64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#17309 Nekem kéne végül is, de a srác kérdi mennit adok érte, én meg paszz? szal?
-
#17308 De végül is annyit kérhetnek amennyit akarnak, meg amennyit ad valaki érte. :P -
#17307 Megnézed mennyi újonnan nettó, és annál kevesebbet 4-5 ezerrel. Ha gari sincs akkor új nettó -10. -
#17306 HELP! Használt AMD Sempron 2600+ért mennyit kérhetnek?
-
phoenix1 #17305 Helló. Ép most beszéltem David-al azt mondja, hogy most már működik a BIOS frissítés után. Köszi mégegyszer. -
Joybull #17304 Nálam 60 fokos -
#17303 Emberek!!!
alapjáraton egy 6600gt-nél a 66 fok az sok??? -
#17302 Most szedtem le hozza Bios frissitest majd ha hazaertem felteszem és majd meglatom hogy mi lessz.
Ha nem menne nem kell valakinek 512MB DDR Ram olcsón? :) -
#17301 Nos sok mas lehetoseged nincs.
Esetleg a legujabb BIOSt besutni a lapnak.
Az Abit lapok altalaban mindig nyugosek voltak a memoriatipusokra amugy.
Ha nem megy BIOS frissites utan sem, akkor nagy valoszinuseggel semmi megoldas nem fog segiteni. -
#17300 fesz emelés/csökkentés?
BIOS frissítés? -
phoenix1 #17299 Csak két memória slot van az alaplapon. Valami más ötlet, esetleg? -
phoenix1 #17298 Köszi, szépen a választ Jakuza. :) Máris mondom David-nak. -
#17297 Probald ugy beletenni, hogy a ketto kozott kihagysz egy memoriaslotot. -
#17296 Ugyan olyat kell venni mindig.....nekem ezt mondták. -
#17295 Hello. Az alapalaponm tipusa Abit KV8 Pro 3rd eye. Eddig volt benne 512 MB DDR Ram. Vásároltam bele még egy 512MB DDR ram mobult de a gép mindig csak 512Mb-ot ismer fel. A gép idulásakor a Bios észleli mindkét memóriát. A Windowsban az Everst az Alaplap/SPD menüpont alatt kiirja mindkét memóriát. De a fizikai memóriához csak 512-őt ír ki. Minkét RAM PC3200-as de más gyártó. Rossz nem lehet mert ha külön-külön rakom be akkor is működnek. A Biosban is próbáltam állítgatni de nem változott semmi. Egyedül ami nem eggyezik a két RAM-om Legmagasabb CAS késleltetés az eggyiknél 2.5 (5.0 ns @ 200 MHz) a másiknál 3.0 (5.0 ns @ 200 MHz) a biosban beállítottam hogy 2.5-osként kezelje mindkettőt de ez sem segített. Mit kellene tennem hogy mindkét Ram működjön. -
#17294 ??? FAT 32 megoldás lehet?
-
#17293 NTFS en van de minden kihutzam már mellölle már csak a cd van! -
#17292 Használt sempron 2600+ért mennyit kérhetnek?
-
Inquisitor #17291 Adtak hozzá szoftvert? Kell, hog legeyn hozzá Twain driver (mint a webkamerákhoz és szkennerekhez), ha az fent van, akkor a Windows-ban az eszközkezelőben is meg kell jelennie.
Ha mondjuk Messengerhez használnád, akkor még ott (is) be kell állítani vagy 2 helyen. -
#17290 üdv. valaki tud abban segiteni h digifényképezőt hogy használjak webcam ként? mer nekem minolta dimage e 323 -fényképezőm van, de sehogysetudom beállítani. lehet h nem is lehet ezt a fajtát webcamra használni? -
Inquisitor #17289 NTFS-re formáztad? Hány vinyó és egyébb cucc van benne? (ATA/SATA) -
#17288 Megvolt és semmi változás
-
#17287 Üdv! NAGyon kérek mindenkit h ha tud segytsen mert már lassan ojan ideges vok h az agyamn Ldobom! Szval probléma már du 2 óta fel aakrom rakni az xp t aköv konfigra asus p5gd2 delux 1024 ram 3200 intel proci samsung sata vincsi és akár mi van már 3x formáztam le a vincsim meg 2 x vizsgáltattam ár de még mindg arra hivatkozik h virus vagy rossz terület lehet a lemezen vagy uj lemezvezérlöt tettem fel mikor a gép lassan egy éves!!! Nem csak Sata hadnm sima vincsiket is Lutasít és hiába csinálok az aléaplapi driverröl inditóflopyt beolvassa betölti d ea végén ugyan az irja ki
Please Help!!! -
QPR #17286 Sziasztok,
HP LaserJet 1000 Series USB instalálásakor mindig avval a hibával jelentkezik, hogy nem sikerült az instalálás, kicsi az adatsáv... legujabb driverekkel
Mit tegyek? -
#17285 Megpróbálom, sztem fog menni, mert úgy is újra akarom tenni a windowst, emrt az a hülye kressz program mindenkinek megy csak nekem nem,mert mindig a program szabálytalan műveletet... szal érted. -
#17284 hehe! Igy sem jó
-
#17283 az csinálom most mert van egy exe a cdn ami ijesmit csinál véleményem szerint -
#17282 Hat ird ki a tartalmat egy floppyra.
Marmint a SATA drivert. -
#17281 de nekem nem adtak ojat vagyis adta de az cd van és azt nem tom betenni neki
-
#17280 Hat most probald meg telepiteni, hatha az segit. -
#17279 nem telepítettem de eddig sem kellett -
#17278 XP telepites elott telepitetted a SATA drivert ?
Itt talalhtasz otleteket.
http://www.pcworld.hu/forum/lofiversion/index.php/t2350.html -
#17277 le van tiltva meg engedélyeztem is d eugy sem megy! Egyéb ötlet? -
#17276 BIOSban tiltsd le a bootszektor virusellenorzeset.
Boot menu -
izb #17275 csak be kellett volna ide nézned.
-
#17274 Üdv! NAGyon kérek mindenkit h ha tud segytsen mert már lassan ojan ideges vok h az agyamn Ldobom! Szval probléma már du 2 óta fel aakrom rakni az xp t aköv konfigra asus p5gd2 delux 1024 ram 3200 intel proci samsung sata vincsi és akár mi van már 3x formáztam le a vincsim meg 2 x vizsgáltattam ár de még mindg arra hivatkozik h virus vagy rossz terület lehet a lemezen vagy uj lemezvezérlöt tettem fel mikor a gép lassan egy éves!!!
Please Help!!! -
#17273 Ezt megkerdezhetted volna tolem is egybol mondtam volna a megoldast.
No de most mar mindegy egy het alatt te is rajottel. :P -
#17272 (rad_w2kxp_omega_2597_beta) próbáld ki ezt a drivert.a lányom gépén ezzel fut ugyanaz a kártya (mag/mem 300/500 beállitásokkal) és nagyon jól megy a képességeihez képest. -
Joybull #17271 A telefon és modem beállítások alján a tulajdonságok -> diagnosztika -> modem lekédezés. Lehet hogy ez megoldja a kapcsolatot és kap a modemed egy "com" címet.
Onnantól már megy a net. -
izb #17270 Hát ja
Diagnosztikai szempontból a sípolás videókártya memcsire vonatkozott.
(elfogadott jelzésrendszer)
De a lényeg tudtad hol kell a hibát keresned,majd megoldanod:)