64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Hixer
    Hmm, pedig annyi történt, hogy levettem a ház fedelét, kicseréltem a procin a hűtőt, majd bekapcsoltam a gépet. erre elkezdi ezt a sípolást. Ilyenkor mit lehet tenni? S3 Virgo/GX2 volt a gépbe, kicseréltem egy Asus GeForce MX 440-esre, azzal is ugyanez. Lehet valami kontakt, vagy beállítási hiba? egyáltalán mi okozhat videókari memória-problémát? Plz ha vki tud segítsen THX
  • andoras
    Próbáltam. Sőt, a www.hp.com-ról is letöltöttem többet is. Többek között egy "Full" megjelölésű drivercsomagot, ami 386 mega, és MINDEGYIK driverrel ugyanaz a helyzet, ugyanaz a szindróma.
  • LaciMaci
    Neked is úgy van, hogy elhalványodik és utána visszajön???
    Mert nekem úgy van, hogy elhalványodik és utána visszajön!
    És így legalább 1 percel több a bootolás mint eddig?
    HELP
  • barret
    Azt a betolto csikot gondolod? Azt nekem sem mutatja...Miota lcd monitorom van.
    Mondjuk nem is hianyzik:D
  • barret
    Probald meg masik driverrel! :Hp laserjet 1020
  • andoras
    Sziasztok!
    Irodánk tavaly vett egy HP Laserjet 1020 típusú nyomtatót, amit akkor egy régi laptopra telepítettem, amin Win98 volt. Azon működött is rendesen. A főnök azonban beruházott egy új laptopba, amin WIN XP Home SP2 van, és erre sehogy sem tudom telepíteni. A kézikönyv azt mondja, hogy először a telepítő CD-t futtassam, és csak utána szabad csatlakoztatni az USB kábelt a géphez. Végigfut a telepítő, aztán kéri, hogy csatlakoztassam a kábelt, majd kapcsoljam be a gépet. Aztán nem történik semmi, nem jelenik meg "Tovább", vagy "befejezés" gomb. Illetve amikor bekapcsolom a nyomtatót, a tálcán megjelenik egy üzenet, hogy "az USB eszközt nem lehet felismerni". Az eszközkezelőben is "ismeretlen eszközként" jelentkezik. Az eszközkezelőből sem tudom telepíteni, mert ott csak "LPT", meg egyéb portokat kínál fel. A hardver hozzáadása című opcióval sem megy, ugyanis kezdésnél kiírja, hpgy erre csak akkor van szükség, ha nem USB-s eszközről van szó (azt írja, hogy az USB eszközt a Windows magától felismeri :-)) és megint csak LPT és egyéb portok közül lehet válogatni. Az illesztőprogram frissítésével sem megyek semmire, mert a CD-n állítólag nem talál drivert. Letöltöttem az összes windows frissítést, ami csak létezik, az sem segített. A vírusirtót kikapcsoltam, meg minden alkalmazást. Mégsem segít.
    Ja, és ami a legszebb az egészben: 3 másik laptop van az irodában, ami szintén win XP Home Sp2 op. rendszerű, mindegyiknél kipróbáltam, és ugyanaz a szindróma.
    Plíííz help! :-)
  • izb
    válasz gombot használd.
    videókarin található memória hibás.
  • LaciMaci
    Lenne 1 kérdésem:

Mindig amikor betölt a Windows XP amikor alul fut az a kis valami az elött elhalványodik a kép és úgy van kb.: 1 percig utána viszajön és fut alúl a csík és utána be az XP!Ez mitől van???
  • Hixer
    Az alaplap egy Soltek SL-54U5 és van benne egy régi S3 Trio 1MB vidkari, de már kicseréltem egyszer egy Asus GeForce MX 440-esre de ugyanaz a sípolás... vmi baj van a vidkarival, vagy csak nem érintkezik, vagy nem ismeri fel, vagy vmi, mer kép az nem jelenik meg de a hangokból ítélve, pl ellenőrzi a floppyt egy idő után a gép megy!, de kép az nincs, szal sztem vidkaris probléma de vajon mi lehet az? Elég kezdetleges az alaplap, AGP slot-nak pl nincs az a biztonsági leszorító kapocs hanem olyan, mint egy eccerű PCI slot...
  • Hixer
    akkor videókari vagy memória hiba van? vagy miez a memória?
  • izb
    1 hosszú 3 rövid sípszó : videókártya hiba
    memória
  • Hixer
    Hmm hol tudnám megnézni, hogy ha a gép indításkor Bíííp-bibibip hangot ad? vagyis egy hosszú, és 3 rövid hangot sípol a speaker. Ez vajon mit jelent? hol tom ezt megnézni?
  • NeoMaN
    Sehogy, így szinkronban gyorsabb, mintha asszinkronban menne a cpu 333-on és a ram 400-on. Jobb ez így. Max a ram időzítéseket lökheted agressivre a biosban, jobban bírja 333-on.
  • dara
    Sehogy. Semmi értelme, hogy a RAM órajele magasabb legyen az FSB-nél, úgyse képes kihasználni. Ugyan ez igaz a dual channel-re is.
  • Attila8805
    HI all ven egy problémám van a az asus A7n8x-es alaplapomon 2*256MB memória és egy Kingston 512 400 mhz-es ram de csak 166 mhz-n fut mi lehet a baj?

NeoMAn:
    333 (166) FSB-s proci van benne, és szinkronba tette hozzá a ramokat.

Hogy tudom megoldani hogy gyorsabban fusson?
  • Punker
    biztos hogy nem javítják
  • rvn
    THX
  • BituMan21
    Nekem P5GDC deluxe van :) Egyébként szerintem gyártják még de a helyedben inkább ráfizetnék egy korszerübbre.Haveromnak is asus alaplapja van tudja az sli-t is de most nem jut eszembe mi a pontos tipusa.30-35 ezer körül volt majd megkérdem és megirom neked pivibe
  • rvn
    Hy! Asus P5GD2 deluxe alaplapot nem tudja valaki h gyártják e még? Mert az enyém 1 éves és épp belefért a gariba mikor meghibásodott és azt szeretném megtudni h hanem javítják akkor ugayn ezt az alaplapot kapom vissza vagy eteleg eghy kisebb ráfizetéssel egy ujabb verziót???
  • Rash87
    Hellosztok.

Lenne egy fontos kérdésem,lehet h hülyeség,de kurva ideges vagyok már!!!
    A hangszorókkal van a gond,eddig tök jó volt,még tesóm mind2t le nem halkította,és mivel ez ilyen 5.1-es szar(mondjuk csak a mél+2 hangszoró van,de lénegtelen),2 tekerő van,egyik a jobb oldalit szabályozza,MÁSIK A BALT!

És már 30 percet tökölök ezzel,hogy jól be tudjam állítani,de nem sikerült,mert hol az 1ik szól hangosabban,hol a másik. Ezért nem tud-e valaki vmilyen programot,ami kijelzi hogy pl a bal hány %-osan szól,és így mnid kettőt egyformára tudnám állítani!
  • NeoMaN
    Mi nem tetszik? És miért kérsz helpet? Mert nem tetszik? :D
  • [Jakuza]
    http://www.pctuner.ru/page-id-124.html
  • Sam16
    Császtok szerintetek milyen alaplapot érdemes venni 20.000 Ft értékben.
    Én Asus,Abit alaplapra gondoltam. És PCI-E legyen rajta. És vettem egyet erről mi a vélemlényetek Asus P5GPL-X milyen mert nekem nam igazán tetszik :S

PLZ HELP!
  • BituMan21
    Sziasztok.Nem tudja valaki honnan lehet letölteni a borg tv nevü progit? Neten kutattam de nem találtam meg.Köszi előre a választ
  • [Jakuza]
    Kosz.
  • Punker
  • Punker
    everest?
  • [Jakuza]
    Ezzel kapcsolatban, a windows tarolja valahol azt, hogy mi volt az ideje a leghosszabb mukodesenek.
    Nem tudja valaki, hogy esetleg hol vagy milyen programmal lehetne ezt megnezni ?
    Van ilyen tudom, mert regen pl egy Mirchez is volt egy ilyen info script.
  • Bandi 18
    Köszönöm a Helpet
  • dara
    ClockGen
  • Bandi 18
    bírnia kell nekem Mercury tápom Maxtor vinyóm van és bírja úgy hogy heti 1 lakalommal egy éjjel van cask kikapcsolva..ez megy már fél éve....és semmi jele a fáradtságnak
  • barret
    :P en kishal vagyok a 140 ora uzemidommel...ez volt a max ujrainditas nelkul.
  • jbal
    bírja is nehogy azt hidd.és a szerverek utána pihennek.amúgy nekem a régi gépem proci hűtő nélkül bírta
  • Met
    ha azt nézzük, hogy a szerverek 24 órát mennek minden nap, kellene
  • jbal
    sztetek egy gépnek bírnia kell h ha 12-13 órán keresztül megy?
  • Bandi 18
    Hello mindenki
    Egy olyan kérdésem lenne hogy nemtudook-e olyan progit amivel wionből lehet a proci szorszóját állítani
    Előre is THX
  • forgoszek66
    Bocs, de hogyan lehet túlhajtani a karit?
  • Gyocsika
    Azért nem mondtam mert nem nagy márkájú de X Tecnologies Force Racer Racing Wheel
  • Met
    talán itt
    amúgy igazad van, el ne áruld, hogy milyen típusú, még véletlenül tudnának segíteni
  • Gyocsika
    Segítsetek légyszi van nekem egy kormányom pedálokkal és nem tudom úgy beállítani hogy a játékokba jól működjön mindig egy kicsit húz balra a kormány ás befékez állandóan
    ez nem USB s hanem oda hátra kell bedugni légyszi segítsetek hogy hogy tudnám jól beállítani hogy jól működjön!!! Elöre is kösz!!!