64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • ffxi
    Nekem kéne végül is, de a srác kérdi mennit adok érte, én meg paszz? szal?
  • NeoMaN
    De végül is annyit kérhetnek amennyit akarnak, meg amennyit ad valaki érte. :P
  • NeoMaN
    Megnézed mennyi újonnan nettó, és annál kevesebbet 4-5 ezerrel. Ha gari sincs akkor új nettó -10.
  • ffxi
    HELP! Használt AMD Sempron 2600+ért mennyit kérhetnek?
  • phoenix1
    Helló. Ép most beszéltem David-al azt mondja, hogy most már működik a BIOS frissítés után. Köszi mégegyszer.
  • Joybull
    Nálam 60 fokos
  • zolo
    Emberek!!!
    alapjáraton egy 6600gt-nél a 66 fok az sok???
  • David01
    Most szedtem le hozza Bios frissitest majd ha hazaertem felteszem és majd meglatom hogy mi lessz.

Ha nem menne nem kell valakinek 512MB DDR Ram olcsón? :)
  • [Jakuza]
    Nos sok mas lehetoseged nincs.
    Esetleg a legujabb BIOSt besutni a lapnak.
    Az Abit lapok altalaban mindig nyugosek voltak a memoriatipusokra amugy.
    Ha nem megy BIOS frissites utan sem, akkor nagy valoszinuseggel semmi megoldas nem fog segiteni.
  • Met
    fesz emelés/csökkentés?
    BIOS frissítés?
  • phoenix1
    Csak két memória slot van az alaplapon. Valami más ötlet, esetleg?
  • phoenix1
    Köszi, szépen a választ Jakuza. :) Máris mondom David-nak.
  • [Jakuza]
    Probald ugy beletenni, hogy a ketto kozott kihagysz egy memoriaslotot.
  • Akos 001
    Ugyan olyat kell venni mindig.....nekem ezt mondták.
  • David01
    Hello. Az alapalaponm tipusa Abit KV8 Pro 3rd eye. Eddig volt benne 512 MB DDR Ram. Vásároltam bele még egy 512MB DDR ram mobult de a gép mindig csak 512Mb-ot ismer fel. A gép idulásakor a Bios észleli mindkét memóriát. A Windowsban az Everst az Alaplap/SPD menüpont alatt kiirja mindkét memóriát. De a fizikai memóriához csak 512-őt ír ki. Minkét RAM PC3200-as de más gyártó. Rossz nem lehet mert ha külön-külön rakom be akkor is működnek. A Biosban is próbáltam állítgatni de nem változott semmi. Egyedül ami nem eggyezik a két RAM-om Legmagasabb CAS késleltetés az eggyiknél 2.5 (5.0 ns @ 200 MHz) a másiknál 3.0 (5.0 ns @ 200 MHz) a biosban beállítottam hogy 2.5-osként kezelje mindkettőt de ez sem segített. Mit kellene tennem hogy mindkét Ram működjön.
  • rvn
    ??? FAT 32 megoldás lehet?
  • rvn
    NTFS en van de minden kihutzam már mellölle már csak a cd van!
  • ffxi
    Használt sempron 2600+ért mennyit kérhetnek?
  • Inquisitor
    Adtak hozzá szoftvert? Kell, hog legeyn hozzá Twain driver (mint a webkamerákhoz és szkennerekhez), ha az fent van, akkor a Windows-ban az eszközkezelőben is meg kell jelennie.
    Ha mondjuk Messengerhez használnád, akkor még ott (is) be kell állítani vagy 2 helyen.
  • vigyori14
    üdv. valaki tud abban segiteni h digifényképezőt hogy használjak webcam ként? mer nekem minolta dimage e 323 -fényképezőm van, de sehogysetudom beállítani. lehet h nem is lehet ezt a fajtát webcamra használni?
  • Inquisitor
    NTFS-re formáztad? Hány vinyó és egyébb cucc van benne? (ATA/SATA)
  • ffxi
    Megvolt és semmi változás
  • rvn
    Üdv! NAGyon kérek mindenkit h ha tud segytsen mert már lassan ojan ideges vok h az agyamn Ldobom! Szval probléma már du 2 óta fel aakrom rakni az xp t aköv konfigra asus p5gd2 delux 1024 ram 3200 intel proci samsung sata vincsi és akár mi van már 3x formáztam le a vincsim meg 2 x vizsgáltattam ár de még mindg arra hivatkozik h virus vagy rossz terület lehet a lemezen vagy uj lemezvezérlöt tettem fel mikor a gép lassan egy éves!!! Nem csak Sata hadnm sima vincsiket is Lutasít és hiába csinálok az aléaplapi driverröl inditóflopyt beolvassa betölti d ea végén ugyan az irja ki

Please Help!!!
  • QPR
    Sziasztok,

HP LaserJet 1000 Series USB instalálásakor mindig avval a hibával jelentkezik, hogy nem sikerült az instalálás, kicsi az adatsáv... legujabb driverekkel
    Mit tegyek?
  • Brolly
    Megpróbálom, sztem fog menni, mert úgy is újra akarom tenni a windowst, emrt az a hülye kressz program mindenkinek megy csak nekem nem,mert mindig a program szabálytalan műveletet... szal érted.
  • rvn
    hehe! Igy sem jó
  • rvn
    az csinálom most mert van egy exe a cdn ami ijesmit csinál véleményem szerint
  • [Jakuza]
    Hat ird ki a tartalmat egy floppyra.
    Marmint a SATA drivert.
  • rvn
    de nekem nem adtak ojat vagyis adta de az cd van és azt nem tom betenni neki
  • [Jakuza]
    Hat most probald meg telepiteni, hatha az segit.
  • rvn
    nem telepítettem de eddig sem kellett
  • [Jakuza]
    XP telepites elott telepitetted a SATA drivert ?

Itt talalhtasz otleteket.

http://www.pcworld.hu/forum/lofiversion/index.php/t2350.html
  • rvn
    le van tiltva meg engedélyeztem is d eugy sem megy! Egyéb ötlet?
  • [Jakuza]
    BIOSban tiltsd le a bootszektor virusellenorzeset.
    Boot menu
  • izb
    csak be kellett volna ide nézned.
  • rvn
    Üdv! NAGyon kérek mindenkit h ha tud segytsen mert már lassan ojan ideges vok h az agyamn Ldobom! Szval probléma már du 2 óta fel aakrom rakni az xp t aköv konfigra asus p5gd2 delux 1024 ram 3200 intel proci samsung sata vincsi és akár mi van már 3x formáztam le a vincsim meg 2 x vizsgáltattam ár de még mindg arra hivatkozik h virus vagy rossz terület lehet a lemezen vagy uj lemezvezérlöt tettem fel mikor a gép lassan egy éves!!!

Please Help!!!
  • [Jakuza]
    Ezt megkerdezhetted volna tolem is egybol mondtam volna a megoldast.
    No de most mar mindegy egy het alatt te is rajottel. :P
  • antonee
    (rad_w2kxp_omega_2597_beta) próbáld ki ezt a drivert.a lányom gépén ezzel fut ugyanaz a kártya (mag/mem 300/500 beállitásokkal) és nagyon jól megy a képességeihez képest.
  • Joybull
    A telefon és modem beállítások alján a tulajdonságok -> diagnosztika -> modem lekédezés. Lehet hogy ez megoldja a kapcsolatot és kap a modemed egy "com" címet.
    Onnantól már megy a net.
  • izb
    Hát ja
    Diagnosztikai szempontból a sípolás videókártya memcsire vonatkozott.
    (elfogadott jelzésrendszer)
    De a lényeg tudtad hol kell a hibát keresned,majd megoldanod:)