!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma vettem egy két gigás dd2 800-as ramot a gépembe.
Alaplap: Gigabyte-P35-DS3L/S3L
Betettem a 2x 1giga ram mellé a 3. slotba, bios fölismeri a 4 gigát, windows viszont azt írja ki, hogy installed memory: 4 GB (3 GB usable)
Hogy tudom rávenni a wint, hogy mind a 4 gigát használja? (Win 7 32 bit)
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Csak kíváncsi vagyok hogy hány megás. Nem Crysis 5-re kell sdasd
Épp az imént raktam fel a Sims2-t, de nem engedi elindítani mert azt mondja hogy az Évszakok kieggel indítsam el. WTF én egy sima Sims2-t raktam fel. Semmi nincs mellette telepítve.Letörölni se engedi, mert azt írja hogy a kiegészítõket töröljem elõbb aztán az alapjátékot.
Utánanéztem, sehol nem találtam nyomát a kiegészítõknek hátha régebben fel lettek telepítve...
Na, ilyenkor mi van?
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Ebben a laptopban milyen videókártya van? mert az oldal alján csak annyit ír hogy integrált vga... Valszeg akkor a processzorba van építve...és ha igen akkor hány megás? :S
Ha szabad tudni milyen fajta táp lett az utód? 😊
Megmaradt a gépemben minden!! Szerencsére! Új táp pörög már:-DD
Még egyszer köszi a válaszokat!
Üdv
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Illetve személyes tapasztalat alapján ajánlom a SuperFlower tápegységeket. Nekem 2 éve van egy 500W-os Atlas, CF konfigurációt hajtok vele, és meg se nyikkan, csendben és kifogástalanul teszi a dolgát... 😊
All hail the double x!
De valami erõsebbet rakok bele,na és jobb fajtát!
Köszönöm mindenkinek a segítséget és a nyugtató szavakat:-))
Jóccaka!
A belsejében megolvadtak a dolgok!
Este játszottam a gépemen és egyszer csak furcsa szagot éreztem:-((
Elkezdett kicsit füstölni a táp,de a gép még rendesen mûködött.Utána újraindítottam és villant egyet aztán kikapcs.
Nyugtassatok meg hogy csak a fos táp adta meg magát ,nem az egész pc!
Most nézek új tápot de remélem csak ez lesz a bûnös...
Tiszta ideg vagyok:-((
Én is úgy gondolom, de mielõtt bele vágnánk jobb ha többet tudok a dologról .... köszi!
Össze raknám ezt a gépet HA az Adobe CS5 elfut rajta. Kikötés az, hogy i5 proci legyen...elméletileg a proci GPU -ja elég CS5-höz, de meg kérdezlek titeket is.
Tehát a gép:
Alaplap:
Intel DH55TC Alaplap
Processzor:
INTEL Core i5-655K 3.20GHz 1156 OEM
Memória:
2 darab KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHz CL9
HDD:
SAMSUNG 320GB 7200rpm 16MB SATA2 HD322GJ
CPU hûtõ:
COOLERMASTER Hyper TX3 EVO
eddig random jött elõ a probléma és a 2. 3. bekapcsolásnál után beröffent.
tegnap elsõre indult,ma nem tudom mennyi kellett hozzá,de 10percig indítgattam.De már a múlt héten is elõfordult
Majd szétszedem valamikor a héten,nem volt még ilyen problémához szerencsém eddig,ezért vagyok tanácstalan
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Az lenne a problémám, hogy amikor elindítom az utorrentet az ablak nem jelenik meg, mintha semmi nem történt volna, de a feladatkezelõben látom, elindult és egyre növekszik a memória felhasználása.
Miért?Megoldás?
/2.2.1 es verzió, már újratelepítettem beállításokat is töröltem/
Köszi!
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Hugom gépe(asrock alaplap, gf 6600 gt, athlon 64) mostanában olyat csinál, hogy jópárszori ki-be kapcsolgatás után ad csak képet a monitor. Egészen addig csak villog a monitor lede, mintha nem kapna jelet.(ez alatt a gép nem csinál semmit). Le akartam még írni h "prittyen-e" az alaplap, de nem figyeltem 😊 Majd ha újból elõjön a hiba.
Mi lehet a baja?
Következõ lenne a problémám jó fél éve vettem egy új videokártyát XFX Radeon hd6870
Mostanában indításkor csak felpörög maximális fordulaton se kép se hang .Bios sem tölt be.csak a sokadik próbálkozásra röffen be.Ha véletlenül elindul akkor nincs semmi probléma terhelés alatt sem,stabil.
Következõ a configom: Asus M2n-e sli,AMD athlon x2 6400+,4giga Geil ddr2 1066mhz,COOLERMASTER Real Power RS-520
Bios a legfrissebb
Sajnos nem nagyon tudom másik gépbe kipróbálni,de az elõzõ kártyával nem volt probléma (2600pro)
amúgy lehet, hogy egyszerûbb lenne kiguglizni