkor a kép is megáll, majd újra folytatja. Mitől lehet ez?
A gép:
ASRock K8NF4G-SATA2 (integrált SM3 VGA - nvidia)
Sempron 2800+ 64 bit
512 MB DDR-400 Goodram
WD 80 GB 8 MB cache
Sapphire ATI Radeon X550 256 MB DDR2
1 DVD-RW
1 DVD ROM
Lehet hogy az alaplapon lévő VGA kártya (ami Nvidia) és az ATI ütik egymást? Vagy valami olyat installáltam be ami igy hat a rendszerre? (kb. ezek vannak benne: XP SP2 HUN, Office 2003, Daemon Tools, 5.13 Catalyst, Divx, Xvid, Nimo codec, AVG 7, ... szóval semmi extra amitől ezt csinálhatná. Ötlet? -
steweee #13902 Wincseszterek írás-olvasási problémáihoz
Tobbacconak
priviben is ment:
http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=101708&start=90
http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=179574
-
izb #13901 partition magic.
viszont az adatokat mentsd le elötte. -
vercsa #13900 Egy fizikai merezlemez megosztott partícióit ami E és F szeretném újra egy lemezként látniKöszike Vercsa -
#13899 A bios-om újratelepítésével kapcsba találtam egy hozzá való bios-t le is szedtem!
http://www.asrock.com/support/index_BIOS_INS.htm
Nagyon szépen megköszönném -
izb #13898 elviekben nem szereti... -
Ravic #13897 Sziasztok
Két számítógép között crosslink kábelel szeretnék kapcsolatat teremteni.Egyik gépen XP fut másikon 98 SE. Hálokártya mindkét gépben van. De az XP-s gépen NTFS fájlrendszer van!! Tudja ezt kezelni látni a 98 ? -
Roll #13896 Ezt sikerült megoldanom. A fától az erdőt szitáció volt. :DDDDD -
Roll #13895 Összeraktam egy gépet kis floppy nélkül, de windows-ban mindenhol van a: meghajtó, és kikapcsolásnál mindig kiírja hogy vegyem ki a lemezt, vagy lehet hogy nyitva az ajtaja.
Hogy lehet teljesen letiltani?? -
Roll #13894 Azzal se megy be. -
Aspyrin #13893 A legtöbb alalplapgyártó cégnek van online bios frissítési programja (én pl. gigabyte lapot használok, itt a gigabios nevezetű program végzi a dolgát). Szóval keress rá a megfelelő helyen. Az egész frissítés egyszerűen zajlik: az adott program megkeresi a lapodhoz a legújabb verziót, letölti, törli a régit és bedobja az újat. Az egész procedúra kb 1 perc. Aztán gépet újraindítani, biosban első bootnál mindent defaultra állítani és kész. A régi biost célszerű elmenteni illetve frissítés alatt lehetőleg ne okozz áramszünetet :) -
#13892 F2 ? -
#13891 Szerintem a régit szedd le elötte és után a tedd fel.
Ha meg ez sem jó akkor win reinstall! -
#13890 Sziasztok!
Szeretnék a gépembe egy bios-t cserélni ,meg is van.
Hogy tudom azt feltenni?eltudnátok mindent magyarázni a bios cseréről? -
Alex007 #13889 Sziasztok!!!!!!!!
Egy nagy gondom van. Vettem egy új vga karit és felakarnám telepíteni az új xp-re de nem engedi. Valami 0x80040707 hibát ír ki.
Segítsetek
Köszi mindenkinek előre is, -
Roll #13888 Asrock alaplap tulajok segítsetek légyszi,
most dobtam össze egy gépet barátnőmnek, asrock p4vm800-as lappal, már minden
megy fainúl, de nem tudok belépni a biosba.
Hiába nyomkodom a del gombot nem megy be, persze mikor kiírná hogy mivel megy
biosba azt a képet nem látom, mert egyből xp töltés jön be, előtte meg semmi.
Köszi -
steweee #13887 sajnos még nem jött haza mert megbetegedett a felesége és vele van a kórházban. holnap megkérdezem tőle -
#13886 Az előző üzi is neked ment :)
Bocsy -
#13885 Nekem az tökéletes lenne. Csak azért kell megosztani a netet, mert a tesóm állandóan akkor akar chatelni mikor én itt vagyok. Ha itt vagyok akkor majd fog tudni már a másik gépen is chatelni, ha nem akkor meg ezen. Köszy a segítséget! -
#13884 várom majd ,hogy leírd a tesod megoldását -
#13883 Csa!
Azt szeretnem kerdezni, hogy szerintetek mi a kulombseg az NVIDIA nForce4 Ultra es a sima NVIDIA nForce4 kozott? Mennyivel tud tobbet az "ultra"?
Elore is koszi! -
Roll #13882 Hali!
Ha hálókártyával osztod meg akkor mindig kell annak a gépnek is amibe az adsl bemegy, hogy a másikon legyen net. Szerintem ez elég nagy hülyeség lenne.
A routerek nem olyan húzosak ma már, lehet kapni 7-8 ezerért is. -
izgalmas #13881 Esetleg a NOD32 segíthet csodákra képes.
Ha valaki winlaser 400-hoz XP drivert tud segítsen. -
#13880 Hello! Holnap be akarok vásárolni mindenféle kütyüt. Azt szeretném kérdezni (spórolás miatt), hogy ha egy ADSL kapcsolatot akarok szétosztani akkor jó a hálókártyás megoldás? (Az egyik gép egy plusz hálókártyán keresztül nyomja a netet a másiknak) Vagy routert kell vennem? Árban nagyon nem mind1. Kösy -
#13879 Alaplap:PVM266aM-P
Processzor:Intel Celeron 2.4 Ghz
Memória:384 MB RAM
Videókártya:Inno 3D GeForce FX 5200
Winchester:40 GB Maxtor,80 GB Seagate
Itt az MSN címem,ha valaki tud segíteni akkor vegyen fel:[email protected] -
izb #13878 milyen gép,milyen programot raktál föl legutoljára
írj le mindent -
#13877 Hellosztok!
Nekem egy nagy gondom van a gépemmel.
Eddig amikor bekapcsoltam a gépet,akkor kb 20-30 mp alatt bejött az XP,most meg el nem bírom képzelni hogy mi baja van,mert majdnem 1 perc amíg betölt,és folyamatosan akadozik a rendszer.Az egér szaggatottan megy,ha megnyitok egy programot,akkor is beakad.Nem tudom hogy mit csináljak és hogy mi baja van a gépnek.
Kérem hogy valaki segytsen ha tud! -
izb #13876 patch -
Roll #13875 Sziasztok!
Smc7004vbr routerhez milyen utp kábel való, utp patch, vagy utp crosslink?
Szomszédnál van megosztva a net és még egy switch-el itt is meg akarjuk osztani.
Köszi -
#13874 Asus P4P800-E Delux-om van, rádugtam az alaplapra a házban levő ventit mint Chasis Fan.
A PC Probe-ban látom is, 2500-at pörög, ezt nem tudom lelassítani szoftveresen? -
#13873 Csá. Elég régi az üzeneted, biztos vettél már kareszt, remélem Leadteket...nem gagyi cuccokat gyárt, mint az asus...;) -
#13872 azt az előbb nem ítad hogy a hang elmaradás játékoban van - -
#13871 Kevés a ramod, fragmentált és lassú a vinyód. Ennyi. Szerintem. -
#13870 újjabb VGA driver?
nekem a COD csinált ilyet, aztán felraktam 10 verziószámmal újjabb drivert és jó lett:) -
steweee #13869 tesómnak volt ilyen, a setupban kell vmit beállítani az adatátvitel sebességen. holnap megkérdezem pontosan mit is. korábban már felmerült ez a probléma, azt hiszen itt a topicba, ha holnap estig nem tudsz várni próbáld meg visszakeresni, én adtam rá választ akkor is -
#13868 kiprobáltam de nem volt semmi, mint ahogy most se mindig van.
amugy meg NTFS-t használok