!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csicsa
nem hiszem hogy dvd író beteg,mert a cd meghajtónál is ugyanezt csinálja

Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.

yas
Sziasztok!
Van nálam egy Avermedia tv tuner. Semmit sem tudok róla. Annyi van ráírva, hogy 302AAABM, és ki van pipálva a BG+DK kocka. Különbözõ driverek próbáltam, de csak képet sikerült kicsikarnom belõle, hangot nem. Érdekessége a kártyának, hogy nincs hang kimeneteli csatlakozása, tehát nem tudom a hangkártyára rákötni.
Ha valaki már találkozott a kártyával, vagy van hozzá drivere az légysz segítsen!!!

csicsa
Nem túl biztató válaszok,de nekem nem írt ilyet,hogy lézer beállitási hiba.
Még csak fél éves és nincs is agyonnyúzva.

Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.

raziel.
hehe nekem is ugrál nekem se csinálta de irtak már pár ötletet olvass vissza kicsit

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

csicsa
Sziasztok!
A dvd meghajtómba ha felpörög a lemez a gépen szaggat a hang.Iráskor meg a tároló szint 25-70% között ugrál.Eddig ezt nem csinálta.Fogalmam sincs mi a gond,valaki tud segíteni?

raziel.
hm ez jo ötlet majd kiprobálom , amugy most olyat csinálja hogy beteszek egy olyan dvdt és irja hogy lézer beállitási hiba majd bettettem 2öt még ugyanabbol a fajtábol és a 3.at irta de ugrálva ment a tárolos és fél ora volt az irás de majd ide kabelt megprobálom megcserélni

esetleg próbáld ki másik ide-kábelen!!

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

Már megis oldottam! Csak nem az express volt aktív: Azért köszi!Egy kicsit figyelmetlen voltam.

Mindenki csak a saját hibáiból képes tanulni, pedig a máséból olcsóbb!

Narancs
1. milyen az új gép?
2. pontosan mi az, hogy nem megy? Fölteszed, de hibát ír ki? Pontosan mit?
Vagy föl sem tudod tenni, mert...?

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Sziasztok! Vettem egy új gépet, de az outlook még nem megy rajta. Tudna valaki segiteni, mi a teendõ?

Mindenki csak a saját hibáiból képes tanulni, pedig a máséból olcsóbb!

Hali,tudom ,hogy nem ide kéllene írni.
De nem valaki egy linket ahol DVD-borítokat lehet letölni , és mükõdik is
Köszönöm

stp4trick

Tehát mondjuk ilyennel? Mert nekem ezzel megy csak, sima svideon nem, illetve RCA-n sem, csak így. Színrendszer be van állítva? Több ötletem nincs.

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

nah, pont igy csináltam...és mégis fekete-fehér...és s-videonál még a kép is el van tolva, és a VGA opcioknál a TV-tools sem tud vele kezdeni semmit.hiába teszem 32bit-re, semmi... 😞
stp4trick
Na akkor még 1x érthetõbben. S-Videon vagy RCA-n viszed ki a jelet?
A lényeg. S-videora tegyél egy fordítót, ami S-video csatiból csinál RCA-t (ez a HIFI cuccos) és a TV-be errõl vigyed.

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

hogy érted hogy min veszem a jelet? a videokarira van rákötve egy átalakító amit adtak a VGA-hoz (az átalaítón alapból van 4 kimenet,de abból 2nemmegy, 2 meg fekete-fehér), és egy sima kábellel amit hifiknél is használnak rá van kötve a TV AV bemenetére...
stp4trick
Min viszed a jelet?

hella! légyszives vkiii! Nvidia 6600GT-m van és képtelenség rákötni a TV-re😞 ha van is kép a tv-n, akkor azis fekete-fehér... kell hozzá vmi speckó kábel? eddig R96000-om volt de azzal ment minden simán... plíz vki help! elõre is köszi
HI!!! Ha van még valakinek itt Windows 98 se magyar akkor legyen olyan kedves és segitsen rajtam!! kellen egy vetmon95.vxd file ami elvileg a windows\drivers\system könyvtárban van, lenne!

A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)

raziel.
attol is lehet ha udmákat kell állitani csak még nem probáltam

koszos fejnél okosabb is yes

Met
ja, ha ilyen okos vagy...

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

raziel.
sztem az kizárt itt vagy a vinyo vagy nemtudom mi baj lehet

Met
esetleg koszos a fej

raziel.
hát pár hete honapja irtam vele sokat azota jo volt és nem szokott ugrálni a tárolo...nemtudom mitõl lehet😞

Met
valszeg azért tart tovább az írás mert a fejnek tovább tart bekalibrálni a lézert
Nem változtattál semmit a gépben azelõtt, hogy elkezdte?
Honnan tudod, hogy az író jó? Kipróbáltad másik gépben?

raziel.
és sárcok az mitõl van hogy dvd irásnál a tárolo szint ugrál és 13-4 perc helyett fél ora egy dvd irás...

Met
szar lemez

ha új firmware-t rak rá, akkor csak a kuka jöhet szóba, ha utána nem müxik, mert szervízben rájönnek a turpisságra (ha mákja van akkor nem)...

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

raziel.
az irónak semmi baja

tuti nem lehet megoldani? vkinek más ötlet?

How much can you take,before you snap?

czky
Rakjál rá egy új Firmware-t. Ha nem segít, akkor szervíz v kuka.

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

raziel.
dvd irásnál elkezdem a lemezt irni és kiirja hogy lézer beállitási hiba...

mi a megoldás rá?

az van fent a legújabb 2.53

Gigabyte EP45-DS3|Core 2 Duo E6400@3400MHZ|2X1GB Kingmax 1066MHz| Sapphire 5770 1GB GDDR5|

stp4trick
Használj K-LITE codecpackot és mindenféle formátumot le fog játszani a géped.

Egy olyan problémám lenne hogy ha wmv kiterjesztésû videot játszok le akkor szarul játsza le akármilyen lejátszóval, valami kodec szarakodás lehet a szinek szarok benne, biztos találkoztatok már ilyennel please help, ez mitõl lehet. De csak wmv fájl esetén.

Gigabyte EP45-DS3|Core 2 Duo E6400@3400MHZ|2X1GB Kingmax 1066MHz| Sapphire 5770 1GB GDDR5|

raziel.
dvd irásnál elkezdem a lemezt irni és kiirja hogy lézer beállitási hiba...

mi a megoldás rá?

Met
Mennyiért lehet egyben eladni a köbetkezõ konfigot? kb. 3 éves, húzva nem volt nagyon jó állapotban van.
P4 2G, Asus P4B533, 2x512 Kingstone ram.

Met
sima UTP kábellel, csak 100 méterenként kell egy switch <#idiota>
szerintem sehogy nem oldható meg, sok az a 3 km

nekem egy kis helpre lenne szükségem. haverral meg akarjuk osztani a netet, csak az a baj hogy 3 km-re lakunk egymástól. hogy lehetne ezt a legkönyebben megoldani?
esetleg van egy ilyen oldal,ami evvel foglalkozik?
elõre is kösz

How much can you take,before you snap?

ffxi
Jah, okosabb lettem vmennyivel<#idiota><#bohoc>

Fákjúal!

melorin
Király, grat.

[HFRT]Fecni MOMO Man RBR Fan

ffxi
Megvan a KETTES!!!!!
THX all!!

<#worship><#worship><#worship>

Fákjúal!

Crokin
Szoktad verni a monitort? Mert ha igen, akkor lehet hogy meglazult benne valami. Kapd szét aszt' nézelõdj benne picit. Vagy adj neki még kettõt 😊
Vga kábel nem töredezett, tû nem tört ki?

Repatarurgyán

Hát nem túl éles de azért még el lehet olvasni. Egyébként már gondolkodtam amúgy is hogy veszek egy másikat mert ez már kb 6-7 éves és már 2x volt szervízben. Ezért nem nagyon akarom már megcsináltatni.
melorin
Amikor még zöld, akkor egyébként élesek pl. a betûk? Szóval rendben van a kép úgy egyébként? Mert ha igen, akkor javíttasd meg, érdemes.

[HFRT]Fecni MOMO Man RBR Fan

Tegnap reggel bekapcsoltam a gépet és azt láttam hogy tönkrement a monitorom, mert csak a zöld színt és annak árnyalatait tudja megjeleníteni. De néhány óra után általában megjavul, legalábbis egy idõre, a következõ bekapcsolásnál újra szar lesz. Érdemes ezt még megjavíttatni vagy inkább vegyek egy új monitort?
stp4trick
Everest fele annyi sebességet mutat a ventikre, ezt meg hiába buzerálom sehogyse akar úgy mûködni, hogy jó legyen. Vagy pörög, mint állat, vagy teljesen megáll, akkor meg el kezd fõni a cucc. Szal uninstall

Banyapapa
alapbol nálam se irta ki,mi micsoda.
Everest-el azonositottam be, a beállitások menübe,rámész valamire F2,és irhatod is át.
Plussz csak azt tudtam lejjeb venni ami a alaplapon van, a VGA ventijét nem.

Elsö inditáskor,én is egyböl kézzel huzom le 43%-ra a CPU ventijét, nálam is visszaugrik de pár pillanat és visszaesik és beáll a jora.

stp4trick
Meg nálam nem írja, hogy mi micsoda, és ha itt a speedet leakarom húzni mindig visszaáll 100%-ra

stp4trick

stp4trick

Nálam így fest. Ezt az 5000 fordulatot akarnám lehúzni, meg a vkártyát beolvasáskor látja, de nem hoz hozzá eredményt, az miért lehet?