64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#17110 keresd meg a gyártó weboldalán -
Alaplap neve ECS K7S5A
-
#17108 Ilyen már volt nekem is!
Kivettem majd visszaraktam a hangkártyát és jó lett! -
#17107 Hali
Alaplaphoz honnan lehet letölteni frissítést? -
Novartis #17106 szia mindenki lenne egy kis gondom a hangkártáyval a gép egyáltalán nem ismeri fel de az a köcsög eszközkezelő meg azt irja hogy minden oké csak épp zenét nem tudok hallgatni help me -
zozox333 #17105 Köszi! -
#17104 Esetleg tegyél fel VGA drivert is.
Vagy jobbklikk a sajátgépen, tulajdonságok, speciális, teljesítmény-> listák simított görgetése.
Vagynemtudom miregondolsz. :) -
SomebodyEra #17103 Köszönöm, működik mostmár! Még egy kérdésem lenne: azt hol tudnám átállítani, hogy miközben netezek a görgetés lefelé-fölfelé ne ilyen "darabos" legyen hanem "folyamatos"?
Köszi -
SomebodyEra #17102 köszönöm! -
#17101 broadcom driver
Kicsitt lentebb,nem pontosan a tied de 4401,remélem jou. -
SomebodyEra #17100 Hol találhatnék ehhez drivert? -
SomebodyEra #17099 Megvan: Broadcom NetXtreme BCM4401-A1 Integrated Fast Ethernet... -
#17098 A típusát tudod legalább? Bár fura, hogy van olyan, amihez nem tesz fel aapból az XP drivert..
Futass egy Everestet, az megmondja milyen a lankari. -
SomebodyEra #17097 Nem integrált és ha a windows cdről próbálom feltenni, azon nem találja a drivert.. -
#17096 Őőőő, sztem winfos alapból felteszi, ill. integrált akkor az alaplapi cd-ről tudod telepíteni -
SomebodyEra #17095 Sziasztok!
Olyan problémával fordulnék hozzátok, hogy most telepítettem újra a Windowsom és olyan gondom adódott, hogy az Ethernet-vezérlőt kellelen telepítenem, viszont annak nem tudom, nem találom a driverét! Nem tudnátok segíteni, hogy ilyenkor mi van, mert addig az ADSL-t sem tudom telepíteni!
Köszi
üdv. -
#17094 Akkor most jon az,hogy alkatreszenkenti teszteles...
Akar ismeros gepe felhasznalasaval is.Ha minden jo,akkor mar csak az alaplap marad... -
#17093 láttuk 43 percel ezelőtt is
majd ha olyan olvassa aki tud segíteni az válaszol -
iguanodon #17092 A biosban hiába kapcsolom ki hogy ne riasszon és ne is kapcsoljon ki semmi miatt akkor is csippan egyet és kikapcsol. teljesen tanácstalan vagyok.
-
iguanodon #17091 Szevasztok.
Olyan problémám lenne hogy rendszertelen időközönként a gép csippan egyet és leáll. És nem tudok rályönni mi lehet a gond, már új hütőt(VapoChill Micro™ HIGH-END 11000 ft) is vettem a procira az sem segített) most egy új chieftec 450 w os táp került a gépbe, lehet ,hogy az szórakozik?
Segítségeteket előre is köszönöm.
A -
NitroPeet #17090 Csak azé mert ha a harddiskel kötöm öszze akkor meg hdisk nincs. -
#17089 Amúgymeg:
Nyugodtan vedd ki a CD írót, minek az már? -
#17088 Amelyik jól esik -
NitroPeet #17087 Hello!
Most vettem dvd-irot.Egy kábel alatt van a cd-iroval, de ha bekapcsolom a gépet akkor dvd-irom van csak. Hallottam h. valamelyiknek secondary masternak a másiknak pedig slavenak kell lennie. de melyik melyik legyen? -
iguanodon #17086 Szevasztok.
Olyan problémám lenne hogy rendszertelen időközönként a gép csippan egyet és leáll. És nem tudok rályönni mi lehet a gond, már új hütőt(VapoChill Micro™ HIGH-END 11000 ft) is vettem a procira az sem segített) most egy új chieftec 450 w os táp került a gépbe, lehet ,hogy az szórakozik?
Segítségeteket előre is köszönöm. -
#17085 HI all ven egy problémám van a az asus A7n8x-es alaplapomon 2*256MB memória és egy Kingston 512 400 mhz-es ram de csak 166 mhz-n fut mi lehet a baj?
-
#17084 #17079 valaki? -
#17083 Ajánlom a SATA-t. -
zozox333 #17082 Hi! Intel 845 chipes alaplapom van, ami a 160 GB os HDD t csak 128 GB ra veszi. Nem akarok sokat költeni rá. A 865 ös chipsettel szerelt lapok viszik a 160 GB vagy nagyobb HDD t??? -
#17081 Sajnos nem tudok linket adni, ahol megnezhetned. (CD Copy vagy hasonlo szavakra keress ra)
Azonban nem biztos, hogy vedett a CD.
Javaslom ird meg az imaget egy ujrairhato CD-re es akkor kitudod probalni, esetleg keress egy olyan ismerost aki mar foglalkozott ilyesmivel.
-
DirtyPio #17080 Csak winfos van fent, az xp pro vaaltozat, csak sp1, de volt mindenfele, sp nelkuli es sp2-es is, szoval nem softwaregond. -
#17079 Nekem meg egy régi géppel van gondom.
Ha rádugom a nyomtatót (LPT portos), akkor meg sem nyikkan. Bekapcsolom, de se kép se hang, nem csinál semmit, még a bios sem jön be. Erre nincs valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a gond? Alaplap hibás? Vagy a port kivezetés az alaplaprol (még kábeles, szal azt akkor lehetne cserélni). -
#17078 Aqua Computers a Dohány utcában. -
#17077 Mellesleg az eddigi lapom egy Soltek SL-75 FRN-L Golden Flame volt, ami továbbra is jó lenne nekem, csakhát elég egyedi jószág, nem rohangál sok belőle :-D -
#17076 Hali!
Abban kérnék egy kis segítséget, hogy aki ismer olyan üzletet ahol Socket A procihoz (2500+ barton) árulnak még alaplapot, az szóljon nekem plíz!!!
Nforce 2 lenne a jó, de lényegében bármi jöhet, a lényeg, hogy új legyen és olcsó (de megbízható).
Akár priviben, akár ide is jöhetnek az esetleges lehetőségek!
Előre is köszönöm mindenkinek! -
#17075 Elég sok cd iro progi tudja,pl nero, alcohol 120%.
En az utobbit szoktam hasznalni. -
cooldoc #17074 Szia, Jakuza!
Hogy tudok image file-t csinálni? Ez biztos védett CD (Britannica Hungarica).
Hol tudok utánanézni, mert kezdő dolgokkal nem akarlak zaklatni.
És köszönöm. Akkor ezek szerint valószínűleg nem az illesztőprogi rossz. -
#17073 Van ilyen, nem sok mindent tudsz csinalni.
Ha javasolhatom neked, csinalj a csillagok megfelelo allasakor egy biztonsagi masolatot a CD-rol, vagy egy CD image fajlt es hasznald azt.
Mas megoldast nem igazan fogsz talalni.
Egyszeruen arrol van szo, hogy a mediara nyugos a laptopod lejatszoja, esetleg megvan karcolva a lemez felulete vagy valami hasonlo a hiba forrasa. -
cooldoc #17072 Sziasztok!
A probléma lényege a következő:
Amilyen örömmel vásároltam az Encyclopedia Hungarica CD-ROM-ot, annyi bosszúság forrása most. Gyakorlatilag folyamatos szívás forrása.
Nagy nehezen sikerült telepítem, és a különlegesen nem felhasználó-barát procedúrát végigcsináltam.
Utána megpróbáltam használni, és szinte (egy-két kivételtől eltekintve) sose tudom használni.
A következő a hibajelenség: amikor megnyitom a lexikon ikonját, betöltődik a program. Utána berakom az 1. számú CD-t (nem tudom minek kell berakni, ha egyszer telepítettem-ez így nagyon nehézkes), és valahányszor berakom a CD-meghajtóba, konokul kiírja , hogy "Kérem, rakja be az 1. számú CD-t".
Tehát nem olvassa a CD-t.
A CD-meghajtóm a Windows szerint megfelelően működik, ezt a CD-t azonban szinte soha nem ismeri fel. Az illesztőprogram jó - más hibát nem jelez. Frissítést nem találtam hozzá. Az Autorun funkció ki van kapcsolva.
Néha, nagyritkán, hajlandó betöltődni, ha a csillagok is úgy állnak (így tudtam a lexikont telepíteni)
A platformom: ASUS laptop 2,66 MHz, 1,024 GigaByte RAM, 40 Gigabyte merevlemez.
WinXP SP2 - néhány szolgálatás ki van kapcsolva (services.msc)
Mi lehet a baj? Kérlek segítsetek, vagy adjatok tanácsot, hogy hol nézzek utána a jelenségnek! Qrva idegesítő...
Köszönöm a segítséget! -
#17071 köszi a segítésget mindenkinek...
akkor már tuti biztos az új konfigom :)