!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.
Van nálam egy Avermedia tv tuner. Semmit sem tudok róla. Annyi van ráírva, hogy 302AAABM, és ki van pipálva a BG+DK kocka. Különbözõ driverek próbáltam, de csak képet sikerült kicsikarnom belõle, hangot nem. Érdekessége a kártyának, hogy nincs hang kimeneteli csatlakozása, tehát nem tudom a hangkártyára rákötni.
Ha valaki már találkozott a kártyával, vagy van hozzá drivere az légysz segítsen!!!
Még csak fél éves és nincs is agyonnyúzva.
Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
A dvd meghajtómba ha felpörög a lemez a gépen szaggat a hang.Iráskor meg a tároló szint 25-70% között ugrál.Eddig ezt nem csinálta.Fogalmam sincs mi a gond,valaki tud segíteni?
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
Mindenki csak a saját hibáiból képes tanulni, pedig a máséból olcsóbb!
2. pontosan mi az, hogy nem megy? Fölteszed, de hibát ír ki? Pontosan mit?
Vagy föl sem tudod tenni, mert...?
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Mindenki csak a saját hibáiból képes tanulni, pedig a máséból olcsóbb!
De nem valaki egy linket ahol DVD-borítokat lehet letölni , és mükõdik is
Köszönöm
Tehát mondjuk ilyennel? Mert nekem ezzel megy csak, sima svideon nem, illetve RCA-n sem, csak így. Színrendszer be van állítva? Több ötletem nincs.
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
A lényeg. S-videora tegyél egy fordítót, ami S-video csatiból csinál RCA-t (ez a HIFI cuccos) és a TV-be errõl vigyed.
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)
koszos fejnél okosabb is yes
Nem változtattál semmit a gépben azelõtt, hogy elkezdte?
Honnan tudod, hogy az író jó? Kipróbáltad másik gépben?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
How much can you take,before you snap?
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
mi a megoldás rá?
Gigabyte EP45-DS3|Core 2 Duo E6400@3400MHZ|2X1GB Kingmax 1066MHz| Sapphire 5770 1GB GDDR5|
Gigabyte EP45-DS3|Core 2 Duo E6400@3400MHZ|2X1GB Kingmax 1066MHz| Sapphire 5770 1GB GDDR5|
mi a megoldás rá?
P4 2G, Asus P4B533, 2x512 Kingstone ram.
szerintem sehogy nem oldható meg, sok az a 3 km
esetleg van egy ilyen oldal,ami evvel foglalkozik?
elõre is kösz
How much can you take,before you snap?
THX all!!
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Fákjúal!
Vga kábel nem töredezett, tû nem tört ki?
Repatarurgyán
[HFRT]Fecni MOMO Man RBR Fan
Everest-el azonositottam be, a beállitások menübe,rámész valamire F2,és irhatod is át.
Plussz csak azt tudtam lejjeb venni ami a alaplapon van, a VGA ventijét nem.
Elsö inditáskor,én is egyböl kézzel huzom le 43%-ra a CPU ventijét, nálam is visszaugrik de pár pillanat és visszaesik és beáll a jora.