!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
!!De ha kiveszed az elemet akkor az összes bios beállítás is elszáll szóval újra be kell állítani mindent!!
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
nem hiszem, hogy külföldön ilyen elõfordulna, plána nem a cég anyaországában.
ismerõsömnek projektoros TV-je van, tavaly karácsonykor vette. pár hete azt mondta, hogy elkezdett sötétedni a kép. maxra kellett állítani a fényerõt és akkor jó volt. neki a szerelõ azt mondta, hogy nem jó helyrõl nézi a TV-t. ne ÜLVE, hanem ÁLLVA nézze, mert akkor jó szögbõl nézi majd!!! és nem lesz olyan sötét a kép. ezt kapjátok ki.
az érdekes ugye az, hogy vásárláskor és utánna 6 hónapig jó volt, akárhonnan nézhetted...
The Matrix has you...
Ez lehet a laphibajatol, esetleg meg nem kiforrott BIOStol.
Nalam pl -4 fokot mer a homeroje a Chaintech lapomnak egy Venice parossal.
Nem foglalkozok vele.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Hiba ami, megsem hiba.Beleirjak legkozelebb a hasznalati utasitasba, hogy "Kerem sziveskedjek a TV keszuleket csak es kizarolag baloldalrol nezni, mert a masik oldalrol karosodast okoz."
Ez a lol. De a keszulek nem hibas, hanem a hulye hasznaloja, aki eszleli a hibat.
Valamit okoskodj ki.
Leegeted a kepcsovet vagy valamit, amiert cserekeszuleket kell adniuk.
Nem szoktam kultivalni ezeket a megoldasokat, de ha ok ugy, akkor te is nyugodtan megteheted.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
úgy rémlik mintha hallottam volna arról, hogy a tápban a kondik tudnak sípolni is ha kezdenek haldoklani, nem vagyok benne biztos, lehet nagy baromság
I will use google before asking stupid questions.
[HFRT]Fecni MOMO Man RBR Fan
Sajnos manapsag nem igy mukodnek a dolgok.
Mint a regi videokon atkapcsoltad hatul egy microkapcsoloval a keszuleket es kaptal ket fuggoleges feher csikot ?
Tehat nem kapcsoltal el a keszulek hatan valamit ?
Tapasztalt hasonlót valaki?
A tv-n, amikor bármelyik AV-ra rárakom a DVD lejátszót, akkor lejátszás közben 2db fekete csík van a háttérben függõlegesen a képernyõn. Egy félig szakértõ ismerõsöm szerint valami IC mehetett ki a tv-ben. Létezik szerintetek? A dvd másik tv-n kifogástalan képet produkál.
on
Hogy sípol? Nem állt le a procihûtõ?
ACER Aspire 5738ZG
Azt valahol olvastam meg kell probálni a hibásakat még 1-2ccer leszedni,lehet letöltés közben történt vele valami,kiprobáltam és müködött.
Ha te is megprobáltad már többször leszedni a hibásakat ujra akko passz.
Má nem használom a flash-t,wellget is megteszi.
ACER Aspire 5738ZG
miért nem csinálják olyan anyagból azt a tálcát, hogy ne tudjon zárlatot okozni<#confused>#confused>
Lenne nekem egy kis problémám. Most vettem új gépet, és az a baj, ha leszedek valami nagyobb fájlt az internetrõl, mindegyik valami oknál fogva hibás lesz. Ha viszont csak simán másolok vinyóra, akkor minen OK. Mi lehet a baj? Létezik valami program, amivel ezt le lehetne tesztelni?
A válaszokat elõre is köszönöm.
ACER Aspire 5738ZG
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Normál kazis kameráról S-video kábelen keresztül szeretnék felvételt gépre digizni, de sehogyan sincs hang hozzá. Pinnacle TV tuner kártyán keresztül PCTV vision-ön keresztül digizném, beállítom az inputot S-videora, és jön is szépen a kép, rögzíteni is tudom, de hangot sehogyan sem tudom elõcsalogatni!
Ha valakinek van valamilyen ötlete, vagy tud más progit ajánlani a dologhoz, pls segítsen!
De h mi miatt, az passz!
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
szerintetek? miért és mi miatt?
köszi
Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
256MB + 512MB RAM
Gigabyte S478 alaplap
P4 2.4 Ghz proc
ATI 9550 128MB vid. kártya
hangkártyát nem tudom most így fejbõl
80GB Maxtor HDD
300W-os táp
Vagy tegyél a házba annyi ventit, amennyit csak lehet. Lényeg h legyen ami befelé szív és legyen ami kifele fúj.
Az is lehet az égett szag, a tápod nem bir a hardverekkel. Erõlködik és hamarosan le fog égni. Vegyél bele legalább egy 450w-osat.
Nézd meg h a procin, ill. a videokártyán mennek-e a ventik...
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
szerintetek az mitõl lehet,hogy a gépem hamar melegszik? tehát egy óra alatt elég meleg lesz a gépház,és leginkább a tetejénél...meg ma elég furcsa volt,enyhe égett szag jött valahonnan,aztán eléggé a táp felõl jöhetett,mert ott volt a legbüdösebb!😊 füst nem volt,csak furcsa szag...égés nyomát nem láttam,nem olvadt el semmi...a gép alig 3/4 éves,táp 300W-os...és amiket kiveszek CD-ket azok is elég melegek,másnál meg épphogy langyos...szóval nem tetszik nekem ez a hirtelen felmelegedés,meg ez a mai szag sem!
thx
Magyarár a vinyó foglalt,és nem folyamatos az adat átvitel.