64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Fehercsoki
    Szerintem ugyanúgy túlmelegedés is lehet.

#59244 Ha kikapcsolt a gép húzd ki a tápkábelt aztán nyúlkálj hozzá a cpuhoz meg a vga-hoz, ha valamelyikre ráég a bőröd akkor túlmelegedés a probléma.
  • Zoli007
    Hamarébb táp overload.
  • SötétBarom
    Hali.

Terhelés alatt bekövetkező hirtelen kikapcsot mi okozhatja? Valami túlhevül?
  • Tibi7
    Sziasztok! Most a google chrome-mal vannak gondjaim. Bemegyek pl humoros aranyosba, és ott a gif képek nem "mozognak". Megnyitom őket egyesével külön új lapon, ott mozog, és ekkor már a topicban is "elindul". Ez mitől van?
  • LeWyTy
    Milyen telefont vegyek?
  • Bal0924
    Sziasztok!
    Szeretnék venni egy Mobil telefont, de nem tudok dönteni, valaki tudna segíteni, tanácsot adni, olyas valaki aki nem csak 1 márkánál ragadt le, aki már több fajtát is kipróbált.

Privátba írjon, köszi.
  • bardocz
    Akkor viszont a hatos gombra rárakod mondjuk a "k"-t, vagy akármit, amit a billentyűzeten nem használsz. Igazából nem is tudom miért nem ezt írtam elsőre.
  • LeWyTy
    Az a gondom hogy az a gomb olyant csinál+ban amit nem kellene.
  • bardocz
    Nincs a driverben olyan, hogy ha az hatos gombot nyomod, az olyan, mintha az ötöst nyomnád? És akkor érzékeli. Kormánynál ez működött, igaz ott a kormány gombjára raktam billentyűzet gombját, és így felismerte a játék.
  • LeWyTy
    Érdekes kérdés.

Van egy Logitech700-as egerem. Az ugye 13 gombos.
    A TS3-on szeretném beállítani a MOUSE BUTON 6-ot de csak 5ig érzékeli a ts.

Erre tudtok nekem mondani valamit?

Az egér és más program érzékeli a többit is.
  • NikeCortez
    szia...

valószínűleg annyira tropán van az aksid, hogy mar a rendszer sem tudja megsaccolni éppen mit bír...
    ajánlom, vegyél újat :(
  • Tibi7
    Sziasztok. Írtam már korábban akksival kapcsolatban, de azóta történtek érdekes dolgok. Szóval úgy indult, hogy a laptopom ha akksiról ment, kb 50%-os merültségnél fogta magát és kikapcsolt. Nem is indult el újra, csak hálózaton. Aztán múlt hétvégén már 70%-nál kikapcsolt. Gondoltam tényleg meg fog halni az akksi. Erre tegnap filmnézés közben lement 39%-ra, és akkor kapcsolt ki. Erre mi lenne a pontos diagnózis? Nem értek ehhez.
  • NikeCortez
    szia.

semmit, nem is érzékel :_(

(Windows 8 64bit)

de most felrakom a 7-est...kb egy óra múlva leszek.
  • Zoli007
    Win mit mutat?
  • grebber
    Na rájöttem mi a gond! A szaros VGA-n annyira a szélén van a mini hdmi bemenet hogy az átalakítót rádugva alig érintkezik mert a ház megfogja csak ha izomból beleerőltetem és ott tartom na akkor van kép.
    Szóval kell szereznem egy olyan kábelt aminek egyik vége mini HDMI a másik meg sima,hogy átalakító nélkül odafér-e.Ha nem akkor egy olyan VGA-t kell néznem ami olyan helyen van a csatlakozó amire rá is lehet csatlakozni.
    AsusP5K,E6750,4GB DDR 2,GTX 460 1GB HAWK, 3760 GB HDD
  • Fehercsoki
    Csak úgy simán rádugtad, vagy át is állítottad hogy a vga kimenete az a hdmi port legyen?
  • grebber
    Vettem egy 3D tv-t.
    GTX 460-amon ugye van mini hdmi kimenet.Erre rádugtam a mini hdmi to hdmi átalakítót majd ebbe a 3D-s HDMI kábelt a másik végét pedig a TV-be és nincs jel!
    Valakinek valami ötlet?
  • NikeCortez
    Sziasztok!

Vettem egy Mini DisplayPort to DVI adaptert...
    de nincs kép...még csak fel sem ismeri a monitort...

a VGAm radeon 7850 1dvi 1 hdmi és 2 mini display port van rajta...

egyszeruen nem tudom beuzemelni :S
  • atenza
    Sikerült kiderítenem, a táp adta meg magát.
  • gergely1991
    "de a ventik meg vinyo elindul kivéve a procihütő, annyi még h égett szagot kezdtem érezni mikor csinalta ugyh gyors kikapcsoltam"

Akkor itt lehet a gubanc.
  • gergely1991
    Igazítsd meg a dvd meghajtód,ellenőrizd a vezetéket,tedd át egy másik gépbe...
    Ha ezek nem működnek akkor irány a szerviz.
  • gergely1991
    Elvileg vonatkozik Windows 7-re is.
  • atenza
    sziasztok
    mobilrol irok elöre bocsi a gépelésért
    par perccel ezelőtt atvaltott a monitor energiatakarékos modba, de a gép még ment tovább, ó mondom remek elszallt a vga... de megneztem masikkal és azzal se ad kepet. A monitor is jo, viszont nem csipog bekapcsolasnal a gep semmit de a ventik meg vinyo elindul kivéve a procihütő, annyi még h égett szagot kezdtem érezni mikor csinalta ugyh gyors kikapcsoltam

phenom ll x4 proci+CM hyper 212
    gigabyte ma 770t ud3p alaplap
    ati 4850 vga
    geil meg corsair memok
  • SkylineGTR
    szevasztok. olyan problémám lenne hogy múltkor eltűnt a sajátgépből a dvd meghajtó meg máshonnan is és nem észleli a gép, nem tudok lemezt írni se.Beléptem a vezérlőpultba hogy új hardver hozzáadása, ott ki van rakva a meghajtó és egy sárga felkiáltójelet tesz mellé. és ha rányomok azt írja vmi hiba vagy sérült. pls help, amúgy xp-m van.
  • Bal0924
    Szerintem igen.

Amúgy látom behalt az oldal....
  • LeWyTy
    AZ mitől lehet hogy néha elkezd a gép magától qqqqqqqqqqq-kat írni és kattintgat az egér?(kihúzott billentyűzettel és egérrel is)
    Vírus?
  • Bal0924
    Melyik a jobb TV szolgáltató? A Digi vagy a T-home?
  • Bal0924
    Sziasztok!

Segítség kellene vagy tipp.
    Messenger fiókomat használom, Skype-on keresztül.
    1. Hogy tudom, vagy lehet-e azokat külön csoportosítani akik nincsenek online? (jól láthatóan, mert most összefolyik...)
    2. Hogy tudom összekapcsolni a Messenger-t és a skype fiókot? (most a messenger fiókon vagyok fellépve a skype, programmal.)
    Mikor először léptem be akkor felajánlotta, de akkor nem akartam, de most igen és nem tudom hogyan csináljam..
    3. Nem lehet megcsinálni azt mint a messenger-ben, hogy 1 ablakba nyissa ki a beszélgető partnereket?
  • Blum
    De en tegnap teljesen formaztam a rendszer particiojat. Soha nem kezdtem el felrakni masik particiora a Windowst.
  • Lacee86
    Lehet, h mikor telepítetted a Win-t, akkor megszakadt és fent hagyott fájlokat, és most úgy veszi, mint ha lenne fent még1 oprendszer. :/
  • Blum
    Udv!

Miert van az,hogy 1 op.rendszer van a gepemen,viszont meg a bootolas elott megkerdezi,hogy melyiket akarom hasznalni?

Win7 van fent,semmi mas. Viszont meg a betolto kepernyo elott ad nekem 3 opciot:

-Korabbi Windows verzio
    -Windows 7
    -Windows 7

Hogy tudom ezt megszuntetni? Tehat hogy kapasbol elinduljon a Win7,ne kelljen Entert nyomogatnom. Kicsit zavar...

Most lett alaplap cserelve,biztam benne hogy eltunik ez a baromsag. :(
  • Calver
    van, Acronis Disk Director kell neked, vagy ha "középkori" program is jó, Partition Magic Pro.
  • sanya200
    Ez a jelenlegi gépem
    Giga790x-ud3p,phenom II x4 965,corsair dominator 8500c5d (2x2gb),Sapphire hd5770(1gb),wd 250gb,kingston ssd 64gb, samsung külső hdd 320gb.Egy 8 és egy 12 cm-es venti,egy fénycső egy dvd író.
    Na most ezt egy corsair cx400-as táp hajtja. Most vettem ezt a procit és alig indult el,bekapcsoltam, utána kikapcsolt és szórakozni kellett vele hogy elinduljon, azt megcsinálta 1-2x de most meg kapásból megy.Kérdés hogy elég a táp neki?Nem indul újra..stb csak előfordult hogy bekapcsolás után felpörögtek a ventik majd kikapcsolt.
  • Tibi7
    ABBYY Finereader pont erre a célra készült! Nagyon jó program!
  • marci555
    Sziasztok!

Abban szeretném a segítségetek kérni, hogy a múltkori windows telepítésnél vmit elcsesztem a partícióknál és maradt kb 50 gb üres helyem a levegőbe, amire most szükségem lenne, de nem akarm miatta újratelepíteni az egészet. A helyzet a következő: a lemezkezelés ablakba a következőt látom: A lemez 0-án van az az 50 gb a Lemez 1-en pedig a C,D,E meghajtók. Én a D-hez szeretném hozzácsapni, de sehogyan sem tudom megoldani. A kötet kiterjesztés mindenhol inaktív.

Van rá mód h újratelepítés nélkül megoldjam?
  • gergely1991
  • e010gtot
    A hozzászolás tárgytalanná vált.
  • bardocz
    Köszi, kipróbálom foxitot is, ha ennek a próbaideje lejár.
    Calver, 30 oldalról van szó, itt már inkább kerestem programot. Eredeti terv az volt, hogy majd bepötyögjük, de egyikünknek sincs ideje rá :D
  • Calver
    baromi sok ocr program úszkál az internet tágas mocsarában, de szvsz (tapasztalat) ha nem valami rekord hosszúságú szövegről van szó, és tudsz gyorsan gépelni, jobban jársz ha simán lepötyögöd, mintha fél napot egy ilyen progi keresésével töltenél, főleg mert akármilyen jól ismeri fel a szöveget, baromi sokat kell majd javítgatnod úgy is.
  • gergely1991
    Foxit pdf editor?