64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Punker
    hogy érintkeznek e, ha rendesen be vannak dugva akkor más kábelekkel is próbáld ki
  • susubaba

Én nem nyúltam a gépbe. Mit kell nézni a kábeleken?
  • Punker
    kezdésképpen nézd meg a kábeleket
  • susubaba
    Sziasztok!
    A problémám az, hogy tegnap més semmi baja nem volt a dvd írómnak!
    Ma bekapcsolom a gépet és nem nyitja ki a tálcát!
    A sajátgépben pedig nincs a dvd meghajtómnak a betü jele, mitha nem is lenne ott!
    Mi lehet a baj?
  • Adam1988
    Úgy értem max 30al több mint a Gt vagyis 70körül
  • bigapó
    nemá, nekem is az van:(( most akkor várhatom, hogy mikor megy tönkre? vagy mi a problem ezekkel a kártyákkal?
  • [Jakuza]
    Az Inno miatt.
  • bigapó
    az inno vagy a 6600GT az ok amiatt nem érdemes olyat venni?
  • [Jakuza]
    Max 30k ?
    Nincs.
    Ja es legkozelebb ne Inno 6600GT-t vegyel es akkor nem jarod meg.
  • Adam1988
    Tudna nekem valaki mondani egy jó Ati kártyát,mert a 6600Gt vel nagyon megjártam. Olyan kellene ami ugyan azt tudja, vagy többet:D és árban sem különbözik sokat(max:30000)!(Agp-s) A választ előre is köszi
  • dara
    Ezen magok mindegyike létezik s754-ben is.
  • Attila8805
    Hi all van egy Asus A7n8x -es Alaplapom és szeretnék venni egy videókarit bele tudnátok segíteni mert nem nagyon értek hozzá olyan 25és35 ezer között előre is thx.
  • Hixer
    Már próbáltam lehúzva is a ventit, de ugyanaz, egyébként igen a lapra van rádugva. Naggyon remélem, hogy kontakt hiba csak szal igazgatással megjavul :D hmm Procit már ki, meg be, mindenhogy rakosgattam, ugyanaz. Nah majd még próbálgatom pozíció lökdöséssel. Habár elég stabilnak néz ki a kártya ott abban az AGP slot-ba nem lifeg ilyesmi... hmm egyáltalán ha arra kerül a sor hogy szervíz, akkor van egyáltalán olyan hely ahol tudnak segíteni egy ilyen régi gépen? AMD K6-2 proci 1998-as Soltek SL-54U5 alaplap, S3 Virge/GX2 1MB vidkari höhh... tom szemétre való, meg vegyek újat, de ritkán kell alig használjuk, szal új gépre nem akarnák beruházni annyit nem ér meg, de ezt jó lenne még használni
  • LaciMaci
    Socket 754 es!
    Mennyi az alap feszültsége és mennyire lehet húzni ahol 100%, hogy nem megy gallyra?
    Mi az, hogy a RAMokat vissza kell osztani ne tuningoljam a ramot?
    És a videókártyát?
  • dara
    Hogy érdemes-e azt neked kell eldöntened. Ha nagy mákod van, akkor akár 2700MHz környékére is húzhatod, de akkor már elég rendesen vissza kell osztanod a RAM-okat.

Az alap fesz a magtól függ. Clawhammer, NewCastle esetén 1,5V, Winchester, Venice esetén 1,35-1,4V. 1,6V felé viszont egy 90nm-es proci esetén nem érdemes emelni.
  • dara
    Igen
  • LaciMaci
    Akkor én is kérdezek :D
    Érdemes húzni az AMD Athlon64 3000+ os procit?Mennyire?
    Mennyi az alap feszültsége?Mennyire tegyem?
    Memória?
    VGA?
    Thank you
  • Atkamon
    Még egy kérdés. Mindegyik Bartonnak 512Kb az L2 cache?
  • [Jakuza]
    1,675-tol leghutessel kb. 1,725-ig nem lesz semmi baja.
  • Atkamon
    Köszi. Ha húzni akarom, akkor mennyivel kell emelnem a feszültséget?
  • [Jakuza]
    1,65V
  • Atkamon
    Sziasztok! Egy 2500+-os Bartonnak hány Volt az alapfeszültsége?
  • [Jakuza]
    Akkor csereld le a drivereket, pl chipsetdriver , majd VGA driver.
  • LaciMaci
    Beírtam azt amit mondtál felcsatlakozott, de a probléma nem oldódott meg!
  • [Jakuza]
    Az kizart, hogy nem csatlakozik.
    Ha csak a helyi halozat IP cimet irod at es nem az internetkapcsolatod IPjet, akkor mukodnie kell a dolognak.
    Ja es ha lehet akkor ne 127.0.0.1 legyen a beirt IP. :PPPP
    mondjuk legyen 169.0.0.1
  • LaciMaci
    DE autómata, de nincs Fix IP-m
  • LaciMaci
    Beírtam egy kamu IP-t, de akkor nem csatlakozik!:D
  • NeoMaN
    Hálókártya helyi IP-t keres....
    Írj be kézzel valami kamu számokat, a HELYI HÁLÓZATHOZ.
  • [Jakuza]
    Csak nem az automata IP beallitas van ervenyben a helyihalozatnal ?
  • izb
  • LaciMaci
    SP2 es, Update frissítések elött is ezt csínálja!Nem tom melyik driver óta csínálja:D
  • izb
    mikori a windows?
    utoljára milyen perifériát raktál a gépbe.
    Mióta jelentkezik ez a probléma?
    Mielött jelentkezett volna,mit vettél ki belőle,mit raktál bele,és milyen rendszer frissítéseket csináltál?
  • LaciMaci
    Szia lefutattam e szerint a leírás szerint: http://shaman.uw.hu/articles/bootvis.html

És úgyan olyan!
    5let még?
  • LaciMaci
    Mien progi???
  • izb
    bootvist futtasd le.
    mikor megvan optimalizáld vele a rendszert és valszeg eltűnik ez a kellemetlen jelenség.

• LaciMaci
    Légyszi válaszoljatok arra, hogy miért van az, hogy amikor betöltene az XP akkor elötte ahol az a csík fut elhalványúl a kép kb.:1 percre és utána tölt be!
    Ez miért van?
  • NeoMaN
    Ventit rádugtad a lapra?
  • NeoMaN
    Ha a CPU cooler csere után történt, akkor ott hibáztál.
    Vagy nem jól tetted rá a borádt, vagy miközben "szerelted" valamit megböktél, megsértettél, fenetudja...

Sztem vedd ki a proct, és tedd fel újra a hűtőjét.
  • Banyapapa
    pár hete volt hasonlo gondom,tv-re akartam kötni a gépet probaként,a házba meg nem csavar fogja a VGA-t hanem kis lap (chieftek háziko), beállt egy pontra,de a kábelt nem tudtam bedugni,igy meg igazitottam.
    vagy fél oráig görcsöltem mire visszajött a kép:o
    ki-be rakosgattam egy darbig,meg hagytam ugyanojan ferdén ahogy neki jolesett,ennyi
  • Punker
    ha 2 kártyával is csinálja akkor lehet a foglalat halt meg