64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • NeoMaN
    BIOS-ban nyomj egy Bios Safe Defaults-ot.
  • Szabys
    Sziasztok! Az lenne a gondom hogy van egy asus p4p800-e deluxe alaplapom,2x1 gb kingmax ramom, 3.4 intel ht procim, abit radeon 9600 xt vio kártyám,és egyik pillanatról a másikra megfagyott az xp-m,ami eredeti! Próbáltam ujraindítani,először azt írta ki hogy \"overlocking failed\",de most már semmi sem jön be a monitoron. Tök fekete az egész,de a gép elindul. Kérek mindenkit,hogyha tud segítsen.Köszi!
  • dara
    Először is nézd meg, hogy UDMA módban megy-e a meghajtó (az Eszközkezelőben a vezérlőnél tudod ellenőrízni, szükség esetén állítani). Ha nem, akkor csak az a probléma.
  • Zealot
    Amúgy a 64bitest csak a másik hdd-re tettem fel, megmaradt a 32 bites is. Pár hónap múlva már nem fog kelleni ez a hálókártya, mivel koleszokban vagy wifi vagy rj45-ös csatlakozó van, és a többi dolog (alaplap - nF4u, GF6600GT, A64 3200+) elég új, úh azokhoz meg van 64bites driver. Addig meg tényleg kibírom anélkül.
  • izb
    olvastasd be vinyóra
    és ha ott is akad,akkor a gond máshol lesz
  • kalcinol
    szóval a PIII-as gépem valamiért nem olvassa kellő sebességgel a DVD lemezeket, így a lejátszandó film is szaggat. Okozhatja e ezt az olvasófej elkoszolódása, vagy vmi más lehet a gondja.
  • kalcinol
    hi skacok!
    Szeretném megkérdezni hogy mi a véleményetek az optikai meghajtókat tisztító lemezekről? Vagyis érdemes próbálkozni vele vagy kamu az egész?
  • NeoMaN
    Nem jársz jól a 64bites winnel, sem a 64bites FC-vel.
    Vakítás az egész, sokkal több hátránya van mint előnye. (van egyátalán előnye? sztem nincs, én kipróbáltam)
  • evid
    Bocs, de tényleg nem akartalak megbántani. Előnyét kevésbé fogod érezni, mint hátrányát. Driver sok esetben új dolgokhoz sincs, nem, hogy régiekhez. Előbb-utóbb a #17331-et fogod követni.
  • Zealot
    evid, barret: Nem tudom mi a problémátok, én azt kérdeztem hogy honnan tudnék 64bites drivert szerezni a hálókártyámhoz, és nem nagyon érdekel hogy azt fejtegetitek hogy miért tettem fel 64bites windowst. Amúgy azért mert kiváncsi voltam hogy tényleg gyorsabb-e valamivel így a rendszer, továbbá a Far Cry-t akarom még kipróbálni a 64bites update-tel.
    De tudjátok mit, már nem nagyon érdekel, inkább megkérdezek valakit, aki vmi értelmeset tud válaszolni.

barret - neked meg ajánlom az idegen szavak szótárát, mivel úgy tűnik nem vagy tisztában az általad használt szavak jelentésével. (halkan megsúgom hogy kommersz=kereskedelmi)
  • Ferencz István
    Hy!
    Tom hogy nem ide tartozik, de nem találtam ennek e kérdésnek más topicot
    Tudnátok nekem mondani egy olcsó számítástechnikai nagykert? Előre is KÖSZ!!!
  • barret
    Gondolom az mar nagyon kommersz...A 64 bites sokkal menobb!
  • evid
    Miért is tetted fel? Miért nem jó a 32bites?
  • Zetorg
    jó kérdés :)

amúgy szerintem ilyen régi cuccokhoz nem fogsz találni drivert
  • gadna
    + még:

Infrán szeretnék csatlakozni a számítógéphez egy Sharp GX-25-sel. A program GX-25 Inrared-Handset Manager, plusz még egy univerzális program.
    Egyik program se látja telefont.

Az infra másik telóval műkődik. Az infravevő a számítógépen felismeri, hogy GX-series.
    Miden drivert felraktam.
    A számítógép hardvereinél pedig ki írja, hogy Sharp.., de az illesztő programot nem sikerült telepítenie. De mivel nincs illesztője nem tom mi lehet a baj.
  • gadna
    Hali.

Megosztanám az internetemet hálókártyák segítségével. Amire megosztom a varázslónál a köv. hiba üzenetet adja, mikor az Xp a hálókártyát ki akarja választani:

"...A számítógép néhány hálózati eleme le van választva..."

"A nem csatlakoztatott hálózati hardverek figyelmen kívül hagyása"

Ilyenkor a hálókártyát se engedi kiválasztani.

mindkét gép xp SP2, driverek jók
  • Zealot
    Kösz, ez aztán a konstruktív hozzáállás. Szerinted minek tettem fel?
  • quack
    van egy Saitek joystick-om meg egy gamepadom, és amiután fölraktam a gamepadhoz egy drivert, felismert vmi Saitek Magic Mouse-t meg Keyboard-ot, és ez minden win indításnál fel is jön a hardver telepítő varázslójával együtt. csakhát nekem Razer egerem és Logitech keyboardom van szal nemtudok ezekkel mit kezdeni...de ez a kis procedúra indításkor már eléggé idegesít...
    mit csináljak?
  • evid
    Szedd le a 64 bites Wint.
  • Zealot
    Sziasztok

Most telepítettem fel 64 bites Windowst, de nem tudom beinstallálni (nem ismeri fel automatikusan) a hálózati kártyámat. Ponosan egy Genius GE2500III SE-ről van szó. Nem egy mai darab de azért vagyok muszáj használni mert az otthoni hálózat coax kábellel van megoldva és csak ezen a kártyán van ilyen csatlakozó. Próbáltam már neten keresni vmi 64bites drivert, de nem találtam.
    Vmi ötlet?
  • demetan
    Help!!!!

van két billentyűzetem, az egyik PS/2-es, a másik USB-s csatlakozóval. Az lenne a kérdésem, hogy hogy tudok PES-ezni két billentyűvel, mivel most ha bedugom az USB-s-t, az is alapértelmezettként jelenik meg, és nem két külön bill-ként.
    Ha valaki tud valami megoldást, hogy hogyan válasszam szét a kettőt, az plíz írjon
    előre is köszi
  • dara
    Monitorhoz feltetted a drivert?
  • karancslapu
    Logitech a lányomnak van és nincs vele semmi gond!
  • [Jakuza]
    2. nem kerdes.
  • neoCT
    Helo csak anyi lenne a kérdésem hogy szerintetek (azokhoz szolok akiknek a 2 közül valamelyik tulajdonában van 1 példány az alábbiak közül) melyik headset lenne a jobb:
    - Logitech Stereo USB Headset 250 vagy pedig
    - Sennheiser PC 150 Felső pántos, sztereó headset
    LÉgyszives minél hamarabb válaszoljon akinek valamelyik van a 2 közül mert inkább a tapasztalatok után érdeklödöm. Sürgős lenne és fontos.
    Válaszokat elöre is köszönöm.
    Addig is üdv mindenkinek.
  • NeoMaN
    Ha socket A akkor nem 64 bites.
  • Vanek
    a játék is,és a monitor is 75 hz van állítva,ezért nem értem az egészet
  • [Jakuza]
    VGA kartya driverebol allitsad be, hogy az adott frekvencian asztalvaltas utan hany herzen mukodjon a monitor.
  • Vanek
    hi! remélem nem bsj hogy ide írom
    megvettem egy lg 1940B tipusu monitort,felraktam,első körben minden szép és jó.
    kb 3. bekapcsnál a madden06 nem akar elindunlni,out of range meg egy hz számot-t ír ki a monitor. leszedtem videokártyadrvierfrissítést,azután elindult a játék,1x!!!! össz-vissz (pedig azthittem fellélgezhettem:S) ,most újra ugyanazt írja ki. leszedtem hz összeegyeztető progit,azzal sem lett semmi. a heroes5 sem megy,pedig elvileg minden ok nélkül futnia kéne rajta. Gyártó baszik válaszolni,nekem meg egyre nagyobb a búrám az idehességtől...vki segítsen pls!!!
    directx-et is frissítettem,virusellenőrző is végigfutott....
  • XbandX
    HI All!
    annyi kérdésem lenne csak...illetve hogy milyenek a tapasztalaitok az LG f700-s
    sorozattal???konkrétan ami érdekel az az f710b, de nem árt tudni a sorozatról sem.....leszögezem flatronról van szó.
    Élőre És kÖsszi!
  • ffxi
    Na de Sempron socket A-s!!! Pépöl!!
  • Inquisitor
    Ha 64 bites, akkor pont árában van.
  • Vanek
    kösz,remélem ez az
  • dara
    Az előző félresikerült. Innen letöltheted.
  • dara
    32 bites XP-s driver.
  • Vanek
    Geforce Fx 5700LE driver frissítéshez pls mondjatok linket,nem kell megenni,tom hogy ez így gáz...
  • ffxi
    Sempron 2600+ 13k'ért az sok?
  • dara
    Nem.
  • ffxi
    Ilyen laphoz jó a 64bit-es proci?
  • NeoMaN
    Ha 64bites akkor max 13ezer szerintem, mivel újonnan a dobozos-ventis-garis az 17ezer..