64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Hixer
    egyébként csak hogy hátha vkinek sípol 1 hosszút és 3 rövidet a gépe... nah a lényeg, hogy a videókártya nem volt jól bennt a foglalatban, mert a ház olyan béna, hogy a kártyáknak alig hagy helyet ott ahol hátul vannak a foglalatok, szóval kicsit csavahúzóval széjjelebb kellett feszíteni a ház részeit és akkor bement a videókártya rendesen a foglalatba... és ezzel tököltem 6 napot pfff
  • Mardon
    Nem teljesen hardver hiba, de végülis az okozza a gondot sztem.
    Counter 1.6ban mindig fixen 70-71 az fps, ha a gép nem birna tobbet (ami kizart) akkor nyilvan ingadozna neha. Feltettem refreshlockot probaltam windowed modba tenni de hiaba, 100hz ellenere megis csak 70fps-em van. Mitol lehet ez??
  • Peppuu
    Aszondod cseréljek ventit? És ha beállítom mellé a szobaventillátort?:D
  • izb
    a gpu található hűtés elégtelen volta okozta nálam ezt a hibát.
  • Peppuu
    Kikapcsoltam már, és úgy is lefagyott! De mi okozhatja ezt a szart?
  • [Jakuza]
    http://www.foxpop.com/imre/2005/vpurecover/vpurecover.html

Olvasgasd el.
    Na persze ha tudsz angolul.
    Kiprobalhatod, hogy kicsereled a drivert, vagy pedig kikapcsolod a VPU Recover funkciot a kepek alapjan.Persze ettol meg lehet, hogy a gep lefog fagyni.
  • Peppuu
    Sziasztok! ATI9550 Olyan problémám lenne, hogy amikor elkezdenék valamivel játszani és 1 percel rá kidob 1 üzit: VPU Recover, és utánna kifagy, vagy újraindul. Mitől lehetséges ez? Mondtak olyat hogy túlmelegszik, de tökre nincs meleg, megy az összes ventillátor meg minden. Előre is köszi!
  • [Jakuza]
    Ez valami PCI-s belso modem ?
    Mert naluk elofordul , hogy a win nem jo IRQt oszt ki szamara, aztan altalaban valami hasonlo tortenik.
  • ffxi
  • ffxi
    HELP! Amikor csatlakozni szeretnék betárcsázóssal ezt írja ki. Ellenőriztem mindent, zsinórt, telcsit, 5x föltelepítettem a driver-t stb. és mégis. Kösze előre.

http://iaro.srv.hu/kep/2error_1.jpg
  • Bandi 18
    A biosban állítsd be hogy ne tesztelje..
  • rudanjoe
    tipp:
    rendesen visszacsuktad az alaplapon a ram"sinen" a két kis bigyót?
  • orgik
    helló mindenkinek. lenne egy problémám: amióta kivettem a ramot a gépből azota mindíg leteszteli a ramot hogy menyi ez ellen lehet valamit csinálni?
  • Hixer
    jó mostmár rendben... csak a megemelt procifrekvencia okozott problémákat, instabil volt a rendszer.. hmm az alap 300-ról 350-re emeltem pedig csak... fura, de akkor nem lesz túlhúzás :(
  • Hixer
    hmm újabb problémába futottam... a Windows telepítő rögtön a telepíés elején kiírja, hogy

ntkrnlmp.exe could not be loaded
    Error Code 7

Utánanéztem és ez vmi ACPI és BIOS problémát jelent, vagyis a BIOS köp a levesbe, pedig ez a legújabb, legalábbis ehhez az alaplaphoz. És megnéztem más oldalon hogy miket tartalmaz és BENNEVAN az ACPI támogatás...

SL-54U5 az alaplap és a 1.1b BIOS van fenn rajta... Miért írhatja ki ezt a problémát??? A megoldás erre, hogy előtte nyomjam meg az F7-et nem megy, nem történik semmi.
  • LaciMaci
    Ha egy kicsit megbabrálod akkor a Néró is ingyenes!
  • izb
    ha ingyenes cd íróra fáj a fogad,akkor ne a winampot használd,hanem mondjuk a jetaudiót.
  • Terminátor14
    Közben sikerült megoldanom, én voltam a láma :)
  • Terminátor14
    torrentes oldalról szedtem :)
    30 napig lehet csak használni, utána elméletileg aktiválni kell.
  • LaciMaci
    Honnan???
    Teljes verzió?
  • babetta80
    sziasztok lehet a winampal cd t írni és hogyan előre is kösz
  • Terminátor14
    Letöltöttem :)
  • LaciMaci
    Nem tom a problémádra a választ, de honnan van meg neked az XP 64 bit es változata?
  • Terminátor14
    Sziasztok!

Nekem egy olyan problémám lenne, hogy van egy 7600gt-m, meg egy s-video kimenetes TV-m. Összedugdostam őket, újraindítottam a gépet és innentől már szépen láttam a képet a tv-n, egészen addig, amíg a belépési jelszót nem kérte a windows. Innentől a tv-n az alap kék képernyő és a nincs jel felirat díszelgett. Valakinek van vmi ötlete, hogy mi lehet a problem?

Nemtom érdekes lehet-e a gépem, de azért inkább leírom:

asus a8n-e
    A 64 3700+
    Gainward 7600gt
    2*1gb 400-as kingmax superram
    120gb-s maxtor vinyó
    AOC 9k+ 19''-os moncsi (1024*768/100Hz)
    win. xp pro 64bit editon.
  • cseneles
    venice magos!
    de auton 333-ra teszi de megy 400-on is
  • balu666
    Nem tudjátok véletlenűl, hogy az AGEIA PhysX karit honnan lehetne beszerezni, mennyiért, és milyen fajtái vannak?
  • phoenix1
    Ezekszerint 2db CD-rom meghajtód van, vagyis az egyik DVD író/olvasó.
    Próbálkozz azzal, hogy felcseréled a Cd meghajtót a DVD-vel így ha a Biosba átállítod cd-re már menni fog. Nekem is ilyen gondom volt. Habár nekem 1 régebbi gépem van. Példa: hiába tettem a bootolós cd-t a cd meghajtóba ha a dvd meghajtóból akart bootolni. :)
  • czky
    Állítani nem lehet. Amikor letöltöd, az "International" verziót töltsed le és magyar lesz.
  • zolo
    Hi!
    Feltettem a 84.21-es Forcewaret/eddig 81.85-ös volt/.De az új nem magyar,míg a régi az volt.Hol lehet állítani a forceware nyelvét?
  • Bandi 18
    Jól Jumperoltad a vinyót?? mert ha biosban sem ismeri fel akkor nem vírus az biztos hanem hardware-es probléma lehet
  • Brolly
    Jah tényleg a másik problémám, hogy a Boisban nem tom melyik a DVD olvasóm, emrt telepíteni csak úgy tom hogy beálítom a bootolást, és csak a winyonak tom meg a cd-romnak. De aa CD Rom is most bexart, mert beálítom meg minden beteszem a cd-t bootolásnál gondolkozik és kiírja hogy not found, és megy tovább. Ez bolond ez a gép már minden baja van. Nah midnegy
  • Brolly
    ez az hogy a Biosban se ismeri fel, cask amikor bekapcsolom, akkor a szokásos jobb alsó sarokban megjelenik ideiglenesen az a kis ablak oszt cső. Utána már semmi sem létezik.
  • Bandi 18
    A hűtést? ha inno-d van akkor érdemes az egészet lecserélni
  • mega55
    Geforce 6600-os videókarim van,lehet hogy tényleg a hűtéssel lesz a baj. Azt hogy lehetne feljebb venni?
  • [Jakuza]
    Ez nem monitor problema.
    Tipikus melegedesi problemanak latszodik.
    Mar csak azt kellene kitalalni, hogy miert melegedik ennyire a VGA es melyik resze.
    Memoria,GPU esetleg valamelyik kondi?
    Ennek kezdj utana nezni.
    Amugy lehet olyan egyszeru problema is, hogy nem fekszik fel a huto a GPU-ra,vagy haldoklik rajta a ventillator.
  • Bandi 18
    Lehet hogy csak simán driver probléma...de én VGA-ra gyanakszok..MIlyen típus? lehet hogy a hűtése nem megfelelő
  • mega55
    Úgy néz ki hogy a monitorral lesz baj, mert most azt csinálja hogy villan egyet bejönnek ezek az izék aztán villan még egyet és eltünnek. Eddig pedig ezt nem is csinálta.
  • mega55
    Vki segítsen lécci. Van vmi baj a gépemmel, valószínűleg vmi hardverrel. Töltöttem fel ide képeket:
    http://rapidshare.de/files/19913678/GT.rar.html vmi ilyesmi jön be több játéknál és általában lefagyasztja a gépet, de néha nem. Mostmár azonban ez a windowsnál is jelentkezik és azt is lefagyasztja. A memória és a videókari az jó, mert le lettek ellenőrizve. Nem lehet hogy a táppal vagy a hűtéssel lehet a baj?
  • Bandi 18
    Próbáld ki másik gépben hátha ott le lehet formázni...Vagy egy XP telepítő cd-vel próbálkozhatnál hogy ott minek ismeri fel...Biosban mi van kiírva?
  • Brolly
    Akkor lehet hogy szektorhibás? Meg én vok a rendszergazda, vagyis hát nincs is rendszergazda:)
    Akkor sztem halál ennek a winyónak. Nah midnegy
    Azért kösz a segítséget