!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Msi,Asus,gigabyte mondjuk..
Szerintetek megér ~43,000 Ft-ot ez a kari: "Inno 3D Geforce 6600GT 128MB TD"
Nem tudom hogy mit vegyek !
512 DDR-t vagy ezt a karit ?(most egy "Sapphire ATI Radeon 9600XT 256Mb"-m van)
Mit csinálnátok a helyemben ?
THX THX
Lévén hogy a vinyó jóval lassabb mint a fizikai ram,igy mikor használja akkor a rendszer is lassúl.
Megoldás.
Plusz még egy 512MB vagy több memcsi vásárlása.
Ha 1024Mb ramod van,akkor ezeknek az eseteknek a száma lényegesen lecsökken.
Azt szeretném kérdezni, hogy miért van az hogy ha például kilépek egy nagyobb játékból akkor elkezdi iszonyat sebességgel pörgetni a winchestert, és emiatt lelassul az egész gép.
512Mb 400Mhz-es DDR RAM-om van, és ezen felül egy virtuális memória a winchesteren(pagefile). Az is igaz hogy kicsit zsufis a winyó, szal tele van mindenféle baromságokkal, meg kisebb nagyobb fájlokkal.
THX THX...
értem,és köszi megnézem a progival
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Próbálkozni kell,ha nem megy a dolog,a ramot vissza garba.
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Ha ez nem vezetne célra,mert a gép e közben is újraindúl,akkor lehet még a ramok helyét is változtatni.
Lehet hogy az új ram nem szeret abban a slotban lenni,ahova raktad.
Legvégsõ esetben a táp is szokot újraindulásokat produkálni,bár lehet neked nem ez a gondod,lévén hogy egy rammal normálisan megy.De több ram nagyobb enegriaigény,és lévén hogy p3-as géped van a tápod sem lehet egy mai darab.
Elöszõr állítsd be a cput a cpu soft menüben és utána kezd el a xp telepítését.
szal nekem egy oylan gondom van hogy szereztem egy 256mb ddr memoriát,és miután betettem a másik két 256-os mellé,2nnapig teljesen jól müködött,utána feltettem egy virusirtot,és elkezdett szarakodni a gép....és ujraindult
gondoltam a virusirto vmit elbaszott(mert éppen virust kereste,és akkor hirtelen ujraindult)de miután ujraindult a bejelentkezésnél megint restartol...addig,amig kinem vettem a legutobbi memoriát a gépbõl,beléptem,uninstalláltam a virusirtot is,megint viszatettem a ramot,de megint restartol(igaz most nem bejelentkezésnél,hanem véletlenszerüen)
szal erre van vmi tippetek?
ha más nincs akkor ujrarakom a windozt mert nemtudom elképzelni hogy 2nap teljesen normális futás után beszarna vagy nemtom..
és ha nincs benne ez a memo akkor nem indul ujra
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
CPU IS UNWORKABEL OR HAS BEEN CHANGED. PLEASE RECHECK - CPU SOFT MENÜ
Ha valaki tudna esetleg segíteni elõre is köszönöm.
Fingom nincs, talán állítgasd a frissítési frekiket magasabbra (persze amit még bír a moncsid!).
Vagy létezhet olyan, hogy még bejáratós a kártya?? 😄D
A sípolás: néha-néha csinálta 9800pro-m és 4200-esem is, de csak a bekapcsolástól a windows betöltéséig. Igaz nagyon halk volt a dolog, és tényleg talán 3 év alatt 3x történt meg. Nemtudom mi lehetett....
Vedd ki a karit, takarítsd ki a ventijét és a bordáját.
ati 9600 xt kártyám az utóbbi idõben (!) játék közben iszonyúan melegszik 90 fok körüli értékre ebbõl adódóan a gép: 1. sípol és 2. resetel vagy 3. leáll
mi lehet a probléma és hogy javítsam ki?
sipolás meg nemtudom miért van tegnap vettem karit...
sípolás esetleg valamelyik kondi a vga-n... ha bemelexik nem múlik el?
srácok ma vettem 6600gt-t na ez mellékes amugy ilye hibáim vannak
felakarom kicsit huzni 2100amd-met és mikor nyomok setupba save exitet akkor nem ad jelet vagy netudom hogy mondjam hogy monitor pirosan világit vinyo bug de nem indul ujra..ez mitõl lehet?
meg kis sipolást fedeztem fel fõleg mikor win bejön akkor kezdi és folyamatos ennek sztem videokarihoz köze lehet...ez is mitõl van,?
Az idekábelem kb 1 hónapos.
De ez a szemét rack 8hónap alatt másodszor szarakodik velem!
Szerintetek miért van az hogy ma 2szer is eltünt a rackos vinyom? Mármint egyszercsak nem látta sem a commander se semmi! Gép kikapcs aztán kihúztam a rackból visszadugom minden jó megint!
Lehet hogy haldokol a rackom? Nem lepõdnék meg rajta mert ezek a 2000 ft rackok eléggé kacatok.
\"Hard to see, the dark side is.\"
Ez az élet nem a fán csüngés.:)
The Matrix has you...
Köszi a segítséget!
Ez az élet nem a fán csüngés.:)
THX!!
Fákjúal!
A64 3500+, Asus A8N-SLI, 2x512mb ram(TWINMOS, CL 2.5), 7800GT 256mb/256bit